2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
nerdeyse ıkı haftadır grıbım oksuruk benı mahvetti afedersın nerdeyse her oksurdugumde kacırıyorum alttan bde ustune kusma basladı yıne
geçmiş olsun zencefil hem kusmaya hem gribe iyi geliyor, gebelikte de zararı yok limonlu iç tavsiye ederim

geçmiş olsun zencefil hem kusmaya hem gribe iyi geliyor, gebelikte de zararı yok limonlu iç tavsiye ederim
tozu da var evde acıkcası koktum ıcmeye dedıgın gıbı yapayım 1 su bardsgına 1 cay kasıgı zencefıl demlesem olur mu ? cocukta acı dıye ıcemıyr orla onada ıcireyım bari

Ayyy kesin deneyecegimm arada zaten hareketini duymak istedigimde gidip tatli bisi atiyorum agzima esim kiziyor rahat birak çocuğu diye bunu da gizli yapayim

tozu da var evde acıkcası koktum ıcmeye dedıgın gıbı yapayım 1 su bardsgına 1 cay kasıgı zencefıl demlesem olur mu ? cocukta acı dıye ıcemıyr orla onada ıcireyım bari
istersen içine bal da karıştır biraz o da faydalı zaten öksürüğe boğaza iyi geliyor hem de tadını bastırır zencefilin. Ben kök halini kullandım genelde. Özellikle gebelik bulantılarında çok önermişlerdi

Yan etkisi neler var ki? Ben çok uzun zaman önce yaptırmıştım bi kere ama hiç hatırlamıyorum yan etki falan. Dayanabileceğimiz şeyler mi

öncelıkle boyutuna dıkkat etmen gerıkıyor 85 85 olanlar cok kucuk tam yenı dogan ken kundak yapmalık ben onlardan bı cıft aldım lcw 20 ye daha uygun tabı, büyük olanlarda daha cok buyudugnde kullanmalık olay genelde boyut bırde organık kumaslar olursa fark oluyo

ay cok sevındım kuzucum ya bende memnun kaldım yenı doktorumdan :)

Kizlarr ben eylül 'ün 15 inde 52 kiloydum. Bugün tartıldım 54.5 kiloyum. Aile hekimim hızlı kilo almamam gerektiğini söyledi. 3 haftada 2.5 kilo çok mu? Bu arada ben hamilelik boyunca toplam 5.5 kilo aldm
bence okdar da dert etme kılon azmıs zaten bak burda muslumanlar ne cekıyo ay sonu patlıcazz hepımız kılo almadan yana

teşekkür ederim ben de araştırıyorum ama hep farklı farklı fiyatlar görünce kafam karışmıştı :) kaç tane alacaksınız toplamda? Bir de hem müslin örtü hem müslin battaniye mi almak gerekiyor acaba

Maddi olarak zorlayacak haklısın
Bizde aynı süreçlerden geçtik inan ben kendi aileme bu kadar hayrım olmamıştır
Alışverişe başladım fırsat bulup ekleyemedim cicilerini park yatağını alacağız bu ay sonu kasım başında artık
bebek arabasını şimdi almayacağım fiyatlar uçuk zaten kıs çocuğu kullanılmaz bahardan önce bebek arabası
sen aldın mı bebişe ciciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…