2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yeni doktorum çok tatlıydı diğer doktora şimdiye kadar boşuna katlanmışım ayıp olur ay değiştiremem düşüncesiyle sabrediyordum hata etmişim, uzun uzun ilgilendi şimdiye kadar olan bütün testlerime baktı sırada bekleyenler var diye kasmadan germeden ultrason da detaylıca baktı böbreklerine de baktı, bebişimin keyfi yerindeydi ayağı ağzındaydı :))

ana dönemeler basladı desene benımkı kontrolde makattı bası gogsumun altında
Benim de Bebişin kafası mideme yakın ayaklarıyla genital bölgeye vuruyordu zaten bende bebek hareketlerini aşağıda hissediyordum 30 dan sonra dönmesini bekleyeceğiz dedi

vallahi bende senin gibi alabildiğim kadar rapor sonrasında ücretsiz izin düşünüyorum canım annem kanser hastası kyvde yaşlı birde tek kyvde ile geçinilir ama benim kybaba düşman başına bile dilemem
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insallah tez vakitte. Benimkide maddi olarak da cok zarar bugune dek 1lira katkisi olmamis ama bizden ona kac bin kati gitti biz borc harc icindeyken bile faha da gidio ve gider .bilmiyorum. Hayirlisi artik.. raporlarda iyice zorlandi ve artti saolsun fiyatlar. Alisverise basladin artik degil mi bebise ❤

Kizlarr ben eylül 'ün 15 inde 52 kiloydum. Bugün tartıldım 54.5 kiloyum. Aile hekimim hızlı kilo almamam gerektiğini söyledi. 3 haftada 2.5 kilo çok mu? Bu arada ben hamilelik boyunca toplam 5.5 kilo aldm

Archpa masallah kuzucuguna banada 25 haftada 700 gr dedi bana zayif geliyor kilosu oglumda 25 haftada 820 grdi bende surekli kasar yiyorum cook severim zaten muzda hergun birtane yiyorum aksamda süt iciyorum ama sadece 1 ayda 350 gr almis senin bebis 1 ayda ne kadar aliyor en son 350 gr bu gttigimdede iste 700 gr dedi bana zayif geliyo uzuluyorum saglikli olsunda tek

Maşallah canım benimde kontrol yarın çocuğumu hep uyurken görüyorum benimki de ayağı ağzında karşılasa ya :)
Bu sefer hangi doktora gittin

Kizlarr ben eylül 'ün 15 inde 52 kiloydum. Bugün tartıldım 54.5 kiloyum. Aile hekimim hızlı kilo almamam gerektiğini söyledi. 3 haftada 2.5 kilo çok mu? Bu arada ben hamilelik boyunca toplam 5.5 kilo aldm
Bana iyi gibi geldi canım değerlerin şeker vs. Yoktu dimi sende ondan mı öyle dedi acaba ? ben dikkat ettiğim halde on beş günde üç kilo aldım geçen günlerde kilo artışı fazlalasti sanırım , bende birseyleri kaçırınca öyle olmus

Canım genelde 2. Bebek bir öncekine göre daha zayıf oluyor. Ben 4.5 kilo doğmuşum ama kardeşim 3.5 doğmuş erken doğum falan da değil ama 1 kg daha az. Aynısı teyzemin kızlarında hatta arkadasımda da oldu o yüzden dert etme sakın

Kızlar, görmüşsünuzdur belki, bugün enflasyon ile ilgili indirim yapılması gereken hizmetlerde doğum ücretleri de var, bizi etkileyecek mi acaba, yarın gidince soracgm, biz Fiyat almıştık ama Ocak ayında olursa zam gelirse yansitilcak mi onu da sormayı unutmusuz

Canım ben de biri iş için keten biri de dışarda giymek için kot aldım lwc den. Başka bişe almadım inanki. Hem bulamadım hem de çok aramadım zaten az kaldı :) Ben hamile kilodunu doğumdan sonra giymek için aldım aslında. Göbek altımda biten biraz geniş normal kilot almıştım pentiden onlarla idare ediyordum. Sezeryan ameliyatında yüksek bel kilo kazım olacağından hamile kilodu alayım dedim :)

Şeker falan yok canım sadece az yiyorum ama sık sık yiyorum

Maşallah canım benimde kontrol yarın çocuğumu hep uyurken görüyorum benimki de ayağı ağzında karşılasa ya :)
Bu sefer hangi doktora gittin
Aynı hastanede karşılıklı odaları eski doktorumla ondan biraz da değiştirememiştim şimdiye kadar ayıp olur diyerek, iyiki değiştirmişim o kadar mutlu ayrıldım ki oradan, doktorum sakin bir kadın kasıklarım ağrıyor dedim sen bıcır bıcır yerinde durmuyorsun belli ondan ağrıyordur azıcık nazlan yat dinlen dedi cidden doğru evdeyim çalışmıyorum ama akşama kadar hiç oturmuyorum sonra belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor diyorum, normal Doğum yanlısı bir doktor Bebişin kafası yukarıda henüz ama döner daha vakit çok dedi.
Bebişi öyle görmek o kadar eğlenceli oluyor ki çikolata falan ye giderken yürü biraz da o zaman hiç yerinde durmuyorlar ağzı açık ayağını emiyordu aralarda :))

Ben bugün itibariyle hastanede tartıldım en başından beri toplam 6 kilo almışım doktorum da gayet normal olduğunu söyledi, hatta 6 kilo alma hakkın daha var filan diye konuştu 10-12 kilo normalmiş, ki sen zaten zayıfmışsın ne güzel ne kadar avantajlı bir durumdasın ben 10 kilo alıyorsam sen 20 alsan gene normal yani

Erkek bebekler kızlardan daha iridir canım bu çok normal ki çok fark da yok 100 gr cık. Doğduktan sonra da kız ve erkekte farklı olacak boy ve kilo persentil değerleri biliyorsun

Aa öyle miymiş dikkat etmedim. Ama bu indirimler falan yıl sonuna kadar dendi sanki. Doğum ücretleriyle ilgili haberleri bulamadım internette

Aa öyle miymiş dikkat etmedim. Ama bu indirimler falan yıl sonuna kadar dendi sanki. Doğum ücretleriyle ilgili haberleri bulamadım internette
Bakalım ilerleyen günlerde anlaşılır herhalde, paketin içeriğinde okudum bende normal ve sezeryan doğumda var

Canım ben 2.5 kiloyu 3 hafta içinde aldım ya ondan endişelendim. Acaba hızlı mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…