2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim selam nasilsin :) malesef dinlenme durumum olmuyor denetim isinde oldugundan gunun cogu ayakta ve arabada geciyot :)
iyiyim canımm sen de iyi ol normal.oturmaya nazaran anlayamazsın ayaktayken cok daha fazla uyur bebişinn çünkü stres yapma sakın. Önemlı olan dınlenıkken 2aaatte 10kez hareket hıssetmen gecelerı dınlersın:)

Mecbur aynen geceleri :)) geciyo geciyo onu kuzum da gecen hafta ayri bi cosuoyodu o yuzden ❤

Benim kybabada cinstir... allah herkesi yerinde sağeylesin
ücretsiz izin düşünüyormusun

Ben muayene oldugumda doktor karnima bakarken ultrsayonda bebegin basi bayagi asagidaydi actigim halde bikini bolgemi biraz daha acmak zorunda kaldim bayagi asagida idi başi kizçemin ben pantolonumun ucundan tutumda oyle bakti doktorum

Ben muayene oldugumda doktor karnima bakarken ultrsayonda bebegin basi bayagi asagidaydi actigim halde bikini bolgemi biraz daha acmak zorunda kaldim bayagi asagida idi başi kizçemin ben pantolonumun ucundan tutumda oyle bakti doktorum
ana dönemeler basladı desene benımkı kontrolde makattı bası gogsumun altında

ben ne evde ne işte evelki gün defactodan 3XXL aldım kendime kazak iki ay karnım daha büyür diye
benım de tunıklerım kazaklarım genıs hep ondan yana sıkıntı yok allahtan ama evde bıle pıj hep kucuk oluyor ama karnımı sıkınca lastık rahatsız oluyorum cok ben esımın pıjamlarını gıyıyorum suan evde gıymeye de tayt aldımdönüşümlü idare edıcez artık

Tamamdır canım yarın gidicem yazarım çıkınca, benimde kasiklarimda öyle ağrı oluyor iki gundur ara ara ısinmadan spor yapmış gibi . Bakalım önemli şeyler değildir insallah
tamam canım ınsallah ınsallah bana doktorum magnezyum ıc demıstı bı asagılarda agrım oluyo demıstımde

Ben sabah ve oglen yemekten yarim saat once aliyordum. Ilk gebeligimde de kullandim. Emilimini arttirsin diye 1 bardak portakal suyuyla alirdim doktor tavsiyesiyle. Hic sevemedim bu demir haplarini
Ben de yaninda mandalina yersem daha iyi olur diye dusundum. Gunde bi kere almam gerekiyor su an. Midem onceden de rahatsizdi beni o yuzden fazladan etkiliyordur belki

Mecbur aynen geceleri :)) geciyo geciyo onu kuzum da gecen hafta ayri bi cosuoyodu o yuzden ❤
olur ya normaldir kuzum her an tutmaz bence ablam hamıleyken 1gün boyunca hıssedememıs stres yaptıkca. gece gitmis hemen dr.a.. Dr bugun canı uyumak ıstemıstir sorun yok demıs bakmıslar elı yüzünde uyyor:) her an degıseblırler:)

Selam arkadaşlar.
Bizim de cumartesi kontrolumuz var heyecanla bekliyoruz bakalım .
Bugünlerde baş dönmesi yaşıyorum size de oluyor mu?
Bir de nefes almada zorlanıyorum tikaniyorum resmen.
Bende de var aynı sıkıntılar. Özellikle nefes almada sorun yaşıyorum ama biraz da hamile kıyafstlerinden kaynaklandığını düşünüyorum. Üstten sıkınca zaten gergin olan karnımızda çok yer kalmıyor. Bazen kıyafeti lastiğinden çekiştirince rahatlıyorum :)) bende ek olarak ellerimde ağrı oluyor parmakların elden ayrılmaya başladığı kısımda. Yüzüklerimi de takamıyorum

Mecbur artik.. once alabildigim kadar heyet raporu alcam 1sene rapor almayi basaranlar var rn azindan maas gelir. Sonrasin da bi sure de ucretsiz sart.. sen canim alcak misin
vallahi bende senin gibi alabildiğim kadar rapor sonrasında ücretsiz izin düşünüyorum canım annem kanser hastası kyvde yaşlı birde tek kyvde ile geçinilir ama benim kybaba düşman başına bile dilemem

Kızlar doktora gittim açlık ve tokluk şekerim iyi çıktı yüklemeye gerek yok dedi doktorum. Bulunduğunuz şehirde çetinkaya varsa prima premium care 1 ve 2 beden indirimde biz ikisinden de aldık 126 adet 69 tl. Şimdiye kadar gördüğümüz en iyi fiyattı internet dahil. Bugün bebeğimizi de gördük 900 gram olmuş maşallah bol bol muzlu süt ve kaşarın faydası sanırım :) lohusa atleti ve yüksek bel hamile kilo aldım civilden. Çok uyguna 5li hastane çıkışı vardı bide wee baby nin 17 tl ye 3 adet göğüs pedi vardı çok iyi fiyatı bi bakın bence.

maşallah kuzucuga ben de cok merak ıcımdeyım kaşar ve peynir türevine çok yüklendim muz da oyle kilo yaparmıs bakalom bizim minnoş nasıl cıkacak. yaa lhamıle külodu ben de kullanmaya başladım cok tuhaf aklet giymeye gerek kalmıyor nerdeyse. ben de tam tersi kıyafet bulmaya zayıflıgımdan zorlanıyorum hamıle koleksıyonu olan az marka var ve cogu kalıbı genıs ben de defacto hanile slim fit tayt ve pant.lardan aldım cokzor buldum.vallahı:)

merhaba, müslin örtü ve battaniyeleri neye göre nerden aldınız? fiyatlar çok değişken ama hepsinde sadece müslin yazıyor internetten almak istersem neye dikkat etmem gerekiyor? alanlar kaç tane nerden almışlar yazarlarsa sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…