2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
cibi35 benim büyük oğlan 7. aydan doğuma kadar boynunda kordon ile kaldı göbüşte o hali ile bile çok hareketli idi kızçe kodrona mı dolanmış

Yok kuzum çok şükür öyle bir durum yok sadece ters durduğu için dolanma gibi bir risk oluyormuş. Biz de dönsün diye bazı teknikler uyguluyoruz :)

Yeter bence canım battaniye.ama mendillerden al çok kullanılıyormuş .
Dün bir de arkadaşlar burun aspiratörunden bahsettiler bebeğin burnu çok tikaniyormus çok gerekli dediler oda aklınızda bulunsun .

benim ilk sezeryan canım buda sezeryan olacak bende epudural mı spinal mi yaksı genel anestezi ile mi olacak bu gün dra soracağım

Artık sezeryanda epidural yapmıyorlarmış canım. Spinal yapılıyormuş. Epidurali sadece normal doğumda kullanıyorlarmış. Spinal bana baş ağrısı yapmıştı, hiç istemiyorum tekrar konuşup epidural için zorlayacağım.

Benimde kafa aşağıda habire ayakariylada kaburgalarimi tekmeliyir vajinama tekme atıyor kafasıyla .doktora sordum olabilir nasıl rahat ediyorsa öyle duruyordur dedi.

Benimde diğer gebeliklerim de öyleydi. Kaburgamı aldırmak istiyordum son zamanlara doğru çok kuvvetli itip canımı yakıyordu :)

bundan sonra aylık kontroller olmaz bence benımde 3 hafta sonra senın gıbı rahat edemedıgımden bıde devlet hastanesınden randevu aldım

Bende devletle eş zamanlı yürütmeye çalışıyorum kontrolleri ama iş yoğunluğundan bu defa fırsat bulamadım.

Benimde diğer gebeliklerim de öyleydi. Kaburgamı aldırmak istiyordum son zamanlara doğru çok kuvvetli itip canımı yakıyordu :)
Canimiz yansa da annelik çok güzel hareket etmese insan bir sürü şey kuruyor kafasında

Çok sert kumaşi ya agiz mendilide ayni muslin olanlar biz normal agiz mendili aldik yumuşak olanlardan birde yumuşam mendillerden sırt bezi aldik

Yeter bence canım battaniye.ama mendillerden al çok kullanılıyormuş .
Dün bir de arkadaşlar burun aspiratörunden bahsettiler bebeğin burnu çok tikaniyormus çok gerekli dediler oda aklınızda bulunsun .
evet otribebe'ninkini önerdi bizim arkadaşlar da hem yedek uç hem deniz suyu hem de aspiratör olarak aldık

nekadara aldn ve nerden aldın bnde almsyı dusunuyorum da
bu yazdığım üç ürün toplam 52 lira civarıydı kargo dahil, hepsiburadadan aldım. set halinde satan siteler var ama öyle alınca daha pahalıya geliyor ayrı ayrı aldım o yüzden

Çok sert kumaşi ya agiz mendilide ayni muslin olanlar biz normal agiz mendili aldik yumuşak olanlardan birde yumuşam mendillerden sırt bezi aldik
Canım ben hiç tecrübe etmedim ama çok önerdiler kuzenlerim arkadaşlar. o yüzden aldım deneyip gorecegiz.
O yumuşak penye olanlarından aldım ağzı için altılı satiliyordu.

Malesef oyle.. bende ufak capli biseyler almaya basladim ❤ guzel haberlerle gel bakalim ne kadar buyumus minigimiz ❤❤

Canım ben hiç tecrübe etmedim ama çok önerdiler kuzenlerim arkadaşlar. o yüzden aldım deneyip gorecegiz.
O yumuşak penye olanlarından aldım ağzı için altılı satiliyordu.
Evet bizde onlardan aldik yumusacik ama müslinler çok sert sırt icinde agız mendili kumasin buyugunden aldik ama muslin çok sert geldi bize benimde tecrubem yok cnm oyuzden almadik dogumdan sonra ihtiyac duyarsam alirim artik

genelde 31-31 dıyolar kuzum ama herkese gore farklılık gosterıyo tabı
Bende dün doktor anlatıyordu video izledim de bebek ne zaman döner diye 20 den sonra Doğum pozisyonu almaya başlaması uygundur hatta halk arasında erken Doğuma yol açar diye söylentiler olsa da inanmayın 20-24 arası donerlerse çok daha iyi olur hatta falan dedi, kafanıza takmayın bebeklerin sadece yüzde 4 ü dönmez bu oran küçük bir oran falan dedi, bakalım bi daha ki doktora gittiğimde 30. haftanın içinde olacağım merak ediyorum dönecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…