aa mendil de alayım o zaman. annem 3 tane yün battaniye ördü kış bebeği olacak diye, ben de 2 tane penye battaniye aldım. müslin örtü de alırım 2 tane yeter heralde çünkü hediye olarak da gelir diye düşünüyorum
Yeter bence canım battaniye.ama mendillerden al çok kullanılıyormuş .
Dün bir de arkadaşlar burun aspiratörunden bahsettiler bebeğin burnu çok tikaniyormus çok gerekli dediler oda aklınızda bulunsun .
Artık sezeryanda epidural yapmıyorlarmış canım. Spinal yapılıyormuş. Epidurali sadece normal doğumda kullanıyorlarmış. Spinal bana baş ağrısı yapmıştı, hiç istemiyorum tekrar konuşup epidural için zorlayacağım.
Benimde kafa aşağıda habire ayakariylada kaburgalarimi tekmeliyir vajinama tekme atıyor kafasıyla .doktora sordum olabilir nasıl rahat ediyorsa öyle duruyordur dedi.
Canım ben iki tane müslim battaniye Aldim.
Ağız bendili var müslim arkadaşımda görmüştüm çocuk uykudan uyandı terliydi hemen sırtina onlardan koydu.cok kullanılıyor dedi.bende aldım mendilinden de .birde normal mendil aldım .
Yeter bence canım battaniye.ama mendillerden al çok kullanılıyormuş .
Dün bir de arkadaşlar burun aspiratörunden bahsettiler bebeğin burnu çok tikaniyormus çok gerekli dediler oda aklınızda bulunsun .
bu yazdığım üç ürün toplam 52 lira civarıydı kargo dahil, hepsiburadadan aldım. set halinde satan siteler var ama öyle alınca daha pahalıya geliyor ayrı ayrı aldım o yüzden
bu yazdığım üç ürün toplam 52 lira civarıydı kargo dahil, hepsiburadadan aldım. set halinde satan siteler var ama öyle alınca daha pahalıya geliyor ayrı ayrı aldım o yüzden
Canım ben hiç tecrübe etmedim ama çok önerdiler kuzenlerim arkadaşlar. o yüzden aldım deneyip gorecegiz.
O yumuşak penye olanlarından aldım ağzı için altılı satiliyordu.
Maddi olarak zorlayacak haklısın Bizde aynı süreçlerden geçtik inan ben kendi aileme bu kadar hayrım olmamıştır Alışverişe başladım fırsat bulup ekleyemedim cicilerini park yatağını alacağız bu ay sonu kasım başında artık bebek arabasını şimdi almayacağım fiyatlar uçuk zaten kıs çocuğu kullanılmaz bahardan önce bebek arabası sen aldın mı bebişe ciciler
Canım ben hiç tecrübe etmedim ama çok önerdiler kuzenlerim arkadaşlar. o yüzden aldım deneyip gorecegiz.
O yumuşak penye olanlarından aldım ağzı için altılı satiliyordu.
Evet bizde onlardan aldik yumusacik ama müslinler çok sert sırt icinde agız mendili kumasin buyugunden aldik ama muslin çok sert geldi bize benimde tecrubem yok cnm oyuzden almadik dogumdan sonra ihtiyac duyarsam alirim artik
Bende dün doktor anlatıyordu video izledim de bebek ne zaman döner diye 20 den sonra Doğum pozisyonu almaya başlaması uygundur hatta halk arasında erken Doğuma yol açar diye söylentiler olsa da inanmayın 20-24 arası donerlerse çok daha iyi olur hatta falan dedi, kafanıza takmayın bebeklerin sadece yüzde 4 ü dönmez bu oran küçük bir oran falan dedi, bakalım bi daha ki doktora gittiğimde 30. haftanın içinde olacağım merak ediyorum dönecek mi