2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet bizde onlardan aldik yumusacik ama müslinler çok sert sırt icinde agız mendili kumasin buyugunden aldik ama muslin çok sert geldi bize benimde tecrubem yok cnm oyuzden almadik dogumdan sonra ihtiyac duyarsam alirim artik
Canım benim de pek bir bilgim yok Müslin kumaşla ama buradan birisi mağazalardakilerin hani düzgün dursun diye kolalanıp utulendiğini yıkanınca yumuşacık olduğunu söylemişti

tabıkıde canım Rabbım saglık versın , benım annemde 2 normal yaptı 3.sszeryan oldu bel fıtıgı yuzunden ama normal yapabılseydım kesek demıstı

bakalım bende 29 haflaıkken gıdecegım ne oalcak gorecez

Kızlar bugün muayenemiz vardı , bebiş 900 grm, 33 cm olmuş yine yatıyordu bir oynarken göremedim:)
Doktora doğuma siz gireceksnz dimi diye sorduk , eğer o gun nöbette değilsem beni arıyorlar musaitsem geliyorum dedi .buna anlam veremedik biz, sanki gelmesemde olur gibisinden oluyor ama ben niye bu doktora gidiyorum ki o zaman. Birde bize ücret konuşulurken soylenmedi bize ama kendi doktorun girerse ek ücret aliyorlarmis. Sizler de uygulama nasıl ?

Son düzenleme:
Masallah canim ❤ ben paket aldim alirken sordugum en onemli soru doktorumun girmesiydi cunku ben doktor icin o hastaneyi sectim. Her yerde uygulama farkli malesef kafasina gore

Evet canım bizde de öyle söylendi Doğum eğer gece saatlerinde ya da hafta sonu falan olursa Doğuma ek olarak doktoru çağırma ücreti denildi ama ne kadar istediğini bilmiyorum doktorun, bi de benim gittiğim hastanede geceleri hep aynı doktor var nöbet usulü değil standart her gün 7 de o geliyor hastaneye sabah 7 ye kadar

Isi ticarete dökmüş cogu ya sanki biz kafamiza gore bi o doktora bi bu doktora ggitmeyi bilmiyoruz

Ben de dr u degistirdim bugun randevumuz vardi sukur beğendim dr u :) Bayan olması önceliğimdi.
24+0 da 672 gr haftasina gore gelişimi gayet iyi dedi.Yarın da şeker yüklemesi yapılacak 12 den sonra bir sey yeme dedi su içebilirsin dedi bakalım nasıl çıkacak sonuç: )

suyuda cok ıcme canım banada 1 2 yudum cok kurursa bogazın ıc dedıler

Doktorunu beğenmek iletişimin elektriğin tutması ne kadar güzel bişiy dimi ya, mesela ben sezeryen istiyordum yani korkuyorum normal Doğumdan ama dün gittiğim yeni doktorumun ses tonu bile o kadar yumuşak ki böyle abla gibi yaklaşıyor yani onunla normal doğumu bile zorlarım gibi hissettim :)

Kızlarr , ben anne yanı beşiğimi aldım :) inşallah en kısa zamanda dolap ve şifonyerımıde alıcam

sizce nasıl bebişim erkek
Gayet güzeller canım gri kombin Harika oluyor hatta ben de gri pembe yapıyorum odasını duvarları pembe duvar kağıdı haftasonu yapılacak gri fon perde ile kullanacağım gri yastıklar herşeyi pembe olsun istemiyorum, sen de diğer aksesuarlarında bi renk daha kat araya sarı olabilir mavi olabilir turkuaz falan olabilir mesela foto çerçeveleri, şifonyer üzerine isimlik, abajur farklı renklerde kullan ki renk katsın bütünleşsin çok tatlış olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…