- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
bende öyle düşündüm canım beşik için büyüyen istemıyorum o yuzden sadece dolap ve sıfonyer alıcam besıkde ayarlanır sonradan nasıl olsa anne yanımız var suan , bende grı sarı turkuaz fln yakıstırıyorum cok :)Gayet güzeller canım gri kombin Harika oluyor hatta ben de gri pembe yapıyorum odasını duvarları pembe duvar kağıdı haftasonu yapılacak gri fon perde ile kullanacağım gri yastıklar herşeyi pembe olsun istemiyorum, sen de diğer aksesuarlarında bi renk daha kat araya sarı olabilir mavi olabilir turkuaz falan olabilir mesela foto çerçeveleri, şifonyer üzerine isimlik, abajur farklı renklerde kullan ki renk katsın bütünleşsin çok tatlış olur :)
Kesinlikle öyle bir de ilk hamileliğim olduğu icin dr yüzünden pişmanlık yasamak istemiyorumDoktorunu beğenmek iletişimin elektriğin tutması ne kadar güzel bişiy dimi ya, mesela ben sezeryen istiyordum yani korkuyorum normal Doğumdan ama dün gittiğim yeni doktorumun ses tonu bile o kadar yumuşak ki böyle abla gibi yaklaşıyor yani onunla normal doğumu bile zorlarım gibi hissettim :)
Tamam canim dikkat ederim insallahsuyuda cok ıcme canım banada 1 2 yudum cok kurursa bogazın ıc dedıler
Arkadaşımın çocuğu 2 yaşına girdi şey diyor şuan elinin altında çocuk yok hazır et odasını dursun sonra yaparım deme yapamıyorsun bebekle çıkıp mağaza mağaza geçemiyorsun onu bırak internetten bişiy beğenip alacak kadar zamanım bile olmuyor falan dedi bizde başladık odasını yapmaya halbuki nereden baksak bebek doğduktan sonra bile 7-8 ay boş kalacak oda, montessori karyola sipariş ettik mobilyacıya foto attık, duvar kağıtlarını aldık haftasonu eşimle arkadaşı yapıştıracak 2 haftaya kadar da yatağı gelecek, ama böyle daha erken ne olacağı belli olmaz diyenler çıkıyor moralimi bozuyorlarbende öyle düşündüm canım beşik için büyüyen istemıyorum o yuzden sadece dolap ve sıfonyer alıcam besıkde ayarlanır sonradan nasıl olsa anne yanımız var suan , bende grı sarı turkuaz fln yakıstırıyorum cok :)
Hangimizin garantisi var su hayatta gücün varaa yaptirmaya icine de siniyorsa yaptir arkadasim heves kacirmakta milletin üstüne yokArkadaşımın çocuğu 2 yaşına girdi şey diyor şuan elinin altında çocuk yok hazır et odasını dursun sonra yaparım deme yapamıyorsun bebekle çıkıp mağaza mağaza geçemiyorsun onu bırak internetten bişiy beğenip alacak kadar zamanım bile olmuyor falan dedi bizde başladık odasını yapmaya halbuki nereden baksak bebek doğduktan sonra bile 7-8 ay boş kalacak oda, montessori karyola sipariş ettik mobilyacıya foto attık, duvar kağıtlarını aldık haftasonu eşimle arkadaşı yapıştıracak 2 haftaya kadar da yatağı gelecek, ama böyle daha erken ne olacağı belli olmaz diyenler çıkıyor moralimi bozuyorlar
Aynen öyle ilk bebeğimiz çok istedik hevesle yapıyoruz herşeyini, kavuşmak için gün sayıyoruzHangimizin garantisi var su hayatta gücün varaa yaptirmaya icine de siniyorsa yaptir arkadasim heves kacirmakta milletin üstüne yok
ya allah korusun yaparsın edersın dogurursun yatırmak nasıp olmaz belkı sımdı yada sonrası kımse ne olacagını bılemez yıcek ekmeklerı ne kdar varsa okadar yasıcaklar aynı bızler gıbı , Rabbim saglık versın bebekerımıze de bızede bosver dıyenlerı sen hem anca ya bence hepını bı anda halletmeye calısmaktansa yavas yavas agır agırArkadaşımın çocuğu 2 yaşına girdi şey diyor şuan elinin altında çocuk yok hazır et odasını dursun sonra yaparım deme yapamıyorsun bebekle çıkıp mağaza mağaza geçemiyorsun onu bırak internetten bişiy beğenip alacak kadar zamanım bile olmuyor falan dedi bizde başladık odasını yapmaya halbuki nereden baksak bebek doğduktan sonra bile 7-8 ay boş kalacak oda, montessori karyola sipariş ettik mobilyacıya foto attık, duvar kağıtlarını aldık haftasonu eşimle arkadaşı yapıştıracak 2 haftaya kadar da yatağı gelecek, ama böyle daha erken ne olacağı belli olmaz diyenler çıkıyor moralimi bozuyorlar
montesorrı bende cok dusundum ama cok guvensız gelıyor bana ya , istediği zaman cıkabılmesı gezebılmesı amacı o zaten montesorrınınAynen öyle ilk bebeğimiz çok istedik hevesle yapıyoruz herşeyini, kavuşmak için gün sayıyoruz
Camlarımın hepsinde çocuk kilidi var, çalışmayan bir anne olarak hep evde birlikte olacağız aldığım pedagojik formasyonu bebeğim üzerinde kullanırım artıkmontesorrı bende cok dusundum ama cok guvensız gelıyor bana ya , istediği zaman cıkabılmesı gezebılmesı amacı o zaten montesorrınınbiliyorum ama camı var bıcagı var balkonu var sen uyurken anlamazsın fln
Ozel hastane mi canimKızlar bugün muayenemiz vardı , bebiş 900 grm, 33 cm olmuş yine yatıyordu bir oynarken göremedim:)
Doktora doğuma siz gireceksnz dimi diye sorduk , eğer o gun nöbette değilsem beni arıyorlar musaitsem geliyorum dedi .buna anlam veremedik biz, sanki gelmesemde olur gibisinden oluyor ama ben niye bu doktora gidiyorum ki o zaman. Birde bize ücret konuşulurken soylenmedi bize ama kendi doktorun girerse ek ücret aliyorlarmis. Sizler de uygulama nasıl ?
Benim makinem Beko 8101 eys, çok memnunum tavsiye ederim :))Kizlar camasir makinem bozuldu motoru gitmis cok para istiyorlar o yuzden yeniden almaya karar verdik tavsiyeleriniz var mi
Canım ben odasını aldım yerleştirdim kıyafetlerini aldım arabasını aldım bi oda ona ait. Bana da olumsuz şeyler söylüyorlar ama zerre umurumda degilArkadaşımın çocuğu 2 yaşına girdi şey diyor şuan elinin altında çocuk yok hazır et odasını dursun sonra yaparım deme yapamıyorsun bebekle çıkıp mağaza mağaza geçemiyorsun onu bırak internetten bişiy beğenip alacak kadar zamanım bile olmuyor falan dedi bizde başladık odasını yapmaya halbuki nereden baksak bebek doğduktan sonra bile 7-8 ay boş kalacak oda, montessori karyola sipariş ettik mobilyacıya foto attık, duvar kağıtlarını aldık haftasonu eşimle arkadaşı yapıştıracak 2 haftaya kadar da yatağı gelecek, ama böyle daha erken ne olacağı belli olmaz diyenler çıkıyor moralimi bozuyorlar
Bi de günah falan diyorlar ama herkes meraktan ölüyor eşyalara odaya bakmak için. Madem günah bakmayın kardeşimArkadaşımın çocuğu 2 yaşına girdi şey diyor şuan elinin altında çocuk yok hazır et odasını dursun sonra yaparım deme yapamıyorsun bebekle çıkıp mağaza mağaza geçemiyorsun onu bırak internetten bişiy beğenip alacak kadar zamanım bile olmuyor falan dedi bizde başladık odasını yapmaya halbuki nereden baksak bebek doğduktan sonra bile 7-8 ay boş kalacak oda, montessori karyola sipariş ettik mobilyacıya foto attık, duvar kağıtlarını aldık haftasonu eşimle arkadaşı yapıştıracak 2 haftaya kadar da yatağı gelecek, ama böyle daha erken ne olacağı belli olmaz diyenler çıkıyor moralimi bozuyorlar
Canım arkadasın dogru demiş ben daha 2. Ogluma bir çöp alamadım 2 bucık yaşında diger oglum çarşıda sıkılır imkanın varsa tasınmayacaksan yap odasını hazır dursun 7 aya yaklastık 9. Ayda mı yapacakmışsın millete çok takılma güle güle kullansınArkadaşımın çocuğu 2 yaşına girdi şey diyor şuan elinin altında çocuk yok hazır et odasını dursun sonra yaparım deme yapamıyorsun bebekle çıkıp mağaza mağaza geçemiyorsun onu bırak internetten bişiy beğenip alacak kadar zamanım bile olmuyor falan dedi bizde başladık odasını yapmaya halbuki nereden baksak bebek doğduktan sonra bile 7-8 ay boş kalacak oda, montessori karyola sipariş ettik mobilyacıya foto attık, duvar kağıtlarını aldık haftasonu eşimle arkadaşı yapıştıracak 2 haftaya kadar da yatağı gelecek, ama böyle daha erken ne olacağı belli olmaz diyenler çıkıyor moralimi bozuyorlar
Ya bende çok takmamaya çalışıyorum aman kim ne derse desin modunda oluyorum ama bazende acele mi ediyorum diyorum ama şimdi bile çok çabuk yoruluyorum dün hastane sonrası yapı markete gittik eksiklerimizi almak için ama canım çıktı sanki 3 saatte çok yoruldum bi de nefes darlığı da çekiyorum, ilerleyen zamanlarda Emin’im ki daha da artacaktır gene şimdi canım yettiğince yapalım hem kar kış olacak son aya bişiy bırakmak istemiyorumB
Bi de günah falan diyorlar ama herkes meraktan ölüyor eşyalara odaya bakmak için. Madem günah bakmayın kardeşim
Başladık bakalım bizde, kiracıyız aslında bi ara taşınalım diye çok düşündük ama karar veremedik hemde şu aşamada maddi olarak da taşınmak külfet olacaktı, ev sahibimizi tanımıyoruz o da bizi tanımıyor sadece iranlı bir doktor olduğunu biliyoruz o kadar, çocuk odasını yapıp kullanamadan bize çıkın derse ağlarımCanım arkadasın dogru demiş ben daha 2. Ogluma bir çöp alamadım 2 bucık yaşında diger oglum çarşıda sıkılır imkanın varsa tasınmayacaksan yap odasını hazır dursun 7 aya yaklastık 9. Ayda mı yapacakmışsın millete çok takılma güle güle kullansın
En mantiklisini yapıyorsun canım bende erken almasaydım şuan alamazdım çünkü eskisi gibi uzun mesafe yürüyemiyorum ayakta duramıyorum benimde nefesim kesoliyo. Yani kendimize göre dogru olani yaptikYa bende çok takmamaya çalışıyorum aman kim ne derse desin modunda oluyorum ama bazende acele mi ediyorum diyorum ama şimdi bile çok çabuk yoruluyorum dün hastane sonrası yapı markete gittik eksiklerimizi almak için ama canım çıktı sanki 3 saatte çok yoruldum bi de nefes darlığı da çekiyorum, ilerleyen zamanlarda Emin’im ki daha da artacaktır gene şimdi canım yettiğince yapalım hem kar kış olacak son aya bişiy bırakmak istemiyorum
Ben de dr u degistirdim bugun randevumuz vardi sukur beğendim dr u :) Bayan olması önceliğimdi.
24+0 da 672 gr haftasina gore gelişimi gayet iyi dedi.Yarın da şeker yüklemesi yapılacak 12 den sonra bir sey yeme dedi su içebilirsin dedi bakalım nasıl çıkacak sonuç: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?