Aynen oyle normal bazen tirmalar gibi bi histe oluyor bende bazen hah simdi fırtlatacak elini de dedigimde oluyor ama normal yani bebek pozisyon degisince duzeeliyorYa gerçekten mi normal mi kız penguen gibi bacaklarımı aça aça yürüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle normal bazen tirmalar gibi bi histe oluyor bende bazen hah simdi fırtlatacak elini de dedigimde oluyor ama normal yani bebek pozisyon degisince duzeeliyorYa gerçekten mi normal mi kız penguen gibi bacaklarımı aça aça yürüyorum![]()
daha smdıden sorun olmaz canm bence benım de gecen cumabebegıme gore 33.hafta gorunurken 2005 kılo 44cmdı sadece hersefernde cokfazla yeme dıypr dr.um aburcubur vs tarzı korkma yanıBugün 30+5 günlüğüz bebeğimizin boyu 43cm kilosu ise 1915 gr çıktı. Sanırım bizim bebek biraz boylu olacak doktor 33 haftalık görünüyor boyu biraz önde olduğu için kilosu da boyuna oranla normal dedi. Normal doğum açısından bir sorun oluşturur mu acaba?
Ben de anlamadım ki niye öyle dediğini. Bir de medeniyetsiz insanlar da değiller üstelik eşim yıllarca hastanede asistanlık yapmış dikiş dikmeyi vs bilen bir insan. Meslek değiştirdi ama kandan ameliyattan korkmaz tiksinmez. Kayınvalidemin böyle abuk subuk tepkileri o gün çok fazlaydı sanırım bunalımda. Eşim girmek istiyor girmezse de kendi bilir zaten annelikle babalık farklı şeylermiş babaların evlat sevgisi gerçekten çok yoğun değil annelere göreArchpa canım aynı durumun benzerını yaşadık sennle esımın yanında konu acılmadı ama görumcem ,kaynanam, ve eşimin amcasının gelını bukonu uzerıne ayıp koca gırmez vsvs ıgrenc durum ya gbyorumlar yaptılar ben de bozmustum çok gerılmıstım.bıde hamılelıgımın ılk gunlerıydı neyse esıme laf arasnda soyledım bunu. eslerı girmemıs glb ben girdiler sanıyodum ama dusunceleri cok sacma dedm sonra kac ay konuyu acmadım ve ustune esım bana soledı gırmek ıstyrm dıye. ama annenler sana etkı ederse dedıgımde de bısey dyemezler dedı. Bılmelerıne gerek yok bılseler de fıkrım degısmez doguma gırerken görurler dedi. ben de acmam konuyu ozaman bıdaha dedım.cunku cıddı boyutta sınırlerımı zıplatıyolar bazen.. Sen eşinle basbasa konusursun bunu kv ye ne oluyorsa kıskanclık mı yapıolar anlamadm tovbe tovbe
![]()
Valla ben de egosuz sorunsuz bir kayınvalide olurdum. Şu genç yaşımda bile daha çocuğum yokken dünya borç içine girdim yarın bir gün oğlum olursa ele güne rezil olmayalım birikim olsun evi olsun maddiyattan yuvasında huzuru bozulmasın diye. Millet de gelinliyle yarışır kocasından beklediğini oğlu geline yapınca kıskanır. Valla değişikler. Çok oğlunuza düşkünsünüz niye mutsuz eder niye laf sokarsınız dimiAman bi kv karışmamıştı ona soran mı var boşverseneay düşünüyorum da oğlum girmek istemese ben onu ikna etmeye çalışırım bu en özel an tabiki orada bulunmalısın falan diye yüreklendiririm çok tatlış bi kaynana olurdum vallahi
![]()
Benim de orda bugun ağrı başladı iğne iğne batıyor . Bide karnımda batmalar varKızlar bikini bölgem aşırı acıyor yani tam şu tüylerin başlangıcı olan yerlerimden yanlarıma doğru ağrı değil ama kesik kesik acıyor zor kalkıp oturuyorum sanki görseniz şey sanırsınız sezeryen olmuşum da ondan zorlanıyorum falan elim oramda tuta tuta yürüyorum acıdan![]()
5 dk arayla kasılmak doğum sancısı belirtisi. Yalancı sancılar çok sık ve üst üste olmaz. Acile mi gitsen acaba bi nstye bağlasınlar. Endişe etmen için söylemiyorum ama tedbirli olbir buçuk saattir kasılıyorum 5dk arayla eşim de anladı artık nasıl bışey oldugunu. O da elini koyuyor anlıyor gecmıyor ya hu dr.ları dınlyrm dınlendıkce dınmeden sureklı gelıyosa dr.a gıdılmelı dıyor. e duyuyoruz kasılıp da bosa gıdenlerı de napcam bılmemkasılma oldugundan eminim de
Kızz benim hele benim kaynananın yaptıklarını duysan ağzın açık kalır görüşmüyorum zaten kesinlikle görüşmeyi de düşünmüyorum kendisiyle o benim daha olmayan bebeğime bile beddua etti şimdi gelip de sevdiremem ben çocuğumu onaValla ben de egosuz sorunsuz bir kayınvalide olurdum. Şu genç yaşımda bile daha çocuğum yokken dünya borç içine girdim yarın bir gün oğlum olursa ele güne rezil olmayalım birikim olsun evi olsun maddiyattan yuvasında huzuru bozulmasın diye. Millet de gelinliyle yarışır kocasından beklediğini oğlu geline yapınca kıskanır. Valla değişikler. Çok oğlunuza düşkünsünüz niye mutsuz eder niye laf sokarsınız dimi
Benim de bugün başladı aslında vardı ama bu kadar çok değildi kesiyorlar karnımı sanki içeriden, çok yormadım da kendimi bugün normal günlük rutin şeyler yaptımBenim de orda bugun ağrı başladı iğne iğne batıyor . Bide karnımda batmalar var![]()
Kızz benim hele benim kaynananın yaptıklarını duysan ağzın açık kalır görüşmüyorum zaten kesinlikle görüşmeyi de düşünmüyorum kendisiyle o benim daha olmayan bebeğime bile beddua etti şimdi gelip de sevdiremem ben çocuğumu onageçen gün foto attım eşimle Selfie niyetine yani kendimiz çekince karnım ne kadar çıkabilir ki mideme kadar falan çıkmış foto elimde karnımda Güneşimize kavuşmaya az kaldı yazdım paylaştım WhatsApp durumda hemen kv görümce baktılar ve ardından ‘ edep yahu’ ‘hamileliğinizi gizleyin’ vs tarzında durumlar paylaştılar hemen laf sokuyorlar bana sözde ama ben onlara bakmıyorum bile eşimin telefonundan görüyorum öyle bi saklayacağım ki bebeğimi bile göremeyecekler
canim 4 hafta önde mi çıkıyor? Dr ne dedi bu duruma?Bizimde bugün kontrol günümüzdü 31+4 tam 2 kilo dedi boyu 42 cm kafa çapı çok büyük dedi 36 haftalik çıkıyor takibe aldı artık 2 haftada bir gidicez birde normal doğum yapicam inşallah daha büyümez yoksa nasıl doğururum![]()
![]()
Ben olsam telefondan engellerdim onları. Madem görüşmüyorsunuz ne diye paylastiklariniza baksınlar ki??Kızz benim hele benim kaynananın yaptıklarını duysan ağzın açık kalır görüşmüyorum zaten kesinlikle görüşmeyi de düşünmüyorum kendisiyle o benim daha olmayan bebeğime bile beddua etti şimdi gelip de sevdiremem ben çocuğumu onageçen gün foto attım eşimle Selfie niyetine yani kendimiz çekince karnım ne kadar çıkabilir ki mideme kadar falan çıkmış foto elimde karnımda Güneşimize kavuşmaya az kaldı yazdım paylaştım WhatsApp durumda hemen kv görümce baktılar ve ardından ‘ edep yahu’ ‘hamileliğinizi gizleyin’ vs tarzında durumlar paylaştılar hemen laf sokuyorlar bana sözde ama ben onlara bakmıyorum bile eşimin telefonundan görüyorum öyle bi saklayacağım ki bebeğimi bile göremeyecekler
Kızz benim hele benim kaynananın yaptıklarını duysan ağzın açık kalır görüşmüyorum zaten kesinlikle görüşmeyi de düşünmüyorum kendisiyle o benim daha olmayan bebeğime bile beddua etti şimdi gelip de sevdiremem ben çocuğumu onageçen gün foto attım eşimle Selfie niyetine yani kendimiz çekince karnım ne kadar çıkabilir ki mideme kadar falan çıkmış foto elimde karnımda Güneşimize kavuşmaya az kaldı yazdım paylaştım WhatsApp durumda hemen kv görümce baktılar ve ardından ‘ edep yahu’ ‘hamileliğinizi gizleyin’ vs tarzında durumlar paylaştılar hemen laf sokuyorlar bana sözde ama ben onlara bakmıyorum bile eşimin telefonundan görüyorum öyle bi saklayacağım ki bebeğimi bile göremeyecekler
Hiç yani hem anası belli babası belli, nikahın imamını da resmisini de kıymışız kime ne yani, ben zaten 6. Aya kadar onlara söylettirmedim eşime görmesinler falan diye de paylaşmadım hiç bir yerde daha yeni yeni öğreniyor hatta arkadaşlarım bileHamilelik ayip bir sey mi ya, bu zihniyet ortacagda bile yoktu. Bence de hiiic gorusme, bebeginide gosterme.
Canım arayıp rahatsız ettikleri zamanlar oldu sözlü tacizler numaraları kayıtlı olmadığı için açıyordum ama şimdi kayıtlı olsun ki ararlarsa hayatta açmıyorum o yüzden duruyor numaralarıBen olsam telefondan engellerdim onları. Madem görüşmüyorsunuz ne diye paylastiklariniza baksınlar ki??
Hacı hocalar eşimin ailesi ama bana döktürdükleri gözyaşlarının asla helal etmeyeceğim onlarakarnimiz cikinca doguma kadar disarida cikmayalim bu kin neymis boyle ya torunlarinin annesisin isteseselerde istemeselerde
![]()
Whatsapp durumunu gormelerinden onlari engelleyebllirsinCanım arayıp rahatsız ettikleri zamanlar oldu sözlü tacizler numaraları kayıtlı olmadığı için açıyordum ama şimdi kayıtlı olsun ki ararlarsa hayatta açmıyorum o yüzden duruyor numaraları
Hiç yani hem anası belli babası belli, nikahın imamını da resmisini de kıymışız kime ne yani, ben zaten 6. Aya kadar onlara söylettirmedim eşime görmesinler falan diye de paylaşmadım hiç bir yerde daha yeni yeni öğreniyor hatta arkadaşlarım bile
Bi geçseydi çok agriyor hiç keyfim kalmadi:-(Çıbandir canım. Hamile kalmadan once benim kasığımda çıkmıştı. Kendi kendine patlayana kadar acitiyor bayagi. Vucuttaki mikrobu topluyormus ama.