OIyi pazarlar canim nasılsın sen bu hafta izne ayrılıyorsun sanırım ohh benim yerime de dinlen ben doktor sakınca görmezse 37 ye kadar devam edicem zor olsada sonrası için dayanicaz napalimİyi pazarlar hanımlar
Bende ayni sekildeyim.. 37ye kadar dayanmaya caliscam. Ama ilcede calismam dezavantaj biraz. Bide isim biraz stresli arabada ve ayakta geciyor genelde. İnsallah nasip eder Rabbim ❤OIyi pazarlar canim nasılsın sen bu hafta izne ayrılıyorsun sanırım ohh benim yerime de dinlen ben doktor sakınca görmezse 37 ye kadar devam edicem zor olsada sonrası için dayanicaz napalim
canım dıkkat et araba kullanarak gecıyorsa özellikle ben cesaret edemiyorum bisuredır kullanmaya. Eşime kızıyordum engellıyor benı diye ama şimdi hakverıyrm kasılmalarım o an olsa Allah korusun sonucu dusunemyrm. daha erken ızne ayrılma şansın yok muBende ayni sekildeyim.. 37ye kadar dayanmaya caliscam. Ama ilcede calismam dezavantaj biraz. Bide isim biraz stresli arabada ve ayakta geciyor genelde. İnsallah nasip eder Rabbim ❤
OIyi pazarlar canim nasılsın sen bu hafta izne ayrılıyorsun sanırım ohh benim yerime de dinlen ben doktor sakınca görmezse 37 ye kadar devam edicem zor olsada sonrası için dayanicaz napalim
İyi pazarlar canim ❤❤ kontrolun yarin mi yarin randrvu mu alcaktin
canım kendini yorma bolbol dinlen lütfen❤Ben hala aynıyım 5dkda bir olmasada 20dkda bir falan kasılmalarım oluyor ilaç etkı hemen eder mi bilemiyorum ama düne nazaran hafıfledı süresi. Benım de görümcem temızlık yaptı tekrar sagolsun gelip eşimi bekliyorum gelince mobılyacıya gıdeceğiz boyasını atacaklar gitmek zorundayım 2aydır bugünü beklıyordumhastneye gitmiş gb düşüneceğim artık yavas yavas ınerım arabaya bısey olmaz heralde.mobılyacı bekledı bekledı benım rahatsızlandıgım günü buldu yani bukadar olur
Kızlar doktordan şimdi çıktım. 32+3 haftadayım bugün. Nst ye de girdim muayeneden önce. Normal çıktı. Bebişimin boyu uzun maşallah 47 cm. Kilosu da 2.275 gr. Kafa ölçüsü, organları, kalbi her şey normal çok şükür :) Uzun boylu olacak dedi dr. Biraz önde görünüyor ama normal her şeyi dedi. Normal doğum için bir engelimiz yok. 3 hafta sonra çağırdı. O zaman da çatı muayenesi yapacak. Doğum zamanında bir aksilik olmazsa normal doğum olacak inşallahBu arada suyun gelirse, sancıların 5 dk dan kısa sıklıkta gelirse hemen geliyorsun dedi. Çok tuhaf hissettim. Ne kadar yaklaşmışız bir kez daha anladım
sora sora ogrenırsınız canım aynen çok güzel olur çok orjınal bı süs ben cokbegendımm
gecen sana atmıştım sanrm var canmm çok ugrastırdı varya cokzor gercekten ıncik cincik detayları var şu bulutu da kendm yaptım mınt yeşili ve beya renklerını de yapıcam
cnim ne guzel yapmışsın ellerine sağlık, güle güle kullanın...gecen sana atmıştım sanrm var canmm çok ugrastırdı varya cokzor gercekten ıncik cincik detayları var şu bulutu da kendm yaptım mınt yeşili ve beya renklerını de yapıcam
Bende imom kullanıyorum yeterli diyorlar balik yiyemiyorsan gunde iki tam ceviz ye o da cok faydaliHerkese merhaba. Uzun zamandır takipteyim ama ilk defa yazıyorum. Doktorumdan genel olarak memnunum ama tek kafama takılan nokta. Ben balık yiyemiyorum asla. İ mom kullanıyorum multivtamin olarak onun harici balık yağı omega-3 desteği kullanmıyorum. Doktorum i mom yeter diyor ama benim aklımı kurcalıyor.
Aranızda benim durumumda olan var mı? İ mom kullanıp ekstra omega alan var mı?
haklısın aslında yazarken de aklıma geldi bir evladın daha var Allahım o gücü veriyor değil mi insana. Az kaldı sık dişini canım izne de ayrılınca dinlenirsin fırdat buldukça da. Seçtim canım evet eşim de begendı aksilik cıkar dıye korkuyordum ama şükür boyası kuruyunca gelecek cars ya da persembe dediler. Asıl ozaman belli olur bir tek karyolası birleşmemiş haldeydı dıgerlerı tamamlanmıstı gelsin de işlerim bitsin tek isteğim bu şuan. Ve sana sorayım hatırlarsın ılk cocugundan belkı. Bu alıstırma kasılmaları ara sıra oluyor ya normalde. Peki doğum yaklastıkca o sıklaşıyor mu normalde. şuankı kasılmalarım olmasaydı zamanla yıne çoğalacak mıydıYormasamda evde bir çocuk olunca onun için kalkmak zorunda kalıyorsun hafta içi kyvde yapınca haftasonu senden bekleniyor herşey hayırlısı ile 32. Haftaya ayrilsamda onlarda evine dönse
Sende dikkat et gidip beğendin mi renkleri nasıl olmuş takım içine sindimi güle güle kullanın canım
Anneler herşeyi yaparlar canım ❤Sağol canım. İnşallah yapabilirim
Kullaniyorum aktif canim su ana dek bi sorun olmadi ama karnimdaki hareketleri hareket ettikce hakkaten bi garip oluyorum:)) hele kemere denk gelirse bide :) iste amacim calisabildigim kadar calisayim ki dogum sonrasina aktarsin iznimi. Yoksa yarin ayrilabilirim de surem geldicanım dıkkat et araba kullanarak gecıyorsa özellikle ben cesaret edemiyorum bisuredır kullanmaya. Eşime kızıyordum engellıyor benı diye ama şimdi hakverıyrm kasılmalarım o an olsa Allah korusun sonucu dusunemyrm. daha erken ızne ayrılma şansın yok mu
Canım sabaha karşı 4 de yine kanama yaşadım. Hastaneye yatisim yapıldı bekliyorum. Rabbim hepimize hayirli sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Ay hadi insallah alabilirsin ❤ baya uzun oldu bu sefer. Aynen benimde yarin 10da randevum. Once hastanemle gorusucem doktorum ayriliyor bu durumda siz ne yapiyorsunuz diye.. bakalim hayirlisi ❤ isten ayrilmanin tam zamani aslinda havalar iyicr karardi ve sogudu sabahlariYarın canım sabahtan randevu alabilirsem inşallah yoksa saliya kalir seninde yarın dimi saat kaçta randevun
Canim bende imom kullaniyorum. Ama eylul ayi geldigi icin balik yemeye de basladim ilaci kullanirken. Yazin yiyemiyorum diye doktorum bana vermisti ve doguma dek devam diyorduHerkese merhaba. Uzun zamandır takipteyim ama ilk defa yazıyorum. Doktorumdan genel olarak memnunum ama tek kafama takılan nokta. Ben balık yiyemiyorum asla. İ mom kullanıyorum multivtamin olarak onun harici balık yağı omega-3 desteği kullanmıyorum. Doktorum i mom yeter diyor ama benim aklımı kurcalıyor.
Aranızda benim durumumda olan var mı? İ mom kullanıp ekstra omega alan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?