- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
masaallah kuzuyaa :) en ıysını yapmıssın bende pazartesı alıcam ınsallah :)Merhaba arkadaşlar
Dr geldik yine 3 hafta önde çıktık 34+4 çıktı ultrasonda maşallah kuzuma 2485 Gr olmuşuz Dr tekrardan açlık ve tokluk kan bakılsın yarın dedi bu gelişim ile bu çocuk Aralık ayında doğum olur dedi
Doğum pozisyonu almış kendi başına solunum yapıyor artık dedi
32 hafta raporu aldık şükür
Gunaydin..yok yok hala tek bedendeyiz :)günaydın
1 haftadır pc bozuktu buradan uzakta kaldım. çoook sayfa birikmiş.
önemli bir gelişme var mı doğum falan gibi. rica etsem birisi özet geçebilir mi:)
herkes iyidir umarım.
biz de durumlar iyi sadece çok yoruluyorum evde ki canavar sayesinde.
kv de var ama yası da var gel sunu yap bunu yap dıyemem görümcemınde 2 cocugu var temızlık yapcaz derken daha cok dagılır gıbıme gelıyorKv görümce birileri yok muydu senin yakınında canım en azından senin ulaşamadığın yerlere yardımcı olsalar, ya da günlere bölersin nasılsa evdeyken kendini yormayacak şekilde her gün bir oda bir oda bitirirsin
okadar
cok sey yazmıssın kı korktum bence sen dusunme bunarı gordukce yap
değilim.ve ben her fırsatta gıden borıyım su halimle bile mısafırlerı o bu şu geldı gittim. dugunlere kınalara gittim mahcup olmasnlar dedım kendımden cok ödun verdım ama skmdı hodrı meydan yaranılmaz aslaaaYa iste ne kadar.iyi olsada...yakin olunca problem cikiyo...benim annemde.yakin ama hergun gitmiyorum.. ama hergun yemek.aliyo esim annemden...
Kv olsa birgun olur 2 gun olur 3 gun patlar..o yuzden mesafe olmali bence...tabi sartlar yakin olmayi gerektirmis..yakinsin diyede hergun gitmek zorunda degilsin ama konusurlar iste..
benı anlarsın cok ıyı hem de eşime azonce de soyledım hıcbısey degısmıcek bunu değiştiren onlar diye. Olmazmıs cok uyardılar benı ama gozumkormus gorememısım hıcbıseybana dıyor kayınvalıdeler sevılmez ama onlar gelnlerını severler canları gb..güldüm karsısnda. ozmaan sen de kv.ni sevmiyosun kendın de gelınsın buacıdan bak ozman dedım onu kackez terslıyosunuz yaslı kadını sahıt oldum dedım bu bıle anlatıyor herseyı:) yaranılmaz ağızla kus tutsak yaranlmaz.ve bugune dek hep dedım aynıbınadayız sorunumuz olmadı dıye cokyanılmısım.meger neler yapmısım haberım olmadan. istedikleri altınalrını dızsın boynuna elıne. güngün gezsın sesı cıkmasın. ki bunu yapanlaro elestırmıyorum asla tarz zevk meselesı ben altınlarımı takmıyorum dıye bıle surat yapıldı sevmıyorum dıye. dugunümde set sectım besı bıyerde ıstemedım kınalarda takarım duz elbıse ıle dıye hem de yatırım olur dye gozume hos geldı bu yazın. li ben okadar ılgım yokkı bunlarla bestane altınbıyerde sanıyodum spor gb oldugunu da blmıyodum. eşim hamıle kalınca bebek hedıyesı olarak yaptı bana ve o bıle batmıs yapmıs ama takmıyormuşm neden yapılmıs. takmıyorm onunla gezerken diye triplere gırıloyormus. bana dıyor şıkır şıkır gelınler boynunda besıbiyerdesı camıye gelmıs ona da ayrı güldüm gunlerde yenıgelın gb gyınıolarmıs ben spor gıyınıomusum spor dedıgı de bıldıgımız modern şık seyler kendılerı bılmez tabı neyse. neler neler bana neler anlattı sevmyrm ya dedım ben bılezık falan da koydum cıkarmıyorm çok ıstyosanız alın sızın olsun taktırın bırınemaddıyatta da gozum yok benm huzurum olsn yeter dye cıkıstım kendımı kaybettm sonra esım araya gırdı tam sakinlerken aglamaya basladı işte hayatmn şokunu yasadım oan ve asagı ındı kp onu aglarken gördu ve neoldu bn aglattm oldu kesın:))yasadiklarini okudugumda kendimin 1 seneki once yasadiklarini okudum resmen canım. Ilk buyuk tartisman olmus ve icini dokmussun. Hic soylemese miydim vb diye dusunup kendini de bebegini de uzme.insan ilk defa bir buyugune artik canina tak edip soylenince ici huzursuz oluyor ama dedigin gibi bu kvlerin ben oyle bisi yapmadim,ben oyle bisi demedim,ben soyle soyle gelin istiyordum laflarini duyunca az bile diyor insan.bir de bizim gelin olarak onlara karşı fedakarliklarimiz göz ardi edilerek. evden cikma olayini dusunmustum ben de bu sefer de annesi esime yuklenecekti karisinin sozunden cikamadi diye belki de beddua bile edecekti o yuzden esimle evimin icinde onlarsz olan huzurumu da bozmak istemedim ben. Icinin rahatlamasi icin yaziyorum su an nasilsnz dersen en sevdigim sekilde zirt pirt gelmez, ben haftada 1 esim yanimdayken inerim,saygisizlik yapmam ama gene abuk subuk konusursa karsiligini veririm susmam. Esin neden anneme boyle yaptin demiyorsa hic dusunme uzerine dunu uzat ayaklarini bebeginin hareketlerini sev karninda. Gelirlerse de resmi bir sekilde konusursun soguk sevmiyor derler varsin desinler kendimizden onemli mi boyle yapmaya devam ederlerse sevemeyecegiz zaten uzgunum :)
Canım sen ne durumdasın Bebişin nasıl
İnsanlar neden böyleki ya gelin istemiyor ne halin varsa gör de muhatap olma anacim illa didişecekler yoksa içini kurt kemirir boşver eşin ne guzel bak ikiniz arasinda kalmamiş herkesin yerini biliyor uzme sende bebişi rahatina bak kapi çalarsada acmaYani bunları buraya yazdığıma da İnanamıyorum ama o kadar çaresizim ki iç dünyamda annem babam duysa gelir hesabını sorarlar. Gece boyunca kabus gördüm Evet bir daha inmeyi düşünmüyorum oğullarının evi çıkarsa çıksınlar Ama doğuma kadar umrumda değil gördüğümde konuşurum ben hiçbir zaman saygımı eksıltmedım. Yine uyuyamıyorum Saatlerdir mübarek gecede bana bunu yapamazlar Bir de yetmezmiş gibi eşimi arıyor kp demn Sanki ben uyandıramıyorum kocamı ağladım yine giderken eşim de teselli etti zamana bırak dedi böyle gidecek dedi onların istediği gibi bir gelin olmadığım için bunlar oluyor zaten Bir buçuk sene o kadar dolmuşum ki benim yaptığımı kendi kızları yapmaz onları ya Görümcem bile her şeye karışıyorsun Benim kaynanam böyle olsa onu yolarım diyor kendi annesine ve akşam bile Hiçbir şey karışmadığını iddia ediyor ama ben kararlılıkla durdum söylediklerimin arkasında Evet şimdi içim rahat olması lazım Ve ben haksız olsaydım eşimin yanında konuştum her kelimeyi şu an Eşim bana sırt dönerdi gitsin görüşsün asla engellemem bana bir de görüşmek istemiyorsun derken ben torunum da gelir Oğlum da gelir diyor bana bokadar kötü biri durumuna düşürmeye çalıştı ki beni eşimin yanında. Başka bir adam olsa annesine inanırdı gözümün içine baka baka Yapmadığım bir şey hakkında da yaptın dedi gönül rahatlığı ile Bu mübarek gecede ben bunu yaptıysam Allah benim canımı alsın da dedim hamile halimle Üstelik.. gerçekten bebeğime yansıdığı için üzülüyorum 1 gram Vicdan yokmuş çok farklı göstermişler kendilerini istedikleri gibi her şeye tamam deyip evlerinden çıkmayan bir gelin hayallerinde kurmuşlar Ama öyle biriyle evlenmeyen eşim.. onunla hesaplaşsn hesaplaş sınlar şimdi eşimi işe yolladım ve öpe koklaya gitti �stersen annene götüreyim Bugün orada dinlen dedi alırım İş çıkışı dedi ben istemedim kaçmıyorum hiç kimseden de korkmuyorum Eğer bugün buraya gelirse yine aynı şeyleri söylerim S Sevimlipanduf
değilim.ve ben her fırsatta gıden borıyım su halimle bile mısafırlerı o bu şu geldı gittim. dugunlere kınalara gittim mahcup olmasnlar dedım kendımden cok ödun verdım ama skmdı hodrı meydan yaranılmaz aslaaa
Bi temizligini yapan benmiyim ya herkesin birileri yardim ediyor ben banyosundan wc odadan mutfaga kendim temizliyoruz :-(kv de var ama yası da var gel sunu yap bunu yap dıyemem görümcemınde 2 cocugu var temızlık yapcaz derken daha cok dagılır gıbıme gelıyorartık ağır olanları esımle annem geldıgınde yaparız
Cok gecmis olsun canim..saglikla vaktinde gelsin minik.Çok şükür iyiyiz canım kanama durdu bugün taburcu edecekler.
Tuvalet yatak haricinde ayağa kalkmak yasak. 36 ya varmayı nasip etsin Rabbim
Ay biz almadik demeye utaniyorum artik hergun birseyler aliyoruz ve bitmiyor biturlu hep birseyler cikiyor lazim olup olmucanida bilmiyorumsüt sağma makinasını lansinoh mu aldınız mamajo mu
çok farklılık varmıdır arada
Çok geçmiş olsun canim saglikla gununde gelsin yavrun dikkat et kendineÇok şükür iyiyiz canım kanama durdu bugün taburcu edecekler.
Bende varım canım hemdr kaynana ve annemle aynı memlekete taşındık yardım olsun diye öyleyken malesef bizi gören yok ev aldık o yüzden maddi de uygun değil 3 yıldır temizlik alıyordum şuan durumumuz yok eşimde sevmiyor temizlik işlerini göbek fıtığı oldum sonunda hamileyken işten güçten bide 4 yaşında kızım varBi temizligini yapan benmiyim ya herkesin birileri yardim ediyor ben banyosundan wc odadan mutfaga kendim temizliyoruz :-(
Oh çok şükür ya bi kaç hafta daha dayansın miniklerÇok şükür iyiyiz canım kanama durdu bugün taburcu edecekler.
Benimde kimsem yok eşimden başka burada eşim çok yardımcı oluyor sağolsun ben gun içinde yemek bulaşık falan yapıyorum ütü de bende ama süpürme silme wc falan eşim yapıyorBi temizligini yapan benmiyim ya herkesin birileri yardim ediyor ben banyosundan wc odadan mutfaga kendim temizliyoruz :-(
Ben baby plus almaya karar verdim. Neden dersen çok araştırdım medela da lansinoh da ve avent de hepside 3 ay sonra çekim gücü azaldı diye herkesler yotum yapmış. ben medela düşünüyordum ama vazgeçtim. 900 lirayı 3 ay için vermem. 250 liraya baby plus alırım ki baya olumlu yorumlar da varsüt sağma makinasını lansinoh mu aldınız mamajo mu
çok farklılık varmıdır arada
Ben de annemle aynı memleketteyim.once de kayinvalidemle aynı memleketteydim insana kendinden başka kimseden hayır yok annem şimdi hasta yoksa da öyle becerikli bi kadın değildir kız kardeş de yok kaynana da çok olmasa da yaşlı zaten açıkça diyor benim halim yok artık diye Allahtan eşim becerikli yapar o da kırk laf ederek çok söylenir yok o kalsın bu kalsın ne gerek var bazen onun lafını dinleyeceğine ben yapı77ayım deyip kendim yapıyorum ona da kızıyor ilk hamilelik neyse de çocuk olunca daha da zormuş sağlıkla bi kucağınıza alıp atlatsaydik şu sureciBende varım canım hemdr kaynana ve annemle aynı memlekete taşındık yardım olsun diye öyleyken malesef bizi gören yok ev aldık o yüzden maddi de uygun değil 3 yıldır temizlik alıyordum şuan durumumuz yok eşimde sevmiyor temizlik işlerini göbek fıtığı oldum sonunda hamileyken işten güçten bide 4 yaşında kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?