2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
masaallah kuzuyaa :) en ıysını yapmıssın bende pazartesı alıcam ınsallah :)

kv de var ama yası da var gel sunu yap bunu yap dıyemem görümcemınde 2 cocugu var temızlık yapcaz derken daha cok dagılır gıbıme gelıyor artık ağır olanları esımle annem geldıgınde yaparız

değilim.ve ben her fırsatta gıden borıyım su halimle bile mısafırlerı o bu şu geldı gittim. dugunlere kınalara gittim mahcup olmasnlar dedım kendımden cok ödun verdım ama skmdı hodrı meydan yaranılmaz aslaaa

benı anlarsın cok ıyı hem de eşime azonce de soyledım hıcbısey degısmıcek bunu değiştiren onlar diye. Olmazmıs cok uyardılar benı ama gozumkormus gorememısım hıcbıseybana dıyor kayınvalıdeler sevılmez ama onlar gelnlerını severler canları gb..güldüm karsısnda. ozmaan sen de kv.ni sevmiyosun kendın de gelınsın buacıdan bak ozman dedım onu kackez terslıyosunuz yaslı kadını sahıt oldum dedım bu bıle anlatıyor herseyı:) yaranılmaz ağızla kus tutsak yaranlmaz.ve bugune dek hep dedım aynıbınadayız sorunumuz olmadı dıye cokyanılmısım.meger neler yapmısım haberım olmadan. istedikleri altınalrını dızsın boynuna elıne. güngün gezsın sesı cıkmasın. ki bunu yapanlaro elestırmıyorum asla tarz zevk meselesı ben altınlarımı takmıyorum dıye bıle surat yapıldı sevmıyorum dıye. dugunümde set sectım besı bıyerde ıstemedım kınalarda takarım duz elbıse ıle dıye hem de yatırım olur dye gozume hos geldı bu yazın. li ben okadar ılgım yokkı bunlarla bestane altınbıyerde sanıyodum spor gb oldugunu da blmıyodum. eşim hamıle kalınca bebek hedıyesı olarak yaptı bana ve o bıle batmıs yapmıs ama takmıyormuşm neden yapılmıs. takmıyorm onunla gezerken diye triplere gırıloyormus. bana dıyor şıkır şıkır gelınler boynunda besıbiyerdesı camıye gelmıs ona da ayrı güldüm gunlerde yenıgelın gb gyınıolarmıs ben spor gıyınıomusum spor dedıgı de bıldıgımız modern şık seyler kendılerı bılmez tabı neyse. neler neler bana neler anlattı sevmyrm ya dedım ben bılezık falan da koydum cıkarmıyorm çok ıstyosanız alın sızın olsun taktırın bırınemaddıyatta da gozum yok benm huzurum olsn yeter dye cıkıstım kendımı kaybettm sonra esım araya gırdı tam sakinlerken aglamaya basladı işte hayatmn şokunu yasadım oan ve asagı ındı kp onu aglarken gördu ve neoldu bn aglattm oldu kesın:))

süt sağma makinasını lansinoh mu aldınız mamajo mu
çok farklılık varmıdır arada

İnsanlar neden böyleki ya gelin istemiyor ne halin varsa gör de muhatap olma anacim illa didişecekler yoksa içini kurt kemirir boşver eşin ne guzel bak ikiniz arasinda kalmamiş herkesin yerini biliyor uzme sende bebişi rahatina bak kapi çalarsada acma

Iste biraz fazla yapinca.. daha daha diye beklentiye giriyolar... halbuki iki tarafta idare etse.. sen buyukler diye ses cikarmamissin..onlarda eger onlar icin sorun olsa bile.. kucuksun diye gormezden gelseydi..hele 8 aylik hamile geline sikayetlenmek...

kv de var ama yası da var gel sunu yap bunu yap dıyemem görümcemınde 2 cocugu var temızlık yapcaz derken daha cok dagılır gıbıme gelıyor artık ağır olanları esımle annem geldıgınde yaparız
Bi temizligini yapan benmiyim ya herkesin birileri yardim ediyor ben banyosundan wc odadan mutfaga kendim temizliyoruz :-(

Ay biz almadik demeye utaniyorum artik hergun birseyler aliyoruz ve bitmiyor biturlu hep birseyler cikiyor lazim olup olmucanida bilmiyorum

Bi temizligini yapan benmiyim ya herkesin birileri yardim ediyor ben banyosundan wc odadan mutfaga kendim temizliyoruz :-(
Bende varım canım hemdr kaynana ve annemle aynı memlekete taşındık yardım olsun diye öyleyken malesef bizi gören yok ev aldık o yüzden maddi de uygun değil 3 yıldır temizlik alıyordum şuan durumumuz yok eşimde sevmiyor temizlik işlerini göbek fıtığı oldum sonunda hamileyken işten güçten bide 4 yaşında kızım var

Çok şükür iyiyiz canım kanama durdu bugün taburcu edecekler.
Tuvalet yatak haricinde ayağa kalkmak yasak. 36 ya varmayı nasip etsin Rabbim
Oh çok şükür ya bi kaç hafta daha dayansın minikler herşeyleri hazır ya bazen ben de sabırsızlanıyorum acaba erken mi gelse falan diyorum ama yok yok vaktinde gelsinler iyice büyüsünler içimizde

Benimde kimsem yok eşimden başka burada eşim çok yardımcı oluyor sağolsun ben gun içinde yemek bulaşık falan yapıyorum ütü de bende ama süpürme silme wc falan eşim yapıyor

Ben baby plus almaya karar verdim. Neden dersen çok araştırdım medela da lansinoh da ve avent de hepside 3 ay sonra çekim gücü azaldı diye herkesler yotum yapmış. ben medela düşünüyordum ama vazgeçtim. 900 lirayı 3 ay için vermem. 250 liraya baby plus alırım ki baya olumlu yorumlar da var

Ben de annemle aynı memleketteyim.once de kayinvalidemle aynı memleketteydim insana kendinden başka kimseden hayır yok annem şimdi hasta yoksa da öyle becerikli bi kadın değildir kız kardeş de yok kaynana da çok olmasa da yaşlı zaten açıkça diyor benim halim yok artık diye Allahtan eşim becerikli yapar o da kırk laf ederek çok söylenir yok o kalsın bu kalsın ne gerek var bazen onun lafını dinleyeceğine ben yapı77ayım deyip kendim yapıyorum ona da kızıyor ilk hamilelik neyse de çocuk olunca daha da zormuş sağlıkla bi kucağınıza alıp atlatsaydik şu sureci

morceket canım ben doktordan geldim. Doğal olarak bakamadı edemedi doktor bişeye krem veremem ilaç veremem vs dedi. Ama güç kaybım olduğunu söyleyince bacağımda beyin cerrahına gitmen lazım dedi. çok acil bişey olursa ayağını kaldıramazsan güçten düşersen hemen beyin cerrahı olan bi hastanenin aciline git dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…