- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
canım benım en bastan kalma bı korku ne zaman temızlık yapsam supurge acmak bıle dahıl benım hep lekelenmelerım oldu 3 4 kez en sonuncusunda epey bı oldu 2 3 gun surdu 4 aylık flndım ondan boyle cok gırısmedım hıcbızaman normal ustten temızlık yaptım hep esım yaptı cogunu daha dogrusu , bıde suan herkeste yenı baslayan bel agrısı guc kaybı vs benım hamıleleıgın en basından berı var oturma bıle oturamıyordum, temızlıkle epey acıldı aram anlayacağınBi temizligini yapan benmiyim ya herkesin birileri yardim ediyor ben banyosundan wc odadan mutfaga kendim temizliyoruz :-(
Kesinlikle bu sefer hamileliğe doydum Rabbim isteyene nasip etsin inşallah çok zorlandım çok benim kaynanamda annemde 55 yaşında taş gibiler yatıyorlar geziyorlar ama işe gelince yapamıyorlar yazıkBen de annemle aynı memleketteyim.once de kayinvalidemle aynı memleketteydim insana kendinden başka kimseden hayır yok annem şimdi hasta yoksa da öyle becerikli bi kadın değildir kız kardeş de yok kaynana da çok olmasa da yaşlı zaten açıkça diyor benim halim yok artık diye Allahtan eşim becerikli yapar o da kırk laf ederek çok söylenir yok o kalsın bu kalsın ne gerek var bazen onun lafını dinleyeceğine ben yapı77ayım deyip kendim yapıyorum ona da kızıyor ilk hamilelik neyse de çocuk olunca daha da zormuş sağlıkla bi kucağınıza alıp atlatsaydik şu sureci
Ya bak ne kadar yazık işte en azından biz uzağız deyip kendimizi teselli ediyoruz yakın olsam annemlere ablam yengem gelirdi benim hatta 3 saat ütü yaptım belim çok ağrıdı o gece deyince bile yengem çok kızdı gelir yapardık biz falan diye, bu insanlar niye bi yaralı parmağa işeriz de bi faydamız dokunur diye korkuyorlar ki acabaKesinlikle bu sefer hamileliğe doydum Rabbim isteyene nasip etsin inşallah çok zorlandım çok benim kaynanamda annemde 55 yaşında taş gibiler yatıyorlar geziyorlar ama işe gelince yapamıyorlar yazık
Süt sağma makinesi çalışan anneler için değil mi biraz daha hani sütü sağıp eve bırakmak için falan, ben nasılsa çalışmayacağım için saat başı emziririm evde gerekmez diye listemde bulundurmadım ama gerekiyor mu acabayelsem canım süt sağma Makinesini iyi araştır. Hatta e bebek sitesime gir ürünlerin yorumlarını oku. Ben en çok baby&plus ın yorumlarını beğendim. Bide ameda gibi markalar var ama onlarda aşırı pahalı. Baby&plus 150 tlydi şimdi 250 tl olmuş bence bu kadar yükselmesi dolardan dolayı değil memnuniyet fazla olduğu için
ne varsa ınsanın kendı annesınde var ya:) bazı ınsanlarda hıc acımıyor sadece lafta yanı bız ederdık vs ama laf ıste .. sonrasındakı laf ıse bızde dogrduk oluyorYa bak ne kadar yazık işte en azından biz uzağız deyip kendimizi teselli ediyoruz yakın olsam annemlere ablam yengem gelirdi benim hatta 3 saat ütü yaptım belim çok ağrıdı o gece deyince bile yengem çok kızdı gelir yapardık biz falan diye, bu insanlar niye bi yaralı parmağa işeriz de bi faydamız dokunur diye korkuyorlar ki acabaşuan bebeğimi düşünüyorum benim kızım Doğum yapmak üzere olacak yanından ayrılmam ya rahat ettirmek için o benim canımdan parçam yani
calısmıyorum cok pahallı olmasa hemen almayı dusunurdum .. dogumdan sonra ıllakı anne bı sekılde hasta oluyor ılac tedavısı olabııyor dıs cekımı olabılıyor bunun için sagıp atmak gerekıyor bazende lohusalıktan kaynaklanan bunalım oluyor gezmek falan ısteyebılıyorsun ıste bunlar ıcın onceden sagıp koymak gerekıyor eve cocuga gecıcı bakcak olan ıcırıyorr.. bazı bebekler mamayı kabul etmıyor kusabılıyorSüt sağma makinesi çalışan anneler için değil mi biraz daha hani sütü sağıp eve bırakmak için falan, ben nasılsa çalışmayacağım için saat başı emziririm evde gerekmez diye listemde bulundurmadım ama gerekiyor mu acaba
Allaha havale ettım bendün gece.. kasılmalarım arttı yıne onların yuznden. ses cıkarmamıstım ama demek cokkotu dolmusum karsımda yasıtım var gb tartıstım kendıme ınanamyrm.suan ama pısman degılım. ama okdr akıllca konstum kı mantklı cumleler kurdum kı ne dıyecegını sasrdı hep. dün aksam dogurmadysam dha ds bekler bebebgm sanrmIste biraz fazla yapinca.. daha daha diye beklentiye giriyolar... halbuki iki tarafta idare etse.. sen buyukler diye ses cikarmamissin..onlarda eger onlar icin sorun olsa bile.. kucuksun diye gormezden gelseydi..hele 8 aylik hamile geline sikayetlenmek...
Canım sakin ol kendinide kötü hissetme sen sana karsi yapilana cevap vermissin oyle düşün gosteris meraklisi oldugu çeyiz düzmek ister gibi aldiklarini sergilemek istemesinden belliydi Allahtan esinin yaninda oldu bunlar adam gördü kim ne diyor vicdansiz biriymis iste el kizi ne kadar degersiz oldugunu su sekilde gosterdi ki hem seni strese soktu durduk yere hemde mubarek gunde seytanla isbirligi yapti ne deyim Allah sabir versin sen sakin ol dusunme bosverAllaha havale ettım bendün gece.. kasılmalarım arttı yıne onların yuznden. ses cıkarmamıstım ama demek cokkotu dolmusum karsımda yasıtım var gb tartıstım kendıme ınanamyrm.suan ama pısman degılım. ama okdr akıllca konstum kı mantklı cumleler kurdum kı ne dıyecegını sasrdı hep. dün aksam dogurmadysam dha ds bekler bebebgm sanrm
ay anamm uctunmu sen kız 35 masallahçok sukur bugun 35 haftalk olmusuz bıde bakıyoruz aralık ortası gıbı kucagımda :) saglıcakla ınsaAllah
Seninki ocagin basiymis aralik annesi olursun gibi gercekten :)çok sukur bugun 35 haftalk olmusuz bıde bakıyoruz aralık ortası gıbı kucagımda :) saglıcakla ınsaAllah
Süt sağma makinesi çalışan anneler için değil mi biraz daha hani sütü sağıp eve bırakmak için falan, ben nasılsa çalışmayacağım için saat başı emziririm evde gerekmez diye listemde bulundurmadım ama gerekiyor mu acaba
bunun havasını atayımay anamm uctunmu sen kız 35 masallah
hayırlısı olsun dedıgın gıbı olursa nasıpse 1 ayım var tabı sezeryansa .. ama normal dogum olursa beklerız sanırım bı 40 haftanın bıtmesını:)Seninki ocagin basiymis aralik annesi olursun gibi gercekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?