ay maşallah güle güle giyn miniş :) bişey sorsam o alttaki iki bölmeli şeyleri nerden aldınız acabaBen 3 kez sildim..ancak cikti...kapi.pencerede acik birakmistim.sirkeyle 2 kez sildim..sonra kendi yumusaticisiyla sildim guzel koksun diye...
Utu yapildiktan sonra yerlestirme kolay
Benim.bitti cok sukur.
Perde hali siparis ettm..onlarda hafta ici gelir..ama derin temizlik.lazim..
İnşallah canım belki giderim yarın başka doktora bu arada göbüşün çok tatlı maşallah yediklerimede dikkat ediyorum ama anlamadım hayırlısı bakalımcanım vıtamınle alakalı olur mu ki bu durum. yani sonucta yedıgımız seyler de bebegize gecıyor ekstra fayda var tabıki ama eksıklıklerı doldurmak amac onlar ile inş faydasını görürsn ama sıkma kendını memnun degilsen dr.unu degıstır ya da bırsefarlık görun baska bır dr.a onemlı olan saglıksorunu olmasın bebegının cıhazla alakalıdır dıye dusunyrm ve gerı gelse de olabılır dıye duydum yakalar elbet
Bende çok korkuyordum o yğzden başvuruyu son haftaya bıraktık belki son yapnları geç gönderirler siye öylede oldu. Temmuzda Ankara mamak çıktı :) sende ğzülme canım ya kısmeti varsa görür zaten üZülme :/Bedelli yerleri belli olmuş kızlar eşi bedelli yapıcak mı ? Nereye hangi tarihe çıktı sizin? Eşim aralıkta gidiyor ve benim bebişimin suyu da çok aşırı hareketli çok 40 ı bulmayız gibi geliyo doğumumda eşim yanımda olamazsa ya
canım ben de bu sıkayetımı soyledıgımde 10gun once dr.um progestana baslatmıstı ondan sanrm ama acıkca neden dıye sormak aklıma gelmemıstı baskıdan mı kanala yaklastıkca da olabıldıgını okumustum
Maşallah canım minnoşa :)Biz geldiiikk ❤❤ 2086g olmusuz :) masallah ve cok sukur hersey yolunda ve gayet iyiyiz :)) calisabilir raporumuzu da aldik artik insallah bakalim nereye kadar caliscaz :)
Sagol canim..ay maşallah güle güle giyn miniş :) bişey sorsam o alttaki iki bölmeli şeyleri nerden aldınız acaba
Ay canım ya maşallah kuzuna :) Seninkinin maşallahı var iyi besleniyor tosuncuk :)) Benim kız da 10 gün önden gitmeye başladı inşallah ocak ayında doğumum olur :)))Merhaba arkadaşlar
Dr geldik yine 3 hafta önde çıktık 34+4 çıktı ultrasonda maşallah kuzuma 2485 Gr olmuşuz Dr tekrardan açlık ve tokluk kan bakılsın yarın dedi bu gelişim ile bu çocuk Aralık ayında doğum olur dedi
Doğum pozisyonu almış kendi başına solunum yapıyor artık dedi
32 hafta raporu aldık şükür
Sarımsak bal limon zencefil karıştır canım buzdolabında beklet 3-4 saat sabah öğle akşam 3er kaşık iç30.haftaya öksürükle başladımıhlamur iciyorum insallah uzamadan çabuk geçer dua edin .Tavuk çorbası da yaptım o biraz iyi geldi gece hic uyuyamadım da
Gecmis olsun gece oksuruk krizi tuttugunda bala limon damlat iyi geliyor30.haftaya öksürükle başladımıhlamur iciyorum insallah uzamadan çabuk geçer dua edin .Tavuk çorbası da yaptım o biraz iyi geldi gece hic uyuyamadım da
Bende korse kullanacağım aklımda o mutlaka alacağım inşaallah kalmaz karnım sonrasında :) yok ya ben hiç o kadar fit olmadım ama çalışırken spora da gidiyordum aktif olmak için hep normal 38 bedenlerde takıldım, yenge dememe bakma benden 5 yaş küçük aslında yengem :)) severim ben çok tatlı bi kız bence tabi benim açımdan öyle ama bi de ona sormak lazım görümcelerin nasıl diye :)) ama Emin’im ki aile binasında oturmaktan çok hoşnut değildir ama baktığımızda şimdi benim annem babam tabi bana iyi geliyor ama şimd yengemize dokunuyor olabilir bazı şeyler, bütün kardeşler evliyiz kız kardeşler uzaklara dağıldık erkekler aynı binada kaldılar bizim, annem çok anlayışlıdır yengemlere karşı 20 yıllık evli abim var yani büyük yengem ablamdan farksızdır aslında ama gene de annem asla onlara kalkın bir çay koyun demez, annemlerin evini ben temizlerdim en sona ben kaldığım için evde ben evlendim uzağa geldim 2 saat falan ama gene de 5 aylık hamile olana kadar ben temizledim asla yengemlere söylemez hep büyük ablama ya da bana der yengemler de bu duruma bozuluyor bizi çağırmıyor da alt kattan, sizi çağırıyor tee 2 saatlik yerden diye ama yengemi çağırsa evi süpürün dese laf olur kv temizliğe çağırdı olur ne biliyim yani yengemlerde belki arkadaşlarına dert yanıyorlardır aile binasında oturmak sıkıntılı diye tabi biz bilmiyoruz ama bende istemezdim eşimin ailesiyle falan aynı binada olmayı en ufak bir tartışmamı surat asmamı görsünler istemezdimmuhtemelen ben de oyle olucam canım ablamlarn hemen gıttı karnı onlar da zayıf hamıleydı ztn bı karnım var top gb ıns hemen gecer korse falan kullanıcam canımı yakmaz ıse. bakalım bneım karnım kaslıdır normalde. bıara fıtness yaptım kılo almak ıcın ondan kalma. ki ondan önce de vardı ztn kendımı böyle gordukce bıgarıp oluyorum :) yıne oyle olabılcekmıyım acaba dıyorum söylemesi ayıp eşim de severdı ondan cokıstıyorum duzelmesını tabı o takmıyor asla ama zayıfken tam olsun kılo alamyrm madem :/ Yardım edilmesi Tabii ki çok güzel bir şey aralarındaki iletişimi bilemem senin az çok tahminin vardır Benim de hoşuma gidiyor yardım olunca ama karsımdakı ınsanlar benı gerıyor sorun orda germeseler sabaha dek gelsnler arada o fark var yani yoksa kım ıstemez kuzum
Teeşekkür ederimSagol canim..
Ikeadan aldim.) Baya gezdim bu tarz bulayim diye.orda buldum.
Maşallah canım bebişine :) Benimki de 10 gün önde çıkmıştı. Bence de aralıkta alırız kuzuları kucağımıza :)Merhaba arkadaşlar
Dr geldik yine 3 hafta önde çıktık 34+4 çıktı ultrasonda maşallah kuzuma 2485 Gr olmuşuz Dr tekrardan açlık ve tokluk kan bakılsın yarın dedi bu gelişim ile bu çocuk Aralık ayında doğum olur dedi
kız benim ikinciiiii :))) ama bana hala poposunu dayaması gibi geliyo ya. Bide geçen gece uykumdan inleyerek uyandım resmen, allahım karnımı yırtıp çıkacak diye korktum biAnOyle diyolar baksana..bende itikliyo diye tabir ediyordum :) ilk bebek olunca bilmiyoruz ki nasil bisey
Şükür sağlıklıymış bebişin. Doktorları anlamak bazen gerçekten zorKizlar selam. Cumartesi gununden beri kabusu yaşıyordum. Cumartesi gun ki randevuda bebegimin 2 hafta geriden geldiğini söyledi doktor. Boyuda kilosuda herseyiyle geriden geliyordu ve suyu da normal sayilan en alt seviyedeydi.
2 gun boyu ne stresler yaşadım. Bugun sonunda universite hastanesine bir prof. yanina gittim. Gerilik varsa bile sebebini öğrenmeye. Doktor bakti bakti herseyi iyi dedi. Haftasiyla uyumlu dedi. Kilosu iyi boyu iyi suyu da iyi dedi. Herhangi bir sorunu yok dedi. Inanilmaz rahatladim ama bir o kadar sinirlendim doktoruma.
Senin bebişin de boyu uzundu diye hatırlıyorum canım. Bugün kaç çıktı?Merhaba arkadaşlar
Evet canım karin çevresinde 5 günlük bir gerilik çıkıyor ta en başından beri benim tek korkum bu farkın açılması yarın 10da randevum var bakalım inşallah herşey yolundadirCnim sizde gerilik var miydi o korku bende de var.çarşamba kontrolum var şimdiden strese girmiş bulunmaktayim.
@anneveoglusu cnim maşallah pasa ya darisi bizlerin başına))) tabi anne boylu olunca genetik devreye giriyor.cnim beslenme olarak en çok neler tuketiyorsun
Cnm doğum durumunu belirtip erteletebiliyorsunuz askerlik şubesiyle eşin görüşsün çözüm buluyorlarKizlar benim de esimin askerligi aralik sonuna cikti. Tam da dogum zamani yanimda degil. Allah hayirlisini versin. Cocuguma baban askerdeydi yavrum derim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?