2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok da erken evlenmişsin yaaaa niye birlikte oturmayı kabul ettin ki bir yıl daha bekleyip ayrı ev şartı koşsaydın keşke gerçi babaannemin lafı vardır rahmetli ‘insan çekeceği çileye aşık olurmuş’ derdi demekki böyle bişiy, 24 yaşında 2 çocuk maşallah sana valla

Bende boyle hayal etmedim ki canim ya oylesine geljnligimi bile annem aldi ikinci el 100 tl bi nikahim oldu oldu bitti iste. Bende kendimde degilmisim aslinda cok oyle boyle bi ask degildi benimki bosluktaydim anlasana

Evet canım ne güzel erkenden kavuşursunuz inşallah sağlıcakla benimki 10 gün önde diye geçen kontrolde doktorerken olabilir dedi seninki de olabilir sen hazırlıklı ol herseyini tamam et
normal dogum mu dusunuyordun ?o onde olma olayı son zmanlara dogru normal seyrıne donuyormus dıyolar benımde bı ara 2 hafta onde cıkyordu sımdı 10 11 e dustu

Bende boyle hayal etmedim ki canim ya oylesine geljnligimi bile annem aldi ikinci el 100 tl bi nikahim oldu oldu bitti iste. Bende kendimde degilmisim aslinda cok oyle boyle bi ask degildi benimki bosluktaydim anlasana
Olsun canım boşver bak 2. mis gibi beben oluyor onları güzel güzel yetiştir genceciksin de oturur onlarla oyunlar oynarsın valla eşinle de mutluysan koy mesefeni bayramdan bayrama görürsün yeter gider, bu devirde senin gibi gelin bulmuşlar öpüp başlarının üstünde taşımaları gerekirdi

Nerdeeee be canim nerde. Cok dile getirilcek sey varda halim yok tartismaya girmeye. Belkide sustum diye kaybeden ben oldum. Nikahta taktigi bi bilezigi geri isteyen insan bunlar. Ben hakkimi helal etmiyorum onlara hic bir zaman. Cok agladim onlar yuzunden. Simdi gorumce den yana.sikintiliyim esime kredi cektirmek istemisler sozlusuyle evlencez esya alcz diye.bende kabul etmedim bozdum islerini ondn konusmuyor benimle. Ayni seyi esimin yengeside yapti ama konusuyor onunla. Degisik insanlar ama insan yasattigini yasamadan olmezmis ya neyse. Sinir ediyolar simdide edicek iste dogumda ondan istemiyorum gelmesin bilmislik yapicak bana bos bos konusucak istemiyorum. Esim dedi eger annen izin alamazsa isyerinden dogumda kizima bakmak icin. Kv kp.cagiricakmis buraya burda kalicaklarmis bak bak cahillige bakarmisin ben evim tertemiz tutucam bebek gelicek diye. Onlar pufur pufur sigara icicekler. Allahtan annem dedi korkma ben gerekirse parami kessinler iki gunluk ben alirim izin bakarim dedi. Zaten benim.kiz.ananeye asiri duskun benden sonra sadece onda durur yani. Esimde boyle uapiyo ya deliriyorum ya oyle bi dunya mi var. Kendi evleri varken kp burda kalicak yok oyle dunya dedim esime. Yeter ki kalmasinlar istemem ya benim yastigimda yaticaklar ya. Ben orda kaldim ama ben mecburiyetten kaldim kendi annem ananem varken ne gerek var kv ye. Kendisi ilk dohumumda annemin gelmesine bile sinir oldu bizim burda gelinin annesine hsber verilemz dogumda bak bak igrenclige bak. Kendi kizi evlenck simdi gorucez hatirlaticam ama ona bu sozu dogum yapinca kizi...

Aile apartmani sanirim :/ yani normalde onlarin sen yapma biz aramizda hallederiz demesi gerekirken, sen dedigin zamanda uzerine alinmalari.. pes! Bence bundan sonra herkes oturdugu kati supurup silsin, tepkini belli et canim rezil et valla, ne vicdansiz insanlar var ve bunlarda kadin yani, bilirler hamilelik nasil bir sey. Ne yasiyorlarda bu hale geliyorlar yazik boylelerine..

bi yorumları okuyayım ozaman saol cevabın için

yorum okumadım hiç
lansinoh ta indirim vardı bi sorayım dedim sizede

karın bolgesının buyuk olması kılodan kaynaklı kafada genetık genelde ama doktrolar su vs toplama varmı dıye bakıyolar benım bebısın kafasıda nerdeyse 10 gun ılerde ama sıkıntı edılcek bısey degıl dedı su toplama vs aksı bı durum yok dedı genetık olabılıyor bu dedı

Ay biz almadik demeye utaniyorum artik hergun birseyler aliyoruz ve bitmiyor biturlu hep birseyler cikiyor lazim olup olmucanida bilmiyorum

bende lazım olurmu olmaz mı bilmiyorum açıkçası
ilk çocuk olacağı için tecrübesizlik var tabi :)
ama indirim haftası ya bu hafta bu tarz şeyleri alayım dursun istiyorum

Cnim gozunaydin gelişimi gayet iyi bence...Zaten son haftalara az kaldi,Dediğin hastalığı bilmiyirum inşaAllah sağlıkla sihhatle kucagimiza alırız.Cnim hastalığından dolayi mi perinatolojiye gönderdi doktorun yoksa bebekle ilgili mi?

T tanem-tane20 Ben gecen hafta bebek hareketlerinde azalma hissettiğim icin evimin yakınındaki devlet hast aciline gittim. Acildeki kadin doğumcu ultrasonda bebegin kafasının 3 hafta ilerde olduğunu soyledi. Kendi doktorum rutin kontrollerde hic boyle bir yorumda bulunmamisti. Yalniz devletteki ultrason cihazı cok eskiydi doktor bundan da yakindi. 2 boyutlu bile değilmiş. Hatta bebegin cinsiyetini bile anlayamadi. O yuzden kafa ölçümüne de hic güvenmiyorum yanlıştır diye umuyorum .bu ctesi kendi doktoruma randevum var. Endişeliyim gene de ins sorun yoktur.

Dido44 cnim az once usg kagidima bktimda benimde (ac)de bir hafta gerilik var.doktorum bununla ilgili hiç bişey söylemedi.Normalde rahat bi doktor değil çok pimpirikli bence normal ya her zaman birbiriyle uyumlu olmaz ki.

Bi temizligini yapan benmiyim ya herkesin birileri yardim ediyor ben banyosundan wc odadan mutfaga kendim temizliyoruz :-(
Ben de kendim yapiyorum. Yardim alayim dedim bin pisman oldum gelen kadin cok üstünkörü yaptı boşu boşuna para vermiş oldum üstüne o kadar. Banyo ve tuvaletleri cifle temizliyorum çamaşır suyunu çok kullanamıyorum. Kireç çözücüler gibi ağır deterjanları da kullanmıyorum en azından doğuma kadar böyle idare edicem annemle aynı şehirde değiliz olsa yardım ederdi de böyle mecbur kendim yapıyorum her gün yavaş yavaş bişeyleri hallediyorum

göğüs kalkanı ve emzik geldi ben nasıl temızleyeceğim arkadaşlar sıcak suds mı bekletcem kaynatcakmıyım etrafında sılıkon var kalkanın ona bsy olur mu kaynatırsam emzık de heryerı sılıkon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…