Allah razı olsun canım hastalığımdan sebep gönderdi doğum zamanına o karar vericek özel doktorum ona göre randevu vericek sezeryan icin yarın belli olcak hersey cok heyecanliyimCnim gozunaydin gelişimi gayet iyi bence...Zaten son haftalara az kaldi,Dediğin hastalığı bilmiyirum inşaAllah sağlıkla sihhatle kucagimiza alırız.Cnim hastalığından dolayi mi perinatolojiye gönderdi doktorun yoksa bebekle ilgili mi?
Zaten benim gittiğin doktorlarda bunu onemsemiyo 2 haftalık gerilik yada ilerilik onlar için önemli bir detay değilmiş ben kendi içimde takıyorum minik olmasınaDido44 cnim az once usg kagidima bktimda benimde (ac)de bir hafta gerilik var.doktorum bununla ilgili hiç bişey söylemedi.Normalde rahat bi doktor değil çok pimpirikli bence normal ya her zaman birbiriyle uyumlu olmaz ki.
Ah canım ya olay biraz da erkeklerde bitiyor biliyor musun bi ailelerine höt napıyorsunuz siz o benim karım diyemiyorlar yaşları kaç olursa olsun hala büyük çoğunluğu ana kuzusu erkeklerin, tartışmadan güzelce anlat kp yanında rahat edemem rahatça yatamam uzanamam bebeğimi emziremem hem çok da sigara içiyorlar bebeklerime zararlı annem gelecek zaten falan diye inada bindirince sonra yok senin annen geliyor da benimki neden gelemiyor olmasın, sonrasında da bebek görmeye gelirler misafir gibi ikramlarını yaparsın çaylarını içer giderlerNerdeeee be canim nerde. Cok dile getirilcek sey varda halim yok tartismaya girmeye. Belkide sustum diye kaybeden ben oldum. Nikahta taktigi bi bilezigi geri isteyen insan bunlar. Ben hakkimi helal etmiyorum onlara hic bir zaman. Cok agladim onlar yuzunden. Simdi gorumce den yana.sikintiliyim esime kredi cektirmek istemisler sozlusuyle evlencez esya alcz diye.bende kabul etmedim bozdum islerini ondn konusmuyor benimle. Ayni seyi esimin yengeside yapti ama konusuyor onunla. Degisik insanlar ama insan yasattigini yasamadan olmezmis ya neyse. Sinir ediyolar simdide edicek iste dogumda ondan istemiyorum gelmesin bilmislik yapicak bana bos bos konusucak istemiyorum. Esim dedi eger annen izin alamazsa isyerinden dogumda kizima bakmak icin. Kv kp.cagiricakmis buraya burda kalicaklarmis bak bak cahillige bakarmisin ben evim tertemiz tutucam bebek gelicek diye. Onlar pufur pufur sigara icicekler. Allahtan annem dedi korkma ben gerekirse parami kessinler iki gunluk ben alirim izin bakarim dedi. Zaten benim.kiz.ananeye asiri duskun benden sonra sadece onda durur yani. Esimde boyle uapiyo ya deliriyorum ya oyle bi dunya mi var. Kendi evleri varken kp burda kalicak yok oyle dunya dedim esime. Yeter ki kalmasinlar istemem ya benim yastigimda yaticaklar ya. Ben orda kaldim ama ben mecburiyetten kaldim kendi annem ananem varken ne gerek var kv ye. Kendisi ilk dohumumda annemin gelmesine bile sinir oldu bizim burda gelinin annesine hsber verilemz dogumda bak bak igrenclige bak. Kendi kizi evlenck simdi gorucez hatirlaticam ama ona bu sozu dogum yapinca kizi...
5 dk kaynatman yeterlı canımgöğüs kalkanı ve emzik geldi ben nasıl temızleyeceğim arkadaşlar sıcak suds mı bekletcem kaynatcakmıyım etrafında sılıkon var kalkanın ona bsy olur mu kaynatırsam emzık de heryerı sılıkon
Geceden dokuyorum kuzum ben camasir suyunu sabaha kadar koksu cikiyor sabah kapisini acip suyla yikiyorumBen de kendim yapiyorum. Yardim alayim dedim bin pisman oldum gelen kadin cok üstünkörü yaptı boşu boşuna para vermiş oldum üstüne o kadar. Banyo ve tuvaletleri cifle temizliyorum çamaşır suyunu çok kullanamıyorum. Kireç çözücüler gibi ağır deterjanları da kullanmıyorum en azından doğuma kadar böyle idare edicemannemle aynı şehirde değiliz olsa yardım ederdi de böyle mecbur kendim yapıyorum her gün yavaş yavaş bişeyleri hallediyorum
Aynen ne olursa aile apartmanında oluyor, ya bi dışarı çıksam böyle tanımadığım insanlar bile yer vermeye çalışıyor ne biliyim marketteyken siz sıra beklemeyin öne geçin diyenler, bi wc sırası beklerken hamileler pek tutamıyor deyip siz öne geçin diyenler kendi Canından olmayan yabancı insanlar bile anlayış gösterirken aynı binada sözde akraba olan insanların bu anlayışsızlığı beni benden alıyor çok sinirleniyorum yaniAile apartmani sanirim :/ yani normalde onlarin sen yapma biz aramizda hallederiz demesi gerekirken, sen dedigin zamanda uzerine alinmalari.. pes! Bence bundan sonra herkes oturdugu kati supurup silsin, tepkini belli et canim rezil et valla, ne vicdansiz insanlar var ve bunlarda kadin yani, bilirler hamilelik nasil bir sey. Ne yasiyorlarda bu hale geliyorlar yazik boylelerine..
Benide haberdar edermisin kuzum doktoruna muane olduktan sonra insan endise ediyor insallah dedigin gibi bir sorunu yoktur bebislerinT tanem-tane20 Ben gecen hafta bebek hareketlerinde azalma hissettiğim icin evimin yakınındaki devlet hast aciline gittim. Acildeki kadin doğumcu ultrasonda bebegin kafasının 3 hafta ilerde olduğunu soyledi. Kendi doktorum rutin kontrollerde hic boyle bir yorumda bulunmamisti. Yalniz devletteki ultrason cihazı cok eskiydi doktor bundan da yakindi. 2 boyutlu bile değilmiş. Hatta bebegin cinsiyetini bile anlayamadi. O yuzden kafa ölçümüne de hic güvenmiyorum yanlıştır diye umuyorum .bu ctesi kendi doktoruma randevum var. Endişeliyim gene de ins sorun yoktur.
Canım.ben düşünüyorum ama ilki sezaryen doktor ne derse öyle yapicam illa normal diye tutturmak ama olabilirse de iyi olur bu kontrolde sorucam bakalim hayirlisi ama dediğin doğru ilk oğlum son haftalarda pek kilo almamıştı o şekilde normale dönüyor sanirimnormal dogum mu dusunuyordun ?o onde olma olayı son zmanlara dogru normal seyrıne donuyormus dıyolar benımde bı ara 2 hafta onde cıkyordu sımdı 10 11 e dustu
Üzerinde kullanma talimatı yaziyor ama sana gelende yazmiyormu kuzum genelde kaynatiliyor emzik biberongöğüs kalkanı ve emzik geldi ben nasıl temızleyeceğim arkadaşlar sıcak suds mı bekletcem kaynatcakmıyım etrafında sılıkon var kalkanın ona bsy olur mu kaynatırsam emzık de heryerı sılıkon
Aynen canım kimsenin hayatı dört dörtlük değil herkesin kendine göre bi sıkıntısı var emin ol, elimizdekilerle şükretmeyi yetinmeyi öğrenelim yeter bizeBurayi birazda bu yuzden seviyorum sadece bilgi.alisverisi degil ic dokme yeri sanal bi psikolojik destek danisma yani her birimiz boyle.yaziyoruz ediyoruz bebislerimiz hakkinda da ne hayatlar var ne dertler var Allah hepimizin yardimcisi olsun sikintilarimiz gitsin amin
Bizim evde 2 banyo var ikisinde de pencere yok havalandırma var ama o da yetmiyor hiç nefes almadan ovalamam lazım ki korkuyorum. Tuvaletlere çamaşır suyu döküyorum ama banyoya gücüm yetmiyor. Bi banyoyu kullanmıyoruz zaten ama kullandığımızı da anca cifle işte.Geceden dokuyorum kuzum ben camasir suyunu sabaha kadar koksu cikiyor sabah kapisini acip suyla yikiyorum
Kuzum cifte beyazlatiyor ikisi bir arada olanlari var domestoslu cif o kokmuyor cok kasma kendini az kaldi zaten dogumaBizim evde 2 banyo var ikisinde de pencere yok havalandırma var ama o da yetmiyor hiç nefes almadan ovalamam lazım ki korkuyorum. Tuvaletlere çamaşır suyu döküyorum ama banyoya gücüm yetmiyor. Bi banyoyu kullanmıyoruz zaten ama kullandığımızı da anca cifle işte.
İndirim goremedim ben pek baska sitelerdede o fiyat adi indirim olmuş canmbende lazım olurmu olmaz mı bilmiyorum açıkçası
ilk çocuk olacağı için tecrübesizlik var tabi :)
ama indirim haftası ya bu hafta bu tarz şeyleri alayım dursun istiyorum
Ama baya onde 20gunden fazla sanirsam bilemedim ya insallah bi sorun yokturkarın bolgesının buyuk olması kılodan kaynaklı kafada genetık genelde ama doktrolar su vs toplama varmı dıye bakıyolar benım bebısın kafasıda nerdeyse 10 gun ılerde ama sıkıntı edılcek bısey degıl dedı su toplama vs aksı bı durum yok dedı genetık olabılıyor bu dedı
Öyle onlarda kadin hamilelik gecirmis ama yapmişlar evini temizlemeyen insan merdivenmi temizler sirf hir gür çikarmak bundan sonra. Yapmam el evini başkasina temizletiyor hamikelikte biz merdiven derdine dustukAile apartmani sanirim :/ yani normalde onlarin sen yapma biz aramizda hallederiz demesi gerekirken, sen dedigin zamanda uzerine alinmalari.. pes! Bence bundan sonra herkes oturdugu kati supurup silsin, tepkini belli et canim rezil et valla, ne vicdansiz insanlar var ve bunlarda kadin yani, bilirler hamilelik nasil bir sey. Ne yasiyorlarda bu hale geliyorlar yazik boylelerine..
bı doktorun olcumuyle hemen evham yapma arkadasım dur bakalım bı kez daha olculsun yıne aynı buyukluk cıkarsa o zaman konusulur , eskı usg en de kac yazıyor ona bakAma baya onde 20gunden fazla sanirsam bilemedim ya insallah bi sorun yoktur
yazıo canm buldum kucuck kagıt cıktı kutusundan 5dk kaynamıs suda bekletın dıyor kaynatmıcakmısım emzıklerı sılıkon dıye glbÜzerinde kullanma talimatı yaziyor ama sana gelende yazmiyormu kuzum genelde kaynatiliyor emzik biberon
Yaptigi tam terbiyesizlik artik neyse bugunlere sukur canim benimAnnemler gelip gittikce kizimin dolabina bile laf ettiler kapisinin arkasindaydi dolap kapi tam acilmiyor diye hep sustuk ettik. Annemler zaten asla gorusmuyor onlarla.bende istemiyorum. Annem gelirdi mesela 1 saat oturup giderdi. O zaman kp bacaklarinin arasına yatardi uyuzluguna benim annem babam ayri 8 9 senedir. Babamlada gorusmuyoruz zaten. Yani senin.kocan.yok benim var gibisinden. Annem.o hareketinden sonra aramayi sohbeti kesti. Diger dunure.yapamaz hem onun esi vefat etti hemde akrabalari. Aslinda nefret ediyorum ondn ama esim niye.kinleniyosun bilmem.ne anlamiyor. O da 22 yasinda
evet canm kaynamıs suda 5dk bekletın dıo kagıdında da sonradan buldum emzıklerı kaldırınca kagıdını5 dk kaynatman yeterlı canım
Pazartesi yeni doktora gidecegiz baska ozele gidecegim bakalim ordaki ne diyecekbı doktorun olcumuyle hemen evham yapma arkadasım dur bakalım bı kez daha olculsun yıne aynı buyukluk cıkarsa o zaman konusulur , eskı usg en de kac yazıyor ona bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?