• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağolasın canım aynen ben de hiç dikkat etmedim 7 ay boyunca hiç esirgemedim kendimi.
Evet şükür bebek iyi insallah başka da sıkıntı çıkmaz.
Aynen ben de kendim alıyordum ama göbekten mümkün değil artık.
Söylediğin jiletten alayım ben de o zaman.
Başka caremiz yok malesef..
al canım memnun kalırsın ben de buyuk konstm sanrm ablam kasılırsın ozaman neyapıcaksın demstı ve kullanmam asla dedm ama mecbur sımdı. neguzel de aysonlarına ayarlamstm hep agda tarıhını. venusun jel barları var kopuruyo falan ve kesme ıhtımalı 0 ve yumusack oluyor kökten alnmıs gb bıraz açık oldu ama:)

Aynen oyle oldu birsey de diyemedim ayip olmasin diye ama benm de ilk bebegim ve heveslerim var, ben onun dogumunda sormustum hangi renk olsun falan diye...simdi ben kendi istedigimi sparis verecegim ee onu da gorecek nasil olacak bilmiyorum ama ne yapayim ben istedigimi sparis verecegim
Canım bence şöyle yap ben sana söyleyemedim ama eşim sipariş vermişti kırılma diye söyleyemedim ama söylemek zorundayım Eninde sonunda öğreneceksin de çoktan vermiştik Siparişi de

Ya zaten susleme olarak cok fazla birsey yapmiyorum ama benm de ilk bebegm ve hevesim var, maddi olarak problemim yok yani bunlarin butcesi onemli degil benm icin, kendi istedigimi de yaptiracagim kesin kararliyim ama kirilmasini da istemiyorum bu sebepten

Senbilirsin o zaman canim yenisini yaptir ama eltin biraz kızabilir bu duruma :)

Oyle demek aklima geldi ama simdi desem ne degisecek ki ? Ama dedigin gibi yapayim bunlari hastanede dagitirim isimli olani evde dagitirim ne yapayim, sonucta benm de hevesim var ve benm.zevkime gore olmasini istiyorum...ben onun dogumunda sormustum hanhi renk olsun nasil istersin falan diye keske sorsaydi
Valla açıkçası bende böyle durumlarda sorulmasından yanayım hatta evlenecek arkadaşlarıma ya da evine gittiklerime bile sorarım neye ihtiyacın var ben zaten bişiy alacağım maksat senin de işin görülmüş olsun derim, mesela eşimin arkadaşı bize sormadan park beşik almış bizim beşiğimiz vardı halbuki diyeceksin size de iyilik yaramıyor falan da :)) bi de rengini de siyah almış ya bi de kız bebek olacağını da biliyor niye siyah yani çadır gibi :)) katılıyorum canım her hevesini yap valla kaç kere doğuracağız hayatımızda sayılı yani 2-3 ondan herşey gönlümüzce olmalı :)

Valla açıkçası bende böyle durumlarda sorulmasından yanayım hatta evlenecek arkadaşlarıma ya da evine gittiklerime bile sorarım neye ihtiyacın var ben zaten bişiy alacağım maksat senin de işin görülmüş olsun derim, mesela eşimin arkadaşı bize sormadan park beşik almış bizim beşiğimiz vardı halbuki diyeceksin size de iyilik yaramıyor falan da :)) bi de rengini de siyah almış ya bi de kız bebek olacağını da biliyor niye siyah yani çadır gibi :)) katılıyorum canım her hevesini yap valla kaç kere doğuracağız hayatımızda sayılı yani 2-3 ondan herşey gönlümüzce olmalı :)
Bence de, yani besigini sormadan almak nedir yani heralde oyle olsa gider degistirirdim ama dedigin gibi ben de sorulmasindan yanayim ki soruldugunda ben sag ol hallettim derdim yani eltimi asiri sevmem ama bu konuda kirmak istemiyorum sag olsun dusunmus hatta mahcup da oldum, muhtemelen onun dogumu biraz ani olmustu kimse gelememisti susulemeyle ben ilgilenmistim o da birseyler yapmak istedi...neyse kendi istedigimi de yaptiracagim onun yaptrdigini da dagotacagim kirmamak icin ugrasacagm ne yapayim

Sosyal aktivitelere yönlendiriyor musun hic ? Uzman eşliğinde yardim almanı tavsiye ederim şimdikiler hep el bebek gül bebek yetişiyor ama zararı da olabiliyor malesef ama düzelmeyecek bir durum değil Allah yardımcın olsun
amin canım, inan kafam allak pullak bugu n üzüntüden sekerim tavan yaptı şuan acildeyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucaklayalım yavruları insaAllah

Yok canım ya ikisinde de sokmadılar.
Bak benim de aklıma gelmedi hiç söylerdim yoksa.
Alttan baktılar birkaç kez aktif kanama yok dediler bana da. Benim ikisinde de ilk gün kıpkırmızı kanamaydi akşama kahverengiye dönmüştü. İlkinde iki gün yatirdilar. İkincisinde bir gün yatıp imza attım sorumluluğu alıyorum diye öyle çıktım.

Bende ptesi günü imza atıp cikacaktim ama aile ahalisi yaptığı baskıyla o gece de cikarmadilar.. salı sabahi uzman kendisi cikardi çok şükür. Hastane beni basar zaten birde yatınca çok daraldim.

Evde sütyen takamıyorum da en azından süngerli bir atlet tarzı bişiy alayım emzirme donemi için eve gelen giden oldukça belli etmeyen bişiy olsun diye düşünüyordum
Kardeşim göğüs uçlarını belli etmesin diye göğüs pedi kullanıyor kendinden yapışkanlardan kraftın deneyebilirsin

ıstanbulda dogumlar genelde hep yuksek ya 20bın nedır ne olursa olsun bukadar edeceğini düşünmüyorum hıc bır dugumun. sadece ıst.da dıye böyle fıyatlar malesef. sadece ısmı var. iyi ki ıst.da yaşamıyorum dıyorum kendıkendıme. ama şuan senın durumun ayrı sanırım canım bebegın ınsallah hayırlısıyla haftasını tamamlar dualarım sizinle. arada nerdeyse 7kat var bütcenızı zorlmayacaksa ve daha iyi oldugunu düşünüyorsan yapılabılır tabıkı. Ama bence yalovadakı dr.u da gör dedıgın gb ıcın nereye ısınırsa nereye gıdersen aklın dıgerınde kalmaz onu düşün bebeğini korusun rabbim
canım aslında Yalova’da yaşıyorum sırf doktor için Bursa Acıbadem’e gidiyorum. Bende Yalova’daki doktora da görüneyim en iyisi odunda fikrini alayım. Buradaki özel hastanelerle görüştüm dışardan doktor kabul etmiyorlar aslında etseler Bursa’daki doktorumu çağırırım. Duaların için allah razı olsun.

rabbim gonlune gore versinn canim iyi bildigin doktira git bence bilmedigine gdp o kadar para verirsen birde bekledigin gbi cikmazsa cevrene sorabilirsin ama acibademdeki dr lar kotu olmaz diye dusunuyorum
canım teşekkür ederim Allah razı olsun

Insallah zamaninda istedigin gibi gelir bebisin diyorlar banada ozelde de ayni isi yapiyorlar devlette de ne para veriyorsun ama seninki ciddi ciddi acibadem cok pahali yani o dedigin yalovadaki dr a git bence sosyal medyada ün yapmis dr lara bile guvenip baska sehire gidiyor millet sende git bisey olmaz
aslında bende öyle düşünüyorum canım ciddi bir para ☺️

amin canım, inan kafam allak pullak bugu n üzüntüden sekerim tavan yaptı şuan acildeyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucaklayalım yavruları insaAllah
Kendini neden bu denli strese sokuyorsun bunlar asılabilecek problemler allah can derdine düşürmesin bak karnındaki minikte nasıl etkileniyor bizi haberdar et canım

Acip bi taraflarina gülsünler hamilelikte dis tedavisi olabiliyormus asil yaptirmazsan kotuymus canim dis iltihabi ve idrar yolu iltihabi cok tehlikeli iltihap mi olustu bilmiyorum ama 6 yil cocugu olmamis biri olarak söylüyorum canim boşver sen yinede isyan etme Allahin izniyle gececek bu gunler saglikli bebeklerimiz olsun napalim zor oluyor ama geçiyor illaki
Yok canım iltihap değil ama dolgumun biri aşınmış diğerinde de bi sıkıntı var dişim kırılmış sanırım. İltihap olsa hiç duramam. Yemek yerken sorun oluyor.

Ya kizlar ben dogum icin bebek cikolatasi yapticaktim, kendi kutusunda mor renkli bebegimn ismiyle cok guzel birsey begenmistim henuz ismi netlestirmedigim.icin sparis vermedim ama bugun eltim kendisi hediye olarak dusunmus ve hosgeldin bebegim seklinde cikolata yaptrmis onu getirdi ama ben bu tarzi begenmiyordum benm begendigim daha gosterisli cicekli birseydi sag olsun dusunmus ama cok canim sikildi digerinde cok hevesim vardi kapi susunu de ayni yaptiracaktim...ne yapsam simdi
Sen yaptır de ki annemde supriz olsun diye yaptırmış ya da ben söylemedim ama sipariş vermiştim falan de. İçinde kalmasın sonuçta çikolata hani her türlü tüketilir :))

Kizlar black friday indirimi olacak 2 gun sonra. H&m nin bebek reyonunu talan ederim buyuk olasilikla, bebek kiyafetlerinin kalitesini cok begeniyorum fiyat/performans oranina gore. Uygun fiyata buyuk beden bebek kiyafetlerinide alabilirsiniz sizde buyuduklerinde giymeleri icin. Ben indirimdeyken hep buyuk bedende alirim :KK54:

Bizi haberdar et durumundan cok gecmis olsun
çok teşekkür ederim cnim.yeni geldik epeyce yoruldum nst usg idrar da şekere baktılar şükür bişey çıkmadı.
Kendini neden bu denli strese sokuyorsun bunlar asılabilecek problemler allah can derdine düşürmesin bak karnındaki minikte nasıl etkileniyor bizi haberdar et canım
Amin cnim Rabbim kimseye evlat açısı yasatmasin. hepmizi güzelliklerle imtihan etsin.Cnim o kadar haklisinki sekeeimi okadar yüksek görünce sanki bi an nevrim döndü.bi kaç gündür diyetimi sallamaya başlamıştım ondan dolayida yukseklik oldu.teşekkür ederim ilgim için.

Kizimin takimlari simdiye kadar aldiklarim :) daha utuleyemedim ama hepsini yikadim. Emzikleride stokladim cok cabuk kayboluyorlar :) Bebek araba koltugu kaldi, tavsiyesi olan var mi? Oglumda maxi cosininkini kullanmistim ama cok memnun kalmadim:/

Eklentiler

• 20181121_221342.webp
    20181121_221342.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 76
  • 20181121_221357.webp
    20181121_221357.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 84
  • 20181121_221756.webp
    20181121_221756.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 83
Slm kızlar,canım çok sıkkın benim kızım 1.sınıfa gidiyor.Dogdugundan beri çok sesiz sakın bi çocuktur okadar saygılı bo cocukki öğretmeni sürekli beni tebrik eder..Hoşuma gidiyor derseniz asla gitmiyor hatta bu durumdan dolayı çok üzülüyorum.haksizligia ugrasa bile kendini ifade edemiyor başkalarının yanında..Ve bugu n bardağı taşıran son damla okumayı söktüğü hâlde öğretmeni tahtaya kaldırdığında bilmiyorum diyerek gecistiyormus.Bugun okula gittim öğretmeni hiç bilmiyor demesi beni coooookkk üzdü.bende onun okumasını bildiğini ispatlamak için sınıfında öğretmenin yanında okuttum öğretmen çok şaşırdı.birde çocuklar hepsi oynarken kızımın boynunu büküp oturması beni çok üzdü.Tek çocuk olarak büyüdü belki bu sözüm klasik olucak ama el bebek gül bebek büyüdü. Ne yapmam lazım bilmiyirum:KK43::KK43::KK43::KK43:
Direk kiziniz okulami başladı daha öncesinde mahallenizde vs cocuklarla oyun ortaminda yada ne bilim aile icerisinde yasiti olan cocuklarla herhangi bir paylaşimi olmadimi üzme kendini daha çok küçük şimdiki çocuklar çok arsiz onlar gibi olacagina biraz sesiz olsun zamanla açılır sizde okuldan ekstra olarak hafta sonu gidebilecegi kreşmi olur artik yada bir avmdeki oyun alanimi olur oradaki cocuklarl sohbet etmesini hatta başka elini ayagini eve baglayan bir durum yoksa ögretmenindende izin alıp cocuk okulda kendini güvende hissedene kadar onunla gidip gelmeyi deneseniz ordaki cocuklarla tanistirip konusmasini beraber oyun oynamalarini deneseniz bi yararı olur mu

Kizimin takimlari simdiye kadar aldiklarim :) daha utuleyemedim ama hepsini yikadim. Emzikleride stokladim cok cabuk kayboluyorlar :) Bebek araba koltugu kaldi, tavsiyesi olan var mi? Oglumda maxi cosininkini kullanmistim ama cok memnun kalmadim:/
Kız tezgahta uok bu kadar cesit emzik :-) masallah ne cok almisiniz insallah kullanmaya gerek kalmaz :-)

Back
X