- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
32de coraspini kesti dr, o da etkiledi sanırım. Tansiyonum hiç yükselmedi. Normal gidiyor şimdilik. Allah daha büyük dert vermesin ama düşünmekten içim şişti. İnş sağlıkla kucaklarımıza alırızBen de vardı daralma. İlk gebeliğimde 32.haftada tansiyon dalgalanmaları başladı.
Bu gebeliğimde iki damarda da daralma çıktı.
34.haftaya coraspinle geldik.
Haftaya gittiğimde kilo alımını çok merak ediyorum.
Heh o iste :) 1 haftadir filan gelmeye basladi.ama gunde 1 kez goruyodum..sizliyodu bakiyodm islaklk var.. 2gundr cok sıklasti..her dakka sizliyo ve sari yapmis camasirimiKolostrum ilk sut , benden gelmiyorsadece ggsumun ucunde beyaz beyaz kuruyo okadarcik :) ben bu arada gigus ucune krem surmeye başladım simdilik cok oynamadan ustten suruyorum birazdaha gecskn masaj yaparak surucem
Canim bende pazartesi gittim 2300 dedi doktor sonra kendi doktoruma gittim dun 2320 dedi 20 gram almis oluyo yani kac gunde ben hic takmadim cunki yanilma payi var aletten alete bile degisiyo benim bide bu cuma dogumum var takmiyorum tek saglikli olsun kiloyu alir kuzumCuma gittiğimde 2127di, geçen hafta 2106. Yanılma payı da var aletin hiç almamış yani.
İnsallah faydasini goruruzEvet baya kati sürünce vücut isisiyla açılıyo yavaş yavaş ama yinede katı lanolin demekki bu tarz bi madde :) ben 3 4 günde bir fln suruyorum şimdilik sonra gün aşırı yaparım
Ayni saat 3:45 gibiydi hickirik tutmuş napiyorsa hickiriklara kapilacak kadarÇoğundan duyduguma gore gece ozellikle hareketli olduğu anlar uyanık oluyormuş karınları mi acikiyor neBen de lavaboya kalınca özellikle saate bakıyorum 3,5 -4 gibi hareketli oluyor
Kuzum gunluk 28 gram aliyormus happy momda oyle yaziyordu anneler kilo veriyormuşCanim bende pazartesi gittim 2300 dedi doktor sonra kendi doktoruma gittim dun 2320 dedi 20 gram almis oluyo yani kac gunde ben hic takmadim cunki yanilma payi var aletten alete bile degisiyo benim bide bu cuma dogumum var takmiyorum tek saglikli olsun kiloyu alir kuzum
Ayy kuzum hayırlı olsun inş. Neden bu kadar erken alıyor dr?Canim bende pazartesi gittim 2300 dedi doktor sonra kendi doktoruma gittim dun 2320 dedi 20 gram almis oluyo yani kac gunde ben hic takmadim cunki yanilma payi var aletten alete bile degisiyo benim bide bu cuma dogumum var takmiyorum tek saglikli olsun kiloyu alir kuzum
Bizimki gitse siradaki gelse diye gozu kapida oldu icin canim okadar ayrintili baktirmiyorDr muayenede soyluyor bak surda sırtı var ayakları sağ da karnımda da gösteriyor o anki hareketlerinden anlıyorum değişmiyor sırtının olduğu taraf şişkince oluyor harekete gecince:))
Bebegin esi asagida oldugu icin canim riskli 20 gundur hic kalkmadan yatiyorum pazartesi iki gun hastanede yattim kanamadn dolayi su 5 gunude hayrlisiyla atlataydimAyy kuzum hayırlı olsun inş. Neden bu kadar erken alıyor dr?
Bizimki gitse siradaki gelse diye gozu kapida oldu icin canim okadar ayrintili baktirmiyor) neguzel neresini tuttunu bilmek )
Demek ki canım aklıma geldi kasılma olabilir diye ama ağrı olmadığı için emin olamadım acaba soluma yatıp bebeği sıkıştırıyormuyumdur diye düşündüm gerçi başka nasıl uyuyabilirim ki demi :).Kasılma canım vücudumuz doğuma alışıyor daha doğuma var yani.
Alisacagiz bu durumlara demek ki normal.birde çocuk katlanmış acaba rahatmidir diyorum annelik iç güdüsü halbuki rahattır tabi.Bizimkide oyle canim sabah uyandim
Bebek sagda karnim heryeri bos sag tarafte ayaga kalktim agir agir toparladi kendini gunduzde sertlesip duruyor hatta dun aksam 4 saat boyunca sertti en son dogururun falan diye korkumdan uyudum) karnim yamuluyor ve sert olan kisimi hissetmiyorum ugusuyor gibi oluyor
İnsallah canım iyi düşünelim iyi olsun aklına kotubirsey getirme bazen doktorlarda fazla evham yapıyorlar .benim şeker yüklemesi sonucunda doktorum bir panikle beni dahiliyeye yolladı ama dahiliyede diyetisyen de abartılacak kadar değil dediler .insallah seninki de öyle olur canımHaftaiçi perinatolog görecek canım, bebeği besleyen damarlara bakacaklar. Ona göre de karar verecek sanırım. İçim içimi yiyor böyle beklerken. Hayırlısı neyse o olsun.
tekmelerden anlıyorum kuzum bıde hıckırık sayesınde. e ayagını da görunce hepten emın olduk❤ ebe de dedı sırtı burda dıye kalbı dınlerkenMasallah neresi nerende biliyorsun ben anlayamiyorum biyerleri biyerinde ama orasi neresi bilmiyorum)
Maaşalah canım.Hiç yerim dar ben oturayim demiyor nstye bagladilar bizi hastanede uc bayandik ucumuzde ocakta dogum yapacagiz biri 34 ikimiz 33 haftaliktik ayniyiz yani basimizdaki kiza diyorlar bizden ses gelmiyor bizim
Makinadan oyle sesler cikiyorki onlarinki duyulmuyor bile onun bebegi hareketli dedi kizda her gittim yerde kendini belli ediyor cok fena olacak bu sakin bi bebek olmucak galiba Hic uyumuyor ya rahati yok ondan kipirdiyor anlamiyorumda
sen yine bebısının hareketıne aglamıssın neguzel. Ben sanki Allah korusun cenaze varmıs gb agladım bısebep de yoktu ama bugün tüy gbym terapi.gb geldıİnanirmisin bende agladim aksam koltuga uzanmistik bebek tepti hickira hickira agladim canimda yanmadi esim diyor ne oldu cevapta vermiyorum ama iki saat surmedi benimki kisa kestim) insan goz yaslari almayincada rahatsizlik veriyor alisti tabi ota b*ka aglamaya )
Önemli olan siikmaman kuzum kendiliğinden aksın bisey olmaz :)Heh o iste :) 1 haftadir filan gelmeye basladi.ama gunde 1 kez goruyodum..sizliyodu bakiyodm islaklk var.. 2gundr cok sıklasti..her dakka sizliyo ve sari yapmis camasirimi
Daha once soyledin mi bilmiyorum kac cikmisti seker yukleme degerlerin hatirliyor musun kac gr lik yukletmistinİnsallah canım iyi düşünelim iyi olsun aklına kotubirsey getirme bazen doktorlarda fazla evham yapıyorlar .benim şeker yüklemesi sonucunda doktorum bir panikle beni dahiliyeye yolladı ama dahiliyede diyetisyen de abartılacak kadar değil dediler .insallah seninki de öyle olur canım
Bende ağlama nöbetleri geçiyorum resmen dün akşam durduk yere başladım ağlamaya bakanım edenim olmayacak benim hemen toparlanmam gerekiyor diye eşim sakinleştirmeye çalıştırıyor ben bakacağım kimseye gerek yok falan diyor ama sana da yük oluyorum diye gene başladım ağlamayasen yine bebısının hareketıne aglamıssın neguzel. Ben sanki Allah korusun cenaze varmıs gb agladım bısebep de yoktu ama bugün tüy gbym terapi.gb geldı
Söylemiştim canım ama yine söyleyim 75ml yüklendi ilk saat 195 ikinci saat 123 ciktiDaha once soyledin mi bilmiyorum kac cikmisti seker yukleme degerlerin hatirliyor musun kac gr lik yukletmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?