2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
32de coraspini kesti dr, o da etkiledi sanırım. Tansiyonum hiç yükselmedi. Normal gidiyor şimdilik. Allah daha büyük dert vermesin ama düşünmekten içim şişti. İnş sağlıkla kucaklarımıza alırız

Kolostrum ilk sut , benden gelmiyor sadece ggsumun ucunde beyaz beyaz kuruyo okadarcik :) ben bu arada gigus ucune krem surmeye başladım simdilik cok oynamadan ustten suruyorum birazdaha gecskn masaj yaparak surucem
Heh o iste :) 1 haftadir filan gelmeye basladi.ama gunde 1 kez goruyodum..sizliyodu bakiyodm islaklk var.. 2gundr cok sıklasti..her dakka sizliyo ve sari yapmis camasirimi

Cuma gittiğimde 2127di, geçen hafta 2106. Yanılma payı da var aletin hiç almamış yani.
Canim bende pazartesi gittim 2300 dedi doktor sonra kendi doktoruma gittim dun 2320 dedi 20 gram almis oluyo yani kac gunde ben hic takmadim cunki yanilma payi var aletten alete bile degisiyo benim bide bu cuma dogumum var takmiyorum tek saglikli olsun kiloyu alir kuzum

Çoğundan duyduguma gore gece ozellikle hareketli olduğu anlar uyanık oluyormuş karınları mi acikiyor ne Ben de lavaboya kalınca özellikle saate bakıyorum 3,5 -4 gibi hareketli oluyor
Ayni saat 3:45 gibiydi hickirik tutmuş napiyorsa hickiriklara kapilacak kadar )

Kuzum gunluk 28 gram aliyormus happy momda oyle yaziyordu anneler kilo veriyormuş )

Ayy kuzum hayırlı olsun inş. Neden bu kadar erken alıyor dr?

Dr muayenede soyluyor bak surda sırtı var ayakları sağ da karnımda da gösteriyor o anki hareketlerinden anlıyorum değişmiyor sırtının olduğu taraf şişkince oluyor harekete gecince:))
Bizimki gitse siradaki gelse diye gozu kapida oldu icin canim okadar ayrintili baktirmiyor ) neguzel neresini tuttunu bilmek )

Kasılma canım vücudumuz doğuma alışıyor daha doğuma var yani.
Demek ki canım aklıma geldi kasılma olabilir diye ama ağrı olmadığı için emin olamadım acaba soluma yatıp bebeği sıkıştırıyormuyumdur diye düşündüm gerçi başka nasıl uyuyabilirim ki demi :).
Alisacagiz bu durumlara demek ki normal.birde çocuk katlanmış acaba rahatmidir diyorum annelik iç güdüsü halbuki rahattır tabi.

Haftaiçi perinatolog görecek canım, bebeği besleyen damarlara bakacaklar. Ona göre de karar verecek sanırım. İçim içimi yiyor böyle beklerken. Hayırlısı neyse o olsun.
İnsallah canım iyi düşünelim iyi olsun aklına kotubirsey getirme bazen doktorlarda fazla evham yapıyorlar .benim şeker yüklemesi sonucunda doktorum bir panikle beni dahiliyeye yolladı ama dahiliyede diyetisyen de abartılacak kadar değil dediler .insallah seninki de öyle olur canım

Masallah neresi nerende biliyorsun ben anlayamiyorum biyerleri biyerinde ama orasi neresi bilmiyorum )
tekmelerden anlıyorum kuzum bıde hıckırık sayesınde. e ayagını da görunce hepten emın olduk❤ ebe de dedı sırtı burda dıye kalbı dınlerken

Maaşalah canım.

sen yine bebısının hareketıne aglamıssın neguzel. Ben sanki Allah korusun cenaze varmıs gb agladım bısebep de yoktu ama bugün tüy gbym terapi.gb geldı

Daha once soyledin mi bilmiyorum kac cikmisti seker yukleme degerlerin hatirliyor musun kac gr lik yukletmistin

sen yine bebısının hareketıne aglamıssın neguzel. Ben sanki Allah korusun cenaze varmıs gb agladım bısebep de yoktu ama bugün tüy gbym terapi.gb geldı
Bende ağlama nöbetleri geçiyorum resmen dün akşam durduk yere başladım ağlamaya bakanım edenim olmayacak benim hemen toparlanmam gerekiyor diye eşim sakinleştirmeye çalıştırıyor ben bakacağım kimseye gerek yok falan diyor ama sana da yük oluyorum diye gene başladım ağlamaya duygu durumlarım iyi değil galiba

Kızlar kontrolde bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi doktorum bunun şekerle bir ilgisi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…