2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hadi saglikla gelsin minigin canim kilosunun durumu nasil ogrendin mi

Bazen ben mi fazla relax düşünüyorum diyorum anlamadım ki kendimi de stres oldukça ben stres ettiğim şeyi daha çok yaşıyorum o yüzden sanırım bu halim , bi hafta tansiyonum var diye diye stres ettim kendime Gerçekten de çıktı ve berbat bi hafta geçirdim mesela yada kasılma olduğu ilk zamnlar dk sayayim dedim ustune dustukce daha cok kasilmaya basladim gibi gibi .. o yuzden bi şeylerin üstünde çok fazla düşünmek istemiyorum kendime de bebeğimede o şekilde daha çok zarar verdiğimi düşünüyorum. Tabikide endişeleniyorum epey bi hatta ama kendimi güzel telkinler verip duruma bakıyorum çok takılmadan. Umarım hepimiz için herşey hayirlisyla güzel ve sağlıkla gerçekleşir arkadaşlarım çokça duam hepimiz için bu

Kendi druna randevun ne zamandi...

Bencede açmalısın belki unutmuştur gerek yok dediğini yani inşallah unutmuştur evet bende bi çıtlatıcam bakalım biraz duygu sömürüsü yaparım. Bu forumda takıldıgımı biliyor. Derim forumdaki kızların kocası almış benm neyim eksik

Aynı haftadayız canim seninle insallah güzel haberlerle dönersin ne acelesi varmış minigin de dursun durduğu yerde

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz benimde dün gece epeyi kasılmalarım oldu ama düzenli değildi

İnşallah Bebişin biraz daha bekler

Hadi saglikla gelsin minigin canim kilosunun durumu nasil ogrendin mi
canım devlet hastanesıne gıttım her seferınde cok fazla gozukuyordu bu seferde 4200 yzıyor kagıtta ama doktor 3700 dedı son haftalar yanılma payı cok oluyormus 500 yukarı 500 asagı da olabılırmıs

amin canım haklısın düşünce gücü de cok onemlı birşey ustunde durdukca daha strese giriyoruz bılmedıgımız bır yola gıtmek gb sonunda ne olcak nerde bıtecek bır dunya soru her an bekleyiş belirsizlik tamamen ve belirsizlik okadar zor ki annelik duygularımız da beraberinde geliyor nasıl olmasın tüm hepsi. Ben de her an tetıkteyım ama artık daha sogukkanlı olmaya çalışıyorum bunu yaparsak kendımızı doguma hazrlamaya calısırsak daha guzel gecer belkı de hersey. Ben de plates topu alcaktm gorumcemın varmıs o verıcek bugun doguma dek evde acıcam vıdeolar nefes egzersızleıne de basladım baska neler yapılabılıyor acaba

Çok fenasın hee:) bebek künyesi Bakarken Gördüm canlılarını eşim de biz annemle bakarken bir şey sordu ama sormadım ne sorduğunu Bilemiyorum artık çok küçüğü de vardı en büyüğü de sanırım okdr buyuk degıl ama yakından goremedım tabı. kız sen nerelerdesın pek gırmıyorsun glb:)

Kızlar dua edin benim için sabah kahvaltı ettim diye şimdi açlığım bekleniyor öğleden sonra sezeryana alinicam

Ay topigin 3.bebegi de mi geliyor Allah kazasica kucagina almayı nasip etsin insallah

A aurora_z canim sen de 4.olacaksin ne güzel artik kucağında olacak kazasizca kurtul insallah

79 olmuşum 80le bitirsem diyordum ama zor şimdiden 16 kilo. Sen ne durumdasın? Keşke yakın olsaydık oturup sohbet etmek eğlenceli olurdu:))

Benim 17 kilo oldu canım 100 bulmadan doğurmak istiyorum nerde yaşıyorsun canım sen bu sayfadan aynı yerde olan biri olsun isterdim

Senin vaktin zaten artık pilates topu bende düşünüyorum çıkıp alabilirsem inşallah, kurbağa yürüyüşü oturuşu gibi bi haraket vardı yani o pozisyonda egiliyorsjn sandalyeden fln destek alınıp da yapılıyor. Bakma benim enn dayanamadigim şey belirsizlik bisey belirsiz oldumu bana geliyolar, ama bu diğer şeyler gibi bisey degil çok farklı çok hemde okuduğum bir kitapta şöyle diyor adi 99 ay 99 esma
Rahminizin aniden kasılıp rahatladığı hareketleri hissedebilirsiniz. Git gide sıklaşacak olan bu kasılmalar düzenli olarak gerçekleşecek. Çünkü Yüce Rabbimiz bedeninizi doğuma hazırlıyor. Bazı anneler bu sık kasılmaların verdiği acı ile kendilerini gergin hissedebilir, yahut sinirli olabilirler. Böyle durumlarda dik oturarak burnunuzdan derince nefes alın ve şunları düşünün: “Yüce Yaratıcı tüm bu zorluklarla birlikte beni yoğuruyor.” Zira bebeğiniz dünyaya geldiğinde sizi daha fazla sabır ve tahammül bekliyor olacak. O küçük yavrunun içinizde kademe kademe büyümesi gibi sizin de, onun vereceği sıkıntı ve zorluklara dayanıklılığınızzamanla artacak. Giderek daha sabırlı ve fedakâr olduğunuzu gözlemleyeceksiniz. İşte Rabbimiz üzerimizde yarattığı bu zorluklarla birlikte, kolaylığı da vererek bizi olgunlaştırıyor. Çünkü sonunda belimizi büken yükümüzü, bizden rahatlatacak ve şanımızı yüceltecektir. Tüm güzellikleriyle bize ‘anne’ unvanını verecektir.

Kızlar dua edin benim için sabah kahvaltı ettim diye şimdi açlığım bekleniyor öğleden sonra sezeryana alinicam
Canım inanmıyorum sağlıkla kavuşun meleginle inşallah ne oldu suyun mu azalmış rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…