- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Hadi saglikla gelsin minigin canim kilosunun durumu nasil ogrendin migeldım hastaneden devlet hastanesıne gıtmıstım doktorun ılgı ve alakası cok ıyıdı yenı doktor olmus hatta telefon numarasını verdı ılkı zor oldu deyınce rıske atma aynı sekılde kıloya guvenme son haftalar 500 -600 gram eksık veya fazla cıkabılıyırmus ne olcagı bellı olmadıgı ıcın sezeryanı onerdı hafta içi bı sıkıntım oldugunda gıttıgım taktırde doguma gırebılcegını soyledı baya ıyıdı yanı :) carsamba da nasıpse unıversıte hastanesıne gıdıcem anestezı uzmanıyla konusturuyorlarmış sanırım hersey uygunsa persembe sabhtann dogum var kazasız belasız
bsebse korkma canım erken falan degıl zmanımız geldı artık . kendıne cok yuklenıyorsun artık ızne ayrılsan ıyı olur gıbı :)
Bazen ben mi fazla relax düşünüyorum diyorum anlamadım ki kendimi de stres oldukça ben stres ettiğim şeyi daha çok yaşıyorum o yüzden sanırım bu halim , bi hafta tansiyonum var diye diye stres ettim kendime Gerçekten de çıktı ve berbat bi hafta geçirdim mesela yada kasılma olduğu ilk zamnlar dk sayayim dedim ustune dustukce daha cok kasilmaya basladim gibi gibi .. o yuzden bi şeylerin üstünde çok fazla düşünmek istemiyorum kendime de bebeğimede o şekilde daha çok zarar verdiğimi düşünüyorum. Tabikide endişeleniyorum epey bi hatta ama kendimi güzel telkinler verip duruma bakıyorum çok takılmadan. Umarım hepimiz için herşey hayirlisyla güzel ve sağlıkla gerçekleşir arkadaşlarım çokça duam hepimiz için buEvet canım ya Çok haklısın hepimiz biliyoruz bunu Ama keşke uygulayabilsek bir de sanırım 2. bebişler de böyle daha soğukkanlı olabileceğiz ben de alıştım artık dün akşam hep kasılmalarım ile geçti mesela her wc kalktığımda da kasıldım Hatta yatmadan önce öyle bir sancılar girdi ki hayatımda kendi sesımii bu kadar duymadım ben resmen cıglık ıcınde kaldım eşim namazdaydı bir de Denk gelmıs allahtan sonuna kostura kostura geldı asagdan da duymuslar sesımı ama sancıydı yanı bıcak batması gb aniden düşürdü yere benı ayaklarm yerden kesıldı. Ama artık biliyorum benim için normal galiba Gerçi Doktor sen anlayamazsın demişti ama yarın sabah randevum Benim de Doktorum full randevuları tekrar ucret odemek ıstemedım 10gun dolmadan ablam Ayarlamıs yarn sabaha bana kontrol hakkım dolmadan gıdecegım bakalım kanala gırmıs olsa dıye dusunuyorum bazen:)
Kendi druna randevun ne zamandi...Günaydın herkesleredün benimde karnım hep taş gibi oldu valla korktum bu sabah da sağlık ocağındaydım ebe bebeğin iyice aşağı indiğini yerleştiğini her an hazırlıklı olmam gherektiğini söyledi bizim için 2 kilo olması yeterli dedi korktum vall daha çok erken çünkü
Bencede açmalısın belki unutmuştur gerek yok dediğiniya hamılelik hedıyesı aldı dıye öyle demıstım canım ama arastırınca daha bır begendım yanlıslkla acarm konuyu belkı heheh:) bak bak begendıysen ekstra kontenjan hakkından yararlan anne olyoruz dımı ama naz yapalım ımkandahılınde
Kızlar sabaha kadar devam etti kasılmalarım şuanda doktora geldim bebeğim erkenden doğum kanalına girmiş sertliği de normal bulmadı nst için bekliyorum çok sancı çıkarsa yatırmam gerekir dedi çok su tüketmek gerekirmiş size de bilgi olsun su içtikçe kanımız sulu sulu olup bebeği rahatlatırmış.. Korkuyorum çok daha erken umarım güzel haber ile eve dönerim.. @Kartanesii8892 canım haber ver demiştin nst yi bekliyorum şuanda
Kızlar sabaha kadar devam etti kasılmalarım şuanda doktora geldim bebeğim erkenden doğum kanalına girmiş sertliği de normal bulmadı nst için bekliyorum çok sancı çıkarsa yatırmam gerekir dedi çok su tüketmek gerekirmiş size de bilgi olsun su içtikçe kanımız sulu sulu olup bebeği rahatlatırmış.. Korkuyorum çok daha erken umarım güzel haber ile eve dönerim.. @Kartanesii8892 canım haber ver demiştin nst yi bekliyorum şuanda
bıde kaynanam olcak onunkıde foto cekıyor ama pek ıyı degıl tuslu tel :) hayırlısı olsun ne dıyım :*Dogru diyosun canim son 10gun zaten hatta bugunu sayma 9 gunum iste de. Ayy teli bozuk olmayan herkesler bool bool ceksin fotolarii ❤❤❤❤
canım devlet hastanesıne gıttım her seferınde cok fazla gozukuyordu bu seferde 4200 yzıyor kagıtta ama doktor 3700 dedı son haftalar yanılma payı cok oluyormus 500 yukarı 500 asagı da olabılırmısHadi saglikla gelsin minigin canim kilosunun durumu nasil ogrendin mi
ınsaAllah Allah razı olsun cok heyecanlı :)Onceki olcumlerinden emin degildin ya o yuzden sordum oy masallah valla ❤❤ aynen kuzum yaa saglicakla gelsin minnos insallah ❤❤
amin canım haklısın düşünce gücü de cok onemlı birşey ustunde durdukca daha strese giriyoruz bılmedıgımız bır yola gıtmek gb sonunda ne olcak nerde bıtecek bır dunya soru her an bekleyiş belirsizlik tamamen ve belirsizlik okadar zor ki annelik duygularımız da beraberinde geliyor nasıl olmasın tüm hepsi. Ben de her an tetıkteyım ama artık daha sogukkanlı olmaya çalışıyorum bunu yaparsak kendımızı doguma hazrlamaya calısırsak daha guzel gecer belkı de hersey. Ben de plates topu alcaktm gorumcemın varmıs o verıcek bugun doguma dek evde acıcam vıdeolar nefes egzersızleıne de basladım baska neler yapılabılıyor acabaBazen ben mi fazla relax düşünüyorum diyorum anlamadım ki kendimi de stres oldukça ben stres ettiğim şeyi daha çok yaşıyorum o yüzden sanırım bu halim , bi hafta tansiyonum var diye diye stres ettim kendime Gerçekten de çıktı ve berbat bi hafta geçirdim mesela yada kasılma olduğu ilk zamnlar dk sayayim dedim ustune dustukce daha cok kasilmaya basladim gibi gibi .. o yuzden bi şeylerin üstünde çok fazla düşünmek istemiyorum kendime de bebeğimede o şekilde daha çok zarar verdiğimi düşünüyorum. Tabikide endişeleniyorum epey bi hatta ama kendimi güzel telkinler verip duruma bakıyorum çok takılmadan. Umarım hepimiz için herşey hayirlisyla güzel ve sağlıkla gerçekleşir arkadaşlarım çokça duam hepimiz için bu
Ayy cok heyecanlıKızlar dua edin benim için sabah kahvaltı ettim diye şimdi açlığım bekleniyor öğleden sonra sezeryana alinicam
Kızlar dua edin benim için sabah kahvaltı ettim diye şimdi açlığım bekleniyor öğleden sonra sezeryana alinicam
Çok fenasın hee:) bebek künyesi Bakarken Gördüm canlılarını eşim de biz annemle bakarken bir şey sordu ama sormadım ne sorduğunu Bilemiyorum artık çok küçüğü de vardı en büyüğü de sanırım okdr buyuk degıl ama yakından goremedım tabı. kız sen nerelerdesın pek gırmıyorsun glb:)Bencede açmalısın belki unutmuştur gerek yok dediğiniyani inşallah unutmuştur evet bende bi çıtlatıcam bakalım biraz duygu sömürüsü yaparım. Bu forumda takıldıgımı biliyor. Derim forumdaki kızların kocası almış benm neyim eksik
79 olmuşum 80le bitirsem diyordum ama zor şimdiden 16 kilo. Sen ne durumdasın? Keşke yakın olsaydık oturup sohbet etmek eğlenceli olurdu:))
Senin vaktin zaten artık pilates topu bende düşünüyorum çıkıp alabilirsem inşallah, kurbağa yürüyüşü oturuşu gibi bi haraket vardı yani o pozisyonda egiliyorsjn sandalyeden fln destek alınıp da yapılıyor. Bakma benim enn dayanamadigim şey belirsizlik bisey belirsiz oldumu bana geliyolar, ama bu diğer şeyler gibi bisey degil çok farklı çok hemde okuduğum bir kitapta şöyle diyor adi 99 ay 99 esmaamin canım haklısın düşünce gücü de cok onemlı birşey ustunde durdukca daha strese giriyoruz bılmedıgımız bır yola gıtmek gb sonunda ne olcak nerde bıtecek bır dunya soru her an bekleyiş belirsizlik tamamen ve belirsizlik okadar zor ki annelik duygularımız da beraberinde geliyor nasıl olmasın tüm hepsi. Ben de her an tetıkteyım ama artık daha sogukkanlı olmaya çalışıyorum bunu yaparsak kendımızı doguma hazrlamaya calısırsak daha guzel gecer belkı de hersey. Ben de plates topu alcaktm gorumcemın varmıs o verıcek bugun doguma dek evde acıcam vıdeolar nefes egzersızleıne de basladım baska neler yapılabılıyor acaba
Canım inanmıyorum sağlıkla kavuşun meleginle inşallah ne oldu suyun mu azalmış rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsinKızlar dua edin benim için sabah kahvaltı ettim diye şimdi açlığım bekleniyor öğleden sonra sezeryana alinicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?