2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar destekleriniz için Allah razı olsun çok şükür çıktım hastaneden. Biraz sancı çıktı ama doktorum arada olması normal dedi kasılmalarım için ilaç yazdı ve kesinlikle yatak istirahati haftalık muayene olacan enaz 35e kadar tutalım yavruyu dedi inşaAllah durur sağlıkla alırım kucağıma

Kızlar dua edin benim için sabah kahvaltı ettim diye şimdi açlığım bekleniyor öğleden sonra sezeryana alinicam
aaaa kesnlestı mııı çok heyecanlı canım Hayırlısıyla alım kucagınıza duamız sizinle hosgelsın minik bebek

Kızlar dua edin benim için sabah kahvaltı ettim diye şimdi açlığım bekleniyor öğleden sonra sezeryana alinicam
Ay kuzum ilk mesajlara bakiyordum tesaduf senin mesajini gordum şimdi adetime bir hafta var hamile oldugumu ogrendim idrar testinde cok erken tarzinda bir yazi paylasmissin sonra guncel bugunku konusmalari actim senin yazin geldi karsima çok duygulandim nezaman geldik bugunlere allahim hayirli saglikli acisiz sorunsuz sıkıntısız dogum nasip etsin sana hayirli haberlerle gel
Kuzum

canım devlet hastanesıne gıttım her seferınde cok fazla gozukuyordu bu seferde 4200 yzıyor kagıtta ama doktor 3700 dedı son haftalar yanılma payı cok oluyormus 500 yukarı 500 asagı da olabılırmıs
Masallah kuzucuga ilk sipa kac kilo gelmisti

Gecmis olsun canim..dikkat et..senin icin daha baya erken..

Gözlerim yaşardı resmen canım Çok doğru gerçekten bunları yaşaya yaşaya sabretmeyi öğreniyoruz öyle birden doğum olsa zorluk nedir Bilmeden Çok bocalar insan. Boşuna ismi Rahim değil Allah'ın ismi

evet canım benim o şekilde ve artış var son ayda artarmış zaten
Benim de öyle kızlar Hatta bazen bakıyorum nişan mı geldi acaba diye sürekli peçete koyuyorum ped zararlı dedi buradan bir arkadaş geçen onu duymamıştım nişan falan gelirse anlamak istiyorum O yüzden dikkatli olalım bir de beyaz çamaşır giymek lazımmış genelde

3850 dogmuştu canım ama 250 gr falan vermıstı 1 hafta sonra kat kat da alıyorlar :)
Senin bunyeyle alakali galiba kuzum masalalh cok guzel nazar degmesin 3.lugu kacirdin ama kuZum ilk uce giremedin
Hadi insallah sende atlatirsin biran once acili gunleri sonrada darisi bize gelir insallah

Senin bunyeyle alakali galiba kuzum masalalh cok guzel nazar degmesin 3.lugu kacirdin ama kuZum ilk uce giremedin
Hadi insallah sende atlatirsin biran once acili gunleri sonrada darisi bize gelir insallah
insaAllah guzel duaların için Allah razı olsun hepımız guzel haberler verelım ınsaAllah bırbırımıze

Arkadaşlar gecen perşembe suyunun azaldığını söylemişti dr dünden beri hafif hafif kasılmaların vardı sabah cok içiydim oğlumu okula goturdum dönüş yolunda adet olur gibi ağrılar başladı zaten kontrolüm vardı alttan muayne edildim suyum sızmaya başlamış bebek enfeksiyon kapmasın diye sezeryana karar verildi sabah kahvaltı ettigin icib 2 yada 3 saat açlığın beklenicek alıntı yapamadım ve hastanede suan tekim canta bile hazır deil eşim ile kaynanam vana alışverişte ablam ile annem hastane yolunda beni ve yavrumu dualarınızdan eksik etmeyin

hadi tahmin yapalım bencee ben burada doğum yapan 7. kişi olacağım içime öyle doğdu nedense (Allahın ıznıyle tabı)

Sağlıkla kavuşun inşallah, dua ediyorum sizin için.

hadi tahmin yapalım bencee ben burada doğum yapan 7. kişi olacağım içime öyle doğdu nedense (Allahın ıznıyle tabı)
Hadi insallah çok istahlisin sana 7yi verelim
Ben yeni yila rezervasyon yaptirmak istiyorum
Kaç oldugum onemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…