- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
hadi canım sağlıkla çik inşallah dualarimz sizinle :)Kızlar dua edin benim için sabah kahvaltı ettim diye şimdi açlığım bekleniyor öğleden sonra sezeryana alinicam
valla öyle canım duygulanıyor insan gerçekten:)Gözlerim yaşardı resmen canım Çok doğru gerçekten bunları yaşaya yaşaya sabretmeyi öğreniyoruz öyle birden doğum olsa zorluk nedir Bilmeden Çok bocalar insan. Boşuna ismi Rahim değil Allah'ın ismi
Kızlar dua edin benim için sabah kahvaltı ettim diye şimdi açlığım bekleniyor öğleden sonra sezeryana alinicam
Allah yardımcınız olsun canım hayırla ve sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.Arkadaşlar gecen perşembe suyunun azaldığını söylemişti dr dünden beri hafif hafif kasılmaların vardı sabah cok içiydim oğlumu okula goturdum dönüş yolunda adet olur gibi ağrılar başladı zaten kontrolüm vardı alttan muayne edildim suyum sızmaya başlamış bebek enfeksiyon kapmasın diye sezeryana karar verildi sabah kahvaltı ettigin icib 2 yada 3 saat açlığın beklenicek alıntı yapamadım ve hastanede suan tekim canta bile hazır deil eşim ile kaynanam vana alışverişte ablam ile annem hastane yolunda beni ve yavrumu dualarınızdan eksik etmeyin
Benimde çok fazla cnm hele sabah kalktığımda su gibi akıyor resmen Bnmde cuma Dr randevum sorucam bakalımArkadaşlar beyaz kokusuz akıntısı olan-artan var mı aranızda? Benim çok arttı ya.. Öyle ki iç çamaşırıma bulaştığı yer sertleşiyo sanki.. Kaşıntı-yanma-koku yok.. Son ay diye mi böyle acaba?
Benimde çok fazla cnm hele sabah kalktığımda su gibi akıyor resmen Bnmde cuma Dr randevum sorucam bakalım
kızz ocagı bulur ama 7olursa bulmaz mı ondan 7dedımmm. Yalnız dün gece konuşuyoruz Eşim diyor 1 Ocak'ta doğurma sakın izin gitmesin boşa en erken 2olsun da alacagım ızıne gırmesın yenıyıl tatılı dıyor hahahah:)Hadi insallah çok istahlisin sana 7yi verelim
Ben yeni yila rezervasyon yaptirmak istiyorum
Kaç oldugum onemli degil
Arkadaşlar beyaz kokusuz akıntısı olan-artan var mı aranızda? Benim çok arttı ya.. Öyle ki iç çamaşırıma bulaştığı yer sertleşiyo sanki.. Kaşıntı-yanma-koku yok.. Son ay diye mi böyle acaba?
Canımmmm benim de çok ya resmen günde 3-4 defa çamaşır değiştiriyorum başta günlük ped kullanıyordum doktorum onların sağlıklı olmadığını çantamda bile ütülenmiş çamaşır gezdirmemi söylemişti, şimdilerde hele hep arttıAman iyi bari.. Korktum ya enfeksiyon mu var acaba diye..
Biz duayla.yanindayiz canim..iyi haberlerini bekliyoruz.. musait oldukca yaz.Arkadaşlar gecen perşembe suyunun azaldığını söylemişti dr dünden beri hafif hafif kasılmaların vardı sabah cok içiydim oğlumu okula goturdum dönüş yolunda adet olur gibi ağrılar başladı zaten kontrolüm vardı alttan muayne edildim suyum sızmaya başlamış bebek enfeksiyon kapmasın diye sezeryana karar verildi sabah kahvaltı ettigin icib 2 yada 3 saat açlığın beklenicek alıntı yapamadım ve hastanede suan tekim canta bile hazır deil eşim ile kaynanam vana alışverişte ablam ile annem hastane yolunda beni ve yavrumu dualarınızdan eksik etmeyin
Canımmmm benim de çok ya resmen günde 3-4 defa çamaşır değiştiriyorum başta günlük ped kullanıyordum doktorum onların sağlıklı olmadığını çantamda bile ütülenmiş çamaşır gezdirmemi söylemişti, şimdilerde hele hep arttı
Benim var dr a söyledim fitil verdi kullanıyorum faydasi olur dedi dr koku olmadığı sürece sıkıntı yok normalmis çamaşırı sürekli değiştiriyorum günlük ped de zararlı
Bende 1 ocaktan sonraya gun alabilir miyimHadi insallah çok istahlisin sana 7yi verelim
Ben yeni yila rezervasyon yaptirmak istiyorum
Kaç oldugum onemli degil
Bizimkide yeni yilda dogurusan altin veriyorlar ogune denk getir diyorkızz ocagı bulur ama 7olursa bulmaz mı ondan 7dedımmm. Yalnız dün gece konuşuyoruz Eşim diyor 1 Ocak'ta doğurma sakın izin gitmesin boşa en erken 2olsun da alacagım ızıne gırmesın yenıyıl tatılı dıyor hahahah:)
Bende aynı durum var canım Dr bol ol iç dediArkadaşlar beyaz kokusuz akıntısı olan-artan var mı aranızda? Benim çok arttı ya.. Öyle ki iç çamaşırıma bulaştığı yer sertleşiyo sanki.. Kaşıntı-yanma-koku yok.. Son ay diye mi böyle acaba?
Günler senin olsun kuzumBende 1 ocaktan sonraya gun alabilir miyim
Gözün aydın canım daha küçük senin kuzu iki hafta beklesin kuzun inşallahKızlar destekleriniz için Allah razı olsun çok şükür çıktım hastaneden. Biraz sancı çıktı ama doktorum arada olması normal dedi kasılmalarım için ilaç yazdı ve kesinlikle yatak istirahati haftalık muayene olacan enaz 35e kadar tutalım yavruyu dedi inşaAllah durur sağlıkla alırım kucağıma
Arkadaşlar gecen perşembe suyunun azaldığını söylemişti dr dünden beri hafif hafif kasılmaların vardı sabah cok içiydim oğlumu okula goturdum dönüş yolunda adet olur gibi ağrılar başladı zaten kontrolüm vardı alttan muayne edildim suyum sızmaya başlamış bebek enfeksiyon kapmasın diye sezeryana karar verildi sabah kahvaltı ettigin icib 2 yada 3 saat açlığın beklenicek alıntı yapamadım ve hastanede suan tekim canta bile hazır deil eşim ile kaynanam vana alışverişte ablam ile annem hastane yolunda beni ve yavrumu dualarınızdan eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?