2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar dua edin benim için sabah kahvaltı ettim diye şimdi açlığım bekleniyor öğleden sonra sezeryana alinicam

Allah yardımcınız olsun canım hayırla ve sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Çok heyecanlı ya bazı bebekler çok aceleci gerçekten ocak değil aralık annesi olacağız çoğumuz galiba:)

Günaydın kızlaar. Bi süredir boşladım forumu. ilk bebeğe denk gelmiştim ama topiğin ikinci bebeğini kaçırmışııım kim doğum yaptı başka
oozzee Bende de çok arttı gün içinde ya da gece farketmiyor
Dido44 şimdiden tebrik ederim sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Benimde çok fazla cnm hele sabah kalktığımda su gibi akıyor resmen Bnmde cuma Dr randevum sorucam bakalım

İkinci bebeği ben de kaçırdım yaaa Forumu pek takip edemez oldum..

Hadi insallah çok istahlisin sana 7yi verelim
Ben yeni yila rezervasyon yaptirmak istiyorum
Kaç oldugum onemli degil
kızz ocagı bulur ama 7olursa bulmaz mı ondan 7dedımmm. Yalnız dün gece konuşuyoruz Eşim diyor 1 Ocak'ta doğurma sakın izin gitmesin boşa en erken 2olsun da alacagım ızıne gırmesın yenıyıl tatılı dıyor hahahah:)

Benim var dr a söyledim fitil verdi kullanıyorum faydasi olur dedi dr koku olmadığı sürece sıkıntı yok normalmis çamaşırı sürekli değiştiriyorum günlük ped de zararlı

Aman iyi bari.. Korktum ya enfeksiyon mu var acaba diye..
Canımmmm benim de çok ya resmen günde 3-4 defa çamaşır değiştiriyorum başta günlük ped kullanıyordum doktorum onların sağlıklı olmadığını çantamda bile ütülenmiş çamaşır gezdirmemi söylemişti, şimdilerde hele hep arttı

Biz duayla.yanindayiz canim..iyi haberlerini bekliyoruz.. musait oldukca yaz.

Benim var dr a söyledim fitil verdi kullanıyorum faydasi olur dedi dr koku olmadığı sürece sıkıntı yok normalmis çamaşırı sürekli değiştiriyorum günlük ped de zararlı

Ya sormayın, ben de çok sık değiştiriyorum.. Günde abartmıyorum 4-5 oluyordur.. Zaten ütülü oluyor benim de iç çamaşırlarım ama dışarıya çıkarken yanıma almıyorum; onun yerine kağıt havlu koyuyorum, sık sık onu değiştiriyorum artık.. Sizde de varsa normal bi durum o zaman ya.

Bizimkide yeni yilda dogurusan altin veriyorlar ogune denk getir diyor dedim bi aktin icin kendimi strese sokamam kuzum 7yi gececk gibi cuma persembe ve bugun dogumu olan var 5 oluyor aradada gelenler olur

Bende aynı durum var canım Dr bol ol iç dedi

Gözün aydın canım daha küçük senin kuzu iki hafta beklesin kuzun inşallah

Canım çantanın hazır degilmiydi senin rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…