- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım sağlıkla kucaklarsın inşallah yavrunu hakkında hayırlısı büyünmüş demekki insallah hersey yolunda gider bolca sutun olur kuzun hemen toparlanirArkadaşlar gecen perşembe suyunun azaldığını söylemişti dr dünden beri hafif hafif kasılmaların vardı sabah cok içiydim oğlumu okula goturdum dönüş yolunda adet olur gibi ağrılar başladı zaten kontrolüm vardı alttan muayne edildim suyum sızmaya başlamış bebek enfeksiyon kapmasın diye sezeryana karar verildi sabah kahvaltı ettigin icib 2 yada 3 saat açlığın beklenicek alıntı yapamadım ve hastanede suan tekim canta bile hazır deil eşim ile kaynanam vana alışverişte ablam ile annem hastane yolunda beni ve yavrumu dualarınızdan eksik etmeyin
geldım hastaneden devlet hastanesıne gıtmıstım doktorun ılgı ve alakası cok ıyıdı yenı doktor olmus hatta telefon numarasını verdı ılkı zor oldu deyınce rıske atma aynı sekılde kıloya guvenme son haftalar 500 -600 gram eksık veya fazla cıkabılıyırmus ne olcagı bellı olmadıgı ıcın sezeryanı onerdı hafta içi bı sıkıntım oldugunda gıttıgım taktırde doguma gırebılcegını soyledı baya ıyıdı yanı :) carsamba da nasıpse unıversıte hastanesıne gıdıcem anestezı uzmanıyla konusturuyorlarmış sanırım hersey uygunsa persembe sabhtann dogum var kazasız belasız
Günaydın herkesleredün benimde karnım hep taş gibi oldu valla korktum bu sabah da sağlık ocağındaydım ebe bebeğin iyice aşağı indiğini yerleştiğini her an hazırlıklı olmam gherektiğini söyledi bizim için 2 kilo olması yeterli dedi korktum vall daha çok erken çünkü
kagıtta 4200 yazıyor ama ortalama 3700 dedı doktor ılerı gosterıyor pc sı . gelıyor gercekten galıba ay nasıl gectı
Ben de içmiyorum.Amiin insallah ❤❤ ay magnezyum icmeyen tek kisi ben miyim acaba herkes iciyo
Benim çok fazla yalancı kasılmam ve bacaklarımda kramp oldu geçen hafta. Magnezyum içince epey rahatladımBen de içmiyorum.
Bu kontrolde soracağım doktora
Doktorum 21inde gitmemi istedi canım ben 24ünde gidicem çalışamaz raporunuda alırım diyeKendi druna randevun ne zamandi...
Manisa canım senin yozgat ama belki mersin de karşılaşabiliriz akrabalar var orada. Sayfadan birileri güzel olurdu gerçektenBenim 17 kilo oldu canım 100 bulmadan doğurmak istiyorum nerde yaşıyorsun canım sen bu sayfadan aynı yerde olan biri olsun isterdim
Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın canım inşallahKızlar dua edin benim için sabah kahvaltı ettim diye şimdi açlığım bekleniyor öğleden sonra sezeryana alinicam
siz de kamu çalışanısınız diye hatırlıyorum, 37'de direk çıkacağım ben, çalışamaz raporu gerekli mi?Doktorum 21inde gitmemi istedi canım ben 24ünde gidicem çalışamaz raporunuda alırım diye
Allah kolaylık versin.Arkadaşlar gecen perşembe suyunun azaldığını söylemişti dr dünden beri hafif hafif kasılmaların vardı sabah cok içiydim oğlumu okula goturdum dönüş yolunda adet olur gibi ağrılar başladı zaten kontrolüm vardı alttan muayne edildim suyum sızmaya başlamış bebek enfeksiyon kapmasın diye sezeryana karar verildi sabah kahvaltı ettigin icib 2 yada 3 saat açlığın beklenicek alıntı yapamadım ve hastanede suan tekim canta bile hazır deil eşim ile kaynanam vana alışverişte ablam ile annem hastane yolunda beni ve yavrumu dualarınızdan eksik etmeyin
Evet canım bende kamu. ya iş yerimde sordum idari mali işlere böyle bir rapor gerekiyor mu diye evet getirceksşn bana dedisiz de kamu çalışanısınız diye hatırlıyorum, 37'de direk çıkacağım ben, çalışamaz raporu gerekli mi?
valla bende merak ediyorum bide dün akaşamdan beri sert karnım. şimdi bir mesajla sorsam mı diye düşündüm hatta kontrolume cok var benimBen de içmiyorum.
Bu kontrolde soracağım doktora
magnezyum belli haftadan sonra kesılıyor canım onu sormayı unutma doktoruna 37de kesebılır senın de sormadsn devam etmeBenim çok fazla yalancı kasılmam ve bacaklarımda kramp oldu geçen hafta. Magnezyum içince epey rahatladım
öyle canım artık dikkat etmek lazım gerçekten. sen nasılsınn paşalar nasıllCanım dikkatli ol aman az kaldı izne ayrilmana
eskıden pek sevmezfım pembe ve tonlarını ama artık kızım sayesınde sevmeye basladımm yerım onları annesi güzel kızına giymek de nasıp olsun bu arada paylastıgın Esmalarr için teşekkürler❤Merhaba kizlar camasirlarimizi yikadik bitti bir utumuz kaldi allahin izniyle sonrada dogum cantalarimiz hazir edecegim rabbim saglikla giydirmek nasip etsin miss gbi koktu pamuk kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?