- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Onu bilmiyordum ya sorayımmagnezyum belli haftadan sonra kesılıyor canım onu sormayı unutma doktoruna 37de kesebılır senın de sormadsn devam etme
eskıden pek sevmezfım pembe ve tonlarını ama artık kızım sayesınde sevmeye basladımm yerım onları annesi güzel kızına giymek de nasıp olsun bu arada paylastıgın Esmalarr için teşekkürler❤
çok sağol canım
canım zaten alttan muanelerde muhakkak örtü örtülür, doktor örtünün altına girer, bide parmağını sokarak anlamaya çalışır genişliğe göre karar verir. Kendini kasmazsan 5 -10 sn de biter inş
Bi idrar tahlili yaptır canım enfeksiyon da artırıyorArkadaşlar beyaz kokusuz akıntısı olan-artan var mı aranızda? Benim çok arttı ya.. Öyle ki iç çamaşırıma bulaştığı yer sertleşiyo sanki.. Kaşıntı-yanma-koku yok.. Son ay diye mi böyle acaba?
Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah canımArkadaşlar gecen perşembe suyunun azaldığını söylemişti dr dünden beri hafif hafif kasılmaların vardı sabah cok içiydim oğlumu okula goturdum dönüş yolunda adet olur gibi ağrılar başladı zaten kontrolüm vardı alttan muayne edildim suyum sızmaya başlamış bebek enfeksiyon kapmasın diye sezeryana karar verildi sabah kahvaltı ettigin icib 2 yada 3 saat açlığın beklenicek alıntı yapamadım ve hastanede suan tekim canta bile hazır deil eşim ile kaynanam vana alışverişte ablam ile annem hastane yolunda beni ve yavrumu dualarınızdan eksik etmeyin
Senin 1 ocağa kalmaz canım aralık 25 e kadar doğmuş olur bencekızz ocagı bulur ama 7olursa bulmaz mı ondan 7dedımmm. Yalnız dün gece konuşuyoruz Eşim diyor 1 Ocak'ta doğurma sakın izin gitmesin boşa en erken 2olsun da alacagım ızıne gırmesın yenıyıl tatılı dıyor hahahah:)
Benim sezeryan olduğu için 4 ocakta oğlum doğacak canımBende 1 ocaktan sonraya gun alabilir miyim
Aynen ben de mesajla sorayım diye düşündüm kontrol cumartesi bizim de. Bir de baya aşağı indi. Kanala girdi mi diye endişe ediyorum. Doktoruna sorarsan bana da haber verir misin etiketleyip?valla bende merak ediyorum bide dün akaşamdan beri sert karnım. şimdi bir mesajla sorsam mı diye düşündüm hatta kontrolume cok var benim
Bi idrar tahlili yaptır canım enfeksiyon da artırıyor
Ohh mis gibi :)Merhaba kizlar camasirlarimizi yikadik bitti bir utumuz kaldi allahin izniyle sonrada dogum cantalarimiz hazir edecegim rabbim saglikla giydirmek nasip etsin miss gbi koktu pamuk kizim
Ben yanlis hatirliyor olabilir ama..cok zamandir kullaniyorum ben magnezyumu..sanki dogumda sonrada kullanacaksin dedi..oyle kalmis aklimda..magnezyum belli haftadan sonra kesılıyor canım onu sormayı unutma doktoruna 37de kesebılır senın de sormadsn devam etme
Sezeryan olursa 4 mu dedi..aaa.hadi bakalim..belki banada gun verir :) benim belli degil henuz..normali zorluyoruz dedi ama.cleksan igne kullaniyorum onla ilgili tereddutum.var..ve normal dogum.pozisyonu aldimi onuda bilmiyorum... su an karisik durum yani.Benim sezeryan olduğu için 4 ocakta oğlum doğacak canım
bana demedi gecen edıcem dıye arkadasıma 37.de yapmıs bakalım uştrasona gore falan yapar heralde yapsa da ogrensem normale müsait mi değil mi genelde müsait olmama durumu olmuyormus nadirmiş glb tabı hep etraftan duyduklarım.bunlarAy beni de alttan muayene edecek doktorum haftaya geriliyorum biraz
vajınal rahım agzı uzunluguna bakarken örtüyor kuzum evet bunda da oyleyse iyi bariçok sağol canım
canım zaten alttan muanelerde muhakkak örtü örtülür, doktor örtünün altına girer, bide parmağını sokarak anlamaya çalışır genişliğe göre karar verir. Kendini kasmazsan 5 -10 sn de biter inş
süper bende de her anneye lazım kitabı var ben de arada önemli detayları yüklerımbende kitap olarak var bu isteyen olursa her haftanın kini kopyala yapıştır atarım komple okumak isteyen olursa beni etiketleyip haftasını yazsın
ay keske aslında canım olsa bıanönce sıkılıyorum beklemekten deSenin 1 ocağa kalmaz canım aralık 25 e kadar doğmuş olur bence
Doktor bana da 36 da bırakacaksın magnezyumu dedi, magnezyum kasılmaları azalttığı için doğumu geciktiren bişiymiş 36. Haftadan sonra da bebek gelebilir gelirse kuvöze gerek kalmadığı için o haftada bırakıp kasılmaların artıp Doğumun olmasını bekleriz dedi, 3 gündür magnezyum kullanıyorum günde 3 tane hap olarak verdi ama henüz ben bir etkisini görmedim gene kasılmalar var sabah da bacağıma kramp girerek uyandım sadece sırt ağrıma iyi geldi galiba 3 gündür sırtım ağrımıyorBen yanlis hatirliyor olabilir ama..cok zamandir kullaniyorum ben magnezyumu..sanki dogumda sonrada kullanacaksin dedi..oyle kalmis aklimda..
benm ılaclarımı bıraktırdı ya normalden fazla dıye kasılmalarım. Artık dogabılır dıye bıraktırdı magnezyum da bırak demıstı bu kasılmaları da engellıyormus ben de arastırdım yine. 37de braktırıyor yazmıs cok anne adayı nette de. yarın daha net sorucam kısıye göre hıkayeye göre degısıyor olabılır tabı. dogumumu engellemesn dıye bıraktırdı muhtemelen gecıkmesını ıstemem ztnBen yanlis hatirliyor olabilir ama..cok zamandir kullaniyorum ben magnezyumu..sanki dogumda sonrada kullanacaksin dedi..oyle kalmis aklimda..
ben bırakınca yıne basladı canım sabahtan beri sqyısını unuttum alıstm da artık.benım efervesan tablettı hemen kesıyorduDoktor bana da 36 da bırakacaksın magnezyumu dedi, magnezyum kasılmaları azalttığı için doğumu geciktiren bişiymiş 36. Haftadan sonra da bebek gelebilir gelirse kuvöze gerek kalmadığı için o haftada bırakıp kasılmaların artıp Doğumun olmasını bekleriz dedi, 3 gündür magnezyum kullanıyorum günde 3 tane hap olarak verdi ama henüz ben bir etkisini görmedim gene kasılmalar var sabah da bacağıma kramp girerek uyandım sadece sırt ağrıma iyi geldi galiba 3 gündür sırtım ağrımıyor
Bi idrar tahlili yaptır canım enfeksiyon da artırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?