2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben bırakınca yıne basladı canım sabahtan beri sqyısını unuttum alıstm da artık.benım efervesan tablettı hemen kesıyordu
Bende magosit kullanıyorum ama yok gene kesmedi benim, doktordan randevu almam gerek 15 gun sonrasına ve hepsi doluymuş hergun arayıp boş yer var mı diye soracakmışım iptal eden vs olursa diye,

Bende magosit kullanıyorum ama yok gene kesmedi benim, doktordan randevu almam gerek 15 gun sonrasına ve hepsi doluymuş hergun arayıp boş yer var mı diye soracakmışım iptal eden vs olursa diye,
acıl olarak git olmadı canım bulamazsan ınsallah boşalır bırtanesı netten takıp et olmadı hast sıtesınden

acıl olarak git olmadı canım bulamazsan ınsallah boşalır bırtanesı netten takıp et olmadı hast sıtesınden
Acil olarak gittiğimde de kendi doktorum bakmayacak acil bölümündeki kadın doğumcu bakacak o yüzden, 4 ocakta randevum var bi aklım da bekle diyor ama bilemedim

Acil olarak gittiğimde de kendi doktorum bakmayacak acil bölümündeki kadın doğumcu bakacak o yüzden, 4 ocakta randevum var bi aklım da bekle diyor ama bilemedim
kuzum gunduz gıdınce bakmıyor mu dr.un orda olmuyor mu her hast sistemı farklı demekkı ya ıns bulursun bos randevu 4une de cok var cıdden sız ıyı olun da

kuzum gunduz gıdınce bakmıyor mu dr.un orda olmuyor mu her hast sistemı farklı demekkı ya ıns bulursun bos randevu 4une de cok var cıdden sız ıyı olun da
Yok canım gündüz hep randevulu hastaları oluyor, he tabi Doğum sancısıyla gidersem bakıyor ama muaneye için bakmıyor

2. Doğumum canım o yüzden belirledik 38+4 te alacak gelmezse minik daha önce

Enfeksiyondaki akıntı daha çok beyaz ve katı şekilde kokulu oluyormuş. Dr a özellikle sordum kokusuz akıntının enfeksiyonla ilgisi var mi diye yok o normal hamilelikte dedi
Öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim benim kızımda koyu olurdu pamuk gibi ve çok enfeksiyonlu geçti bu hamileliğimde yok şükür

Yok canım gündüz hep randevulu hastaları oluyor, he tabi Doğum sancısıyla gidersem bakıyor ama muaneye için bakmıyor
ben de ablam orda calısıyor dıye gdeblıyorum rahat ama Moralim bozuldu ya sımdı ablam aradı Ne güzel ayarlamıstı bama 9.35e randevu yazmıstı dr.um sabah eşimle gidebilmek için sabah ıstemıstım dr.um azonce acıl amelyatlarım cıktı 2de gelsın özge demış halbukı ben cars 14.30a zaten randevu bulmuştum şimdi hıcbıanlamı olmcak yarın gıtmemın eşim de uzulcek simdi göremıcek dıye ılkkez onsuz gıdecem

Sogrudur canim..belkide yanlis hatirliyorum..bi ilac icin oyle dedi ama hangisiydi.))) Ben 3 4 aydir kullaniyorum. Ama kasilmalar 1 2 haftadr ara ara oluyor..yaziyorum.sizede :)

Yani ne gec ne erken olsun isterim..
Bidaha gittigimde bende sorucam. zaten her seferinde yaziyo suna devam vs vs.. diye planlama yapiyor.

Ben de 2019 dan once gelmesin bebegim iyice gelissin zaten minnak bisi diye dua ediyorum. Bir yanim normal olacaksa olsun diyor, bir yanim da ya sezaryan olsun bana onumuzdeki hafta ki randevumda tarih versinler diyor biri geliyor normal dogumda hemen ayaga kalktim diyor,biri ben normal dogumda 1 ay dikis acisi cektim diyor. Biri sezaryan oldum hemen obur gün yemegimi yaptim diyor ,biri sezaryan da 1 hafta kalkamadim diyor neye dua edecegimi sasirdim

çok ilginç evet canım ben sezeryanı ıstemıyorum hıc cunku dikiş acısı cektım kasıgımda 4,5cmlık var onunla bıle 1hafta kımıldayamadmapandıstve kıst amelytnı aynı anda olmustum yanı o sıkıntı cok zor o acıyı bıdaha yasamak ıstemıyorum duydugum kadaryla özel bolge dıkısı acı verıyormus bazen evet ama cok da yatırmıyor yanı oyüzden gece gunduz dua edıyorum

Slm hanımlar. Cumadan beri doğum yapan oldu mu?
Okumaya başladım ama çok sayfa var bitiremedim.
Bugün itibariyle izindeyim. Oglumla vakit geçiriyorum. Son azilar geliyor huysuzluk yapıyor. KV evi temizletmis hatta halıları silmisler birde mutfak dolaplanının içlerini de yapmışlar hamileyim diye doğumdan önce bir daha cagiracagim kadınları şimdiden anlaştık. Ben de çamaşırlarla uğraşıyorum yağış olunca kurumuyorlar.

Oğlum uyudu kahve keyfi yaparken size selam vereyim dedim sonra da kitabimi okuyacağım. Evde olmak çok güzelmiş. 5 yıldır izinsiz çalışıyorum. İşe gitmeyecek olmak bile iyi geldi

Aynen ben de mesajla sorayım diye düşündüm kontrol cumartesi bizim de. Bir de baya aşağı indi. Kanala girdi mi diye endişe ediyorum. Doktoruna sorarsan bana da haber verir misin etiketleyip?
Canim.bugun sabah saglik ocagindaydim asagi inmis yerlesmis dedi ebem banaa ( zaten genelde 36.haftadan itibaren kanala inermis. Doktoruma anlattim sordum dun bebek kasilmasi oldu baya bugun de karnim komple gergin diye
Hic magnezyum kullanmadim iyi gelir mi diye. İstersen yarin gel bakalim demis ama yarin gidemem malesef. Acil bi durumum yok dedim. İstersen magnesium diasporal alip kullanabilirsin biraz demis.

Benim hastane de bölgenin en uygun özel hastanesi(ona rağmen 105 lira +nst 35 lira veriyorum) o yüzden talep fazla oluyor randevuları en az bir ay evvel almak gerekiyor özellikle kadın Doğumda böyle diğerlerini bilmiyorum tabi ve bölgemizde devlet hastanesi de yok Büyükçekmece hastanesinin ek binası gibi küçük bi yer var oraya da hiç gitmedim, diğer özellere baktığımda 200-300 arası muayene ücretleri bizi aşıyor ya izin alamaz mı eşin uzak mı hastane hemen bir derse yerine başkası girse :/

canım Dido44 bugun sezeryana alıncaktı ahha arkadasımızın da ikizleri dogdu sen onu kacırdın mı hangu gündü anımsamıyorum ama bız de dıdodan guzel.haber beklıyoruz suyunda sızdırma olmus acıkmasını beklıyorlardı amelıyat ıcın MERiN_ dınlen her fırsatta ıslern de azalmıs neguzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…