- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Oh keyfini çıkar ne güzel :) aynen çamaşırlar kurumuyor Petek uzerine asarsam bu kez kalorifer sadece çamaşır kurutmaya yanıyor evi ısıtmıyor :))Slm hanımlar. Cumadan beri doğum yapan oldu mu?
Okumaya başladım ama çok sayfa var bitiremedim.
Bugün itibariyle izindeyim. Oglumla vakit geçiriyorum. Son azilar geliyor huysuzluk yapıyor. KV evi temizletmis hatta halıları silmisler birde mutfak dolaplanının içlerini de yapmışlar hamileyim diye doğumdan önce bir daha cagiracagim kadınları şimdiden anlaştık. Ben de çamaşırlarla uğraşıyorum yağış olunca kurumuyorlar.
Oğlum uyudu kahve keyfi yaparken size selam vereyim dedim sonra da kitabimi okuyacağım. Evde olmak çok güzelmiş. 5 yıldır izinsiz çalışıyorum. İşe gitmeyecek olmak bile iyi geldi
çok çok kalabalıksa zor tabı ama nstye neden ücret alınıyor çok şaşırdım canım ya o yasal mı peki. Şanssızlık işte kuzum iki gün ard arda Veli toplantıları var Yani ikiye kadar bitmesi çok çok mucize olur diyor eşim o yüzden sabah ayarla demiştik ablama da şans bizden yana ise biter herhalde Ama genelde veliler çok uzun kalıyor. carsamba sabahı da okulun kahvaltısı var eşimin sınıfında sıra arkadasın kafesını ayarladık 2haftadır ertelenıyor dıger ogretmenler yuzunden. buhafta da ertelenemez ben de gıdecegım onu da ıptal edemeZ napalım artık bıkerecık ozlesın benden fazla kızımızı:)Benim hastane de bölgenin en uygun özel hastanesi(ona rağmen 105 lira +nst 35 lira veriyorum) o yüzden talep fazla oluyor randevuları en az bir ay evvel almak gerekiyor özellikle kadın Doğumda böyle diğerlerini bilmiyorum tabi ve bölgemizde devlet hastanesi de yok Büyükçekmece hastanesinin ek binası gibi küçük bi yer var oraya da hiç gitmedim, diğer özellere baktığımda 200-300 arası muayene ücretleri bizi aşıyorya izin alamaz mı eşin uzak mı hastane hemen bir derse yerine başkası girse :/
Ayy amiin insallahh ❤❤ tamamlayabilelim saglicakla ❤❤ ben 24unde raporumu verip kapiyi vurup cikicam isten sen hangi gun canim ? :) Yani haftaya cuma nasipse son is gunum ❤Amin canim.iyiyim aslinda ya..cok sukur..bikac gun arayla kasilmam oldu azcik o kadar...gunumu tamamlarim diye tahmin ediyorum
Teşekkür ediyorum bilgilendirme için. İkizler sağlıklı mı, kuvezdeler mi eve çıktılar mi çok merak ettim sayfa bulmakla ugrastirma beni lütfen.
Bilmiyorum ki kuzum yasal mı nst ücreti, bir kere girdim istediler 35 tl diye dedim zaten kontrol günüm muaneye için barkod almışım onun ücreti ayrı dediler her gittiğimizde artık 140 oldu yani ücretimiz, ayy Veli toplantısı korkulu rüyamızçok çok kalabalıksa zor tabı ama nstye neden ücret alınıyor çok şaşırdım canım ya o yasal mı peki. Şanssızlık işte kuzum iki gün ard arda Veli toplantıları var Yani ikiye kadar bitmesi çok çok mucize olur diyor eşim o yüzden sabah ayarla demiştik ablama da şans bizden yana ise biter herhalde Ama genelde veliler çok uzun kalıyor. carsamba sabahı da okulun kahvaltısı var eşimin sınıfında sıra arkadasın kafesını ayarladık 2haftadır ertelenıyor dıger ogretmenler yuzunden. buhafta da ertelenemez ben de gıdecegım onu da ıptal edemeZ napalım artık bıkerecık ozlesın benden fazla kızımızı:)
Biz de klima var iyice zor oluyor çamaşır işiOh keyfini çıkar ne güzel :) aynen çamaşırlar kurumuyor Petek uzerine asarsam bu kez kalorifer sadece çamaşır kurutmaya yanıyor evi ısıtmıyor :))
Aramızda bir gun olacak canım benimde 3 Ocak olarak karar verildi2. Doğumum canım o yüzden belirledik 38+4 te alacak gelmezse minik daha önce
evet hıc sevmıyorum ben bır de görusmeler bırebır özel okul dıye ondan da uzun sürüyor . A gercekten uzuldum kontrol hakkımızda ıstersek 20kez gıdelım 0 ucret alamazlar yani bızım hastanede oyle enazından zor bıdurum ya üzücü ciddenBilmiyorum ki kuzum yasal mı nst ücreti, bir kere girdim istediler 35 tl diye dedim zaten kontrol günüm muaneye için barkod almışım onun ücreti ayrı dediler her gittiğimizde artık 140 oldu yani ücretimiz, ayy Veli toplantısı korkulu rüyamızsaatlerce konuşmak isteyen veliler
Rica ederimm benim de Bildiğim kadarıyla küveze almadılar ama Emmede zorluk çekiyorlar demişti enson rahmini zor kurtamıslar operasyon uzun sürmüş. bırı 1800 dıgerı 2küsürdü sanırım kılolarıTeşekkür ediyorum bilgilendirme için. İkizler sağlıklı mı, kuvezdeler mi eve çıktılar mi çok merak ettim sayfa bulmakla ugrastirma beni lütfen.
Aa did dan da hayırlı haberler alalım inşallah. Ben cumadan beri giremedim. Telefonuma uygulamayı yükledim artık bişey kaçırmam
Kontrol için bile gidemiyoruz biz tek muaneyeevet hıc sevmıyorum ben bır de görusmeler bırebır özel okul dıye ondan da uzun sürüyor . A gercekten uzuldum kontrol hakkımızda ıstersek 20kez gıdelım 0 ucret alamazlar yani bızım hastanede oyle enazından zor bıdurum ya üzücü cidden
olsun canım napalım yeterkı sız ıyı olun şartlar bazen uymuyor işte onemlı olan bebeğin ve sen hayırlısıyla bu sürecı atlat canını sıkmaKontrol için bile gidemiyoruz biz tek muaneyelanet Beylikdüzü’nün olmayan olanakları sevmiyorum burayı hiç
Kuzum gozunaydin Allahim sag salim kurtarsin ucunculugu ilk sen aldn ben cumaya kaldimKızlar dua edin benim için sabah kahvaltı ettim diye şimdi açlığım bekleniyor öğleden sonra sezeryana alinicam
bukonuda cok hassas kuzum ya hep ona gore ayarladık randevuları fln üzüldü ama ben de senın gb takıldım azönce telefonda amaan bır kere de annesine özel olsun kızım dıye takıldım@Kartanesii8892 zaten siklasacak kontroller kaldi ki kac kez daha gideceksinki bir kerecikte gormeyiversin esin :)
aminhepımızHayırlı bir sekilde kavuş meleğine inşallah
Evet canım çpk giremiyorum eşimin ailesi bizdeydi bide bu hafta. Bayagı bir kalabalıkları . 9 kişi geldiler 2 de biz 11 kişiydik telefonu bile elime alamadm yogunluktan :) aman canım aldır gitsin bir canlı dünyaya getirceksin sonuçta herşeyi hakediyoruzÇok fenasın hee:) bebek künyesi Bakarken Gördüm canlılarını eşim de biz annemle bakarken bir şey sordu ama sormadım ne sorduğunu Bilemiyorum artık çok küçüğü de vardı en büyüğü de sanırım okdr buyuk degıl ama yakından goremedım tabı. kız sen nerelerdesın pek gırmıyorsun glb:)
9 kişi ne yaptılar o kadar Bir haftadırEvet canım çpk giremiyorum eşimin ailesi bizdeydi bide bu hafta. Bayagı bir kalabalıkları . 9 kişi geldiler 2 de biz 11 kişiydik telefonu bile elime alamadm yogunluktan :) aman canım aldır gitsin bir canlı dünyaya getirceksin sonuçta herşeyi hakediyoruzşimdide doktordan geldim biraz kafam karıştı yine. Dogurana kdr doktora gitmesem daha iyi olcak ama mecbur gidiyorum
O yüzden herkese kulak tıka her kadının kendine özel bi doğum hikayesi oluyor canım malesef :)Ben de 2019 dan once gelmesin bebegim iyice gelissin zaten minnak bisi diye dua ediyorum. Bir yanim normal olacaksa olsun diyor, bir yanim da ya sezaryan olsun bana onumuzdeki hafta ki randevumda tarih versinler diyorbiri geliyor normal dogumda hemen ayaga kalktim diyor,biri ben normal dogumda 1 ay dikis acisi cektim diyor. Biri sezaryan oldum hemen obur gün yemegimi yaptim diyor ,biri sezaryan da 1 hafta kalkamadim diyor neye dua edecegimi sasirdim
Bizim hastanede de nst ücretli S Sevimlipanduf cuma günü giricem ilk kez arkadaşım 20 tl diyordu sanırım o tarz bi ücrettir benim muayenede 85 tlçok çok kalabalıksa zor tabı ama nstye neden ücret alınıyor çok şaşırdım canım ya o yasal mı peki. Şanssızlık işte kuzum iki gün ard arda Veli toplantıları var Yani ikiye kadar bitmesi çok çok mucize olur diyor eşim o yüzden sabah ayarla demiştik ablama da şans bizden yana ise biter herhalde Ama genelde veliler çok uzun kalıyor. carsamba sabahı da okulun kahvaltısı var eşimin sınıfında sıra arkadasın kafesını ayarladık 2haftadır ertelenıyor dıger ogretmenler yuzunden. buhafta da ertelenemez ben de gıdecegım onu da ıptal edemeZ napalım artık bıkerecık ozlesın benden fazla kızımızı:)
Uygulama yenilenmiş sol üstte ki çizgilere tıklayıp ordan forumu seçerseniz girersin rahatcaKizlar bu arada android uygulamada foruma giremiyorum normal webden giriyorum sizinde uygulamaniz oyle mi
Ben hala çok yetersiz buluyorum bu uygulamayı Geçen yine yükledim hiçbir şekilde resim yüklenmiyor sadece siteden oluyor Sizde de aynı mı durumO yüzden herkese kulak tıka her kadının kendine özel bi doğum hikayesi oluyor canım malesef :)
Bizim hastanede de nst ücretli S Sevimlipanduf cuma günü giricem ilk kez arkadaşım 20 tl diyordu sanırım o tarz bi ücrettir benim muayenede 85 tl
Uygulama yenilenmiş sol üstte ki çizgilere tıklayıp ordan forumu seçerseniz girersin rahatca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?