2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oh keyfini çıkar ne güzel :) aynen çamaşırlar kurumuyor Petek uzerine asarsam bu kez kalorifer sadece çamaşır kurutmaya yanıyor evi ısıtmıyor :))

çok çok kalabalıksa zor tabı ama nstye neden ücret alınıyor çok şaşırdım canım ya o yasal mı peki. Şanssızlık işte kuzum iki gün ard arda Veli toplantıları var Yani ikiye kadar bitmesi çok çok mucize olur diyor eşim o yüzden sabah ayarla demiştik ablama da şans bizden yana ise biter herhalde Ama genelde veliler çok uzun kalıyor. carsamba sabahı da okulun kahvaltısı var eşimin sınıfında sıra arkadasın kafesını ayarladık 2haftadır ertelenıyor dıger ogretmenler yuzunden. buhafta da ertelenemez ben de gıdecegım onu da ıptal edemeZ napalım artık bıkerecık ozlesın benden fazla kızımızı:)

Amin canim.iyiyim aslinda ya..cok sukur..bikac gun arayla kasilmam oldu azcik o kadar...gunumu tamamlarim diye tahmin ediyorum
Ayy amiin insallahh ❤❤ tamamlayabilelim saglicakla ❤❤ ben 24unde raporumu verip kapiyi vurup cikicam isten sen hangi gun canim ? :) Yani haftaya cuma nasipse son is gunum ❤

Teşekkür ediyorum bilgilendirme için. İkizler sağlıklı mı, kuvezdeler mi eve çıktılar mi çok merak ettim sayfa bulmakla ugrastirma beni lütfen.

Aa did dan da hayırlı haberler alalım inşallah. Ben cumadan beri giremedim. Telefonuma uygulamayı yükledim artık bişey kaçırmam

Bilmiyorum ki kuzum yasal mı nst ücreti, bir kere girdim istediler 35 tl diye dedim zaten kontrol günüm muaneye için barkod almışım onun ücreti ayrı dediler her gittiğimizde artık 140 oldu yani ücretimiz, ayy Veli toplantısı korkulu rüyamız saatlerce konuşmak isteyen veliler

evet hıc sevmıyorum ben bır de görusmeler bırebır özel okul dıye ondan da uzun sürüyor . A gercekten uzuldum kontrol hakkımızda ıstersek 20kez gıdelım 0 ucret alamazlar yani bızım hastanede oyle enazından zor bıdurum ya üzücü cidden

Rica ederimm benim de Bildiğim kadarıyla küveze almadılar ama Emmede zorluk çekiyorlar demişti enson rahmini zor kurtamıslar operasyon uzun sürmüş. bırı 1800 dıgerı 2küsürdü sanırım kıloları

Kizlar bu arada android uygulamada foruma giremiyorum normal webden giriyorum sizinde uygulamaniz oyle mi

Kontrol için bile gidemiyoruz biz tek muaneye lanet Beylikdüzü’nün olmayan olanakları sevmiyorum burayı hiç

Kontrol için bile gidemiyoruz biz tek muaneye lanet Beylikdüzü’nün olmayan olanakları sevmiyorum burayı hiç
olsun canım napalım yeterkı sız ıyı olun şartlar bazen uymuyor işte onemlı olan bebeğin ve sen hayırlısıyla bu sürecı atlat canını sıkma

@Kartanesii8892 zaten siklasacak kontroller kaldi ki kac kez daha gideceksinki bir kerecikte gormeyiversin esin :)
bukonuda cok hassas kuzum ya hep ona gore ayarladık randevuları fln üzüldü ama ben de senın gb takıldım azönce telefonda amaan bır kere de annesine özel olsun kızım dıye takıldım

Evet canım çpk giremiyorum eşimin ailesi bizdeydi bide bu hafta. Bayagı bir kalabalıkları . 9 kişi geldiler 2 de biz 11 kişiydik telefonu bile elime alamadm yogunluktan :) aman canım aldır gitsin bir canlı dünyaya getirceksin sonuçta herşeyi hakediyoruz şimdide doktordan geldim biraz kafam karıştı yine. Dogurana kdr doktora gitmesem daha iyi olcak ama mecbur gidiyorum

9 kişi ne yaptılar o kadar Bir haftadır Neden kafan karıştı canım durumlar ne peki bebişde

Reactions: Otb
O yüzden herkese kulak tıka her kadının kendine özel bi doğum hikayesi oluyor canım malesef :)
Bizim hastanede de nst ücretli S Sevimlipanduf cuma günü giricem ilk kez arkadaşım 20 tl diyordu sanırım o tarz bi ücrettir benim muayenede 85 tl
Kizlar bu arada android uygulamada foruma giremiyorum normal webden giriyorum sizinde uygulamaniz oyle mi
Uygulama yenilenmiş sol üstte ki çizgilere tıklayıp ordan forumu seçerseniz girersin rahatca

Ben hala çok yetersiz buluyorum bu uygulamayı Geçen yine yükledim hiçbir şekilde resim yüklenmiyor sadece siteden oluyor Sizde de aynı mı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…