2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
9 kişi ne yaptılar o kadar Bir haftadır Neden kafan karıştı canım durumlar ne peki bebişde
uzak oldugumuz için geldimmi hepbirlikte geliyorlar. eşim 7 kardeş zaten iki kardeşi daha evli annesi ve kçk kardeşleri birde evli kardeşleri eşleri falan derken kalabalığız allahtan hepsini çok severim beni yormazlar hiç. beni görmye geldiler öyle. aslında tek tek gelseler daha mantıklı ama birden gelip 2 ay gelmiyorlar oda güzel oluyor bebek iyi çok şkr canımda karın çevremiz gelişmiyor. kilo alımıda az. 36+3 üm 2600 kilosu. ve karın çevresi geçen haftadan beri hiç gelişmemiş hala 33+5 görünüyor doktorum bi sıkıntı yok dedi. ben sonradan sordum karnı neden gelişmiyor diye evet biraz küçük şimdlik bi skıntı yok. ilerlerse bakarız duruma falan dedi ama çok takılma şimdilik bi skıntı teşkil etmiyor dedi. ben sormasam hiç söylemeyecekti sanırım endişelenmeyim diye ama yinede endişelendim :) normalde hep önden giderdi 30 haftadan sonra kilo alımı yavaşladı karın çevreside geriledi şimdide durmuş 1 haftada karın cvresi hala aynı. bakalım ne olucak

Ben hala çok yetersiz buluyorum bu uygulamayı Geçen yine yükledim hiçbir şekilde resim yüklenmiyor sadece siteden oluyor Sizde de aynı mı durum
Evet evet aynı malasef yuklenmiyor epey yetersiz ama internete gir kadınlar klubune2ayri gir uğraşmaktansa bu şekilde yine idare ediyor

Oh keyfini çıkar ne güzel :) aynen çamaşırlar kurumuyor Petek uzerine asarsam bu kez kalorifer sadece çamaşır kurutmaya yanıyor evi ısıtmıyor :))

Canım sakın kaloriferde çamaşır kurutma bebek olsun ya da olmasın cok zararlı. Zaten bir tuhaf koku oluyor fark etmissindir odanın nem dengesini bozuyormuş ve soğuk algınlığıni tetikleyen bir durum

İzne çıktın demek hayırlı olsun canım
Bende Aralık sonunda kadın alacağım temizlik için

Z zet193 canım çatı muayenesinde parmakla yapılır dıyor nette genelde. ve carsaf örtüldü mü nasıldı detayları yaa yarın yapar mı acaba dr.um
Evet canım çarşaf örttü. Alt tarafı göremedim zaten ama parmak değildi hissettiğim sanırım yani. Görmedim ama başka bir şey gibiydi

Kizlar humana alicagim anne cayi kimyon ve rezeneli olandan ne dusunuyosunuz
Canım humana gibi çaylar boşuna fazla kalori. Şeker katkıları var içinde. Rezene bitkisini al çayını yap daha iyi. Ben öyle yapıcam. Doktoruma da söyledim olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…