uzak oldugumuz için geldimmi hepbirlikte geliyorlar. eşim 7 kardeş zaten iki kardeşi daha evli annesi ve kçk kardeşleri birde evli kardeşleri eşleri falan derken kalabalığız allahtan hepsini çok severim beni yormazlar hiç. beni görmye geldiler öyle. aslında tek tek gelseler daha mantıklı ama birden gelip 2 ay gelmiyorlar oda güzel oluyor bebek iyi çok şkr canımda karın çevremiz gelişmiyor. kilo alımıda az. 36+3 üm 2600 kilosu. ve karın çevresi geçen haftadan beri hiç gelişmemiş hala 33+5 görünüyor doktorum bi sıkıntı yok dedi. ben sonradan sordum karnı neden gelişmiyor diye evet biraz küçük şimdlik bi skıntı yok. ilerlerse bakarız duruma falan dedi ama çok takılma şimdilik bi skıntı teşkil etmiyor dedi. ben sormasam hiç söylemeyecekti sanırım endişelenmeyim diye ama yinede endişelendim :) normalde hep önden giderdi 30 haftadan sonra kilo alımı yavaşladı karın çevreside geriledi şimdide durmuş 1 haftada karın cvresi hala aynı. bakalım ne olucak
Canım sakın kaloriferde çamaşır kurutma bebek olsun ya da olmasın cok zararlı. Zaten bir tuhaf koku oluyor fark etmissindir odanın nem dengesini bozuyormuş ve soğuk algınlığıni tetikleyen bir durum
Slm hanımlar. Cumadan beri doğum yapan oldu mu?
Okumaya başladım ama çok sayfa var bitiremedim.
Bugün itibariyle izindeyim. Oglumla vakit geçiriyorum. Son azilar geliyor huysuzluk yapıyor. KV evi temizletmis hatta halıları silmisler birde mutfak dolaplanının içlerini de yapmışlar hamileyim diye doğumdan önce bir daha cagiracagim kadınları şimdiden anlaştık. Ben de çamaşırlarla uğraşıyorum yağış olunca kurumuyorlar.
Oğlum uyudu kahve keyfi yaparken size selam vereyim dedim sonra da kitabimi okuyacağım. Evde olmak çok güzelmiş. 5 yıldır izinsiz çalışıyorum. İşe gitmeyecek olmak bile iyi geldi
Ayy amiin insallahh ❤❤ tamamlayabilelim saglicakla ❤❤ ben 24unde raporumu verip kapiyi vurup cikicam isten sen hangi gun canim ? :) Yani haftaya cuma nasipse son is gunum ❤
Canım humana gibi çaylar boşuna fazla kalori. Şeker katkıları var içinde. Rezene bitkisini al çayını yap daha iyi. Ben öyle yapıcam. Doktoruma da söyledim olur dedi.