Oh cok sukur... anali babali.buyusun minik..gozunuz aydin canim .Kızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
canımm gözünaydınn Allahım maşallah kuzularına çok şükür atlattın kavuştun 2.melegınleKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Ohhh kuzuuu aklım sendeydi ya sürekli buraya sen yazdın mı diye baktım valla gelecektim yazmasaydın Bakırköy’e he :)) çok geçmiş olsun 2 güne hiç bişiyin kalmaz hemen toparlanırsın iyi bak bebişineKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Kızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Hadi hayırlısı benim çok kasılmalarım vel ağrılarım kızım doğmak bilmedi oğlum 4 ocağı beklemicek sankiAramızda bir gun olacak canım benimde 3 Ocak olarak karar verildi
Gözünaydin canim,gule gule buyut bebisiKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Çok sevindik güzel haberlerinden dolayı. Bebek anne sütüyle hızla kilo alır zaten. Hayırla büyüt bebeğiniKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Çok şükür büyüsün gitsin sarı bıdıkKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Sağlıklılar şükürTeşekkür ediyorum bilgilendirme için. İkizler sağlıklı mı, kuvezdeler mi eve çıktılar mi çok merak ettim sayfa bulmakla ugrastirma beni lütfen.
Aa did dan da hayırlı haberler alalım inşallah. Ben cumadan beri giremedim. Telefonuma uygulamayı yükledim artık bişey kaçırmam
Hayırlı olsun canım Rabbim acılarını göstermesin yavrularımızın çookk geçmiş olsunKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Canım gözün aydın ne gugüz kavuştun yavruna.Allahim hayırlı evlat etsin insallah.Kızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Canım sağlıkla kavusmussun kuzuna masallah maşallah sağlıkla büyüsün paşam sanada geçmiş olsun canımKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Allah bağışlasın canımKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Bizdede aliniyor canim ama 10tl bzm nst ucretievet hıc sevmıyorum ben bır de görusmeler bırebır özel okul dıye ondan da uzun sürüyor . A gercekten uzuldum kontrol hakkımızda ıstersek 20kez gıdelım 0 ucret alamazlar yani bızım hastanede oyle enazından zor bıdurum ya üzücü cidden
Hayırlı uğurlu olsun, mutlu sağlıklı bir ömrü olsun canım. Maşallah minişine :)Kızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Maşallah size canım Allah analı babalı büyütsün ,sağlıcakla :)Kızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Tebrik ederim canımKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?