2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun

Oh cok sukur... anali babali.buyusun minik..gozunuz aydin canim .

canımm gözünaydınn Allahım maşallah kuzularına çok şükür atlattın kavuştun 2.melegınle darısı başımıza

Ohhh kuzuuu aklım sendeydi ya sürekli buraya sen yazdın mı diye baktım valla gelecektim yazmasaydın Bakırköy’e he :)) çok geçmiş olsun 2 güne hiç bişiyin kalmaz hemen toparlanırsın iyi bak bebişine

Gözün aydın ne güzel kurtuldun darısı hayırlısı ile başımıza Allah analı babalı büyütsün insallah

Gözünaydin canim,gule gule buyut bebisi

Çok sevindik güzel haberlerinden dolayı. Bebek anne sütüyle hızla kilo alır zaten. Hayırla büyüt bebeğini

Çok şükür büyüsün gitsin sarı bıdık

Sağlıklılar şükür ahha biraz zorlanmış sezeryanda

Dido44 ten güzel haberler alırız inşallah

Hayırlı olsun canım Rabbim acılarını göstermesin yavrularımızın çookk geçmiş olsun

Canım gözün aydın ne gugüz kavuştun yavruna.Allahim hayırlı evlat etsin insallah.
Canım bir şey soracağım kan sulandırıcı iğne kullanıyordun ya doğumunda planlı değildi demi.
Sknti olmadı insallah demi iğneyi kullandığın için.
Hani diyorlar ya kani durdurmaya biliriz falan iğneyi 36saat once kesmek gerekir diye

Canım sağlıkla kavusmussun kuzuna masallah maşallah sağlıkla büyüsün paşam sanada geçmiş olsun canım

Allah bağışlasın canım

Bizdede aliniyor canim ama 10tl bzm nst ucreti

Hayırlı uğurlu olsun, mutlu sağlıklı bir ömrü olsun canım. Maşallah minişine :)

Maşallah size canım Allah analı babalı büyütsün ,sağlıcakla :)

Tebrik ederim canım
Sağlıkla büyüsün minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…