Hayırlı olsun canım..küçük bebek daha çabuk toparlıyor..benim ilk kızımda 35 de doğdu şimdi yaşıtlarından uzun...sağlıkla büyüsün inşallahKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
amin canim benim sagolasin cumlemizinki hersey pembe oldu bende pembeyi seviyorum baska renk almadim pembe beyazeskıden pek sevmezfım pembe ve tonlarını ama artık kızım sayesınde sevmeye basladımm yerım onları annesi güzel kızına giymek de nasıp olsun bu arada paylastıgın Esmalarr için teşekkürler❤
Hayırlı olsun darisi başımıza insallahKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Onemli degil canimçok sağol canım
canım zaten alttan muanelerde muhakkak örtü örtülür, doktor örtünün altına girer, bide parmağını sokarak anlamaya çalışır genişliğe göre karar verir. Kendini kasmazsan 5 -10 sn de biter inş
ben bakabilir miyim 35. Haftaya giricezbende kitap olarak var bu isteyen olursa her haftanın kini kopyala yapıştır atarım komple okumak isteyen olursa beni etiketleyip haftasını yazsın
camasir cok olunca masallah ben hep kullanirim cabuk kuruyo mandalla asinca dalin sivi deterjani ve yumusaticisi harikaymisOhh mis gibi :)
Yaa dikkatimi cekti ben hic cekasta mandal kullanmamgereksiz ayrinti oldu ama
oyle mi yapim saglik acisindan oyle dusundum bende kararsizim size de danisayim dedimCanım humana gibi çaylar boşuna fazla kalori. Şeker katkıları var içinde. Rezene bitkisini al çayını yap daha iyi. Ben öyle yapıcam. Doktoruma da söyledim olur dedi.
masallah canim cok sukur sende 2. Annemizsin gecmis olsun gozunaydin rabbim saglikla buyutmek nasip etsinnKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
canım son durumlarr neler??Sağol canım evet daha çok erken inşaAllah vakti saatinde hayırla gelir bebeklerimiz
Rabbim eşine sağlık versin şöyle kyvdene koşa koşa gelir arkadaşım evladı sonuçtaEşim bugun de cikmadi kizlar. Enfeksiyonu azalmamis. Yarin veya çarşamba gibi konuşuyor doktorlar. Çıkınca özel beslenmesi gerekecek. Ins kayinvakidem bize gelir kalmaya . Benim icin surekli mutfak isi bu halde zor olacak...
ya ben sımdı farkettım aynı bana olan olmus kuzum sedat bey de bana aynını dedı 36ya dek sabredelım dıye sonra ılacımı kestı dolunca. kesınlıkle kalkmıyosun dedi verdıgı ılac da zaten tansıyon düşüruyodu. adalat crono mu verıldı sana daKızlar destekleriniz için Allah razı olsun çok şükür çıktım hastaneden. Biraz sancı çıktı ama doktorum arada olması normal dedi kasılmalarım için ilaç yazdı ve kesinlikle yatak istirahati haftalık muayene olacan enaz 35e kadar tutalım yavruyu dedi inşaAllah durur sağlıkla alırım kucağıma
allah analı babalı büyütsün canım. MaşallahKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
3. Annemiz oldu kızoyle mi yapim saglik acisindan oyle dusundum bende kararsizim size de danisayim dedim
masallah canim cok sukur sende 2. Annemizsin gecmis olsun gozunaydin rabbim saglikla buyutmek nasip etsinn
Masallah masallah allahm hayirli omur nasip etsin alanali babali buyusun tam sıpa gelmişKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt inşallahKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Canım Allah yardimciniz olsun inşallah çabuk toparlar sanada zor olur şuan senin yardıma ihtiyacin varEşim bugun de cikmadi kizlar. Enfeksiyonu azalmamis. Yarin veya çarşamba gibi konuşuyor doktorlar. Çıkınca özel beslenmesi gerekecek. Ins kayinvakidem bize gelir kalmaya . Benim icin surekli mutfak isi bu halde zor olacak...
Sag ol canim. Allah'a isyan etmek değil ama zamanlaması o kdr kötü oldu ki bu hastaligin...gene de Allah beterinden korusun. Bizim de sınavımız buymus. Allah evladimi saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah o zaman her seyi unutacagim...Canım Allah yardimciniz olsun inşallah çabuk toparlar sanada zor olur şuan senin yardıma ihtiyacin var
Hastanede o kalıyor zaten refakatci. Inşallah eve de gelir halim zaten ortada. Bakalım ...Rabbim eşine sağlık versin şöyle kyvdene koşa koşa gelir arkadaşım evladı sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?