2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım çok çook sevindim sağlıklı olmanıza:) Maşallah yavrularına Allahım sağlıkla büyümelerini nasip etsin

canım 37 ve 38ı de paylasr msn yine gelişimine göre çıkarsa 38e gırecegz yarın. foto ceksen olur :) zahmet olmazsa

Nasil icim bi hos oldu çok şükür ikiniz de iyisinizz hayirli ugurlu olsunnn

canım hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza

Internetim kısıtlı canım her zaman giremiyorum.hazirliklarla uğraşıyorum.cok şükür bende her şey yolunda :) sen nasılsın,inşallah her şey yolundadır sende de :)
Ne zamandır aklımdaydın . Hiç yazmıyor dedim. Ben de iyiyim canım . Ben de kotamı aşıyorum
Tarifemi arttırmak istemiyorum şimdilik. Nasılsa yakında böyle rahat zamanlarım olmayacak

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımızagerçi bugün ben de az kalsın doğuruyodum

Hayırlı olsun canım ne güzel oğlunu sağ salim kucağına almışsın Rabbim analı babalı büyütsün maşallah miniğine darısı bize inşallah

Çok sükür canım çok çok sevindim çok da duygulandım ❤ Allah analı babalı büyütsün, kuzucuğuna maşallah, sana da geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…