Inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzunu canım Allah kolay gecirsinPlasenta previayim canım ben kanamalarım hem şiddetlendi hemde arası çok azaldi. Risk yükselince böyle bir karar aldılar. Bebek de iyi çok şükür inşallah doğunca da bir sıkıntısı olmaz. Dualarınızda unutmayın beni de. :)
gözün aydın canım sağlıcakla kavuşmuşsun yavruna önemli olan o çabucak kilo alır inşallah sende biran önce toparlanirsinKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
gördüğün üzere şuan uyanigim.senin az kaldi cnim hayırlısıylaKizlar ya bende ne uyku kaldi ne.bisi napcam boyle bilmiyorum sizin uykunuz nasil
Kizlar ya bende ne uyku kaldi ne.bisi napcam boyle bilmiyorum sizin uykunuz nasil
Iyumak ne mumkun yanmalar usumeler mıde yanması nefes alamama vs
Gece gec yemek yıyıp ıstıne yattım canım gavıscon da içtim ama cıkardım cok mıdemı bulandırıyor .. bebısım normal dogum pızısyonunda kanala gırmek uzereymıs ama boyu uzun galıba karnım hıc asagı ınmedıŞekil a uyandım uyuyamiyorum
Geçmedi mı daha mide yanmaların ? Senin bebek pozisyonu nasıldı genelde makat geliş de mideye baskı yaparmış bebek .Gavisconu eczacı önermedi diye eşin almamıştı sanırım ama burda birine daha dr tavsiye etmişti boşuna mide yanmasi çekiyorsun rahatlarsın en azından
Eveet evet kuzum o ilacı verdiler ama ben yatmakta çok zorlanıyorum sürekli ayaktayım yatsamda devamlı yatamıyorum dünden beri iyiyim ama kasılmalar hafifledi şükürler olsun sende kaçıncı haftada çıktı peki bu?ya ben sımdı farkettım aynı bana olan olmus kuzum sedat bey de bana aynını dedı 36ya dek sabredelım dıye sonra ılacımı kestı dolunca. kesınlıkle kalkmıyosun dedi verdıgı ılac da zaten tansıyon düşüruyodu. adalat crono mu verıldı sana da
Eşi almayan benim canım :)))) Dün aldı ama çünkğ başka bi eczacı onun daha hafif olanı var doktorlar hep bundan öneriyor demiş. Bu gece çok rahat uyudum şükürler olsunŞekil a uyandım uyuyamiyorum
Geçmedi mı daha mide yanmaların ? Senin bebek pozisyonu nasıldı genelde makat geliş de mideye baskı yaparmış bebek .Gavisconu eczacı önermedi diye eşin almamıştı sanırım ama burda birine daha dr tavsiye etmişti boşuna mide yanmasi çekiyorsun rahatlarsın en azından
Geçmiş olsun canım Dr bunu degerlendirecektirKızlar günaydın, bu son haftalar bana hiç yaramadı. 2 gündür önce el içleri, ayak kaşıntısı, sonra tüm vücudum deli gibi kaşınıyor. İş yerinde dün duramadım 5 dk. İnternetten baktım, karaciğer safra ile ilgili ciddi bir problem olabilirmiş, en geç 37. Haftada doğuma almışlar hep. Başına böyle birşey gelen, duyan var mı? Benim bebeğimde gelişim geriliği şüphesi vardı zaten, bugün perinataloga gidicem. Üstüne bir de bu kaşıntı belası çıktı
Çok sağol canım, inş. Çaresiz bir şeyler değildir. 4 gündür içim içimi yedi, bir de üstüne kaşıntı çıktı. Sen çalışamaz raporu almıştın değil mi? Çalışabilir raporu aldım 32. Haftada, Bu haftadan sonra 1 haftam daha var ama erken mi ayrılsam diyorum artık. Tekrar rapor almak gerekiyor değil mi, bilgin var mı?Geçmiş olsun canım Dr bunu degerlendirecektir
Drdan sonra gelişmeleri yaz bize
Canım benim sağlıkla kavuş güzel meleğine zor dönemden geçerek bu güne geldin şükür tehlikeli zamanı geçtin@Dido44 kuzumm gelmiş minigin gözün aydın rabbim anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah :)
Bende gecen Çarşambadan beri hastanedeyim yarın doğuma alınabilirim yada Çarşamba :) haber vermeye geldim seni öğrendim :))
İnşallah bizde hayırlısıyla kurtuluruz.
1200 mesajı görünce okuyamadım başka var mı doğum yapan?
Kuzum dualarimiz seninle güzel haberlerle dön inşallah:)@Dido44 kuzumm gelmiş minigin gözün aydın rabbim anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah :)
Bende gecen Çarşambadan beri hastanedeyim yarın doğuma alınabilirim yada Çarşamba :) haber vermeye geldim seni öğrendim :))
İnşallah bizde hayırlısıyla kurtuluruz.
1200 mesajı görünce okuyamadım başka var mı doğum yapan?
Aynen canım direk ablamdan biliyorum o kaşıntısını unutamam yani karaciğer enzimleri yükselmişti ve bu da kaşıntıya sebep oluyormuş gebelik kolestazı diye geçiyor hatta, mutlaka doktora görün canım testlerin yenilensinKızlar günaydın, bu son haftalar bana hiç yaramadı. 2 gündür önce el içleri, ayak kaşıntısı, sonra tüm vücudum deli gibi kaşınıyor. İş yerinde dün duramadım 5 dk. İnternetten baktım, karaciğer safra ile ilgili ciddi bir problem olabilirmiş, en geç 37. Haftada doğuma almışlar hep. Başına böyle birşey gelen, duyan var mı? Benim bebeğimde gelişim geriliği şüphesi vardı zaten, bugün perinataloga gidicem. Üstüne bir de bu kaşıntı belası çıktı
Çok teşekkürler canım cevabın için. Ablan erken doğum yaptı mı? Benim bebeğim zaten çok minik, bir de erken alalım derlerse diye korkuyorum şimdi. Baya da ciddiymiş okuduğum kadarıyla. Allah daha büyük çözümsüz dert vermesin ama çok yıprandım kaç gündür.Aynen canım direk ablamdan biliyorum o kaşıntısını unutamam yani karaciğer enzimleri yükselmişti ve bu da kaşıntıya sebep oluyormuş gebelik kolestazı diye geçiyor hatta, mutlaka doktora görün canım testlerin yenilensin
Canım ablamı da açıkçası gebelik kolestazı olduğunu 36 ya kadar anlamadılar o kadar çok kaşınıyordu ki ağlıyordu artık içten kaşınıyorum geçmiyor falan diyordu ve özel hastaneye gidiyordu anlamadılar, sonra eğitim araştırmaya gittiği gun sezeryene aldılar hemen, karaciğer o kadar büyümüş ki bebeğe yer kalmamış karnında, Doğum yapınca kaşıntısı bir anda geçti ablamın tabi 5 gun kadar takip edildi sürekli bakıldı Doğum yapınca kendiliğinden iyileşen bi süreçmiş, korkma bebişinde hiç bişiy olmadı sadece kuvözde kaldı ayını tamamlayana kadar o kadar hatta şimdi 4 yaşında ve yaşıtlarından da iri bi çocuk oldu :)Çok teşekkürler canım cevabın için. Ablan erken doğum yaptı mı? Benim bebeğim zaten çok minik, bir de erken alalım derlerse diye korkuyorum şimdi. Baya da ciddiymiş okuduğum kadarıyla. Allah daha büyük çözümsüz dert vermesin ama çok yıprandım kaç gündür.
Benim 2 gün önce başladı kaşıntılarım. Bakalım bugün hem perinatoloğa hem de kendi dr uma görünücem. O kadar çok eksiğim varki, izne bile ayrılmadım daha, hep izne ayrıldıktan sonra tamamlarım diyordum. Bir an önce gitsem de öğrensem ne olduğunu. Kaç kg doğmuştu yeğenin hatırlıyor musun? Küveze kaç kg altını alıyorlar yada kriter kg mu onu da bilmiyorum.Canım ablamı da açıkçası gebelik kolestazı olduğunu 36 ya kadar anlamadılar o kadar çok kaşınıyordu ki ağlıyordu artık içten kaşınıyorum geçmiyor falan diyordu ve özel hastaneye gidiyordu anlamadılar, sonra eğitim araştırmaya gittiği gun sezeryene aldılar hemen, karaciğer o kadar büyümüş ki bebeğe yer kalmamış karnında, Doğum yapınca kaşıntısı bir anda geçti ablamın tabi 5 gun kadar takip edildi sürekli bakıldı Doğum yapınca kendiliğinden iyileşen bi süreçmiş, korkma bebişinde hiç bişiy olmadı sadece kuvözde kaldı ayını tamamlayana kadar o kadar hatta şimdi 4 yaşında ve yaşıtlarından da iri bi çocuk oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?