2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayirli haberlerle gel kuzum dualarimiz seninle

Günaydın hanımlar. 34+1 haftadayım. Dün kontrolde bebeğimin hala ters durduğunu gördük. Baş geliş değil. Bu durumda olan var mı? Ne zaman baş aşağı döner? benim bebeğimin dönme ihtimali var mı ki hala? Böyle olan var mı aranızda...

Allah bilir )
Sıkma canini bizimkide döndü dönmedi arası bacim doktorlar dogum anina kadar dönebiliyorlar diyor bikac kisidende duydum 37 38 hatta 39 da bebegi dönen dahi olmuş umudumuzu kaybetmiyelim keyfini cikar sen döndumu mesanene baski yapacak gelmelere kalkacak az daha dursun annesi döner o

32+2 de tersti..pazartesi gidicem 36+0 olmus olacak..donmusmu bakicaz :)
Ama donebiliyomus canim..

Gunaydin kizlar
Sıkıntısı olanlar tez vakitte care bulursunuz insallah
Dr a gidecek olanlar hayirli haberlerle gelin insallah @Kartanesii8892 senin beklenen dogum tarihin son adet tarihine gore mi ultrasona gore mi yazdin merak ettim
dr.ym bebegime göre planlıyor canım son adet 2nisan ama hıc oynama olmadı hep enbasından berı 6gün ılerıde istikrarla sata göre. bir de şu var ben adetten 10gun önce testte ögrendım bu da erken yumurtlama dedırtıyor muhtemelen cunku oncesinde kistim vardı 3ay hep duzensızdı yıne bu dr.uma gitmiştim ertesı ay da gıdınce durumu da biliyor. zaten bana soyledı 40hafta ortalama bı hafta dıye oyüzden 7degıl de 1ocagı baz alıyorum

Oy oy kimm. Cok sayfa olmus..dedim kesin dogurdu biri :) isyerindede cok okuyamiyorum
Aynen kuzm gozumu aciyorum acaba sirada kim diye
Bakiyorum ay pskoljim bozuldu artik aksamlari aglayasim geliyor bu işin geri dönusude yok oyle yada boyle gelecek bu cok canlar yakacaklar gelirken
Evet siradaki arkadasimiz cibi35 bi aksilik olmaz ise

Dün 7. Ben olayim diyordun halen daha istiyormusun canim fikrinde varmi degisme)

Aa hadi bakalim.
Ya gunduz dusunuyorum aksam sunu hallederim soyle yaparim diye..ama gidince hicbisey yapasim gelmiyor.. 1 haftadir daha canta hazirlayamadim.. bikac eksigmde var kendim icin.
O yuzden doguran oldukca sira bana geliyo diye korkuyorum

inşallah bakalım. tabii ki hayırlısıyla olsun da normal doğumu istediğim için düşündürüyor şimdi.

Dün 7. Ben olayim diyordun halen daha istiyormusun canim fikrinde varmi degisme)
onu rastgele dedım canım ama bugıdısle sezeryanlı dogumlar olucak bız 17 falan olucaz ocak olsun daaa ocaga da ne kaldı şurda Allahım +2hafta olursa ben kafayı yerım glb bosbos durmaktan sıkıldım ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…