Ay çok duyguluKizlar hediyeliklerimizde geldi etiketini biz kestik zimabaladik cok zevkliydi etiketinin yazisinida ben kendi kafamdan buldum buldum ama herkes cok begendi yazisini adinin anlamiyla bir olsun dedim oyle duaundum ortaya bu cikti
Ay 3.ncü mü gelecek bugün@cibi35 hayirli guzel haberlerini bekliyoruz canim dualarinda bizi de eksik etme doguma gidenin duasi tez kabul olur derler insallah bizde zamaninda saglik ve kolaylikla yapariz rabbim sizi korusun canim insallah sag salim bebisinle cikarsiniz
google dan araştır diyormuşum :))Çıkar bence de az zamanımız kaldıBen de bugün ne aşersem acaba ipucu bize pleasee
Hayirli haberlerle gel kuzum dualarimiz seninlePlasenta previayim canım ben kanamalarım hem şiddetlendi hemde arası çok azaldi. Risk yükselince böyle bir karar aldılar. Bebek de iyi çok şükür inşallah doğunca da bir sıkıntısı olmaz. Dualarınızda unutmayın beni de. :)
Cezasi cok bacim yapma öyle yaramazliklar dogurma adayı var bakalim dogru zaman bugunse bir sipa daha 8 aylik yoldan geliyorGunaydin kizlar .kimse dogurmadi dimi :)
Biz yine calismacacocuk.isci calistiriyorum karnimda
Bacim sabret persembeye az kaldi allah senide kurtarsin gerci ozaman full time mesai yapacanIyumak ne mumkun yanmalar usumeler mıde yanması nefes alamama vs
Oy oy kimm. Cok sayfa olmus..dedim kesin dogurdu biri :) isyerindede cok okuyamiyorumCezasi cok bacim yapma öyle yaramazliklar dogurma adayı var bakalim dogru zaman bugunse bir sipa daha 8 aylik yoldan geliyor
Allah bilirGünaydın hanımlar. 34+1 haftadayım. Dün kontrolde bebeğimin hala ters durduğunu gördük. Baş geliş değil. Bu durumda olan var mı? Ne zaman baş aşağı döner? benim bebeğimin dönme ihtimali var mı ki hala? Böyle olan var mı aranızda...
32+2 de tersti..pazartesi gidicem 36+0 olmus olacak..donmusmu bakicaz :)Günaydın hanımlar. 34+1 haftadayım. Dün kontrolde bebeğimin hala ters durduğunu gördük. Baş geliş değil. Bu durumda olan var mı? Ne zaman baş aşağı döner? benim bebeğimin dönme ihtimali var mı ki hala? Böyle olan var mı aranızda...
dr.ym bebegime göre planlıyor canım son adet 2nisan ama hıc oynama olmadı hep enbasından berı 6gün ılerıde istikrarla sata göre. bir de şu var ben adetten 10gun önce testte ögrendım bu da erken yumurtlama dedırtıyor muhtemelen cunku oncesinde kistim vardı 3ay hep duzensızdı yıne bu dr.uma gitmiştim ertesı ay da gıdınce durumu da biliyor. zaten bana soyledı 40hafta ortalama bı hafta dıye oyüzden 7degıl de 1ocagı baz alıyorumGunaydin kizlar
Sıkıntısı olanlar tez vakitte care bulursunuz insallah
Dr a gidecek olanlar hayirli haberlerle gelin insallah @Kartanesii8892 senin beklenen dogum tarihin son adet tarihine gore mi ultrasona gore mi yazdin merak ettim
Evett canım bazen 9 günde bir değişiyor çok saçma zaten sitenın senin çoğu şeyi saçmagoogle dan araştır diyormuşum :))
Ya aşağıdaki takvim geriden geliyor değil mi??
Aynen kuzm gozumu aciyorum acaba sirada kim diyeOy oy kimm. Cok sayfa olmus..dedim kesin dogurdu biri :) isyerindede cok okuyamiyorum
Dün 7. Ben olayim diyordun halen daha istiyormusun canim fikrinde varmi degismedr.ym bebegime göre planlıyor canım son adet 2nisan ama hıc oynama olmadı hep enbasından berı 6gün ılerıde istikrarla sata göre. bir de şu var ben adetten 10gun önce testte ögrendım bu da erken yumurtlama dedırtıyor muhtemelen cunku oncesinde kistim vardı 3ay hep duzensızdı yıne bu dr.uma gitmiştim ertesı ay da gıdınce durumu da biliyor. zaten bana soyledı 40hafta ortalama bı hafta dıye oyüzden 7degıl de 1ocagı baz alıyorum
Aa hadi bakalim.Aynen kuzm gozumu aciyorum acaba sirada kim diye
Bakiyorum ay pskoljim bozuldu artik aksamlari aglayasim geliyor bu işin geri dönusude yok oyle yada boyle gelecek bu cok canlar yakacaklar gelirken
Evet siradaki arkadasimiz cibi35 bi aksilik olmaz ise
Allah bilir)
Sıkma canini bizimkide döndü dönmedi arası bacim doktorlar dogum anina kadar dönebiliyorlar diyor bikac kisidende duydum 37 38 hatta 39 da bebegi dönen dahi olmuş umudumuzu kaybetmiyelim keyfini cikar sen döndumu mesanene baski yapacak gelmelere kalkacak az daha dursun annesi döner o
32+2 de tersti..pazartesi gidicem 36+0 olmus olacak..donmusmu bakicaz :)
Ama donebiliyomus canim..
onu rastgele dedım canım ama bugıdısle sezeryanlı dogumlar olucak bız 17 falan olucazDün 7. Ben olayim diyordun halen daha istiyormusun canim fikrinde varmi degisme)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?