2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok ablamın bayağı uzun sürmüştü 3-4 hafta ful kaşındı krem verip gonderdiler sürekli, testlerde alt-ast değerlerine bakılıyormuş, 2 kilo bile değildi ya minik bişiydi kaç kg altında kuvöze aldıklarını bilmiyorum açıkçası, ama benim kendi doktorum bebek 2400 gr kasılmalarım vardı ve durdurmalıyız aksi halde kuvöze girer kilosu iyi bile olsa demişti demekki kilo ile ilgili değil bilemedim :/

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım bir bilgim yok benim

Canım ben ayrıldım 32. Haftada erken ayrılacaksan rapor Alman gerek çünkü önceden çalışabilir raporun var yinede sor druna bunu emin değilim

33e yenı girmiştik sanırım canım Aynısını ben de yapamadım Eşim çok kızdı Ama Yatman lazım Gerçi ben de çok dikkat etmedim ama fırsat buldukça uzan şiddetli bir ilaç günde kaç içiyorsun bilmiyorum Bana 3 dedi doktor ama ben korktum 2 aldım Bir de dikkat et kaşıntı yapabilir Ben geç farkettim ilacın yaptığını duruma göre doktoruna söylersin canım Korkma Allah'ın izniyle bir şey olmaz dediği haftanı tamamlayınca bırakırsınız inşallah❤

Ilaç kullanırken kaşıntılarım oldu ilacaıi bağladım Ama dün gece deli gibi kaşınırken uyandım geçenlerde araştırmıştım ben de senin gibi bilgilere rastladım aniden oluyor uykudan uyandırıyor bugün doktor randevum var bir söyleyeyim bakalım ben de test falan yapılacak mı Dünden beri olmadı ama çok sinir bozucu bir kaşıntı Anlıyorum seni çatlak önleyici kremi de kollarıma da sürünce rahatladım

Günaydın canım ben de yorulduğum zamanlar deliksiz uyuyorum dün çok yorulmuştum bu gece çok rahat uyumuşum İşten ayrılınca bakalım uyuyabilecek misin

Dualarımız seninle canım hayırlısıyla kucağına al testinin pozitif çıktığı günü dün gibi hatırlıyorum Ne güzel bugün nereye geldin sıkıntıyla da olsa da aştın bebeğinle. Bizi de haberdar et Merakta bırakma Allah'ım sizi korusun

Aminn kuzumm senin kasılmalar nasıl oldu? Gerçi 37 ye de girmişsin bundan sonra olsa da olur :))

Aminn kuzumm senin kasılmalar nasıl oldu? Gerçi 37 ye de girmişsin bundan sonra olsa da olur :))
Ilaçları bıraktık 8 gün önce o günden beri aynı hızla devam canım Aslında 38 e girdik bgun. buradaki takvim karışık biraz Doktor Her an olabilir diyor bugün kontrolümüz var Yeniden Ben de diyorum gelse artık o kadar çok kasılıyorum ki alıştım artık Neyi kaale alıp gitmem gerektiğini bilmiyorum açıkçası aklına gelirsek bizler için de dua et olur mu

Gece gece canım bişey istedi, yani aklıma düştü sadece. Yarın alalım diye söyledim, kocam düştü sokaklara.. canım benim yaa. Saltanatımın tadını çıkarayım
Çıkar bence de az zamanımız kaldı Ben de bugün ne aşersem acaba ipucu bize pleasee

Günaydın canım ben de yorulduğum zamanlar deliksiz uyuyorum dün çok yorulmuştum bu gece çok rahat uyumuşum İşten ayrılınca bakalım uyuyabilecek misin
3 hafta izin aldığımda da aynıydım kuzum :) hatta işte 9 10 saat uyusam bile sanki azmış gibi geliyor :) ben doğum sonrasını düşünemiyorum :)

Canım günaydın, hangi ilacı kullanıyordun? Benim kan değerlerim düşük çıkınca demir hapını 2 ye çıkarmıştı o da karaciğeri yoruyormuş sanırım. Bakalım dr lar ne diyecek. Muhtemelen burdaki arkadaşların dediği gibi karaciğer değerlerine bakacaklardır. Haberdar et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…