- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Yok ablamın bayağı uzun sürmüştü 3-4 hafta ful kaşındı krem verip gonderdiler sürekli, testlerde alt-ast değerlerine bakılıyormuş, 2 kilo bile değildi ya minik bişiydi kaç kg altında kuvöze aldıklarını bilmiyorum açıkçası, ama benim kendi doktorum bebek 2400 gr kasılmalarım vardı ve durdurmalıyız aksi halde kuvöze girer kilosu iyi bile olsa demişti demekki kilo ile ilgili değil bilemedim :/Benim 2 gün önce başladı kaşıntılarım. Bakalım bugün hem perinatoloğa hem de kendi dr uma görünücem. O kadar çok eksiğim varki, izne bile ayrılmadım daha, hep izne ayrıldıktan sonra tamamlarım diyordum. Bir an önce gitsem de öğrensem ne olduğunu. Kaç kg doğmuştu yeğenin hatırlıyor musun? Küveze kaç kg altını alıyorlar yada kriter kg mu onu da bilmiyorum.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım bir bilgim yok benimKızlar günaydın, bu son haftalar bana hiç yaramadı. 2 gündür önce el içleri, ayak kaşıntısı, sonra tüm vücudum deli gibi kaşınıyor. İş yerinde dün duramadım 5 dk. İnternetten baktım, karaciğer safra ile ilgili ciddi bir problem olabilirmiş, en geç 37. Haftada doğuma almışlar hep. Başına böyle birşey gelen, duyan var mı? Benim bebeğimde gelişim geriliği şüphesi vardı zaten, bugün perinataloga gidicem. Üstüne bir de bu kaşıntı belası çıktı
Canım ben ayrıldım 32. Haftada erken ayrılacaksan rapor Alman gerek çünkü önceden çalışabilir raporun var yinede sor druna bunu emin değilimÇok sağol canım, inş. Çaresiz bir şeyler değildir. 4 gündür içim içimi yedi, bir de üstüne kaşıntı çıktı. Sen çalışamaz raporu almıştın değil mi? Çalışabilir raporu aldım 32. Haftada, Bu haftadan sonra 1 haftam daha var ama erken mi ayrılsam diyorum artık. Tekrar rapor almak gerekiyor değil mi, bilgin var mı?
33e yenı girmiştik sanırım canım Aynısını ben de yapamadım Eşim çok kızdı Ama Yatman lazım Gerçi ben de çok dikkat etmedim ama fırsat buldukça uzan şiddetli bir ilaç günde kaç içiyorsun bilmiyorum Bana 3 dedi doktor ama ben korktum 2 aldım Bir de dikkat et kaşıntı yapabilir Ben geç farkettim ilacın yaptığını duruma göre doktoruna söylersin canım Korkma Allah'ın izniyle bir şey olmaz dediği haftanı tamamlayınca bırakırsınız inşallah❤Eveet evet kuzum o ilacı verdiler ama ben yatmakta çok zorlanıyorum sürekli ayaktayım yatsamda devamlı yatamıyorum dünden beri iyiyim ama kasılmalar hafifledi şükürler olsun sende kaçıncı haftada çıktı peki bu?
Ilaç kullanırken kaşıntılarım oldu ilacaıi bağladım Ama dün gece deli gibi kaşınırken uyandım geçenlerde araştırmıştım ben de senin gibi bilgilere rastladım aniden oluyor uykudan uyandırıyor bugün doktor randevum var bir söyleyeyim bakalım ben de test falan yapılacak mı Dünden beri olmadı ama çok sinir bozucu bir kaşıntı Anlıyorum seni çatlak önleyici kremi de kollarıma da sürünce rahatladımKızlar günaydın, bu son haftalar bana hiç yaramadı. 2 gündür önce el içleri, ayak kaşıntısı, sonra tüm vücudum deli gibi kaşınıyor. İş yerinde dün duramadım 5 dk. İnternetten baktım, karaciğer safra ile ilgili ciddi bir problem olabilirmiş, en geç 37. Haftada doğuma almışlar hep. Başına böyle birşey gelen, duyan var mı? Benim bebeğimde gelişim geriliği şüphesi vardı zaten, bugün perinataloga gidicem. Üstüne bir de bu kaşıntı belası çıktı
Günaydın canım ben de yorulduğum zamanlar deliksiz uyuyorum dün çok yorulmuştum bu gece çok rahat uyumuşum İşten ayrılınca bakalım uyuyabilecek misinGunaaydinn guzellikleer ❤❤ masallah diyeyim benim uykum hic bozulmadi azalmadi 10dan 7ye dek duzenli uyurum 1kere wc icin kalkarim sadece :)cibi35 canim benim dualarimiz seninle ❤ Rabbim saglicakla kucagina almani nasip etsin insallah ❤
Dualarımız seninle canım hayırlısıyla kucağına al testinin pozitif çıktığı günü dün gibi hatırlıyorum Ne güzel bugün nereye geldin sıkıntıyla da olsa da aştın bebeğinle. Bizi de haberdar et Merakta bırakma Allah'ım sizi korusunPlasenta previayim canım ben kanamalarım hem şiddetlendi hemde arası çok azaldi. Risk yükselince böyle bir karar aldılar. Bebek de iyi çok şükür inşallah doğunca da bir sıkıntısı olmaz. Dualarınızda unutmayın beni de. :)
Dualarımız seninle canım hayırlısıyla kucağına al testinin pozitif çıktığı günü dün gibi hatırlıyorum Ne güzel bugün nereye geldin sıkıntıyla da olsa da aştın bebeğinle. Bizi de haberdar et Merakta bırakma Allah'ım sizi korusun
Ilaçları bıraktık 8 gün önce o günden beri aynı hızla devam canım Aslında 38 e girdik bgun. buradaki takvim karışık birazAminn kuzumm senin kasılmalar nasıl oldu? Gerçi 37 ye de girmişsin bundan sonra olsa da olur :))
Çıkar bence de az zamanımız kaldıGece gece canım bişey istedi, yani aklıma düştü sadece. Yarın alalım diye söyledim, kocam düştü sokaklara.. canım benim yaa. Saltanatımın tadını çıkarayım
3 hafta izin aldığımda da aynıydım kuzum :)Günaydın canım ben de yorulduğum zamanlar deliksiz uyuyorum dün çok yorulmuştum bu gece çok rahat uyumuşum İşten ayrılınca bakalım uyuyabilecek misin❤
Amin canım çok teşekkürlerGüzel haberlerle gelirsin inşallah canım bir bilgim yok benim
cok gecmış olsun canım ınsaAllah gecer kasıntınAmin canım çok teşekkürler
Canım günaydın, hangi ilacı kullanıyordun? Benim kan değerlerim düşük çıkınca demir hapını 2 ye çıkarmıştı o da karaciğeri yoruyormuş sanırım. Bakalım dr lar ne diyecek. Muhtemelen burdaki arkadaşların dediği gibi karaciğer değerlerine bakacaklardır. Haberdar et olur muIlaç kullanırken kaşıntılarım oldu ilacaıi bağladım Ama dün gece deli gibi kaşınırken uyandım geçenlerde araştırmıştım ben de senin gibi bilgilere rastladım aniden oluyor uykudan uyandırıyor bugün doktor randevum var bir söyleyeyim bakalım ben de test falan yapılacak mı Dünden beri olmadı ama çok sinir bozucu bir kaşıntı Anlıyorum seni çatlak önleyici kremi de kollarıma da sürünce rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?