2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım benim kızımdayken olmuştu kanayana kadar kaşıyordum bi kaç hafta sürüp geçmişti ama ağlıyordum acıdan artık

Teşekkürler canım iyiyim. Çok yoruluyorum bu aralar. Ağırlaştım bayağı. Ağrılarım arttı. Dikkat ediyorum ki erken gelmesin sıpam Sen nasılsın canım?
Seninde her an dogma zamanin gelmis aman dikkat edin kendinize kizlar :) daha aralik ortasi olmadi dogumlarimiz basladi hakkimizda hayirlisi olsun

Seninde her an dogma zamanin gelmis aman dikkat edin kendinize kizlar :) daha aralik ortasi olmadi dogumlarimiz basladi hakkimizda hayirlisi olsun
Ayy canım ben de her an gelebilir diyorum. İzne de ayrılmadım. Bu hafta da çalışacağım. İzinden sonra da az evde dinleneyim erken gelmesin sıpam :)

Doktoruna gidip çalışamaz raporu alıp işyerine vermen gerekiyor canım. Yani tekrar rapor alman lazım

hava buzz gibi balkona çıktım hemen geri kaçtım:) en sevdiğim hava ve bebegımı gormeme 3saat falan kaldı gecenlerde biriniz demıstınız 1haftalık kontrolle kilo doğru ölçulmez diye oyüzden çok fazla bir rakam göreceğimi düşünmüyorum kızlar 8gün önce 2652 idi. Babamız da gelebilseydi iyiydi ama olsundu

Kuzum bende öyle ben aksama birakmiyorum hep yarina birakiyorum o yarinlar gelmedi daha ev cok dagiliyor bizim bilmiyorum benmi cok pasakliyim esim salonda hic oturmuyor surekli yatiyor koltugun yastikları heran heryerden cikabiliyor ne cayi bitiyor ne meyvesi gece 1e kadar onu getir digerini gotur

Gunaydin kizlar. Eşim bugun de cikmadi bekliyoruz. Yarin sabah taburcu olacak cok yuksek ihtimalle. Bir haftadir annemlerdeyim evimin tüm işleri kaldi. Yarin geçeceğim artik kismetse ins bebişim bekler acele etmez
Canım eşin çıksın hepsi hallolur canını sıkma sen dogumda hastanedeyken bile bi kadın ayarlasalar biter bir güne biseycik kalmaz kalsa nolacak aman sizden sagliginizdan kıymetli değil ya bekler inşallah bebisin gönlünce halledersin islerini

Günaydın canım ben de yorulduğum zamanlar deliksiz uyuyorum dün çok yorulmuştum bu gece çok rahat uyumuşum İşten ayrılınca bakalım uyuyabilecek misin
ben izne ayrıldım ama uyuyorum hala ya sabah eşimi ise gönderip arada yine uyuyorum son son tadını çıkarıyorum sanırım. :)

ben sabah bi ara 2018 aralık annelerini okudum doğuranlar lohusa depresyonu yaşayanlar memeler sütler sarılık psikolojim bozuldu

Geçmiş olsun canim zor ama az daha sabır son haftada aşağıya iniyor dimi karın

Eşi almayan benim canım :)))) Dün aldı ama çünkğ başka bi eczacı onun daha hafif olanı var doktorlar hep bundan öneriyor demiş. Bu gece çok rahat uyudum şükürler olsun

Pardon canım karıştırmışım iyi cok şükür :)

ben sabah bi ara 2018 aralık annelerini okudum doğuranlar lohusa depresyonu yaşayanlar memeler sütler sarılık psikolojim bozuldu
Sen kendin aranmisin bacim otur oturdugun yerde onlari suan kafama takmiyorum suan dogum acisina odaklandim icin bizde oylemi olacagiz ki:-(

Sen kendin aranmisin bacim otur oturdugun yerde onlari suan kafama takmiyorum suan dogum acisina odaklandim icin bizde oylemi olacagiz ki:-( dert bitmicekmi dogunca

32+3 de baş gelişti belki önceki haftalar döndü onu bilmiyorum :) ama son haftalarda da dönen var diye biliyorum

ben izne ayrıldım ama uyuyorum hala ya sabah eşimi ise gönderip arada yine uyuyorum son son tadını çıkarıyorum sanırım. :)
e canım beden yorgunlugu da var tabı yanı ben yorgunken uyuyabılıyorum aksı halde hemen uyanıyorum bolbol dınlen sen de songunler ztn ister ıstemez alısıyoruz sureklı.uyanarak gln Allah tarafından işte bebıslere bakmak ıcınmıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…