Canım benim kızımdayken olmuştu kanayana kadar kaşıyordum bi kaç hafta sürüp geçmişti ama ağlıyordum acıdan artıkKızlar günaydın, bu son haftalar bana hiç yaramadı. 2 gündür önce el içleri, ayak kaşıntısı, sonra tüm vücudum deli gibi kaşınıyor. İş yerinde dün duramadım 5 dk. İnternetten baktım, karaciğer safra ile ilgili ciddi bir problem olabilirmiş, en geç 37. Haftada doğuma almışlar hep. Başına böyle birşey gelen, duyan var mı? Benim bebeğimde gelişim geriliği şüphesi vardı zaten, bugün perinataloga gidicem. Üstüne bir de bu kaşıntı belası çıktı
Ü sorma onunda stresı var ..sen alıstırdın mı mesaılere benım kadar olmasada cekıceksınBacim sabret persembeye az kaldi allah senide kurtarsin gerci ozaman full time mesai yapacan) alistirmalar bunlar
Teşekkürler canım iyiyim. Çok yoruluyorum bu aralar. Ağırlaştım bayağı. Ağrılarım arttı. Dikkat ediyorum ki erken gelmesin sıpammini87 canım bayadır gozukmuyordun ıyımısın ?<
Seninde her an dogma zamanin gelmis aman dikkat edin kendinize kizlar :) daha aralik ortasi olmadi dogumlarimiz basladi hakkimizda hayirlisi olsunTeşekkürler canım iyiyim. Çok yoruluyorum bu aralar. Ağırlaştım bayağı. Ağrılarım arttı. Dikkat ediyorum ki erken gelmesin sıpamSen nasılsın canım?
Ayy canım ben de her an gelebilir diyorum. İzne de ayrılmadım. Bu hafta da çalışacağım. İzinden sonra da az evde dinleneyim erken gelmesin sıpam :)Seninde her an dogma zamanin gelmis aman dikkat edin kendinize kizlar :) daha aralik ortasi olmadi dogumlarimiz basladi hakkimizda hayirlisi olsun
Doktoruna gidip çalışamaz raporu alıp işyerine vermen gerekiyor canım. Yani tekrar rapor alman lazımÇok sağol canım, inş. Çaresiz bir şeyler değildir. 4 gündür içim içimi yedi, bir de üstüne kaşıntı çıktı. Sen çalışamaz raporu almıştın değil mi? Çalışabilir raporu aldım 32. Haftada, Bu haftadan sonra 1 haftam daha var ama erken mi ayrılsam diyorum artık. Tekrar rapor almak gerekiyor değil mi, bilgin var mı?
Arada yaz canım merak ediyoruz sonraTeşekkürler canım iyiyim. Çok yoruluyorum bu aralar. Ağırlaştım bayağı. Ağrılarım arttı. Dikkat ediyorum ki erken gelmesin sıpamSen nasılsın canım?
Yazarım canım. Doğum başlarsa da yazarım gerçi doktorum gün verecek artık sezeryan için.Arada yaz canım merak ediyoruz sonra
Kuzum bende öyle ben aksama birakmiyorum hep yarina birakiyorum o yarinlar gelmedi dahaAa hadi bakalim.
Ya gunduz dusunuyorum aksam sunu hallederim soyle yaparim diye..ama gidince hicbisey yapasim gelmiyor..1 haftadir daha canta hazirlayamadim.. bikac eksigmde var kendim icin.
O yuzden doguran oldukca sira bana geliyo diye korkuyorum
Canım eşin çıksın hepsi hallolur canını sıkma sen dogumda hastanedeyken bile bi kadın ayarlasalar biter bir güne biseycik kalmaz kalsa nolacak aman sizden sagliginizdan kıymetli değil ya bekler inşallah bebisin gönlünce halledersin isleriniGunaydin kizlar. Eşim bugun de cikmadi bekliyoruz. Yarin sabah taburcu olacak cok yuksek ihtimalle. Bir haftadir annemlerdeyim evimin tüm işleri kaldi. Yarin geçeceğim artik kismetse ins bebişim bekler acele etmez
ben izne ayrıldım ama uyuyorum hala ya sabah eşimi ise gönderip arada yine uyuyorum son son tadını çıkarıyorum sanırım. :)Günaydın canım ben de yorulduğum zamanlar deliksiz uyuyorum dün çok yorulmuştum bu gece çok rahat uyumuşum İşten ayrılınca bakalım uyuyabilecek misin❤
ben sabah bi ara 2018 aralık annelerini okudum doğuranlar lohusa depresyonu yaşayanlar memeler sütler sarılık psikolojim bozulduAynen kuzm gozumu aciyorum acaba sirada kim diye
Bakiyorum ay pskoljim bozuldu artik aksamlari aglayasim geliyor bu işin geri dönusude yok oyle yada boyle gelecek bu cok canlar yakacaklar gelirken
Evet siradaki arkadasimiz cibi35 bi aksilik olmaz ise
Gece gec yemek yıyıp ıstıne yattım canım gavıscon da içtim ama cıkardım cok mıdemı bulandırıyor .. bebısım normal dogum pızısyonunda kanala gırmek uzereymıs ama boyu uzun galıba karnım hıc asagı ınmedıhayırlı sabahlar buarada
Eşi almayan benim canım :)))) Dün aldı ama çünkğ başka bi eczacı onun daha hafif olanı var doktorlar hep bundan öneriyor demiş. Bu gece çok rahat uyudum şükürler olsun
Sen kendin aranmisin bacim otur oturdugun yerdeben sabah bi ara 2018 aralık annelerini okudum doğuranlar lohusa depresyonu yaşayanlar memeler sütler sarılık psikolojim bozuldu
Sen kendin aranmisin bacim otur oturdugun yerdeben sabah bi ara 2018 aralık annelerini okudum doğuranlar lohusa depresyonu yaşayanlar memeler sütler sarılık psikolojim bozuldu
Günaydın hanımlar. 34+1 haftadayım. Dün kontrolde bebeğimin hala ters durduğunu gördük. Baş geliş değil. Bu durumda olan var mı? Ne zaman baş aşağı döner? benim bebeğimin dönme ihtimali var mı ki hala? Böyle olan var mı aranızda...
e canım beden yorgunlugu da var tabı yanı ben yorgunken uyuyabılıyorum aksı halde hemen uyanıyorum bolbol dınlen sen de songunler ztn ister ıstemez alısıyoruz sureklı.uyanarak gln Allah tarafından işte bebıslere bakmak ıcınmıs:)ben izne ayrıldım ama uyuyorum hala ya sabah eşimi ise gönderip arada yine uyuyorum son son tadını çıkarıyorum sanırım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?