2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sen kendin aranmisin bacim otur oturdugun yerde onlari suan kafama takmiyorum suan dogum acisina odaklandim icin bizde oylemi olacagiz ki:-( dert bitmicekmi dogunca
Valla 2 hafta önce arkadaşım doğum yaptı normal bi şekilde, nasıl gidiyor alıştınmi diye sordum cevap ver karnında olduğun günleri arayacaksın

Ben hamileyken çalıştığım zamanların yorgunluğu çıkıyor sanirsammm dinlen dinlen geçmiyo

Hoşbulduk benimde hikâyem çikolata kisti ve amh düşüklüğü o yüzden tüp bebeğe başlıyoruz bu ay sonu başlıyacak ya da Şubat.. vitamin, arı sütü, kür uyguluyor musunuz
Hadi inşallah güzel snouçlar al canım benim pek bir bilgim yok bu konularda Doğal yoldan hamile kalabildim Rabbim inşallah en kısa zamanda versin sanada

Yaa benim dunden.beri indi sanki..ben mi.uyduruyorum.diye dusunuyodum
Karsıdakı ınsan daha dıkkatlı oluyor askında ınıp ınmedıgını esıne veya senı hergun goren bırıne sorabılırsın . 4parmak bosluk oluncada ınmış sayılıyormul bı test et yıne :)

Gorcezz vallaa max 1 ay sonra hararetlenir bu konuşmalar da burda orda da erkenden doğum yapan çok bizde de başladı yanii
Girebilirsek buraya ben gelirim sanirim.annem babam bizde olcak..bana bebis disinda is kalmaz..insallah yanielisi bile hazirladim.balkona kilim orucem, annemle fay kahve keyfi yapcam.guzel hayellerim var iznimle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…