2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Girebilirsek buraya ben gelirim sanirim.annem babam bizde olcak..bana bebis disinda is kalmaz..insallah yanielisi bile hazirladim.balkona kilim orucem, annemle fay kahve keyfi yapcam.guzel hayellerim var iznimle ilgili
Çok pozitif gerçekten hayaller umarım enerjin kalite kilim örmeye ilk bi hafta olmazda sonradan olur bence

Benim dr o kadar gece randevu verdiki..sorularimi sormadan dogurcam.herhalde.
Ne zaman gideceksin ki aksine sık cagriliyo aslında ama ben cumartesi kontrole gittim cuma nst ye çağırdı ona bakacak muayene değil de sonra yine herhalde çağırır

Profil fotoğrafın yeni mi bilmiyorum ama orda da karnım baya aşağıda duruyor ve küçük duruyor
Yok o 3 hafta once sanirim..hemen canli yayin yapayim :)yenisini eklim. Kucuklugune hep kucuktu cok buyuk degildi ama...dunden beri bana farkli geliyo..ve hic yukarda hissetmiyorum...

Benim dr o kadar gece randevu verdiki..sorularimi sormadan dogurcam.herhalde.
Canım benimki de 31+2 de gitmiştik taa 36 da görcem dedi yarın gitcem 35+2 4 hafta oldu ona kalsa doğuma alcak uğraşmadan

edosko bu fotoda bosluk var gıbı ama oturunca pek anlaslmoyor tabı :) hepımız gule gıle kucaklarız InsaAllah bebıslerımızı ❣

Canım benimki de 31+2 de gitmiştik taa 36 da görcem dedi yarın gitcem 35+2 4 hafta oldu ona kalsa doğuma alcak uğraşmadan

Bir sıkıntı görmediği icin mi 32 den sonra tekrar 1 ay sonrasina tarih verdi ki ? Ben en son 32 de gittim geçen hafta perşembe bu perşembe tekrar idrar tahlili icin çağırdı enfeksiyondan kurtulamadimsonraki muayeneyi persembe söyler artik

Allah bağışlasın cNım dağ salim kavuşmuşsun :) kilo aldrırsın sen ona üzülme :) Sağlkla büyüt inşallah evlatlarını kendinede dikkat et :)

Eşim bugun de cikmadi kizlar. Enfeksiyonu azalmamis. Yarin veya çarşamba gibi konuşuyor doktorlar. Çıkınca özel beslenmesi gerekecek. Ins kayinvakidem bize gelir kalmaya . Benim icin surekli mutfak isi bu halde zor olacak...
Geçmiş olsun canım. Aksilikler hep birlikte gelir zaten. Sıkma sen canını. Eşinede Allah şifa versin tez zamanda inşallah..

Benimkide konferansa gtmeseydi hafta sonu gidicektim..neyse diyorum az kaldi.beklim bari..aksi durum olmazsa..belki dogurmicaz ama.insan bu donemde daha cok dr gormek istiyo..herseyin yolunda gittigini duymak icin en azindan.

Yaa benim dunden.beri indi sanki..ben mi.uyduruyorum.diye dusunuyodum

Nerden okudum hatırlamıyorum ama inip inmediğini anlamak için yere oturun, ayaklarınızı uzatın, sırtınızı düz bi yere dayayın, sağ ayağınızı topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdirebiliyorsanız henüz inmemiştir diyordu:)

Küvöze girip girmemesi sadece kiloya bağlı değil kızlar. Akciğer gelişimi de çok önemli genelde 36 . haftada tamamlandığı için 36+0 dan sonra çok korkulmaz zaten. Hem kilosu iyidir hem akciğer gelişimi tamamlanıyor ve bebek surfaktan üretimini kendi yapabiliyor. O yüzden premature doğan bebeklere ciğer geliştirici vuruyorlar nolur nolmaz Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…