2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Daha önce yazdım mı bilmiyorum kızımda bende bir türlü enfeksiyonu geçiremedim ilaçtan da bıkmıştım sirkeyle yıkadım canım elma sirkesiyle o iyi geldi allaha şükür

Benimkide konferansa gtmeseydi hafta sonu gidicektim..neyse diyorum az kaldi.beklim bari..aksi durum olmazsa..belki dogurmicaz ama.insan bu donemde daha cok dr gormek istiyo..herseyin yolunda gittigini duymak icin en azindan.
Kızımda hiç ağrı sancı olmadığı halde her hafta gitmiştik ama bu kasılmalar la ağrılarla geçiyor tek bildiğim bu kasılmalar kızımda olsaymış normal doğarmış =)

bugun 32+6 oldm, bebisim 2200 kg cok sukur hersey iyi gidiyor.. yavas yavas asagi iniyor sipam kasilmalarm arada oluyor karin sertlesmesi fln ama hersey sukur normal gidiyor. Zamaninda gelsin herkesin bebisi insallah :) 2 hafta sonra tekrar randevum var

ben bunu inme olarak değilde doğumun yakın olup olmadığı anlaşılır diye duymuştum :))

Perşembe günü doğuma hazırlık kursuna gidecektik . Haber geldi, iptal etmişler.
Moralim sıfır sıfır sıfır

Sıpa demeyin şu çocuklaraaa

Ay ben bacağımı zor kaldırıyorum yarışına kadar

Valla 2 hafta önce arkadaşım doğum yaptı normal bi şekilde, nasıl gidiyor alıştınmi diye sordum cevap ver karnında olduğun günleri arayacaksın
Okadar hea geri girme gibi sansida olmicak geceleri artik wc kalkma ihtiyaci duyuyorum yemin ederim sana yarim saat tek noktya baktim mavi birsey var dusakabinde ama o ne tam goremedim mavi birseyde yok bu evde boncukmu ne o diye ama tam goZler kesmiyor neyse sabah oldu gordum sabunmus rengide yesil sen dusun artik Yesili mavi gordm okadar uyku tatli gozlerim acik ama gormuyor ben iki saate en fazla iki gun dayanirim iki saat emZir uyu kalk emzir falan maxsimum iki gun ucuncu gun napacam )

Kızlar dün böbreğime kateter takıldı şükür şimdi iyiyiz merak eden yada benim gibi korkanlar için anlatıyım işlem 3-5 dk sürüyo lokal uyuşturuyo ama takılırken illaki ağrı oldu Allah tan doktorum baya iyiydi hızlı ve iyi yaptı. Ama şuda var lokal olmadan asla olmazmış 3-5 dakikada bile zorlandım ve lokalin etkisi geçtiğindede ağrısı çok şiddetliydi hatta karnıma yayılan düzenli ağrı girmeye başladı doktor hemen ağrı kesici serum taktı doğumu tetikler bu ağrı kesmezsek diye ama serumdan sonra rahatladım şükür bugün de ağrılarım epey geçti ama inşallah başka kimse böyle bişey yaşamak zorunda kalmaz hem kendin için hem bebeğe zarar gelir mi diye korkuyosun, ağrın oluyo daha erken bebek küçük diye üzülüyosun

Ben hamileyken çalıştığım zamanların yorgunluğu çıkıyor sanirsammm dinlen dinlen geçmiyo
O varya oturmaktan oluyor aksama kadar temizlikyap sorun yok ama iki dk otur kalkamiyorsun ayaklarin bile topalliyor bende bi bende var saniyordum bos durmaya bunye alisik degil diye hareket etmek lazim surekli kipir kipirim ama oturdummu dunyayi tersten goruyorum )

Cok cok cok cok gecmis olsun canim kisa surede agrilarin da tamamen gecer insallah nasil fark edilmisti bu durum bende urolojide ultrasona gonderdi bobrekler olculdu sorun yokru seninde ordami belli oldu ??

Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…