2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Rabbim güç kuvvet verecek artık arkadaşım ben şimdilik bi kez kalkıyorum geceleri
evet canım resmen öyle işyerinde bütün gün oturuyordum çok fenaydım yürümek istesem hemen bi ağrılar fln izne çıktığından beri devamlı aktifim hergün biseyler yapıyorum ve daha iyiyim haraket ederken fln yani

kızlar kontrolden çıktık nst de güzel çıktı başgeliş hala. 2876gram 50.5cm olmusuz 36+4uz son adete gör 2buyuk cıktı degısmez artık ortalamayı baz alalım dedı. Çok güzel bir poz yakaladıbunu çerçeve yaap dedi hatta:) Normal doğum mu istiyorsun dedi kesınlıkle evet dedım biraz miniksin pelviğine bağlı bu yırtılma olma ıhtımalı cok olursa rıske atamam senı ama musaıtse pelviklerin ızın verıcem ama sezeryan ıhtımalı olabılırmıs çok üzüldüm anladı dr da merak etme muayenenı yapınca bellı olur çok yırtılma olursa bıanlamı olmaz sağlığın acısından hangısı uygunsa ona karar verıcem dedı eger sezeryan derse 10gun sonra bellı olcak işte kızlar dua edın de musaıt olsun çatılarım yoksa aralık sonuna mı verır bılmıyorum sancı gelmesın dıye cok bekletmez diyor ablamın ebe arkadaşlarıyla da konustuk. yıl sonuna denk gelmese 2ocak olsa en azındsn sezeryan olursa ama inşallah normal doğum olur çokçok istiyorum bu da kızım bana çok benziyor dr da söyledı ılk defa bukadar benzetıyorum anne bebegı dıye

Eklentiler

• 20181211_143103.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 101
Ya kızlar bu adet sancısı gibi olan sancı bende artık hep var. Bi tencere yemek yapayım hemen sancı başlıyo. Son 4 seferdir duşta oluyo kendimi zor atıyorum yatağa. Ayakta durunca oluyo hep. 2 kere nst'ye girdim ama sorun çıkmadı. Bu sancıyı azaltmanın bi yolu var mı yoksa böyle doğuma kadar çekicem mi

Masallah kizina canim hakkinda hayirlisi olsun sen odaklama kendini normal dogum diyr yine de gidisat ne olur belli olmuyor catin musait olsada

Hayırlısı nasılsa o şekilde olun arkadaşım artık sende öyle dua et o şekilde gerçekleşsin :) bak ne güzel sağlıklı bebeğin de çok şükür ki :)

Catilarin ağrı yapıyordur artık belki

Hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun canım. Benim doktor da öyle dedi ama daha bakmadı çatıya. Çok önemsemiyorum artık doğum şeklini. Bebeğim iyi olsun kavuşalım gerisi boş diye düşün sen de

Geçmiş olsun canım

Evde denemeyin gibi :))
Ama denicem

Benm de 26 kasımdaydı kontrolüm şimdi 19 aralıkta gidicem bu gidişte nst ve alttan muayene edecek işte bana da geç gelmişti doğuma çağırıyor heralde demiştim eşime
Aslinda benimki cok meraklidir cagirmaya ama..bu sefer bole oldu anlamadim..

Canım benim illa normal Doğum ya da illa sezeryen demeyelim bence gerçekten bizim için hangisinin daha hayırlı olacağını bilemeyiz, sezeryen ağır gibi gorunse de kimisinde normal Doğumdan daha kolay geçiyor, söylemişimdir arkadaşımda çok diretti normal Doğum olacak diye ama 20 küsür dikişi oldu içte dışta 1 Aydan fazla oturamadı poposunun uzerine o kadar yırtılma olmuş, o yüzden hayırlısı hangisiyse rabbim onu nasip etsin, Allah ol dedikten sonra o açılmayan pelvisler öyle açılır ki anamın pelvisine mi bakmışlar köyde doğurmuş :)))

Öyle kuzum suanki halde olsak hayatta kalkamam wc zor gidiyorum ozaman rabbm dayanma gucu sabir veriyor olmaliki bugunlere getirenler olmuş
Az kaldi birazdaha sabredelim

maşallah kuzuna canım hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun öenmli olan o

Ay cildiriyorum bebis gorunce :) masallah..
Canim.hangisi hayirli ise o olsun..ole.dua et..

Kızlar selam, hepinize iyi dilekleri ve duaları için çok teşekkürler. Şimdi geldik dr dan. Perinatolog baktı, minyon bebek şu aşamada gelişim geriliği yok dedi. Kendi dr umla da görüştüm. Haftalık takip edicekler. Kaşıntılar için de karaciğer ve safradan şüphelendiler çıkacak sonuca göre ilaç verecekler. 2 hafta daha dursa kızçem içerde sonrası doğsa da sıkıntı olmaz büyük ölçüde dedi dr. Çok şükür rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…