- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Ooo masalah kocaman olmuş bu gozun aydin canim rabbim gönlündekini hayirli etsin insallah saglikla kucagina al gonlunden gectigi zamankızlar kontrolden çıktık nst de güzel çıktı başgeliş hala. 2876gram 50.5cm olmusuz 36+4uz son adete gör 2buyuk cıktı degısmez artık ortalamayı baz alalım dedı. Çok güzel bir poz yakaladıbunu çerçeve yaap dedi hatta:) Normal doğum mu istiyorsun dedi kesınlıkle evet dedım biraz miniksin pelviğine bağlı bu yırtılma olma ıhtımalı cok olursa rıske atamam senı ama musaıtse pelviklerin ızın verıcem ama sezeryan ıhtımalı olabılırmıs çok üzüldüm anladı dr da merak etme muayenenı yapınca bellı olur çok yırtılma olursa bıanlamı olmaz sağlığın acısından hangısı uygunsa ona karar verıcem dedı eger sezeryan derse 10gun sonra bellı olcak işte kızlar dua edın de musaıt olsun çatılarım yoksa aralık sonuna mı verır bılmıyorum sancı gelmesın dıye cok bekletmez diyor ablamın ebe arkadaşlarıyla da konustuk. yıl sonuna denk gelmese 2ocak olsa en azındsn sezeryan olursa ama inşallah normal doğum olur çokçok istiyorum bu da kızımbana çok benziyor dr da söyledı ılk defa bukadar benzetıyorum anne bebegı dıye
Kuzuu ne güzel işte minik olması bebek doğunca dümdüz olacaksın geri hemen:) ya ben 2 sene daha karnımda bebek unutmuşlar esprisine maruz kalacağım muhtemelen kocaman karnım varEvet evet minik..yakin cektim dusun..metroda yer bile vermiyolar
Ic karnim.genismis..ole diyollar :)
Hadi gozun aydin canimka. İlacini iki tane kullanmadan dolayimi karaciger etkileniyorKızlar selam, hepinize iyi dilekleri ve duaları için çok teşekkürler. Şimdi geldik dr dan. Perinatolog baktı, minyon bebek şu aşamada gelişim geriliği yok dedi. Kendi dr umla da görüştüm. Haftalık takip edicekler. Kaşıntılar için de karaciğer ve safradan şüphelendiler çıkacak sonuca göre ilaç verecekler. 2 hafta daha dursa kızçem içerde sonrası doğsa da sıkıntı olmaz büyük ölçüde dedi dr. Çok şükür rahatladım
Canım çok teşekkürler. karaciğer için hamilelikte olabiliyor dedi dr. Kan tahlili sonuçlarım çıkmadığı için net teşhis koymadı. Sonuçlara göre bakacaklar.Hadi gozun aydin canimka. İlacini iki tane kullanmadan dolayimi karaciger etkileniyor
Benim zaten sorunluydu gebeliğim hep kanamam falan olmuştu sıkı takip ediyodu kadın doğumcum 5. Ay civarında böbreğine de bakalım dedi bi baktı üst sınırı 10 olan değer benim 28 mm olmuş normalde ağrı falan olurmuş benim yoktu ürolojiye yönlendirdi üroloji de biraz takip edelim ağrın da yoksa büyümesine göre takalım dedi 15 günde bi bakıyodu kendisi ultrasonla en son 33 olmuş takıcaz dediCok cok cok cok gecmis olsun canim kisa surede agrilarin da tamamen gecer insallah nasil fark edilmisti bu durum bende urolojide ultrasona gonderdi bobrekler olculdu sorun yokru seninde ordami belli oldu ??
Aynen canım hamilelik karaciğerleri böbrekleri etkileyen bir süreçmiş, bir önceki hamileliğimde o kadar hızlı oldu bu süreç bebeğimi kaybettim ama zaten karaciğer sorunu öyle ilk haftalarda çıkmazmış aslında demekki bebeğimin tutunamayacağındanmış daha bebek 10 haftalıkken karaciğerim 3 cm büyümüştü demekki gebelik devam etseydi ne hale gelecektim, bu gebeliğimde de aylık karaciğer kontrollerine devam ettim ama çıkmadı bişiyCanım çok teşekkürler. karaciğer için hamilelikte olabiliyor dedi dr. Kan tahlili sonuçlarım çıkmadığı için net teşhis koymadı. Sonuçlara göre bakacaklar.
Sonuçlarında güzel çıkar inşallah arkadaşım bebekte de bi problem yokmuş bak takiplerde güzel ilerler inşallah:)Canım çok teşekkürler. karaciğer için hamilelikte olabiliyor dedi dr. Kan tahlili sonuçlarım çıkmadığı için net teşhis koymadı. Sonuçlara göre bakacaklar.
Canım bende de çikolata kisti vardı bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ama kür falan hiç bir şey uygulamadım şükür ki ilk deneme de tuttu inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsınHoşbulduk benimde hikâyem çikolata kisti ve amh düşüklüğü o yüzden tüp bebeğe başlıyoruz bu ay sonu başlıyacak ya da Şubat.. vitamin, arı sütü, kür uyguluyor musunuz
Anladim kuzum dikkat et kendine insallah sonuclarda temiz gelirCanım çok teşekkürler. karaciğer için hamilelikte olabiliyor dedi dr. Kan tahlili sonuçlarım çıkmadığı için net teşhis koymadı. Sonuçlara göre bakacaklar.
çok büyük ihtimal nst de de bu şekilde temiz çıkıyorsa cunkum oyle olabilir
İyi fark edilmis kuzum bizimkide olcumu yapildi iyi diye birdahada bakilmadi dikkat et kendine az kaldi kuzum sabretBenim zaten sorunluydu gebeliğim hep kanamam falan olmuştu sıkı takip ediyodu kadın doğumcum 5. Ay civarında böbreğine de bakalım dedi bi baktı üst sınırı 10 olan değer benim 28 mm olmuş normalde ağrı falan olurmuş benim yoktu ürolojiye yönlendirdi üroloji de biraz takip edelim ağrın da yoksa büyümesine göre takalım dedi 15 günde bi bakıyodu kendisi ultrasonla en son 33 olmuş takıcaz dedi
Ya her serde bi hayir vardir diyorlarya kuzum rabbim cok aratmamis bak en dogru zamanda vermiş saglikla gelsin kardesinin omrude ona eklensin su gibi omru olur insallahAynen canım hamilelik karaciğerleri böbrekleri etkileyen bir süreçmiş, bir önceki hamileliğimde o kadar hızlı oldu bu süreç bebeğimi kaybettim ama zaten karaciğer sorunu öyle ilk haftalarda çıkmazmış aslında demekki bebeğimin tutunamayacağındanmış daha bebek 10 haftalıkken karaciğerim 3 cm büyümüştü demekki gebelik devam etseydi ne hale gelecektim, bu gebeliğimde de aylık karaciğer kontrollerine devam ettim ama çıkmadı bişiy
Hiç ağrın olmadan mı çıktı ?doktor ne dedii ay çok heyecanlıKızlar nst de sancım çıktı imdat
Aman bosversene..laf soleyecek olan her turlu soluyo..Kuzuu ne güzel işte minik olması bebek doğunca dümdüz olacaksın geri hemen:) ya ben 2 sene daha karnımda bebek unutmuşlar esprisine maruz kalacağım muhtemelen kocaman karnım var
Evet şükür erken fark edildi şu 1 ayı da takılmadan atlatsaydım iyiydi ama kısmet artıkİyi fark edilmis kuzum bizimkide olcumu yapildi iyi diye birdahada bakilmadi dikkat et kendine az kaldi kuzum sabret
Ağrı yok ama kasılma hissediyorum bi 80 bide 60 civarı çıktı doktor sıklaşırsa gel dedi bilemedim daha erken değil mi dedim belli olmaz dediHiç ağrın olmadan mı çıktı ?doktor ne dedii ay çok heyecanlı
35 den sonra kuvöz ihtiyacı olmuyo diye biliyorum gelişimi de iyiyse bence çok güzel kavuşcaksınız birbirinize hiç korkma hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAğrı yok ama kasılma hissediyorum bi 80 bide 60 civarı çıktı doktor sıklaşırsa gel dedi bilemedim daha erken değil mi dedim belli olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?