2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ooo masalah kocaman olmuş bu gozun aydin canim rabbim gönlündekini hayirli etsin insallah saglikla kucagina al gonlunden gectigi zaman

Evet evet minik..yakin cektim dusun..metroda yer bile vermiyolar
Ic karnim.genismis..ole diyollar :)
Kuzuu ne güzel işte minik olması bebek doğunca dümdüz olacaksın geri hemen:) ya ben 2 sene daha karnımda bebek unutmuşlar esprisine maruz kalacağım muhtemelen kocaman karnım var

Hadi gozun aydin canimka. İlacini iki tane kullanmadan dolayimi karaciger etkileniyor

Cok cok cok cok gecmis olsun canim kisa surede agrilarin da tamamen gecer insallah nasil fark edilmisti bu durum bende urolojide ultrasona gonderdi bobrekler olculdu sorun yokru seninde ordami belli oldu ??
Benim zaten sorunluydu gebeliğim hep kanamam falan olmuştu sıkı takip ediyodu kadın doğumcum 5. Ay civarında böbreğine de bakalım dedi bi baktı üst sınırı 10 olan değer benim 28 mm olmuş normalde ağrı falan olurmuş benim yoktu ürolojiye yönlendirdi üroloji de biraz takip edelim ağrın da yoksa büyümesine göre takalım dedi 15 günde bi bakıyodu kendisi ultrasonla en son 33 olmuş takıcaz dedi

Canım çok teşekkürler. karaciğer için hamilelikte olabiliyor dedi dr. Kan tahlili sonuçlarım çıkmadığı için net teşhis koymadı. Sonuçlara göre bakacaklar.
Aynen canım hamilelik karaciğerleri böbrekleri etkileyen bir süreçmiş, bir önceki hamileliğimde o kadar hızlı oldu bu süreç bebeğimi kaybettim ama zaten karaciğer sorunu öyle ilk haftalarda çıkmazmış aslında demekki bebeğimin tutunamayacağındanmış daha bebek 10 haftalıkken karaciğerim 3 cm büyümüştü demekki gebelik devam etseydi ne hale gelecektim, bu gebeliğimde de aylık karaciğer kontrollerine devam ettim ama çıkmadı bişiy

Canım çok teşekkürler. karaciğer için hamilelikte olabiliyor dedi dr. Kan tahlili sonuçlarım çıkmadığı için net teşhis koymadı. Sonuçlara göre bakacaklar.
Sonuçlarında güzel çıkar inşallah arkadaşım bebekte de bi problem yokmuş bak takiplerde güzel ilerler inşallah:)

Kahsen canim bu elma sirkesiyle yikiyorum dedin suya mi katıyorsun nasıl olacak ?

@Kartanesii8892 maşallah cok şanslısın cok net ya yüzüdoğum icin de hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun benim kardeşlerim de sezeryan oldu ertesi gün ayaktaydilar normal doğum icin de sezeryan icin de bir cok şanssızlık olsa da herkesin vucudu ayni tepki vermez .Güzel bir doğum olsun insallah

Hoşbulduk benimde hikâyem çikolata kisti ve amh düşüklüğü o yüzden tüp bebeğe başlıyoruz bu ay sonu başlıyacak ya da Şubat.. vitamin, arı sütü, kür uyguluyor musunuz
Canım bende de çikolata kisti vardı bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ama kür falan hiç bir şey uygulamadım şükür ki ilk deneme de tuttu inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın

İyi fark edilmis kuzum bizimkide olcumu yapildi iyi diye birdahada bakilmadi dikkat et kendine az kaldi kuzum sabret

Ya her serde bi hayir vardir diyorlarya kuzum rabbim cok aratmamis bak en dogru zamanda vermiş saglikla gelsin kardesinin omrude ona eklensin su gibi omru olur insallah

Kuzuu ne güzel işte minik olması bebek doğunca dümdüz olacaksın geri hemen:) ya ben 2 sene daha karnımda bebek unutmuşlar esprisine maruz kalacağım muhtemelen kocaman karnım var
Aman bosversene..laf soleyecek olan her turlu soluyo..
Banada kucuk problem yok dimi bebekte diyolar..sinir oluyorum..hemen kotuye yorma var maalesef insanimizda.

Ağrı yok ama kasılma hissediyorum bi 80 bide 60 civarı çıktı doktor sıklaşırsa gel dedi bilemedim daha erken değil mi dedim belli olmaz dedi
35 den sonra kuvöz ihtiyacı olmuyo diye biliyorum gelişimi de iyiyse bence çok güzel kavuşcaksınız birbirinize hiç korkma hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…