Hadi gözün aydın canım gelişmesi iyiymiş çok sevindimKızlar selam, hepinize iyi dilekleri ve duaları için çok teşekkürler. Şimdi geldik dr dan. Perinatolog baktı, minyon bebek şu aşamada gelişim geriliği yok dedi. Kendi dr umla da görüştüm. Haftalık takip edicekler. Kaşıntılar için de karaciğer ve safradan şüphelendiler çıkacak sonuca göre ilaç verecekler. 2 hafta daha dursa kızçem içerde sonrası doğsa da sıkıntı olmaz büyük ölçüde dedi dr. Çok şükür rahatladım
Küçük daha 3 kilo bile olmadı erken değilmi bilemedim biraz panik oldum açıkçası35 den sonra kuvöz ihtiyacı olmuyo diye biliyorum gelişimi de iyiyse bence çok güzel kavuşcaksınız birbirinize hiç korkma hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Benim ablam 38 de doğurdu 2800 doğdu maşallah hiç sıkıntısı da olmadı hatta hemencecik anne karnından hızlı kilo aldıKüçük daha 3 kilo bile olmadı erken değilmi bilemedim biraz panik oldum açıkçası
Benim de geçen hafta gittiğimde 120 lere kadar çıktı ama benim bir kez oldu uzun sure ayni ağrı da kaldı, doktor da düzensiz sancıların var dedi magnezyım ve progestan yazdı 2 hafta kullanacakmışım 36 da bırakıp artık Doğumu bekleriz istediği kadar ağrıların gelebilir dedi ama şimdi haftama göre erken diye, senin erken sayılmaz artık başlar yavaştan yavaştan korkma büyümüş ki Bebişin gelsin kavuşun ne güzel işte :))Anlayan var mı niye böyle çıktı acaba
Masallah kizina canim hakkinda hayirlisi olsun sen odaklama kendini normal dogum diyr yine de gidisat ne olur belli olmuyor catin musait olsada
Hayırlısı nasılsa o şekilde olun arkadaşım artık sende öyle dua et o şekilde gerçekleşsin :) bak ne güzel sağlıklı bebeğin de çok şükür ki :)
Hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun canım. Benim doktor da öyle dedi ama daha bakmadı çatıya. Çok önemsemiyorum artık doğum şeklini. Bebeğim iyi olsun kavuşalım gerisi boş diye düşün sen de
Canım benim illa normal Doğum ya da illa sezeryen demeyelim bence gerçekten bizim için hangisinin daha hayırlı olacağını bilemeyiz, sezeryen ağır gibi gorunse de kimisinde normal Doğumdan daha kolay geçiyor, söylemişimdir arkadaşımda çok diretti normal Doğum olacak diye ama 20 küsür dikişi oldu içte dışta 1 Aydan fazla oturamadı poposunun uzerine o kadar yırtılma olmuş, o yüzden hayırlısı hangisiyse rabbim onu nasip etsin, Allah ol dedikten sonra o açılmayan pelvisler öyle açılır ki anamın pelvisine mi bakmışlar köyde doğurmuş :)))
maşallah kuzuna canımhayırlısı sağlıklısı neyse o olsun öenmli olan o
Ay cildiriyorum bebis gorunce :) masallah..
Canim.hangisi hayirli ise o olsun..ole.dua et..
Ooo masalah kocaman olmuş bu gozun aydin canim rabbim gönlündekini hayirli etsin insallah saglikla kucagina al gonlunden gectigi zaman
haklısınız arkadaşlarım❤ doktorumda senin ve bebeğin için en sağlıklı neyse ona karar vereceğim dedi önce Allah'a sonra doktorumuza emanet hepimiz gerçekten öyle Birkaç örnek de söyledi yani Sezeryandan çok daha ağır geçen doğumlar oluyormuş bebek kadar seni de düşünüyorum ben acı cekmen dha zor olur yırtık cokolursa dedi benim için sadece bir öngörü yaptı yani minyonum zayıfım diye kemik yapım müsait olmayabilir dedi ama belli olmaz çatılar çok da Müsait de olabilirmiş bakalım artık 21 aralıkta bellı olacak hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza nasıl olursa olsun da görelim o günü❤Kahsen canim bu elma sirkesiyle yikiyorum dedin suya mi katıyorsun nasıl olacak ?
@Kartanesii8892 maşallah cok şanslısın cok net ya yüzüdoğum icin de hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun benim kardeşlerim de sezeryan oldu ertesi gün ayaktaydilar normal doğum icin de sezeryan icin de bir cok şanssızlık olsa da herkesin vucudu ayni tepki vermez .Güzel bir doğum olsun insallah
Çok teşekkür ederim kist boyutu neydi acamaCanım bende de çikolata kisti vardı bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ama kür falan hiç bir şey uygulamadım şükür ki ilk deneme de tuttu inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın
Aynısı canım bende geçmiyor da yat kalk sürün erkek çocukta olur dediler kızımda yoktuYa kızlar bu adet sancısı gibi olan sancı bende artık hep var. Bi tencere yemek yapayım hemen sancı başlıyo. Son 4 seferdir duşta oluyo kendimi zor atıyorum yatağa. Ayakta durunca oluyo hep. 2 kere nst'ye girdim ama sorun çıkmadı. Bu sancıyı azaltmanın bi yolu var mı yoksa böyle doğuma kadar çekicem mi
Canım wc bitince kuruluyorun sonra sirkeyi direk elime döküp sürüyorum öyle kurulamadan çıkıyordum yanma hissetceksin ama geçecek ve bayağı rahat ediyorsun bi kaç haftaKahsen canim bu elma sirkesiyle yikiyorum dedin suya mi katıyorsun nasıl olacak ?
@Kartanesii8892 maşallah cok şanslısın cok net ya yüzüdoğum icin de hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun benim kardeşlerim de sezeryan oldu ertesi gün ayaktaydilar normal doğum icin de sezeryan icin de bir cok şanssızlık olsa da herkesin vucudu ayni tepki vermez .Güzel bir doğum olsun insallah
Haftası iyi canım boyu kilosu da yerindeyse gelir minnak =) artık tutmazlarAğrı yok ama kasılma hissediyorum bi 80 bide 60 civarı çıktı doktor sıklaşırsa gel dedi bilemedim daha erken değil mi dedim belli olmaz dedi
Güle güle kullansın mındıkUtu bitti kizlar cok sukur yerlestiricem dolaba yarinda allah kismet ederse cantami hazirlayacagim
Aynısı canım bende geçmiyor da yat kalk sürün erkek çocukta olur dediler kızımda yoktu
Sen de hayırlı haberlerle Gel canım aynen öyle hangi şekilde evladımıza daha İyi bakabileceksek o şekılde saglıkla dogum yapalım sezeryan olursabenım ıcın artısı hazırlıklı gdecegım.ve odasını kendım.susleyecegm vs bunlar artı yönleri olucak ınsallahS Sevgilianne geçmiş olsun canım
@Kartanesii8892 canım hakkında hayırlısı olsun gönül istiyorki normal olsun hemen ayağa kalkalım ama uygun olan hangisiyse o olsun.benimde bakalım salı günü belli olur. gelecek hafta.
Ay kızlar yavruma kavuşacağim günü dört gözle bekliyorum
Çoook teşekkürler canım. Herkese çok teşekkürler hanımlar. Destek oldunuz. İnş bundan sonra da çok sorun yaşamadn atlatırız hepimiz. Bu arada karaciğer değerlerim iyi çıktı. Günde 2 yumurta yiyordum ondan olabilir dedi dr, kesmemi istedi. Abartmamak lazımmış demekki:)) şu 2 haftayı birazcık büyüyerek atlatabilirsem daha rahat olacak allahın izniyle. Bu arada izne çıkmamı istedi dr. Cuma son çalışıp 1 hafta erken izne çıkıcamlemonade_85 canım perinatog tan güzel şeyler duyduğun için sevindim insan en ufuk bir olumsuzlukta darmaduman oluyor . inşallah sağlıcakla 37.haftaya geçirirsin yavrunu kucağına alırsın inşallah
Hepimiz alalım sağlıkla kolaylıkla inşallah
canımm içim rahatladı benım de inşallah kaşıntın da azalır ben dr.a sormayı unuttum ama bırdaha kasınmadım senin devamlı mı.kaşıntı ben de 2yumurta yıyorum enaz her gün bazen abartıp gece yatmadan da omlet falan da yapabiliyorum o da mı yaparmıs ben de bıraz kessem mi acabaKızlar selam, hepinize iyi dilekleri ve duaları için çok teşekkürler. Şimdi geldik dr dan. Perinatolog baktı, minyon bebek şu aşamada gelişim geriliği yok dedi. Kendi dr umla da görüştüm. Haftalık takip edicekler. Kaşıntılar için de karaciğer ve safradan şüphelendiler çıkacak sonuca göre ilaç verecekler. 2 hafta daha dursa kızçem içerde sonrası doğsa da sıkıntı olmaz büyük ölçüde dedi dr. Çok şükür rahatladım
Güle güle kullanın, güzel vakitleriniz geçsin canım çok güzel olmuş Alya nin odasitüllerimizgeldi kızlar acele cektım takıldıgı gb ama pilelerini buzecek öne dogru esım gelınce yanlardan da tutturulcak tokası var bıde ucuna bısüs takıcam:) yatak örtumuz de aldık yatagn ıcındekı somon rengı olan sey örtusu.halısı hala gelmedı azonce kızdım cıkarın kargoya dıye avize de gelsn duvarları doldurcam sonra fınısh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?