2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Anlayan var mı niye böyle çıktı acaba

Eklentiler

• 48374E60-5A51-4611-8191-B30E3A777FCD.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 71
Hadi gözün aydın canım gelişmesi iyiymiş çok sevindim

Anlayan var mı niye böyle çıktı acaba
Benim de geçen hafta gittiğimde 120 lere kadar çıktı ama benim bir kez oldu uzun sure ayni ağrı da kaldı, doktor da düzensiz sancıların var dedi magnezyım ve progestan yazdı 2 hafta kullanacakmışım 36 da bırakıp artık Doğumu bekleriz istediği kadar ağrıların gelebilir dedi ama şimdi haftama göre erken diye, senin erken sayılmaz artık başlar yavaştan yavaştan korkma büyümüş ki Bebişin gelsin kavuşun ne güzel işte :))

Masallah kizina canim hakkinda hayirlisi olsun sen odaklama kendini normal dogum diyr yine de gidisat ne olur belli olmuyor catin musait olsada

Hayırlısı nasılsa o şekilde olun arkadaşım artık sende öyle dua et o şekilde gerçekleşsin :) bak ne güzel sağlıklı bebeğin de çok şükür ki :)

maşallah kuzuna canım hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun öenmli olan o

Ay cildiriyorum bebis gorunce :) masallah..
Canim.hangisi hayirli ise o olsun..ole.dua et..

Ooo masalah kocaman olmuş bu gozun aydin canim rabbim gönlündekini hayirli etsin insallah saglikla kucagina al gonlunden gectigi zaman

haklısınız arkadaşlarım❤ doktorumda senin ve bebeğin için en sağlıklı neyse ona karar vereceğim dedi önce Allah'a sonra doktorumuza emanet hepimiz gerçekten öyle Birkaç örnek de söyledi yani Sezeryandan çok daha ağır geçen doğumlar oluyormuş bebek kadar seni de düşünüyorum ben acı cekmen dha zor olur yırtık cokolursa dedi benim için sadece bir öngörü yaptı yani minyonum zayıfım diye kemik yapım müsait olmayabilir dedi ama belli olmaz çatılar çok da Müsait de olabilirmiş bakalım artık 21 aralıkta bellı olacak hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza nasıl olursa olsun da görelim o günü❤

Aynısı canım bende geçmiyor da yat kalk sürün erkek çocukta olur dediler kızımda yoktu

Canım wc bitince kuruluyorun sonra sirkeyi direk elime döküp sürüyorum öyle kurulamadan çıkıyordum yanma hissetceksin ama geçecek ve bayağı rahat ediyorsun bi kaç hafta

Ağrı yok ama kasılma hissediyorum bi 80 bide 60 civarı çıktı doktor sıklaşırsa gel dedi bilemedim daha erken değil mi dedim belli olmaz dedi
Haftası iyi canım boyu kilosu da yerindeyse gelir minnak =) artık tutmazlar

S Sevgilianne geçmiş olsun canım
@Kartanesii8892 canım hakkında hayırlısı olsun gönül istiyorki normal olsun hemen ayağa kalkalım ama uygun olan hangisiyse o olsun.benimde bakalım salı günü belli olur. gelecek hafta.
Ay kızlar yavruma kavuşacağim günü dört gözle bekliyorum

Sen de hayırlı haberlerle Gel canım aynen öyle hangi şekilde evladımıza daha İyi bakabileceksek o şekılde saglıkla dogum yapalım sezeryan olursabenım ıcın artısı hazırlıklı gdecegım.ve odasını kendım.susleyecegm vs bunlar artı yönleri olucak ınsallah

Çoook teşekkürler canım. Herkese çok teşekkürler hanımlar. Destek oldunuz. İnş bundan sonra da çok sorun yaşamadn atlatırız hepimiz. Bu arada karaciğer değerlerim iyi çıktı. Günde 2 yumurta yiyordum ondan olabilir dedi dr, kesmemi istedi. Abartmamak lazımmış demekki:)) şu 2 haftayı birazcık büyüyerek atlatabilirsem daha rahat olacak allahın izniyle. Bu arada izne çıkmamı istedi dr. Cuma son çalışıp 1 hafta erken izne çıkıcam

canımm içim rahatladı benım de inşallah kaşıntın da azalır ben dr.a sormayı unuttum ama bırdaha kasınmadım senin devamlı mı.kaşıntı ben de 2yumurta yıyorum enaz her gün bazen abartıp gece yatmadan da omlet falan da yapabiliyorum o da mı yaparmıs ben de bıraz kessem mi acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
tüllerimizgeldi kızlar acele cektım takıldıgı gb ama pilelerini buzecek öne dogru esım gelınce yanlardan da tutturulcak tokası var bıde ucuna bısüs takıcam:) yatak örtumuz de aldık yatagn ıcındekı somon rengı olan sey örtusu.halısı hala gelmedı azonce kızdım cıkarın kargoya dıye avize de gelsn duvarları doldurcam sonra fınısh:)

Eklentiler

• 20181211_165042.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 104
  • CYMERA_20181211_172348.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 107
  • 20181211_165055.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 105
Güle güle kullanın, güzel vakitleriniz geçsin canım çok güzel olmuş Alya nin odasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…