2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Her şeyin hayırlısını isteyelin inşallah canım

Harika görünüyor güle güle kullanın canım

Şu an sürünüyorum resmen canım ya. Az kaldı sabır artık ne yapalım
Benim tüm hamileliğim öyle geçti canım birde hamilelikten kaynaklı göbek fıtığı oldum bir karnım bir belim ağrıyor yarışıyorlar

Ben de bugün gittim kontrole.
Karın çevresi bir hafta geriden geliyor ama normal dedi doktor. İki hafta geri- ileriyi normal kabul ediyoruz dedi. Aynen ben sormasam geri bile demeyecekti.

a bu daha net oldu rengi:)

Eklentiler

• 20181211_173901.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 110
Canım ben de bugün doktoruma kontrole gittim.
Her şey normalmiş. Kanala mi inmiş çok aşağıda hissediyorum dedim hayır aksine çok yukarda dedi. Nst de sanci da çıkmadı. Belki seninki de yukardadir. Sonuçta ebe elle bakıyor nereden bilecek en kesin sonuç ultrasonla. Ağrıları da ara ara artık hissedebilirsin normal dedi

Canım gündüz daha az gece çok fena oluyor. Dr dediki eğer karaciğerden kaynaklı olursa baya kanatacak kadar izler oluyormuş, özellikle bacaklarda. Bu tür kaşıntılar olabilir dedi. Yumurta yapıyormuş canım. Her 2 dr da yumurtayı kes dedi. Sen de biraz azalt bence

Allah içimi biliyor ya galiba bende sezeryen istiyorum hazırlıklı gitmek için kimse yok zaten yanımızda ne biliyim evi derli toplu bırakırım, hastaneye planlı bi şekilde giderim zaten sezeryen günüm belli bile olsa sezeryenden çıkmadan kimseye haber verdirmeyeceğim, tek kötü yanı eşimi sezeryen olursa almayacakmış Doğuma o

Bende 36 da bırakacağım canım,

Çok güzel olmuş canım ohh ferah ferah mis gibi kullanın odanızı

Benim tüm hamileliğim öyle geçti canım birde hamilelikten kaynaklı göbek fıtığı oldum bir karnım bir belim ağrıyor yarışıyorlar

Allah şifa versin canım seninki daha zormuş. Bel destek kemeri gibi bir şey vardı o işine yarar mı acaba

Ben 12 haftalıkken kanama yaşadığımda doktor başlamıştı sonrasında ultrasonla baktı kanama alanların iyieşmiş açıklığın da yok erken doğum riskin kalmadı bırakalım dedi ben nerdeyse 2 aydır kullanmıyorum bi sıkıntı da olmadı doktorun dediyse dinle bence her türlü ilaçtan mümküm olduğunca kaçmak lazım bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…