Her şeyin hayırlısını isteyelin inşallah canımhaklısınız arkadaşlarım❤ doktorumda senin ve bebeğin için en sağlıklı neyse ona karar vereceğim dedi önce Allah'a sonra doktorumuza emanet hepimiz gerçekten öyle Birkaç örnek de söyledi yani Sezeryandan çok daha ağır geçen doğumlar oluyormuş bebek kadar seni de düşünüyorum ben acı cekmen dha zor olur yırtık cokolursa dedi benim için sadece bir öngörü yaptı yani minyonum zayıfım diye kemik yapım müsait olmayabilir dedi ama belli olmaz çatılar çok da Müsait de olabilirmiş bakalım artık 21 aralıkta bellı olacak hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza nasıl olursa olsun da görelim o günü❤
Harika görünüyor güle güle kullanın canımtüllerimizgeldi kızlar acele cektım takıldıgı gb ama pilelerini buzecek öne dogru esım gelınce yanlardan da tutturulcak tokası var bıde ucuna bısüs takıcam:) yatak örtumuz de aldık yatagn ıcındekı somon rengı olan sey örtusu.halısı hala gelmedı azonce kızdım cıkarın kargoya dıye avize de gelsn duvarları doldurcam sonra fınısh:)
sagol canimmGüle güle kullansın mındık
Benim tüm hamileliğim öyle geçti canım birde hamilelikten kaynaklı göbek fıtığı oldum bir karnım bir belim ağrıyor yarışıyorlarŞu an sürünüyorum resmen canım ya. Az kaldı sabır artık ne yapalım
Ben de bugün gittim kontrole.uzak oldugumuz için geldimmi hepbirlikte geliyorlar. eşim 7 kardeş zaten iki kardeşi daha evli annesi ve kçk kardeşleri birde evli kardeşleri eşleri falan derken kalabalığızallahtan hepsini çok severim beni yormazlar hiç. beni görmye geldiler öyle. aslında tek tek gelseler daha mantıklı ama birden gelip 2 ay gelmiyorlar oda güzel oluyor bebek iyi çok şkr canımda karın çevremiz gelişmiyor. kilo alımıda az. 36+3 üm 2600 kilosu. ve karın çevresi geçen haftadan beri hiç gelişmemiş hala 33+5 görünüyor doktorum bi sıkıntı yok dedi. ben sonradan sordum karnı neden gelişmiyor diye evet biraz küçük şimdlik bi skıntı yok. ilerlerse bakarız duruma falan dedi ama çok takılma şimdilik bi skıntı teşkil etmiyor dedi. ben sormasam hiç söylemeyecekti sanırım endişelenmeyim diye ama yinede endişelendim :) normalde hep önden giderdi 30 haftadan sonra kilo alımı yavaşladı karın çevreside geriledi şimdide durmuş 1 haftada karın cvresi hala aynı. bakalım ne olucak
Amin canim sag ol. Cok zor cidden sabırlı olmaya calisiyorum tek korkum bebegin esim toparlanamadan gelmesiGeçmiş olsun canım. Aksilikler hep birlikte gelir zaten. Sıkma sen canını. Eşinede Allah şifa versin tez zamanda inşallah..
a bu daha net oldu rengi:)tüllerimizgeldi kızlar acele cektım takıldıgı gb ama pilelerini buzecek öne dogru esım gelınce yanlardan da tutturulcak tokası var bıde ucuna bısüs takıcam:) yatak örtumuz de aldık yatagn ıcındekı somon rengı olan sey örtusu.halısı hala gelmedı azonce kızdım cıkarın kargoya dıye avize de gelsn duvarları doldurcam sonra fınısh:)
aa cok seker ya hayirli olsun gule gule kullansin prensesa bu daha net oldu rengi:)
Canım ben de bugün doktoruma kontrole gittim.Canim.bugun sabah saglik ocagindaydim asagi inmis yerlesmis dedi ebem banaa( zaten genelde 36.haftadan itibaren kanala inermis. Doktoruma anlattim sordum dun bebek kasilmasi oldu baya bugun de karnim komple gergin diye
Hic magnezyum kullanmadim iyi gelir mi diye. İstersen yarin gel bakalim demis ama yarin gidemem malesef. Acil bi durumum yok dedim. İstersen magnesium diasporal alip kullanabilirsin biraz demis.
Canım gündüz daha az gece çok fena oluyor. Dr dediki eğer karaciğerden kaynaklı olursa baya kanatacak kadar izler oluyormuş, özellikle bacaklarda. Bu tür kaşıntılar olabilir dedi. Yumurta yapıyormuş canım. Her 2 dr da yumurtayı kes dedi. Sen de biraz azalt bencecanımm içim rahatladı benım de inşallah kaşıntın da azalır ben dr.a sormayı unuttum ama bırdaha kasınmadım senin devamlı mı.kaşıntı ben de 2yumurta yıyorum enaz her gün bazen abartıp gece yatmadan da omlet falan da yapabiliyorum o da mı yaparmıs ben de bıraz kessem mi acaba
Allah içimi biliyor ya galiba bende sezeryen istiyorum hazırlıklı gitmek için kimse yok zaten yanımızda ne biliyim evi derli toplu bırakırım, hastaneye planlı bi şekilde giderim zaten sezeryen günüm belli bile olsa sezeryenden çıkmadan kimseye haber verdirmeyeceğim, tek kötü yanı eşimi sezeryen olursa almayacakmış Doğuma oSen de hayırlı haberlerle Gel canım aynen öyle hangi şekilde evladımıza daha İyi bakabileceksek o şekılde saglıkla dogum yapalım sezeryan olursabenım ıcın artısı hazırlıklı gdecegım.ve odasını kendım.susleyecegm vs bunlar artı yönleri olucak ınsallah
Bende 36 da bırakacağım canım,Selam kızlar.
Doktordan geldik.
Kilosu 2600 civarı çıktı. Normal sınırlarda dedi doktor. Progestani da bırakmamı söyledi.
Progestan kullanan arkadaşlar sizin doktorunuz ne diyor birakmanizi istedi mi ya da ne zaman bırakacaksın iz?
@Ytmz canım kilom 69.
Çok güzel olmuş canım ohh ferah ferah mis gibi kullanın odanızıtüllerimizgeldi kızlar acele cektım takıldıgı gb ama pilelerini buzecek öne dogru esım gelınce yanlardan da tutturulcak tokası var bıde ucuna bısüs takıcam:) yatak örtumuz de aldık yatagn ıcındekı somon rengı olan sey örtusu.halısı hala gelmedı azonce kızdım cıkarın kargoya dıye avize de gelsn duvarları doldurcam sonra fınısh:)
Cok guzel olmus bak bu renka bu daha net oldu rengi:)
Senin kanama olduğu için mi kullaniyordun canım?Bende 36 da bırakacağım canım,
Benim tüm hamileliğim öyle geçti canım birde hamilelikten kaynaklı göbek fıtığı oldum bir karnım bir belim ağrıyor yarışıyorlar
Yok canım kanama olmadı da kasılmalarım var diye verdiSenin kanama olduğu için mi kullaniyordun canım?
Ben kanama oldu iki kez o yüzden kullanıyordum şimdi bırakırsam tekrar olursa diye endiseleniyorum acikcasi
Ben 12 haftalıkken kanama yaşadığımda doktor başlamıştı sonrasında ultrasonla baktı kanama alanların iyieşmiş açıklığın da yok erken doğum riskin kalmadı bırakalım dedi ben nerdeyse 2 aydır kullanmıyorum bi sıkıntı da olmadı doktorun dediyse dinle bence her türlü ilaçtan mümküm olduğunca kaçmak lazım bana göreSelam kızlar.
Doktordan geldik.
Kilosu 2600 civarı çıktı. Normal sınırlarda dedi doktor. Progestani da bırakmamı söyledi.
Progestan kullanan arkadaşlar sizin doktorunuz ne diyor birakmanizi istedi mi ya da ne zaman bırakacaksın iz?
@Ytmz canım kilom 69.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?