Ben de 77 olmuşummmm :))Karnıma bakın balon koymuş gibiedosko @Kartanesii8892 Nilufer_3457 Papatyamaviss 78 kiloyum bugune Bugün
Çok teşekkür ederim canım.Ben 12 haftalıkken kanama yaşadığımda doktor başlamıştı sonrasında ultrasonla baktı kanama alanların iyieşmiş açıklığın da yok erken doğum riskin kalmadı bırakalım dedi ben nerdeyse 2 aydır kullanmıyorum bi sıkıntı da olmadı doktorun dediyse dinle bence her türlü ilaçtan mümküm olduğunca kaçmak lazım bana göre
Kuzum beni cok gulduruyorsun herkeze gelsin ne guzel erken kavusursunuz diyorsun allahim gönlune gore versin saglikla bi kucagina al daBenim de geçen hafta gittiğimde 120 lere kadar çıktı ama benim bir kez oldu uzun sure ayni ağrı da kaldı, doktor da düzensiz sancıların var dedi magnezyım ve progestan yazdı 2 hafta kullanacakmışım 36 da bırakıp artık Doğumu bekleriz istediği kadar ağrıların gelebilir dedi ama şimdi haftama göre erken diye, senin erken sayılmaz artık başlar yavaştan yavaştan korkma büyümüş ki Bebişin gelsin kavuşun ne güzel işte :))
2 cm küçük bir kistti ama küçük büyük farketmiyor sonuçta her türlü etkiliyor adı güzel ama kendisi kötü bir kistÇok teşekkür ederim kist boyutu neydi acama
Var canım ama koskocaman bir göbeğim olduğu için hiç birşey ağrıyı azaltmıyor yine 23 kg aldım daha 3 hafta var 25i geçecekAllah şifa versin canım seninki daha zormuş. Bel destek kemeri gibi bir şey vardı o işine yarar mı acaba
Kesinlikle bende kurtulabilirsem bu ay sinu kontrol var ve tüp Bebek başlıyorum2 cm küçük bir kistti ama küçük büyük farketmiyor sonuçta her türlü etkiliyor adı güzel ama kendisi kötü bir kist
Kesinlikle bende kurtulabilirsem bu ay sinu kontrol var ve tüp Bebek başlıyorum2 cm küçük bir kistti ama küçük büyük farketmiyor sonuçta her türlü etkiliyor adı güzel ama kendisi kötü bir kist
Masallahh de maşallah nolcakti yaa çocuk var içinde herhalllKarnıma bakın balon koymuş gibiedosko @Kartanesii8892 Nilufer_3457 Papatyamaviss 78 kiloyum bugune Bugün
Yukarıdakiler kalp atışı şancı anında oluşan ona da bakıyorlar kasılmalarda bebiş nasıl diye , alttaki tepecikler de kasılmaların canımAnlayan var mı niye böyle çıktı acaba
Kızlar sizinkinin yanında benimki kocaman ay ne güzel çok çatlak olmadan doğurun bariMasallahh de maşallah nolcakti yaa çocuk var içinde herhalll
Var canım ama koskocaman bir göbeğim olduğu için hiç birşey ağrıyı azaltmıyor yine 23 kg aldım daha 3 hafta var 25i geçecek
Kizz nesi buyuk bu karnin.. hic abarti degil..9 aylik.hamileyiz.olcak o.kadarKarnıma bakın balon koymuş gibiedosko @Kartanesii8892 Nilufer_3457 Papatyamaviss 78 kiloyum bugune Bugün
Güle güle kullan canım benimkiler de yolda şuantüllerimizgeldi kızlar acele cektım takıldıgı gb ama pilelerini buzecek öne dogru esım gelınce yanlardan da tutturulcak tokası var bıde ucuna bısüs takıcam:) yatak örtumuz de aldık yatagn ıcındekı somon rengı olan sey örtusu.halısı hala gelmedı azonce kızdım cıkarın kargoya dıye avize de gelsn duvarları doldurcam sonra fınısh:)
Benim ger iki yanda altlarda yan yana çok minik 3 catlagim oldi normal bakinca gozukmuyor flashla farkettimKızlar sizinkinin yanında benimki kocaman ay ne güzel çok çatlak olmadan doğurun bari
canım bana da gecen kuzenım sezeryanda alnmıo artık dedı ama normale gıren sezeryana da gırıyor dedı arkadasım onu dr.umdan sorcam çok uzulüyorm ben de ıns alıyolardr netlestıremedım.tam. haklısın hazırlık yönünden desenın ıcın daha ıyı olur kuzum ben de kımseye söyletmeyecem gelmesınler pat dıyem tabı burdakıler duramaz kesnAllah içimi biliyor ya galiba bende sezeryen istiyorum hazırlıklı gitmek için kimse yok zaten yanımızda ne biliyim evi derli toplu bırakırım, hastaneye planlı bi şekilde giderim zaten sezeryen günüm belli bile olsa sezeryenden çıkmadan kimseye haber verdirmeyeceğim, tek kötü yanı eşimi sezeryen olursa almayacakmış Doğuma o
canım masallah sıze coktatlısın ama78 durmuyosn ama hıc kız sen benım karnı gorsen allahım mınıcık bedende kocaman top var gb çok komik duryoooo :)Karnıma bakın balon koymuş gibiedosko @Kartanesii8892 Nilufer_3457 Papatyamaviss 78 kiloyum bugune Bugün
Cok tatlisin benimde boyleKarnıma bakın balon koymuş gibiedosko @Kartanesii8892 Nilufer_3457 Papatyamaviss 78 kiloyum bugune Bugün
canım pelvik vajina ve makat arasındaki kısım deil mi? Çatıyla onun ne alakası var ki? Benim çatım 4 kg yu doğurcak müsaitlikte demişlerdi, boyum da çok uzun, ama çok yırtıldım mesela. Keşke yağlarla masaj yapsaydım diye çok pişman oldum , ama eltim 1.50 maşallah nerdeyse sıfır yırtık ile doğurdu.. ki doktorlar yırtık yada kesi ile ilgili söz veremem, o an karar verilecek bi durum diyorlar geneldekızlar kontrolden çıktık nst de güzel çıktı başgeliş hala. 2876gram 50.5cm olmusuz 36+4uz son adete gör 2buyuk cıktı degısmez artık ortalamayı baz alalım dedı. Çok güzel bir poz yakaladıbunu çerçeve yaap dedi hatta:) Normal doğum mu istiyorsun dedi kesınlıkle evet dedım biraz miniksin pelviğine bağlı bu yırtılma olma ıhtımalı cok olursa rıske atamam senı ama musaıtse pelviklerin ızın verıcem ama sezeryan ıhtımalı olabılırmıs çok üzüldüm anladı dr da merak etme muayenenı yapınca bellı olur çok yırtılma olursa bıanlamı olmaz sağlığın acısından hangısı uygunsa ona karar verıcem dedı eger sezeryan derse 10gun sonra bellı olcak işte kızlar dua edın de musaıt olsun çatılarım yoksa aralık sonuna mı verır bılmıyorum sancı gelmesın dıye cok bekletmez diyor ablamın ebe arkadaşlarıyla da konustuk. yıl sonuna denk gelmese 2ocak olsa en azındsn sezeryan olursa ama inşallah normal doğum olur çokçok istiyorum bu da kızımbana çok benziyor dr da söyledı ılk defa bukadar benzetıyorum anne bebegı dıye
Maşallah minigine saglikla gelsin yavrunkızlar kontrolden çıktık nst de güzel çıktı başgeliş hala. 2876gram 50.5cm olmusuz 36+4uz son adete gör 2buyuk cıktı degısmez artık ortalamayı baz alalım dedı. Çok güzel bir poz yakaladıbunu çerçeve yaap dedi hatta:) Normal doğum mu istiyorsun dedi kesınlıkle evet dedım biraz miniksin pelviğine bağlı bu yırtılma olma ıhtımalı cok olursa rıske atamam senı ama musaıtse pelviklerin ızın verıcem ama sezeryan ıhtımalı olabılırmıs çok üzüldüm anladı dr da merak etme muayenenı yapınca bellı olur çok yırtılma olursa bıanlamı olmaz sağlığın acısından hangısı uygunsa ona karar verıcem dedı eger sezeryan derse 10gun sonra bellı olcak işte kızlar dua edın de musaıt olsun çatılarım yoksa aralık sonuna mı verır bılmıyorum sancı gelmesın dıye cok bekletmez diyor ablamın ebe arkadaşlarıyla da konustuk. yıl sonuna denk gelmese 2ocak olsa en azındsn sezeryan olursa ama inşallah normal doğum olur çokçok istiyorum bu da kızımbana çok benziyor dr da söyledı ılk defa bukadar benzetıyorum anne bebegı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?