2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok teşekkür ederim canım.
36 dolsun birakicam inşaallah benim de olmaz.

Kuzum beni cok gulduruyorsun herkeze gelsin ne guzel erken kavusursunuz diyorsun allahim gönlune gore versin saglikla bi kucagina al da Artik senin icin dua edecegim saglikla hemencecik gelsin diye kurban olrm okadarmi cok istiyorsun herkez evhamlaniyor telaslaniyor masallah cok rahatsin

Allah şifa versin canım seninki daha zormuş. Bel destek kemeri gibi bir şey vardı o işine yarar mı acaba
Var canım ama koskocaman bir göbeğim olduğu için hiç birşey ağrıyı azaltmıyor yine 23 kg aldım daha 3 hafta var 25i geçecek

Güle güle kullan canım benimkiler de yolda şuan

canım bana da gecen kuzenım sezeryanda alnmıo artık dedı ama normale gıren sezeryana da gırıyor dedı arkadasım onu dr.umdan sorcam çok uzulüyorm ben de ıns alıyolardr netlestıremedım.tam. haklısın hazırlık yönünden desenın ıcın daha ıyı olur kuzum ben de kımseye söyletmeyecem gelmesınler pat dıyem tabı burdakıler duramaz kesn

Kizlar bugun dogumdan sonra kizim icin eve gelecek olan ebe geldi tanismaya. Yaninda kucuk bir makina tasiyodu kalbini dinledik. Karnimi mazureyle olcup kilo tahmininde bulundu. Suan 3.5 kilo tahmin ediyorum dedi. 2 hafta oncede hastanede 2900-3000 demislerdi. Sanirim kilolu bir bebek olacak :)

canım pelvik vajina ve makat arasındaki kısım deil mi? Çatıyla onun ne alakası var ki? Benim çatım 4 kg yu doğurcak müsaitlikte demişlerdi, boyum da çok uzun, ama çok yırtıldım mesela. Keşke yağlarla masaj yapsaydım diye çok pişman oldum , ama eltim 1.50 maşallah nerdeyse sıfır yırtık ile doğurdu.. ki doktorlar yırtık yada kesi ile ilgili söz veremem, o an karar verilecek bi durum diyorlar genelde

Maşallah minigine saglikla gelsin yavrun
Hakkında ne hayırlısi ise rabbim onu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…