2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
o benım hatam pelvis yazacağıma pelvik olmuş klavyeden sanırım :) pelvis dedı dr yani çatı dr.um da zaten pelvis musaitlıgıne gore karar verıcem dedı. Ben ısrarla sezeryandan korkuyorum normal olsun ya dedim. Onun rısklerını anlattı fazla yırtılmaların olduktan sonra asla saglıklı degıl senın ıcın dedı ben de ozaman sıze bırakıyorum dedım. o benı bılgılendırdı tabılı yırtık vs o an bellı olur ama.bn ısrarla normal dogurcam dedim:) onun da gorevı benı uyarmak sonucta sagolsun dedı sonra ben de sezeryansa sezeryan dedım. yırtık olcak demedi çatın musaıt degılse nsıddetlı yırtıldktan snra cokmantksız olur dedı rısklerı anlattıgı halde normalı bekleyen cok oluyormuş ısrarcı olan ben okdr cesaretlı olamam zaten. Dr.uma guvenımız sonsuz o nederse o artık normalde de normalden yana zaten arkadaslarıma hep normal dogumu yaptırdı..ınsallah benım.de musaıttır

Son düzenleyen: Moderatör:
cok gecmiş olsun ınsaAllah verıler ılacların faydasını gorursun

Ya ben çok istiyorum o yüzden çok sabırsızım 9 ay çok uzun bi sure

Karnından nasıl anlıyorlar hala anlamadım doktor da bana karnın büyük dedi demekki oralarda olsam ben benim bebeğe 4 kilo derler :))

Kizz nesi buyuk bu karnin.. hic abarti degil..9 aylik.hamileyiz.olcak o.kadar
Kız büyükmüş ilk gebeliklerde karın çok çıkmazmış aslında herkes öyle diyor senin ilk de bile bu kadar karnın çıktıysa 2. De kapıdan sığmazsın diyorlar :))))

Karnından nasıl anlıyorlar hala anlamadım doktor da bana karnın büyük dedi demekki oralarda olsam ben benim bebeğe 4 kilo derler :))

senin karnin cok guzel resmini gordum normal buyuklugu :) ebeler elle kontrol ediyorlar bayagi bebege dokunur gibi biraz bastirarak
, zaten ebe bebegi eliyle kontrol edince bebek sirtini falan hep bir yerden cikariyor rahati bozuldugu icin. Karnin genisligini, uzunlugunu baz aliyorlar, dokunuyorlar. Oglumda ultrason sonuclarindan daha iyi bilmislerdi dogumunda kac kilo olacagini :) eski usul bir yontem ama anliyorlar valla :) bana gelenin yasida bayagi vardi 25 yildir bu meslegi yapiyormus

eşimin kuzenı hamıle 29.haftada o da ona anlattım kızlar arkadası gecen dogum.yapmıs catısı musaıt degıl dendıgı halde yapıcam demıs ve yırtık olmuş epey hala oturamyormuş. o göze almıs artık ımza mı atrı nolduysa 12saat beklemıs sonra bebek kakasını yapmıs tam bır ıskence gbydi demiş sanırım dr. da bunu kastettı bana. cok karısık işler vallahı

çok tatlıııııııı güzel günlerde kullansın inş prenses

anladım canım, evet doğru tabi çatın dar dedikleri halde ısrarcı olup kendini de bebeği de sıkıntıya sokmanın anlamı Yok. İnş hangisi hayırlısı ve kolaysa o olur, ama içimden bi ses sen çok rahat normal doğuracaksın diyor

kuzum agzın bal yesın inşallah inşallah hepımız dualarımızla destegız birbirimize hepımız rahatca yapalım ınsallah olmazsa da ben rıske atmam tabı korkarım cok

T tanem-tane20 evet pandufun enerjısıne hayranım ben de dıye dıye yaptırcak sezerciği bakk :) çok tatlı yaa hahahah:) boşa sevimli panduf yapmamıs nickini
Aynen kuzum korkarim bukadar istekli ensona kalacak diye tez kucagina alsinda beklenen bebek geldi diye bizimlede paylassin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…