- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
o benım hatam pelvis yazacağıma pelvik olmuş klavyeden sanırım :) pelvis dedı dr yani çatı dr.um da zaten pelvis musaitlıgıne gore karar verıcem dedı. Ben ısrarla sezeryandan korkuyorum normal olsun ya dedim. Onun rısklerını anlattı fazla yırtılmaların olduktan sonra asla saglıklı degıl senın ıcın dedı ben de ozaman sıze bırakıyorum dedım. o benı bılgılendırdı tabılı yırtık vs o an bellı olur ama.bn ısrarla normal dogurcam dedim:) onun da gorevı benı uyarmak sonucta sagolsun dedı sonra ben de sezeryansa sezeryan dedım. yırtık olcak demedi çatın musaıt degılse nsıddetlı yırtıldktan snra cokmantksız olur dedı rısklerı anlattıgı halde normalı bekleyen cok oluyormuş ısrarcı olan ben okdr cesaretlı olamam zaten. Dr.uma guvenımız sonsuz o nederse o artık normalde de normalden yana zaten arkadaslarıma hep normal dogumu yaptırdı..ınsallah benım.de musaıttırcanım pelvik vajina ve makat arasındaki kısım deil mi? Çatıyla onun ne alakası var ki? Benim çatım 4 kg yu doğurcak müsaitlikte demişlerdi, boyum da çok uzun, ama çok yırtıldım mesela. Keşke yağlarla masaj yapsaydım diye çok pişman oldum , ama eltim 1.50 maşallah nerdeyse sıfır yırtık ile doğurdu.. ki doktorlar yırtık yada kesi ile ilgili söz veremem, o an karar verilecek bi durum diyorlar genelde
saglıkla gelsın bebısın ınsaAllah son haftalar gununu yakalayan bebıslerde oluyoır:)Ben de bugün gittim kontrole.
Karın çevresi bir hafta geriden geliyor ama normal dedi doktor. İki hafta geri- ileriyi normal kabul ediyoruz dedi. Aynen ben sormasam geri bile demeyecekti.
cok gecmiş olsun ınsaAllah verıler ılacların faydasını gorursunCanım gündüz daha az gece çok fena oluyor. Dr dediki eğer karaciğerden kaynaklı olursa baya kanatacak kadar izler oluyormuş, özellikle bacaklarda. Bu tür kaşıntılar olabilir dedi. Yumurta yapıyormuş canım. Her 2 dr da yumurtayı kes dedi. Sen de biraz azalt bence
ne guzel bebsını gormusun sancını da gordum ama normal canım panık yapma arada boyle boyle vucudumıuzu gercek dogum sancısına alıstırcak hıssedılen agrılar kasolmalarKüçük daha 3 kilo bile olmadı erken değilmi bilemedim biraz panik oldum açıkçası
Aynı benim karnımKarnıma bakın balon koymuş gibi@edosko @Kartanesii8892 Nilufer_3457 @Papatyamaviss 78 kiloyum bugune Bugün
Ya ben çok istiyorum o yüzdenKuzum beni cok gulduruyorsun herkeze gelsin ne guzel erken kavusursunuz diyorsun allahim gönlune gore versin saglikla bi kucagina al daArtik senin icin dua edecegim saglikla hemencecik gelsin diye kurban olrm okadarmi cok istiyorsun herkez evhamlaniyor telaslaniyor masallah cok rahatsin
Karnından nasıl anlıyorlar hala anlamadım doktor da bana karnın büyük dedi demekki oralarda olsam ben benim bebeğe 4 kilo derler :))Kizlar bugun dogumdan sonra kizim icin eve gelecek olan ebe geldi tanismaya. Yaninda kucuk bir makina tasiyodu kalbini dinledik. Karnimi mazureyle olcup kilo tahmininde bulundu. Suan 3.5 kilo tahmin ediyorum dedi. 2 hafta oncede hastanede 2900-3000 demislerdi. Sanirim kilolu bir bebek olacak :)
Kız büyükmüş ilk gebeliklerde karın çok çıkmazmış aslında herkes öyle diyor senin ilk de bile bu kadar karnın çıktıysa 2. De kapıdan sığmazsın diyorlar :))))Kizz nesi buyuk bu karnin.. hic abarti degil..9 aylik.hamileyiz.olcak o.kadar
Karnından nasıl anlıyorlar hala anlamadım doktor da bana karnın büyük dedi demekki oralarda olsam ben benim bebeğe 4 kilo derler :))
T tanem-tane20 evet pandufun enerjısıne hayranım ben de dıye dıye yaptırcak sezerciği bakk :) çok tatlı yaa hahahah:) boşa sevimli panduf yapmamıs nickiniYa ben çok istiyorum o yüzdençok sabırsızım 9 ay çok uzun bi sure
çok tatlııııııııtüllerimizgeldi kızlar acele cektım takıldıgı gb ama pilelerini buzecek öne dogru esım gelınce yanlardan da tutturulcak tokası var bıde ucuna bısüs takıcam:) yatak örtumuz de aldık yatagn ıcındekı somon rengı olan sey örtusu.halısı hala gelmedı azonce kızdım cıkarın kargoya dıye avize de gelsn duvarları doldurcam sonra fınısh:)
anladım canım, evet doğru tabi çatın dar dedikleri halde ısrarcı olup kendini de bebeği de sıkıntıya sokmanın anlamı Yok. İnş hangisi hayırlısı ve kolaysa o olur, ama içimden bi ses sen çok rahat normal doğuracaksın diyoro benım hatam pelvis yazacağıma pelvik olmuş klavyeden sanırım :) pelvis dedı dr yani çatı dr.um da zaten pelvis musaitlıgıne gore karar verıcem dedı. Ben ısrarla sezeryandan korkuyorum normal olsun ya dedim. Onun rısklerını anlattı fazla yırtılmaların olduktan sonra asla saglıklı degıl senın ıcın dedı ben de ozaman sıze bırakıyorum dedım. o benı bılgılendırdı tabılı yırtık vs o an bellı olur ama.bn ısrarla normal dogurcam dedim:) onun da gorevı benı uyarmak sonucta sagolsun dedı sonra ben de sezeryansa sezeryan dedım. yırtık olcak demedi çatın musaıt degılse nsıddetlı yırtıldktan snra cokmantksız olur dedı rısklerı anlattıgı halde normalı bekleyen cok oluyormuş ısrarcı olan ben okdr cesaretlı olamam zaten. Dr.uma guvenımız sonsuz o nederse o artık normalde de normalden yana zaten arkadaslarıma hep normal dogumu yaptırdı..ınsallah benım.de musaıttır
kuzum agzın bal yesın inşallah inşallah hepımız dualarımızla destegız birbirimize hepımız rahatca yapalım ınsallah olmazsa da ben rıske atmam tabı korkarım cokçok tatlııııııııgüzel günlerde kullansın inş prenses
anladım canım, evet doğru tabi çatın dar dedikleri halde ısrarcı olup kendini de bebeği de sıkıntıya sokmanın anlamı Yok. İnş hangisi hayırlısı ve kolaysa o olur, ama içimden bi ses sen çok rahat normal doğuracaksın diyor
Hadi insallah tez haberlerini aliriz kuzumYa ben çok istiyorum o yüzdençok sabırsızım 9 ay çok uzun bi sure
sağol canımm bırkac eksık var daha ıste 10gunde tamamlamaya calıscam ınsallah:)Güle güle kullanın, güzel vakitleriniz geçsin canım çok güzel olmuş Alya nin odasi
Aynen kuzum korkarim bukadar istekli ensona kalacak diye tez kucagina alsindaT tanem-tane20 evet pandufun enerjısıne hayranım ben de dıye dıye yaptırcak sezerciği bakk :) çok tatlı yaa hahahah:) boşa sevimli panduf yapmamıs nickini
Karnın normal canım sağlıkla gelsin kuzunKarnıma bakın balon koymuş gibi@edosko @Kartanesii8892 Nilufer_3457 @Papatyamaviss 78 kiloyum bugune Bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?