- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Cok ciciş guzel gunlerde kullan canim hali siparis vermistin gelmedimi dahaa bu daha net oldu rengi:)
Maşallah miniğine canım. İnşallah gönlüne göre olur. Muayene olmadan netleşmez zaten. Hayırlısı neyse o olsunkızlar kontrolden çıktık nst de güzel çıktı başgeliş hala. 2876gram 50.5cm olmusuz 36+4uz son adete gör 2buyuk cıktı degısmez artık ortalamayı baz alalım dedı. Çok güzel bir poz yakaladıbunu çerçeve yaap dedi hatta:) Normal doğum mu istiyorsun dedi kesınlıkle evet dedım biraz miniksin pelviğine bağlı bu yırtılma olma ıhtımalı cok olursa rıske atamam senı ama musaıtse pelviklerin ızın verıcem ama sezeryan ıhtımalı olabılırmıs çok üzüldüm anladı dr da merak etme muayenenı yapınca bellı olur çok yırtılma olursa bıanlamı olmaz sağlığın acısından hangısı uygunsa ona karar verıcem dedı eger sezeryan derse 10gun sonra bellı olcak işte kızlar dua edın de musaıt olsun çatılarım yoksa aralık sonuna mı verır bılmıyorum sancı gelmesın dıye cok bekletmez diyor ablamın ebe arkadaşlarıyla da konustuk. yıl sonuna denk gelmese 2ocak olsa en azındsn sezeryan olursa ama inşallah normal doğum olur çokçok istiyorum bu da kızımbana çok benziyor dr da söyledı ılk defa bukadar benzetıyorum anne bebegı dıye
Benimde öyle kocaman karnım varKızlar sizinkinin yanında benimki kocaman ay ne güzel çok çatlak olmadan doğurun bari
Doktor büyük dedi ne biliyim psikolojimi bozdusenin karnin cok guzel resmini gordum normal buyuklugu :) ebeler elle kontrol ediyorlar bayagi bebege dokunur gibi biraz bastirarak
, zaten ebe bebegi eliyle kontrol edince bebek sirtini falan hep bir yerden cikariyor rahati bozuldugu icin. Karnin genisligini, uzunlugunu baz aliyorlar, dokunuyorlar. Oglumda ultrason sonuclarindan daha iyi bilmislerdi dogumunda kac kilo olacagini :) eski usul bir yontem ama anliyorlar valla :) bana gelenin yasida bayagi vardi 25 yildir bu meslegi yapiyormus
Selam kızlar.
Doktordan geldik.
Kilosu 2600 civarı çıktı. Normal sınırlarda dedi doktor. Progestani da bırakmamı söyledi.
Progestan kullanan arkadaşlar sizin doktorunuz ne diyor birakmanizi istedi mi ya da ne zaman bırakacaksın iz?
@Ytmz canım kilom 69.
tüllerimizgeldi kızlar acele cektım takıldıgı gb ama pilelerini buzecek öne dogru esım gelınce yanlardan da tutturulcak tokası var bıde ucuna bısüs takıcam:) yatak örtumuz de aldık yatagn ıcındekı somon rengı olan sey örtusu.halısı hala gelmedı azonce kızdım cıkarın kargoya dıye avize de gelsn duvarları doldurcam sonra fınısh:)
Kızlar selam, hepinize iyi dilekleri ve duaları için çok teşekkürler. Şimdi geldik dr dan. Perinatolog baktı, minyon bebek şu aşamada gelişim geriliği yok dedi. Kendi dr umla da görüştüm. Haftalık takip edicekler. Kaşıntılar için de karaciğer ve safradan şüphelendiler çıkacak sonuca göre ilaç verecekler. 2 hafta daha dursa kızçem içerde sonrası doğsa da sıkıntı olmaz büyük ölçüde dedi dr. Çok şükür rahatladım
sağol canımm gelmedı kadına kac gundur yazıyorum ha bugun dıye dıye sabrım sona geldı ıster ıstemez tedarıkte sıkıntı yasanmıs anlastıgı fabrıkayla alakalı dıyor bugun cıkarcaklardı kargoya sızle 15halı dedı ben de ogrenın kesın dönun dedım vazgecıcem dıcem 2gune gelmezse kendılerı magdur olur cnku.kapıda odeme ıdı havale fln yapılmadı kendılerı düşünsün elınde kalırsaCok ciciş guzel gunlerde kullan canim hali siparis vermistin gelmedimi daha
Geçmiş olsun canım bunuda atlattin sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah rabbimBenim zaten sorunluydu gebeliğim hep kanamam falan olmuştu sıkı takip ediyodu kadın doğumcum 5. Ay civarında böbreğine de bakalım dedi bi baktı üst sınırı 10 olan değer benim 28 mm olmuş normalde ağrı falan olurmuş benim yoktu ürolojiye yönlendirdi üroloji de biraz takip edelim ağrın da yoksa büyümesine göre takalım dedi 15 günde bi bakıyodu kendisi ultrasonla en son 33 olmuş takıcaz dedi
Canım drun ne diyorKızlar nst de sancım çıktı imdat
Kız beyim(çok severim beyim demeyi :) gelmişti buraya dalmışım yemek yok tabi koştur koştur makarna yaptım sonra da eşime diyorum ki ay Bugün çok belim ağrıdı yemek yapamadım yattım halbuki yalan kk yüzünden diyemiyorum tabiT tanem-tane20 evet pandufun enerjısıne hayranım ben de dıye dıye yaptırcak sezerciği bakk :) çok tatlı yaa hahahah:) boşa sevimli panduf yapmamıs nickini
Canim cati meselesi degilde..benim kuzenimde normal diye tutturdu.. bebek tehlikeye girdi en son kabul etti sezeryani.eşimin kuzenı hamıle 29.haftada o da ona anlattım kızlar arkadası gecen dogum.yapmıs catısı musaıt degıl dendıgı halde yapıcam demıs ve yırtık olmuş epey hala oturamyormuş. o göze almıs artık ımza mı atrı nolduysa 12saat beklemıs sonra bebek kakasını yapmıs tam bır ıskence gbydi demiş sanırım dr. da bunu kastettı bana. cok karısık işler vallahı
hahaha al benden okadar canım bazen kapılıyorum oyuzden yazın gırmıyodum pek surda 1aydır falan gırer oldum sureklı. anlamıyorum işlerim kalıyor cok yemek bıle unutmussun bravo hahha:) sen onu 36 yapp
Kız beyim(çok severim beyim demeyi :) gelmişti buraya dalmışım yemek yok tabi koştur koştur makarna yaptım sonra da eşime diyorum ki ay Bugün çok belim ağrıdı yemek yapamadım yattım halbuki yalan kk yüzünden diyemiyorum tabidoğurayım ya artık yanımda olsun bebem yetmez mi 34 bitiyor işte yarın bana bu kadar hamilelik yetti
Güle güle kullan canım benimkiler de yolda şuan
Maşallah minigine saglikla gelsin yavrun
Hakkında ne hayırlısi ise rabbim onu nasip etsin
@Kartanesii8892 tulun rengi cok yakismis guzel gunlerde kullanin insallah
Cok ciciş guzel gunlerde kullan canim hali siparis vermistin gelmedimi daha
Teşekkür ederim yol arkadaşlarım❤❤❤Maşallah miniğine canım. İnşallah gönlüne göre olur. Muayene olmadan netleşmez zaten. Hayırlısı neyse o olsun
düzensiz ama sancı baya baya var gibi canım takip et kasılma aralarını düzene girerse doğum savcısıdır hayırlısı olsun inşallah:)Anlayan var mı niye böyle çıktı acaba
Yaa sadece gobişin var ne tatlış :) benim gobiş toto ne ararsan her yerim büyüdü valla :))kinder sürprizim bu da benim.leblebi yutmuş solucan gibiyim resmen :/pazar alışverişteyken çekmiştim eşim kabıne gelemıyo dıye S Sevimlipanduf
bu pantolon hamıle pantlnu 5.ayımda aldım ve bana baya bol gelıodu gıyemıcem bunu dıye aglamıstım hatta. smdı zor gırıyorum oderece zayıftım aslında popomdan da cok aldımm kuzum ama zayıf oldugum ıcın tanımayanlar anlamıyorlar ben ve eşim anlıyoruz onu da tabiYaa sadece gobişin var ne tatlış :) benim gobiş toto ne ararsan her yerim büyüdü valla :))
Senin gobus..kendine gore varmis.kinder sürprizim bu da benim.leblebi yutmuş solucan gibiyim resmen :/pazar alışverişteyken çekmiştim eşim kabıne gelemıyo dıye S Sevimlipanduf
Anladim kuzum kapida odemeyee cokta sıkıntı yapilacak bir durum degil senide anliyorum heves ediyorsun bitsin iatiyorsunda kredi kerti odeme yapmis olsaydn dahada kurt duserdi icine bu arada hangi siteydi kuzum bende bi bakayimsağol canımm gelmedı kadına kac gundur yazıyorum ha bugun dıye dıye sabrım sona geldı ıster ıstemez tedarıkte sıkıntı yasanmıs anlastıgı fabrıkayla alakalı dıyor bugun cıkarcaklardı kargoya sızle 15halı dedı ben de ogrenın kesın dönun dedım vazgecıcem dıcem 2gune gelmezse kendılerı magdur olur cnku.kapıda odeme ıdı havale fln yapılmadı kendılerı düşünsün elınde kalırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?