2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah miniğine canım. İnşallah gönlüne göre olur. Muayene olmadan netleşmez zaten. Hayırlısı neyse o olsun

Doktor büyük dedi ne biliyim psikolojimi bozdu gerçi suyum fazlaymış ondandır belki de

Maşallah meleğine canım

Odaniz çok güzel olmuş canım güle güle kullanın

Güzel haberlerine sevindim canım sağlıkla kavusalim evladlarimiza inşallah

Cok ciciş guzel gunlerde kullan canim hali siparis vermistin gelmedimi daha
sağol canımm gelmedı kadına kac gundur yazıyorum ha bugun dıye dıye sabrım sona geldı ıster ıstemez tedarıkte sıkıntı yasanmıs anlastıgı fabrıkayla alakalı dıyor bugun cıkarcaklardı kargoya sızle 15halı dedı ben de ogrenın kesın dönun dedım vazgecıcem dıcem 2gune gelmezse kendılerı magdur olur cnku.kapıda odeme ıdı havale fln yapılmadı kendılerı düşünsün elınde kalırsa

Geçmiş olsun canım bunuda atlattin sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah rabbim

T tanem-tane20 evet pandufun enerjısıne hayranım ben de dıye dıye yaptırcak sezerciği bakk :) çok tatlı yaa hahahah:) boşa sevimli panduf yapmamıs nickini
Kız beyim(çok severim beyim demeyi :) gelmişti buraya dalmışım yemek yok tabi koştur koştur makarna yaptım sonra da eşime diyorum ki ay Bugün çok belim ağrıdı yemek yapamadım yattım halbuki yalan kk yüzünden diyemiyorum tabi doğurayım ya artık yanımda olsun bebem yetmez mi 34 bitiyor işte yarın bana bu kadar hamilelik yetti

Canim cati meselesi degilde..benim kuzenimde normal diye tutturdu.. bebek tehlikeye girdi en son kabul etti sezeryani.
Yani diyecegim sudur..biseyde israr etmemek lazim..saglikli dogsun kavusalim..nasil gelisirse dogum sekli oyle olsun...

hahaha al benden okadar canım bazen kapılıyorum oyuzden yazın gırmıyodum pek surda 1aydır falan gırer oldum sureklı. anlamıyorum işlerim kalıyor cok yemek bıle unutmussun bravo hahha:) sen onu 36 yapp

Güle güle kullan canım benimkiler de yolda şuan

Maşallah minigine saglikla gelsin yavrun
Hakkında ne hayırlısi ise rabbim onu nasip etsin

@Kartanesii8892 tulun rengi cok yakismis guzel gunlerde kullanin insallah

Cok ciciş guzel gunlerde kullan canim hali siparis vermistin gelmedimi daha

Maşallah miniğine canım. İnşallah gönlüne göre olur. Muayene olmadan netleşmez zaten. Hayırlısı neyse o olsun
Teşekkür ederim yol arkadaşlarım❤❤❤

Yaa sadece gobişin var ne tatlış :) benim gobiş toto ne ararsan her yerim büyüdü valla :))
bu pantolon hamıle pantlnu 5.ayımda aldım ve bana baya bol gelıodu gıyemıcem bunu dıye aglamıstım hatta. smdı zor gırıyorum oderece zayıftım aslında popomdan da cok aldımm kuzum ama zayıf oldugum ıcın tanımayanlar anlamıyorlar ben ve eşim anlıyoruz onu da tabi

Anladim kuzum kapida odemeyee cokta sıkıntı yapilacak bir durum degil senide anliyorum heves ediyorsun bitsin iatiyorsunda kredi kerti odeme yapmis olsaydn dahada kurt duserdi icine bu arada hangi siteydi kuzum bende bi bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…