2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tabiki canım kasığında planlı bi dikis mi özel bölgede nekadar olacağı belirsiz bi dikis mi tabiki planlı olan yani zor olacaksa zorlamanın alemi yok sezaryen de bikac gün agrin oluyor ama benim de normal doğum sonrası baya çeken tanıdıklarım oldu hayirlisi herkes için ama rahat doğuranlar da var öyle olacaksa ne mutlu en güzeli normali elbet

) aferim akilli kadinin hali başka oluyor aman hertürlu doyuyor insan en iyisini yapmisin yarin git hastanene yeter aaa beni alın dogurmak istiyorum de.

Kız bebek hamileliğinde basen ve kalça alırmış kiloyu bel kalinlasirmis benim hepsi de oldu doğumdan sonra gider insallah :))
S Sevimlipanduf seninle kilolarımız aynı ben de 68 le başladım da 74 oldum en son daha da alırım

Anladim kuzum kapida odemeyee cokta sıkıntı yapilacak bir durum degil senide anliyorum heves ediyorsun bitsin iatiyorsunda kredi kerti odeme yapmis olsaydn dahada kurt duserdi icine bu arada hangi siteydi kuzum bende bi bakayim
evet canım bitsın bodha ugrasmayalım istiyorum havale de oluyordu ama neolur neolmaz atmayalım dedık gelmeden cunku ürünü açmadan odemeyı de yapmam yanı. instagramda senso_consept canım dedıgın gb ben zorluyoru acele etsınler dıye odeme yapmıs olsam sıkıntı olurdu

sırtım da yaglandı kalınladı sutyen kopcalarından da anlıyorum göğüslerim ilk buyudugu gb ama arkaları gıtgıde kapanmıyor oncekı bedenımın:) ben de kalsınlar istiyorum sız bana verın

Canım ben 2 haftalık kullandım adet gibi ağrılarım vardı 36 da bıraktırdı doktorum 34de fln baslamıstım zaten . Maşallah iyi olmanıza çok sevindim canım

Doktor büyük dedi ne biliyim psikolojimi bozdu gerçi suyum fazlaymış ondandır belki de

Doktor büyük dedi ne biliyim psikolojimi bozdu gerçi suyum fazlaymış ondandır belki de

Belki resimde anlasilmiyo cunku normal gorunuyo karnin tam kivaminda:) Buda benim karnim :) Bana buyuk ya da kucuk gibi yorumlar yapilmadi ama hic karnimin boyuyla ilgili. sadece bebegin kilosuyla ilgili tahminde bulunuyolar.

Eklentiler

• 20181211_194643.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 95
Arkadaşlar aklıma takılan bi şey var uzun zamandır..
Afedersiniz popomun arasında, makatın üstünde (makatta değil) tam kuyruk sokumumda et beni gibi bi şey çıktı.. Yazın yazlıkta çok kabızlık çekmiştim, o dönem çıktığını hatırlıyorum ama basur da değil çünkü makatta değil. 1 tane orda ööööyle duruyor. Ne büyüyor ne çoğalıyor.. Ne bu böyle ya? Bunun bi çözümü var mı ki?

) aferim akilli kadinin hali başka oluyor aman hertürlu doyuyor insan en iyisini yapmisin yarin git hastanene yeter aaa beni alın dogurmak istiyorum de.
Yaa daha erken diyorlar bebişim şimdi doğsa 2 kilo avcumun içi kadar bişiy olur mecbur bekliycez hatta eşim Çorum’a gidecek ya ocağın ilk haftası gelsin minnak kızımız ne güzel olur

Belki resimde anlasilmiyo cunku normal gorunuyo karnin tam kivaminda:) Buda benim karnim :) Bana buyuk ya da kucuk gibi yorumlar yapilmadi ama hic karnimin boyuyla ilgili. sadece bebegin kilosuyla ilgili tahminde bulunuyolar.
37. Hafta için olması gereken kadar canım maşallah

Büyük konuşmayayım ama ben de öyle. İkinciyi yapamayabilirim
Öyle demeyin ben sizin gibi düşünüyordum sanki rabbimin gücüne gitti uzun süre ikinci evlâd için bekledim ve uğraştım Kahsen
Bir süre sonra ikinci aşkı düşüyor bende büyük oğlum 5. Yaşına girmesi ile oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…