Çok az sonra bitecek bi daha hamile kalmayı düşünmüyorum o yüzden pozitif bakmaya çalışıyorumAllah sabır versin hepimize canım
saglıkla gelsın bebısın ınsaAllah son haftalar gununu yakalayan bebıslerde oluyoır:)
Sağolun kızlarMaşallah meleğine canım
Tabiki canım kasığında planlı bi dikis mi özel bölgede nekadar olacağı belirsiz bi dikis mi tabiki planlı olan yani zor olacaksa zorlamanın alemi yok sezaryen de bikac gün agrin oluyor ama benim de normal doğum sonrası baya çeken tanıdıklarım oldu hayirlisi herkes için ama rahat doğuranlar da var öyle olacaksa ne mutlu en güzeli normali elbeteşimin kuzenı hamıle 29.haftada o da ona anlattım kızlar arkadası gecen dogum.yapmıs catısı musaıt degıl dendıgı halde yapıcam demıs ve yırtık olmuş epey hala oturamyormuş. o göze almıs artık ımza mı atrı nolduysa 12saat beklemıs sonra bebek kakasını yapmıs tam bır ıskence gbydi demiş sanırım dr. da bunu kastettı bana. cok karısık işler vallahı
Kız beyim(çok severim beyim demeyi :) gelmişti buraya dalmışım yemek yok tabi koştur koştur makarna yaptım sonra da eşime diyorum ki ay Bugün çok belim ağrıdı yemek yapamadım yattım halbuki yalan kk yüzünden diyemiyorum tabidoğurayım ya artık yanımda olsun bebem yetmez mi 34 bitiyor işte yarın bana bu kadar hamilelik yetti
bu pantolon hamıle pantlnu 5.ayımda aldım ve bana baya bol gelıodu gıyemıcem bunu dıye aglamıstım hatta. smdı zor gırıyorum oderece zayıftım aslında popomdan da cok aldımm kuzum ama zayıf oldugum ıcın tanımayanlar anlamıyorlar ben ve eşim anlıyoruz onu da tabi
evet canım bitsın bodha ugrasmayalım istiyorum havale de oluyordu ama neolur neolmaz atmayalım dedık gelmeden cunku ürünü açmadan odemeyı de yapmam yanı. instagramda senso_consept canım dedıgın gb ben zorluyoru acele etsınler dıye odeme yapmıs olsam sıkıntı olurduAnladim kuzum kapida odemeyee cokta sıkıntı yapilacak bir durum degil senide anliyorum heves ediyorsun bitsin iatiyorsunda kredi kerti odeme yapmis olsaydn dahada kurt duserdi icine bu arada hangi siteydi kuzum bende bi bakayim
sırtım da yaglandı kalınladı sutyen kopcalarından da anlıyorum göğüslerim ilk buyudugu gb ama arkaları gıtgıde kapanmıyor oncekı bedenımın:) ben de kalsınlar istiyorumKız bebek hamileliğinde basen ve kalça alırmış kiloyu bel kalinlasirmis benim hepsi de oldu doğumdan sonra gider insallah :))
S Sevimlipanduf seninle kilolarımız aynı ben de 68 le başladım da 74 oldum en son daha da alırım
Canım ben 2 haftalık kullandım adet gibi ağrılarım vardı 36 da bıraktırdı doktorum 34de fln baslamıstım zaten . Maşallah iyi olmanıza çok sevindim canımSelam kızlar.
Doktordan geldik.
Kilosu 2600 civarı çıktı. Normal sınırlarda dedi doktor. Progestani da bırakmamı söyledi.
Progestan kullanan arkadaşlar sizin doktorunuz ne diyor birakmanizi istedi mi ya da ne zaman bırakacaksın iz?
@Ytmz canım kilom 69.
Sen de bendensin kız tek karnim olsa neyse bi o kadar da arkada varYaa sadece gobişin var ne tatlış :) benim gobiş toto ne ararsan her yerim büyüdü valla :))
Sağol canım çok teşekkür ederimCanım ben 2 haftalık kullandım adet gibi ağrılarım vardı 36 da bıraktırdı doktorum 34de fln baslamıstım zaten . Maşallah iyi olmanıza çok sevindim canım
Benim için de büyük sorun bu :/Sen de bendensin kız tek karnim olsa neyse bi o kadar da arkada var( umarim emzirirken gider bu kilolar
Doktor büyük dedi ne biliyim psikolojimi bozdugerçi suyum fazlaymış ondandır belki de
Doktor büyük dedi ne biliyim psikolojimi bozdugerçi suyum fazlaymış ondandır belki de
Çok az sonra bitecek bi daha hamile kalmayı düşünmüyorum o yüzden pozitif bakmaya çalışıyorum
Büyük konuşmayayım ama ben de öyle. İkinciyi yapamayabilirim
Yaa daha erken diyorlar bebişim şimdi doğsa 2 kilo avcumun içi kadar bişiy olur mecbur bekliycez) aferim akilli kadinin hali başka oluyor aman hertürlu doyuyor insan en iyisini yapmisin yarin git hastanene yeter aaa beni alın dogurmak istiyorum de.
Bende şimdilik öyle duşunenlerdenim açıkçasıBüyük konuşmayayım ama ben de öyle. İkinciyi yapamayabilirim
Sadece karnın var canım oda normal maşallahkinder sürprizim bu da benim.leblebi yutmuş solucan gibiyim resmen :/pazar alışverişteyken çekmiştim eşim kabıne gelemıyo dıye S Sevimlipanduf
37. Hafta için olması gereken kadar canım maşallahBelki resimde anlasilmiyo cunku normal gorunuyo karnin tam kivaminda:) Buda benim karnim :) Bana buyuk ya da kucuk gibi yorumlar yapilmadi ama hic karnimin boyuyla ilgili. sadece bebegin kilosuyla ilgili tahminde bulunuyolar.
Öyle demeyin ben sizin gibi düşünüyordum sanki rabbimin gücüne gitti uzun süre ikinci evlâd için bekledim ve uğraştımBüyük konuşmayayım ama ben de öyle. İkinciyi yapamayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?