- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Bana yakın geliyormuş eşin yozgata yakın ÇorumYaa daha erken diyorlar bebişim şimdi doğsa 2 kilo avcumun içi kadar bişiy olur mecbur bekliycezhatta eşim Çorum’a gidecek ya ocağın ilk haftası gelsin minnak kızımız ne güzel olur
epey var senın de canım baya yumurta koymus gbsın çevremde kim görse Konu komşu falan cinsiyeti erkek mi diyor Hastanede falan da diyorlar top gibi olunca erkek olurmuş aslında erkekler genıs dıye göruyorum kuzenımın kaenı hıc yok enıne ıc karın dıye tabır edılem.her ne ıse onunla alakalı sanırım:) Eşim bu akşam diyor Ne kadar ilginç kanguru gibi hep senınle. uyuyorsun geziyorsun içinde bir canlı hep seninle.. yaa dedim.. Değerimi bil işte...:)Belki resimde anlasilmiyo cunku normal gorunuyo karnin tam kivaminda:) Buda benim karnim :) Bana buyuk ya da kucuk gibi yorumlar yapilmadi ama hic karnimin boyuyla ilgili. sadece bebegin kilosuyla ilgili tahminde bulunuyolar.
Benim ikinci canım bende çok korkuyorum 3. Hamile kalırım diye çok ilerde isteriz belki diyorumBüyük konuşmayayım ama ben de öyle. İkinciyi yapamayabilirim
oo Maşallah o göbişeeeBu gobuste benim
Bu gobuste benim
37. Hafta için olması gereken kadar canım maşallah
Sana da masallah, seninkide asagida:)Bu gobuste benim
Tecrübesizlikten mi bilmiyorum ama düşünüyorum da 2. Çocuk Fikri nasıl geliyor insanın içine. Eşim çok ara vermeyelim hemen 2.yi deneyelım dıyor 2yaslarındayken kızımız. Bana cok çok uzak gelıyor o fikir kızıyorum ona da :)Benim ikinci canım bende çok korkuyorum 3. Hamile kalırım diye çok ilerde isteriz belki diyorum
2. Benim canım ve çok zor geçti =( o yüzden uzaklaşıyorum o fikirdenÖyle demeyin ben sizin gibi düşünüyordum sanki rabbimin gücüne gitti uzun süre ikinci evlâd için bekledim ve uğraştımKahsen
Bir süre sonra ikinci aşkı düşüyor bende büyük oğlum 5. Yaşına girmesi ile oldu
Çatlak nasıl bir şey canım özel bölgemle Göbeğimin arasında bugün yuvarlak bir morluk fark ettim yani Google da yazıyorum ama devasa çizgiler çıkıyor karşıma anlamadım yani sağlık ocağında Ebe hiç çatlamamııssın nasıl başardın dedi bu kadar gerilmeye derim ince olduğu için çok su içiyorum ona bağladı Doktora da soracaktım ama odamız bayağı karanlık sormadım göremez diye bir de krem kullanıyorum ama çok aksattım yani düzenli kullanamadımSagol canim ♡ yeteri kadar catlamisti zaten istedigi kadar buyusun :))
Yaa bebiş olmadan ben de eşimle geziyordum ne güzel şimdi ne mümkün gitmek gerçi küçük şehirler ama olsun maksat gezmek olsun bana :)) şimdi anneme nasıl gideceğim diye düşünüyorum :/Bana yakın geliyormuş eşin yozgata yakın Çorum
Eşini dinle arayı açma derim sana bir abla tavsiyesi ben çok pişmanımTecrübesizlikten mi bilmiyorum ama düşünüyorum da 2. Çocuk Fikri nasıl geliyor insanın içine. Eşim çok ara vermeyelim hemen 2.yi deneyelım dıyor 2yaslarındayken kızımız. Bana cok çok uzak gelıyor o fikir kızıyorum ona da :)
Ben ebeveynlik kitaplarının genelinin önerdiği 4 yaşı bekledim canım kızım 4 yaşında iken bir kardeşi olsun diyordum Rabbim nasip etti şükür memnunum zamanlamadan ve 2. Den ama çok zor geçtiği için bir daha hamile kalma fikri beni çok endişelendiriyorTecrübesizlikten mi bilmiyorum ama düşünüyorum da 2. Çocuk Fikri nasıl geliyor insanın içine. Eşim çok ara vermeyelim hemen 2.yi deneyelım dıyor 2yaslarındayken kızımız. Bana cok çok uzak gelıyor o fikir kızıyorum ona da :)
İkinci ise söyleyecek sözüm yok seninle aynı fikirdeyim zor geçti benimde zor gebe kaldığım için bu gebelikten önce bir gebe kalayım korunmayacagim üçüncüde gelsin diyordum ama şimdi...2. Benim canım ve çok zor geçti =( o yüzden uzaklaşıyorum o fikirden
sırtım da yaglandı kalınladı sutyen kopcalarından da anlıyorum göğüslerim ilk buyudugu gb ama arkaları gıtgıde kapanmıyor oncekı bedenımın:) ben de kalsınlar istiyorumsız bana verın
Bende şimdilik öyle duşunenlerdenim açıkçasıstresi beni bitirdi, bunları unutursam inşaallah bi 5 sene sonrası falan belli yeniden isterim :)
Ama çok zor kuzuu bende uzun bi sure düşünmüyorum diyorum hatta 29 yaşındayım işte şimdi, 39 da yaparım bi daha 40 da çocuk defterini kapatırım diyorumEşini dinle arayı açma derim sana bir abla tavsiyesi ben çok pişmanım
Öyle demeyin ben sizin gibi düşünüyordum sanki rabbimin gücüne gitti uzun süre ikinci evlâd için bekledim ve uğraştımKahsen
Bir süre sonra ikinci aşkı düşüyor bende büyük oğlum 5. Yaşına girmesi ile oldu
canim arkadasim hamileyken yuzunde et beni gibi buyuk birsey cikmis doktor bir ilaç sürmüs yarim saate düşer demis yarim saat kalmadan düstu diyor eger dedigin öyle birseyseArkadaşlar aklıma takılan bi şey var uzun zamandır..
Afedersiniz popomun arasında, makatın üstünde (makatta değil) tam kuyruk sokumumda et beni gibi bi şey çıktı.. Yazın yazlıkta çok kabızlık çekmiştim, o dönem çıktığını hatırlıyorum ama basur da değil çünkü makatta değil. 1 tane orda ööööyle duruyor. Ne büyüyor ne çoğalıyor.. Ne bu böyle ya? Bunun bi çözümü var mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?