- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
canim arkadasim hamileyken yuzunde et beni gibi buyuk birsey cikmis doktor bir ilaç sürmüs yarim saate düşer demis yarim saat kalmadan düstu diyor eger dedigin öyle birseyse
4-5 yaş iyidir aslında ama bende şuan ki durumumla hayır diyorum belki o zaman çok isteriz bilemiyorum, şimdi ilk bebeğimin çocukluğundan çalmak da istemiyorum onunla çok güzel hayallerim var bi sürü oyunlar biriktiriyorum hemen abla olsun büyüsün istemiyorumTecrübesizlikten mi bilmiyorum ama düşünüyorum da 2. Çocuk Fikri nasıl geliyor insanın içine. Eşim çok ara vermeyelim hemen 2.yi deneyelım dıyor 2yaslarındayken kızımız. Bana cok çok uzak gelıyor o fikir kızıyorum ona da :)
Çatlak nasıl bir şey canım özel bölgemle Göbeğimin arasında bugün yuvarlak bir morluk fark ettim yani Google da yazıyorum ama devasa çizgiler çıkıyor karşıma anlamadım yani sağlık ocağında Ebe hiç çatlamamııssın nasıl başardın dedi bu kadar gerilmeye derim ince olduğu için çok su içiyorum ona bağladı Doktora da soracaktım ama odamız bayağı karanlık sormadım göremez diye bir de krem kullanıyorum ama çok aksattım yani düzenli kullanamadım
Hemen baktım ki seninki de küçük duruyor valla :) ortalık hep gobiş oldu allahım çok güzelP Puddingmuf A anneveoglusu S Sevimlipanduf @Kartanesii8892 profile koydum şimdilik bakin isterseniz buda bende bugünden
Eşini dinle arayı açma derim sana bir abla tavsiyesi ben çok pişmanım
epey var senın de canım baya yumurta koymus gbsın çevremde kim görse Konu komşu falan cinsiyeti erkek mi diyor Hastanede falan da diyorlar top gibi olunca erkek olurmuş aslında erkekler genıs dıye göruyorum kuzenımın kaenı hıc yok enıne ıc karın dıye tabır edılem.her ne ıse onunla alakalı sanırım:) Eşim bu akşam diyor Ne kadar ilginç kanguru gibi hep senınle. uyuyorsun geziyorsun içinde bir canlı hep seninle.. yaa dedim.. Değerimi bil işte...:)
Bende gidecektim ama bu haftadan sonra zor geldi bana da keşke erken gitseydm :)Perşembe günü doğuma hazırlık kursuna gidecektik . Haber geldi, iptal etmişler.
Moralim sıfır sıfır sıfır
Benim ilk hamileligimde catlamadi catlamadi 9. Aya girdim catladi canm simdi de iyice belirginlestiler tekrardan piril piril parliyorumBu karın da çatlaklık ne zaman başlıyor genelde son haftalarda mi benim daha yok olmasın da insallah :))
oo Maşallah o göbişeeesenın de epey aşagı düşmüş canım bebişşş:)
Maşallah canım seninkinede benim okadar yok gibi geliyo bana da ya
Sana da masallah, seninkide asagida:)
P Puddingmuf A anneveoglusu S Sevimlipanduf @Kartanesii8892 profile koydum şimdilik bakin isterseniz buda bende bugünden
Kardeşlik iliskisi için yaş farkı bu kadar iyi değil benim İlk doğum 30 da oldu bunda 41 de olacak 11 yaş biri ergen olma modunda biri bebek kardeşlik ilişkisi için oyun arkadaşı olsun istiyorsan 3-4 yaşı gecirmeyeceksinAma çok zor kuzuu bende uzun bi sure düşünmüyorum diyorum hatta 29 yaşındayım işte şimdi, 39 da yaparım bi daha 40 da çocuk defterini kapatırım diyorum
P Puddingmuf A anneveoglusu S Sevimlipanduf @Kartanesii8892 profile koydum şimdilik bakin isterseniz buda bende bugünden
bence kalsınnn cok tatlı prof olmus konseptini yesinler canm:) ben de eşimle çektim yıne elımızle ama bır turlu ayarlayamadım.kb koyamıyorum nedense hep hata verıyooo:)canim arkadasim hamileyken yuzunde et beni gibi buyuk birsey cikmis doktor bir ilaç sürmüs yarim saate düşer demis yarim saat kalmadan düstu diyor eger dedigin öyle birseyse
canımm ablam morluk sa catlak olablr dedı ama leke gb yanı bendekı suan cokrahat secemıyorum esıme soruyorum ben ne anlıcam kı catlaktan bence catlamamıs dıyor Bir Sabah uyandım ve çatlakları fark ettim diyenleri görüyorum ınsallah olmaz canım sağol ama olursa da can feda benm de bebegıme ❤Catlak iste o devasa cizgiler oluyor:) kiminde cok kiminde az ama olsaydi sende emin ol fsrkederdin :) cok sanslisin canim son ayda cok olur bol bol suya ve nemlendirmeye dikkat et gunde 2 kere nemlendir bolca ins hic catlagin olmaz ♡
Bu bebeğimi çok çok istedim hatta sırf yaşım geçiyor anne olmalıyım düşüncesi ile evlendim bile diyebilirim ama ben sürecin bu kadar stresli geçtiğini bilmiyordum ne biliyim ablamlar yengemler ya da arkadaşlarım hepsi bebekli ama böyle anlatmamışlardı :)) ya da ben çok evhamlıyım ondan böyleyim bilmiyorumKardeşlik iliskisi için yaş farkı bu kadar iyi değil benim İlk doğum 30 da oldu bunda 41 de olacak 11 yaş biri ergen olma modunda biri bebek kardeşlik ilişkisi için oyun arkadaşı olsun istiyorsan 3-4 yaşı gecirmeyeceksin
Bir 37 yaş sonrası doğurganlık düşüyor
En güzel oyun arkadaşı kendi kardeşi inan bana anne olarak bir yere kadar oluyor4-5 yaş iyidir aslında ama bende şuan ki durumumla hayır diyorum belki o zaman çok isteriz bilemiyorum, şimdi ilk bebeğimin çocukluğundan çalmak da istemiyorum onunla çok güzel hayallerim var bi sürü oyunlar biriktiriyorum hemen abla olsun büyüsün istemiyorum
Seninkide hic bahsettigin gibi degil..bence kilonuda gostrrmiyorsun.Bu gobuste benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?