2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canim arkadasim hamileyken yuzunde et beni gibi buyuk birsey cikmis doktor bir ilaç sürmüs yarim saate düşer demis yarim saat kalmadan düstu diyor eger dedigin öyle birseyse

Evet canım, sanırım öyle bi şey.. En iyisi bi dermatoloğa gitmek sanırım, dediğin şeyden yapmak. Hamilelikte bi zararı olur mu ki?

4-5 yaş iyidir aslında ama bende şuan ki durumumla hayır diyorum belki o zaman çok isteriz bilemiyorum, şimdi ilk bebeğimin çocukluğundan çalmak da istemiyorum onunla çok güzel hayallerim var bi sürü oyunlar biriktiriyorum hemen abla olsun büyüsün istemiyorum

Catlak iste o devasa cizgiler oluyor:) kiminde cok kiminde az ama olsaydi sende emin ol fsrkederdin :) cok sanslisin canim son ayda cok olur bol bol suya ve nemlendirmeye dikkat et gunde 2 kere nemlendir bolca ins hic catlagin olmaz ♡

Eşini dinle arayı açma derim sana bir abla tavsiyesi ben çok pişmanım

2 yıl mantıklı dimi ben de oyle dusunuyorum eşim de bugün demez mi odalardan bahsediyoruz ayrı odaları olur dedim bismillah daha 1.gelmedi olsun 1 yıl sonra da diğeri olsun ben ne ara dinleneceğim vücut olarak da dinlenmesi lazim 2 yil iyidir iyi dedimerkeklere kolay geliyor galiba daha bebek tecrübemiz yok ama yaşadıktan sonra da aynı şeyleri diyecek mi merak ediyorum

Karnim oglumdada boyleydi bende hic fark olmadi:) herhalde fiziki yapiyla alakali. Gercekten annelik cok emekli bir sey ama dunyalar tatlisi bebislere degmez mi♡

Ama çok zor kuzuu bende uzun bi sure düşünmüyorum diyorum hatta 29 yaşındayım işte şimdi, 39 da yaparım bi daha 40 da çocuk defterini kapatırım diyorum
Kardeşlik iliskisi için yaş farkı bu kadar iyi değil benim İlk doğum 30 da oldu bunda 41 de olacak 11 yaş biri ergen olma modunda biri bebek kardeşlik ilişkisi için oyun arkadaşı olsun istiyorsan 3-4 yaşı gecirmeyeceksin

Bir 37 yaş sonrası doğurganlık düşüyor

canim arkadasim hamileyken yuzunde et beni gibi buyuk birsey cikmis doktor bir ilaç sürmüs yarim saate düşer demis yarim saat kalmadan düstu diyor eger dedigin öyle birseyse
bence kalsınnn cok tatlı prof olmus konseptini yesinler canm:) ben de eşimle çektim yıne elımızle ama bır turlu ayarlayamadım.kb koyamıyorum nedense hep hata verıyooo:)

Catlak iste o devasa cizgiler oluyor:) kiminde cok kiminde az ama olsaydi sende emin ol fsrkederdin :) cok sanslisin canim son ayda cok olur bol bol suya ve nemlendirmeye dikkat et gunde 2 kere nemlendir bolca ins hic catlagin olmaz ♡
canımm ablam morluk sa catlak olablr dedı ama leke gb yanı bendekı suan cokrahat secemıyorum esıme soruyorum ben ne anlıcam kı catlaktan bence catlamamıs dıyor Bir Sabah uyandım ve çatlakları fark ettim diyenleri görüyorum ınsallah olmaz canım sağol ama olursa da can feda benm de bebegıme ❤

Bu bebeğimi çok çok istedim hatta sırf yaşım geçiyor anne olmalıyım düşüncesi ile evlendim bile diyebilirim ama ben sürecin bu kadar stresli geçtiğini bilmiyordum ne biliyim ablamlar yengemler ya da arkadaşlarım hepsi bebekli ama böyle anlatmamışlardı :)) ya da ben çok evhamlıyım ondan böyleyim bilmiyorum

En güzel oyun arkadaşı kendi kardeşi inan bana anne olarak bir yere kadar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…