- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
2 yıl mantıklı dimi ben de oyle dusunuyorum eşim de bugün demez mi odalardan bahsediyoruz ayrı odaları olur dedim bismillah daha 1.gelmedi olsun 1 yıl sonra da diğeri olsunben ne ara dinleneceğim vücut olarak da dinlenmesi lazim 2 yil iyidir iyi dedim erkeklere kolay geliyor galiba daha bebek tecrübemiz yok ama yaşadıktan sonra da aynı şeyleri diyecek mi merak ediyorum
bitarafımızı kaşıyalımBu karın da çatlaklık ne zaman başlıyor genelde son haftalarda mi benim daha yok olmasın da insallah :))
Öyle valla kuzum yaa :) Benim bebiste minyon belki ondandir:)Hemen baktım ki seninki de küçük duruyor valla :) ortalık hep gobiş oldu allahım çok güzelben yolda bile hamile kadın gördüğümde istemsiz bi tebessüm oluyordu yüzümde çok hoşuma gidiyordu Bugün grubumuzda bi sürü gobiş gordum ohh mis Allah isteyen bekleyen her kadına nasip etsin
Teşekkür ederimm :)Cok tatli bir resim olmus♡
Bebis minyon belki ondan :)Maşallah senin ki küçük geldi bana sağlıkla gelsin kuzularimiz
yanlış etiketledin galiba bana yazcaktın uygulama hata veriyo yine normalden koydumbence kalsınnn cok tatlı prof olmus konseptini yesinler canm:) ben de eşimle çektim yıne elımızle ama bır turlu ayarlayamadım.kb koyamıyorum nedense hep hata verıyooo:)
Boy var şekerim 1.74 cm boşuna demiyorum sherikin karısı prenses Fiona gibiyim diyeSeninkide hic bahsettigin gibi degil..bence kilonuda gostrrmiyorsun.
Yani resmen bacaklarımın üstünde bi de bunda ek çatlak olmaz dedim daha beter oldu. Cilt iyice yaşlandı galiba. Doğum sonrası kilo vermek mümkün olur ınşallah.Benimde öyle kocaman karnım var
Seninde karnın büyük demek
Sevincim kursağımda kalmaz insallahmevsiminegore canım bende yok diye seviniyordum flashla baktım geçenlerde aşağıdan gormedigim kısımdan çatlamış çok minik sagda ve solda 3 küçük şimşek
Iyi demedin bak şimdi yaBenim ilk hamileligimde catlamadi catlamadi 9. Aya girdim catladi canm simdi de iyice belirginlestiler tekrardan piril piril parliyorum
Erkeğe göre ne var ki onlar ister
Canım en fazla 4 yaş ondan sonra kardeş ile ortak oyun kurma zorlaşıyor
bitarafımızı kaşıyalımsen de bol su ıcıyor musun canım arada kullandıgım kremın de etkısını düşünuyorum benn smdı duzenlı surecegım untmak ıstemıyorum.onlem alayım ben de her sabah bakmaya çalışıyorum inşallah yakalanmadan gelır bebıslerimiz
Ayna karşısında bak alta uste güzelceSevincim kursağımda kalmaz insallahcanim ben de bakayim merak ettim
Iyi demedin bak şimdi ya
Evet haklisin canim yaşım zaten 30 çok da beklemem 2 yıl nasipse
Aman masallahgünde 3 litre içiyorum canim .Zeytinyagi sürüyordum onu da cok ihmal ediyorum başlasam iyi olacak aslında. Amin amin inşallah
Oyy bir kibar gobus daha maşallah basen popo hiç kilo almamış maşallah kizcene ve sanaAyy herkes minnoslarini paylasmis bu da benim minnosumm ❤❤ kv kp vardi yeni gittiler tek tek yazamadim herkese masallah yaaa ❤❤
Baktim baktim daha yohtir :)Ayna karşısında bak alta uste güzelce
Sen benden ilerdesin hafta olarak ama benim karnım aşağıya uzanıyor sanki. Büyüklük aynı:))Bu gobuste benim
Saol kuzumm ❤❤ dedim ya pek cikmadi benim karnim aynen 12 13kilo nerem aldi bende anlamadim genel bir vucut kalinlasti tabi :)) asil senin gobisin guzelligi ❤❤ beni komplekse sokuyolar nee 8aylik mi 5 6 aylik gibi diye herkes :) seninki ideal ❤Oyy bir kibar gobus daha maşallah basen popo hiç kilo almamış maşallah kizcene ve sana
Bissürü maşallah emojisi sanaaa bebisimmBaktim baktim daha yohtir :)
Bunu yapana kadar etekli salopetler var daha kolay yapımı bide cıbil cibil üstüne giydirdinmi daba tatlı oluyo onlara bak bi bu çok zorKızlar buna bi baksanıza nasıl foto çekiminde kullanmayı düşündüm YouTube de videosu var örmeyi deneyeceğim
Güzelmiş dene insallah yapabilirsin :)Kızlar buna bi baksanıza nasıl foto çekiminde kullanmayı düşündüm YouTube de videosu var örmeyi deneyeceğim
Görmedim canım atsana bi bakayımBunu yapana kadar etekli salopetler var daha kolay yapımı bide cıbil cibil üstüne giydirdinmi daba tatlı oluyo onlara bak bi bu çok zor
Kızlar buna bi baksanıza nasıl foto çekiminde kullanmayı düşündüm YouTube de videosu var örmeyi deneyeceğim
Biz de hem olmaz diye korkumuzdan hem de arasini çok açmayalım dedik 3 yaş ideal olur dedik şükür Rabbime beklemeden oldu ama bu gebelik beni çok yordu 5. Aya kadar ilaçla geldim yediğim midemde dursun diye 6dan sonra balon gibi sisdim şimdi de erken olma riski vs var yani hep 3 çocuk diyordum ama Rabbim paşalarıma sağlıklı hayirli ömür versin 2 yetti gebelik zor ve ciddi anlamda stresliKardeşlik iliskisi için yaş farkı bu kadar iyi değil benim İlk doğum 30 da oldu bunda 41 de olacak 11 yaş biri ergen olma modunda biri bebek kardeşlik ilişkisi için oyun arkadaşı olsun istiyorsan 3-4 yaşı gecirmeyeceksin
Bir 37 yaş sonrası doğurganlık düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?