2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay cok güZel bence elim bos iken bir şeyler daha örmeyi düşünüyordum bu da olabilir
Foto çekimlerinde kullanılmak için konsept kıyafetler bakıyorum hep ama hepsi çıbıldak bebem üşür onlarla kıyamam ben bu biraz daha kapalı en azından:)) bende deneyeceğim eğer yapamazsam ablama devrederim :) videosu olunca gene yapabiliyorum anlamazsam yeniden dinliyorum durduruyorum falan ama kendi kafamdan asla bişiy çıkaramam :))

Aynen ya bir de kış icin hic yok hepsi yaz bebesi icin :) ben de aynı şekilde videodan yapabiliyorum .Attigin model elbise olarak da kullanılıyormuş cift kullanımlı hoşuma gitti deneyecegim ben de

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

kızlar bu yaşadıgım ne bılmıyorun ama ayaga kalkamıyorum yıne bıseyler cıkacak gb oluyor ram 1saattır ve alyanın hareketlerı bır sn durmuyor . ama busfer kaaılma az 15dkda bır falan rahımımı deliyorlar gb cıglıklar atıyorum aayga kalkamıyorum ablamla konstum gıt dıyor ama farklı bısey var ama busefer kasılma 15dkda bır batmalar sancılar canımdan can alıyo ve kızım ıcın korkuyorum doguruyor muyımdan zıyade onda skıntı olabılır mı kaburgama vuruyor sag sol asagı yukarı cıldırmıs gb sankı zorda suan ve bana anlatmaya calısıuo napıcm.bkmyrm gecsın ıstyrm

Ben de 4 gün sonra birakacagim yani 36. Haftaya girdigim zaman birakmis olacagim canim

Bunlar çok tatlış biliyorum gordum bunları ama bebek üşümez mi bunlarla nereden baksak 1 saat sürer çekim sadece örme külodu ve şapkası var karnı falan hep açık kalacak o yüzden benim attığım kapalı biraz daha karnı

Canım haftan geldi zaten. 1 saattir oluyor diyorsun. Soluna Uzaninca da gecmiyirsa git bi bakilsin bence

Ayy korktum bak ya bebişine bişiy olmaz korkma canım dediğin gibi Doğum sancısıdır belki de, biraz yürü evin içinde kasların açılsın bebek rahatlasın bakalım geçmezse gidersin acile

Evet canım, sanırım öyle bi şey.. En iyisi bi dermatoloğa gitmek sanırım, dediğin şeyden yapmak. Hamilelikte bi zararı olur mu ki?
Oda hamileyken gitti canim zarari olsa yapmazlardi herhalde hamilelikte olan birseymis galiba ben yuzunde birsey ciktimi hamilelikte diye sormustum benim bi ara kizik gibi sivilcee degil bisiler cikmisti ozaman sormustum oda yok bende et beni gibi buyuk birsey cikti kasimin uzerinde doktor ilac surdu ben eve gelmeden düstu demisti

Mideme kramplar giriyor gene gene ya bu ağrı da gündüzleri olmuyor geceleri geliyor anlamadım gitti

aslında şuan bılmek ıstedıgım teksey kızımın bu devasa hareketlerınden dolayı bana sancı gırermı bagırtcak boyutta kasıgıma belım de az agrıo ama cok pozs degstrdım 1saattr ondan olabjlır sankı kesıyorlar vajına içini. normal hareketler degıl yanı durmuyo sıkıntıda mı ıcerde acba

canım ılık bi duş al, takip et devam ederse ihmal etme git muhakkak

canim sen bi doktoruna git yadaara istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…