- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Foto çekimlerinde kullanılmak için konsept kıyafetler bakıyorum hep ama hepsi çıbıldak bebem üşür onlarla kıyamam benAy cok güZel bence elim bos iken bir şeyler daha örmeyi düşünüyordum bu da olabilir
Foto çekimlerinde kullanılmak için konsept kıyafetler bakıyorum hep ama hepsi çıbıldak bebem üşür onlarla kıyamam benbu biraz daha kapalı en azından:)) bende deneyeceğim eğer yapamazsam ablama devrederim :) videosu olunca gene yapabiliyorum anlamazsam yeniden dinliyorum durduruyorum falan ama kendi kafamdan asla bişiy çıkaramam :))
Dur bulucamGörmedim canım atsana bi bakayım
Nereye :)Karrt yagıyordu durdu
Bunu yapana kadar etekli salopetler var daha kolay yapımı bide cıbil cibil üstüne giydirdinmi daba tatlı oluyo onlara bak bi bu çok zor
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar cok şükür bende oğlumda cok iyiyiz sabah ultrasonda 2885 çıkan bebegim 2400 doğdu bugün tam 36+0 dik cok sukur sagligi iyi uyuyor sıpa spinal sez. Oldum ameliyatım gayet iyi geçti agrilarim var ama dayanilmicak bise degil bi saate yurutucekler bu defa kara bir kuzu dogurucam dedim ama bildiginiz beyaz sacli bir minik dogurdum sacları resmen beyaz abisine coknbenziyo abisi kumral maviş bu sarı maviş kızlar hepinize allah sağ.salim kucagınıza almayı nasip etsin cok güzel bi duygu şükürler olsun
Yenidoğan çekimlerinde bebisler hep çıplak malesef :) arkadaşta çekim diyince haliyleYaz bebesi olsalardı cıbıl cıbıl her sey giydirilir de kışın ben kıyamam ya
Ben de 4 gün sonra birakacagim yani 36. Haftaya girdigim zaman birakmis olacagim canimSelam kızlar.
Doktordan geldik.
Kilosu 2600 civarı çıktı. Normal sınırlarda dedi doktor. Progestani da bırakmamı söyledi.
Progestan kullanan arkadaşlar sizin doktorunuz ne diyor birakmanizi istedi mi ya da ne zaman bırakacaksın iz?
@Ytmz canım kilom 69.
Bunlar çok tatlış biliyorum gordum bunları ama bebek üşümez mi bunlarla nereden baksak 1 saat sürer çekim sadece örme külodu ve şapkası var karnı falan hep açık kalacakhttps://www.google.com/search?q=beb...d=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=fhVEwJMmlVw9rM:
https://www.google.com/search?q=yen...biw=412&bih=652&dpr=2.63#imgrc=TpluFW3Wl9_bhM
Tam istediğimi bulamasam da bunlar da çok tatlı
Canım haftan geldi zaten. 1 saattir oluyor diyorsun. Soluna Uzaninca da gecmiyirsa git bi bakilsin bencekızlar bu yaşadıgım ne bılmıyorun ama ayaga kalkamıyorum yıne bıseyler cıkacak gb oluyor ram 1saattır ve alyanın hareketlerı bır sn durmuyor . ama busfer kaaılma az 15dkda bır falan rahımımı deliyorlar gb cıglıklar atıyorum aayga kalkamıyorum ablamla konstum gıt dıyor ama farklı bısey var ama busefer kasılma 15dkda bır batmalar sancılar canımdan can alıyo ve kızım ıcın korkuyorum doguruyor muyımdan zıyade onda skıntı olabılır mı kaburgama vuruyor sag sol asagı yukarı cıldırmıs gb sankı zorda suan ve bana anlatmaya calısıuo napıcm.bkmyrm gecsın ıstyrm
Ayy korktum bak ya bebişine bişiy olmaz korkma canım dediğin gibi Doğum sancısıdır belki de, biraz yürü evin içinde kasların açılsın bebek rahatlasın bakalım geçmezse gidersin acilekızlar bu yaşadıgım ne bılmıyorun ama ayaga kalkamıyorum yıne bıseyler cıkacak gb oluyor ram 1saattır ve alyanın hareketlerı bır sn durmuyor . ama busfer kaaılma az 15dkda bır falan rahımımı deliyorlar gb cıglıklar atıyorum aayga kalkamıyorum ablamla konstum gıt dıyor ama farklı bısey var ama busefer kasılma 15dkda bır batmalar sancılar canımdan can alıyo ve kızım ıcın korkuyorum doguruyor muyımdan zıyade onda skıntı olabılır mı kaburgama vuruyor sag sol asagı yukarı cıldırmıs gb sankı zorda suan ve bana anlatmaya calısıuo napıcm.bkmyrm gecsın ıstyrm
Oda hamileyken gitti canim zarari olsa yapmazlardi herhalde hamilelikte olan birseymis galiba ben yuzunde birsey ciktimi hamilelikte diye sormustum benim bi ara kizik gibi sivilcee degil bisiler cikmisti ozaman sormustum oda yok bende et beni gibi buyuk birsey cikti kasimin uzerinde doktor ilac surdu ben eve gelmeden düstu demistiEvet canım, sanırım öyle bi şey.. En iyisi bi dermatoloğa gitmek sanırım, dediğin şeyden yapmak. Hamilelikte bi zararı olur mu ki?
canım ılık bi duş al, takip et devam ederse ihmal etme git muhakkakkızlar bu yaşadıgım ne bılmıyorun ama ayaga kalkamıyorum yıne bıseyler cıkacak gb oluyor ram 1saattır ve alyanın hareketlerı bır sn durmuyor . ama busfer kaaılma az 15dkda bır falan rahımımı deliyorlar gb cıglıklar atıyorum aayga kalkamıyorum ablamla konstum gıt dıyor ama farklı bısey var ama busefer kasılma 15dkda bır batmalar sancılar canımdan can alıyo ve kızım ıcın korkuyorum doguruyor muyımdan zıyade onda skıntı olabılır mı kaburgama vuruyor sag sol asagı yukarı cıldırmıs gb sankı zorda suan ve bana anlatmaya calısıuo napıcm.bkmyrm gecsın ıstyrm
canim sen bi doktoruna git yadaara istersenaslında şuan bılmek ıstedıgım teksey kızımın bu devasa hareketlerınden dolayı bana sancı gırermı bagırtcak boyutta kasıgıma belım de az agrıo ama cok pozs degstrdım 1saattr ondan olabjlır sankı kesıyorlar vajına içini. normal hareketler degıl yanı durmuyo sıkıntıda mı ıcerde acba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?