- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Canım benim korkma bebişine hiç bişiy olmaz sen stres olma bol bol dua oku inşirah oku sürekli, duşa gir eşin yardım etsin sancı duşta da girerse düşersin falan mazallah, sonra biraz uzan bak bakalım devam edecek mi ona göre gidersinaslında şuan bılmek ıstedıgım teksey kızımın bu devasa hareketlerınden dolayı bana sancı gırermı bagırtcak boyutta kasıgıma belım de az agrıo ama cok pozs degstrdım 1saattr ondan olabjlır sankı kesıyorlar vajına içini. normal hareketler degıl yanı durmuyo sıkıntıda mı ıcerde acba
Canım hastaneye yakınsın bence git bir baktır için rahat etsin birşey yoktur inşallah yoksa dönersin rahat rahat telaş etmemeye çalış haberdar et bizleride...aslında şuan bılmek ıstedıgım teksey kızımın bu devasa hareketlerınden dolayı bana sancı gırermı bagırtcak boyutta kasıgıma belım de az agrıo ama cok pozs degstrdım 1saattr ondan olabjlır sankı kesıyorlar vajına içini. normal hareketler degıl yanı durmuyo sıkıntıda mı ıcerde acba
Hastaneye git bence canım baksınlar mutlakakızlar bu yaşadıgım ne bılmıyorun ama ayaga kalkamıyorum yıne bıseyler cıkacak gb oluyor ram 1saattır ve alyanın hareketlerı bır sn durmuyor . ama busfer kaaılma az 15dkda bır falan rahımımı deliyorlar gb cıglıklar atıyorum aayga kalkamıyorum ablamla konstum gıt dıyor ama farklı bısey var ama busefer kasılma 15dkda bır batmalar sancılar canımdan can alıyo ve kızım ıcın korkuyorum doguruyor muyımdan zıyade onda skıntı olabılır mı kaburgama vuruyor sag sol asagı yukarı cıldırmıs gb sankı zorda suan ve bana anlatmaya calısıuo napıcm.bkmyrm gecsın ıstyrm
Oda hamileyken gitti canim zarari olsa yapmazlardi herhalde hamilelikte olan birseymis galiba ben yuzunde birsey ciktimi hamilelikte diye sormustum benim bi ara kizik gibi sivilcee degil bisiler cikmisti ozaman sormustum oda yok bende et beni gibi buyuk birsey cikti kasimin uzerinde doktor ilac surdu ben eve gelmeden düstu demisti
evet yakınm canm ama kasılma lardan cokfarklı bıseysuan oyuzden busfer de beklıcem bebek hareketlerı ve sancılar cokcan yakıyor kasılma sıklasmadı. yakınım dıye bekleyecegım oyuzden csnmCanım hastaneye yakınsın bence git bir baktır için rahat etsin birşey yoktur inşallah yoksa dönersin rahat rahat telaş etmemeye çalış haberdar et bizleride...
Bende kordon dolanmasi olmushdu bebek haraketleri cok cok az ve hiss edilmez oluyo merak etmeyin bendede ara sira oyle oluyo sora 2-3gun sakin sakin haraket yapiyo:))))bende sizin gibi her an cikacakmish gibi hiss ediyorum oyle olunca bashiyla ashagiya bastiriyo durdugum yerde duruyorum sanki kimildasam ashagidan el salliyacakmish gibi oluyoberaber uzandık sımdı odamıza sessız ortamdayz bebegm sakınlesın diye bekloyorum ben de sureklı pozısyon degıstıryrm busfer vajınaya gıren sancılar benı kuskulndırdı dogurcagımı sanmıyorum ama kasılma cunku arada gelıyor kordon dolanma gb bsy olmaz dmı ablam dogumdan farklı seyler de olablr kordon dolanma vs olmasn dedı korkttu ama ozman hareket azalır dıye bılıyordum
ben bi arkadaşimi yarin arayip sorayim hangi bolume yonlendirmis doktoru yazarim sana canimTamam canım, sağ olasın.. Peki sence doktoruma bundan bahsetmem gerekir mi? Haftaya çatı muayenesi olacağım ve söylersem bakar falan, adamdan utanırım
Kuzum anlamadim ki :-( yanlismi yazdin acaba baskasinami yaziyordubence kalsınnn cok tatlı prof olmus konseptini yesinler canm:) ben de eşimle çektim yıne elımızle ama bır turlu ayarlayamadım.kb koyamıyorum nedense hep hata verıyooo:)
evet kuzm ya nls olmusKuzum anlamadim ki :-( yanlismi yazdin acaba baskasinami yaziyordu
her zaman hareketlıdır hıc sakın degıldır okdr korktum kı hala durmuyo ama kordon dolanmasında az oldugunu duymak rhatlattı duzeldımı suan dolanma pekıBende kordon dolanmasi olmushdu bebek haraketleri cok cok az ve hiss edilmez oluyo merak etmeyin bendede ara sira oyle oluyo sora 2-3gun sakin sakin haraket yapiyo:))))bende sizin gibi her an cikacakmish gibi hiss ediyorum oyle olunca bashiyla ashagiya bastiriyo durdugum yerde duruyorum sanki kimildasam ashagidan el salliyacakmish gibi oluyo
sizde cokk tatlısınız canmm) olsun tatlim
canm sna yazmıstımbence kalsınnn cok tatlı prof olmus konseptini yesinler canm:) ben de eşimle çektim yıne elımızle ama bır turlu ayarlayamadım.kb koyamıyorum nedense hep hata verıyooo:)
Sagsalim kavushalim inshAllah❤her zaman hareketlıdır hıc sakın degıldır okdr korktum kı hala durmuyo ama kordon dolanmasında az oldugunu duymak rhatlattı duzeldımı suan dolanma pekı
Benim bebiş de son üç dört gündür daha hareketsiz gibi. Normalde de çok hareketli değil , sabah kalkıp ikindiye kadar sesi çıkmadığı da oluyor. Birşeyler yiyip sola yatsam bile yok. Bende meraklandim, Allah korusun kordon dolanmasn tehlikeli olabiliyor çünkü düğüm olursa. Yarın kontrol var bakım ne diyecek DrBende kordon dolanmasi olmushdu bebek haraketleri cok cok az ve hiss edilmez oluyo merak etmeyin bendede ara sira oyle oluyo sora 2-3gun sakin sakin haraket yapiyo:))))bende sizin gibi her an cikacakmish gibi hiss ediyorum oyle olunca bashiyla ashagiya bastiriyo durdugum yerde duruyorum sanki kimildasam ashagidan el salliyacakmish gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?