2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım benim korkma bebişine hiç bişiy olmaz sen stres olma bol bol dua oku inşirah oku sürekli, duşa gir eşin yardım etsin sancı duşta da girerse düşersin falan mazallah, sonra biraz uzan bak bakalım devam edecek mi ona göre gidersin

Canım hastaneye yakınsın bence git bir baktır için rahat etsin birşey yoktur inşallah yoksa dönersin rahat rahat telaş etmemeye çalış haberdar et bizleride...

Hastaneye git bence canım baksınlar mutlaka

Tamam canım, sağ olasın.. Peki sence doktoruma bundan bahsetmem gerekir mi? Haftaya çatı muayenesi olacağım ve söylersem bakar falan, adamdan utanırım

Canım hastaneye yakınsın bence git bir baktır için rahat etsin birşey yoktur inşallah yoksa dönersin rahat rahat telaş etmemeye çalış haberdar et bizleride...
evet yakınm canm ama kasılma lardan cokfarklı bıseysuan oyuzden busfer de beklıcem bebek hareketlerı ve sancılar cokcan yakıyor kasılma sıklasmadı. yakınım dıye bekleyecegım oyuzden csnm

beraber uzandık sımdı odamıza sessız ortamdayz bebegm sakınlesın diye bekloyorum ben de sureklı pozısyon degıstıryrm busfer vajınaya gıren sancılar benı kuskulndırdı dogurcagımı sanmıyorum ama kasılma cunku arada gelıyor kordon dolanma gb bsy olmaz dmı ablam dogumdan farklı seyler de olablr kordon dolanma vs olmasn dedı korkttu ama ozman hareket azalır dıye bılıyordum

Merhaba arkadaşlar ben de Ocak annesi olacağım inşallah. Bugün 33+5 olduk. Son kontrolüm tam 33+0 daydı ve bebeğim makat üstüydü. Doktor normal dedi ama sizde durumlar nasıl? 29. Haftada baş aşağı idi aslında şimdi popo üstü.konuşuldu mu bu konu bilmiyorum ama yardımcı olur musunuz

Bende kordon dolanmasi olmushdu bebek haraketleri cok cok az ve hiss edilmez oluyo merak etmeyin bendede ara sira oyle oluyo sora 2-3gun sakin sakin haraket yapiyo:))))bende sizin gibi her an cikacakmish gibi hiss ediyorum oyle olunca bashiyla ashagiya bastiriyo durdugum yerde duruyorum sanki kimildasam ashagidan el salliyacakmish gibi oluyo

Tamam canım, sağ olasın.. Peki sence doktoruma bundan bahsetmem gerekir mi? Haftaya çatı muayenesi olacağım ve söylersem bakar falan, adamdan utanırım
ben bi arkadaşimi yarin arayip sorayim hangi bolume yonlendirmis doktoru yazarim sana canim
Doktoruna söyleyebileceksen söyleye bilirsin gittigin bolumdeki doktorda yanliş birsey olsa yani hamilelikte zararlı bir durum olsa yapmaz oyuzden utanmicaksan sor gostermek zorunda degilsin sorsan bakayim demez herhalde

Son düzenleme:
her zaman hareketlıdır hıc sakın degıldır okdr korktum kı hala durmuyo ama kordon dolanmasında az oldugunu duymak rhatlattı duzeldımı suan dolanma pekı

Benim bebiş de son üç dört gündür daha hareketsiz gibi. Normalde de çok hareketli değil , sabah kalkıp ikindiye kadar sesi çıkmadığı da oluyor. Birşeyler yiyip sola yatsam bile yok. Bende meraklandim, Allah korusun kordon dolanmasn tehlikeli olabiliyor çünkü düğüm olursa. Yarın kontrol var bakım ne diyecek Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…