aslında şuan bılmek ıstedıgım teksey kızımın bu devasa hareketlerınden dolayı bana sancı gırermı bagırtcak boyutta kasıgıma belım de az agrıo ama cok pozs degstrdım 1saattr ondan olabjlır sankı kesıyorlar vajına içini. normal hareketler degıl yanı durmuyo sıkıntıda mı ıcerde acba
Valla instagramda ful makyajlı görüyorum ben sezeryene girenleri sanırım oje sürdürmüyorlarmış parmakta morarma falan olursa diye ama yüzüne yap bence de hafif bişiyler ay kız ben ağlarım gider bütün makyaj Boyacılara dönerim :)))
Valla instagramda ful makyajlı görüyorum ben sezeryene girenleri sanırım oje sürdürmüyorlarmış parmakta morarma falan olursa diye ama yüzüne yap bence de hafif bişiyler ay kız ben ağlarım gider bütün makyaj Boyacılara dönerim :)))
Benim bebiş de son üç dört gündür daha hareketsiz gibi. Normalde de çok hareketli değil , sabah kalkıp ikindiye kadar sesi çıkmadığı da oluyor. Birşeyler yiyip sola yatsam bile yok. Bende meraklandim, Allah korusun kordon dolanmasn tehlikeli olabiliyor çünkü düğüm olursa. Yarın kontrol var bakım ne diyecek Dr
Benim de aynı şekilde son zamanlarda akşama kadar hiç sesi çıkmıyor çok endişeleniyorum. Akşam yemek yiyip uzanınca hareketleniyor. Kaç kere doktora gitmeye yeltendim, akşam olunca vazgeçtim Sağsalim bi doğursaydık
Günaydın kızlarr ❤yok ya değilmiş ama ben dedim eşime de söyledim bunu kasılma olur sıksık bu bıcak saplanmaları dıye bebegım sakınledıkce uyuyakalmısız kızlar bız ve delıksız uyudum wcye kalktıgımı hatırlıyorum 2kez falann aslında aklıma geldı buraya gırmek gece ama vucudum uyusuk gbydıı cok ben onun hareketlerinden dolayı cokkorktum ona bısey mı oldu dıye nebıleyım ama şükür ben ıyıyım FFobiaSSevimlipanduf
ah keske yanımda olsaydıbebişim sımdıı
Günaydın kızlarr ❤yok ya değilmiş ama ben dedim eşime de söyledim bunu kasılma olur sıksık bu bıcak saplanmaları dıye bebegım sakınledıkce uyuyakalmısız kızlar bız ve delıksız uyudum wcye kalktıgımı hatırlıyorum 2kez falann aslında aklıma geldı buraya gırmek gece ama vucudum uyusuk gbydıı cok ben onun hareketlerinden dolayı cokkorktum ona bısey mı oldu dıye nebıleyım ama şükür ben ıyıyım FFobiaSSevimlipanduf
ah keske yanımda olsaydıbebişim sımdıı
Canım o sancılar bıçak saplanması gibiyse doğum sancısı başlangıçlarıymış. Bana iki kere oldu ama tek seferlik 15-20 saniye kadar sürüp geçmişti. Doktorum bunun doğum sancısı olduğunu 5 dk da 1 gelmeye başlayınca doğumun başladığını söyledi geçen gittiğimde
Gunaydin cicisler
Bugun bende baskiyla uyandim..ise minik adimlarla geldim..simdi daha iyiyim
Arada yoklamalar oluyor sanirim
Isyerindede herkes grip olmus..bulasmaz insallah
Canım o sancılar bıçak saplanması gibiyse doğum sancısı başlangıçlarıymış. Bana iki kere oldu ama tek seferlik 15-20 saniye kadar sürüp geçmişti. Doktorum bunun doğum sancısı olduğunu 5 dk da 1 gelmeye başlayınca doğumun başladığını söyledi geçen gittiğimde
Canım Ben de bekledim o yüzden yaklaşık 2 saat sürdü ama uyuyunca geçmiş hareketlerden baskı yaptıgını ve ondan oldugunu düşünmeye calıstım hep öyleydı belkı de ama sımdı o saplanmalar yok hatta gece neredeyse doğruyorum şimdi eşim ve sınıfyla kahvaltıya gideceğim nasıl bi durumsa garip seyelr :)
Hanımlar doktor sezeryan seklını bana buraktı ıstersem epıdural+Spinal kombini de yapilabulirmis ek ucrette istenmiyor istersem genelde yapilabilirmis siz ne dusunuyorsunuz