2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Daha önce doğum yapmadım ama sanki sen doğum sancısı çekiyorsun gibime geldi. Bence sabahı bekleme

Kizlar sezeryan doguma girenlere soruyorum ozellikler gözlerime sürme ceksem maskara fln bi sorun olurmuki
Valla instagramda ful makyajlı görüyorum ben sezeryene girenleri sanırım oje sürdürmüyorlarmış parmakta morarma falan olursa diye ama yüzüne yap bence de hafif bişiyler ay kız ben ağlarım gider bütün makyaj Boyacılara dönerim :)))

Sen gırerken mı gordun cıkarken mı ? Bende dusunuyorum ama akar makar öcu gıbı olurum dıye korkuyorum :)

Benim de aynı şekilde son zamanlarda akşama kadar hiç sesi çıkmıyor çok endişeleniyorum. Akşam yemek yiyip uzanınca hareketleniyor. Kaç kere doktora gitmeye yeltendim, akşam olunca vazgeçtim Sağsalim bi doğursaydık

Daha önce doğum yapmadım ama sanki sen doğum sancısı çekiyorsun gibime geldi. Bence sabahı bekleme
Günaydın kızlarr ❤yok ya değilmiş ama ben dedim eşime de söyledim bunu kasılma olur sıksık bu bıcak saplanmaları dıye bebegım sakınledıkce uyuyakalmısız kızlar bız ve delıksız uyudum wcye kalktıgımı hatırlıyorum 2kez falann aslında aklıma geldı buraya gırmek gece ama vucudum uyusuk gbydıı cok ben onun hareketlerinden dolayı cokkorktum ona bısey mı oldu dıye nebıleyım ama şükür ben ıyıyım F Fobia S Sevimlipanduf ah keske yanımda olsaydıbebişim sımdıı

Canım o sancılar bıçak saplanması gibiyse doğum sancısı başlangıçlarıymış. Bana iki kere oldu ama tek seferlik 15-20 saniye kadar sürüp geçmişti. Doktorum bunun doğum sancısı olduğunu 5 dk da 1 gelmeye başlayınca doğumun başladığını söyledi geçen gittiğimde

Canım Ben de bekledim o yüzden yaklaşık 2 saat sürdü ama uyuyunca geçmiş hareketlerden baskı yaptıgını ve ondan oldugunu düşünmeye calıstım hep öyleydı belkı de ama sımdı o saplanmalar yok hatta gece neredeyse doğruyorum şimdi eşim ve sınıfyla kahvaltıya gideceğim nasıl bi durumsa garip seyelr :)

Hanımlar doktor sezeryan seklını bana buraktı ıstersem epıdural+Spinal kombini de yapilabulirmis ek ucrette istenmiyor istersem genelde yapilabilirmis siz ne dusunuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…