2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hanımlar doktor sezeryan seklını bana buraktı ıstersem epıdural+Spinal kombini de yapilabulirmis ek ucrette istenmiyor istersem genelde yapilabilirmis siz ne dusunuyorsunuz
Banada sordu canim ben genel tercih ettim kendime guvenmiyorum zaten ameliyathanede 5dk uyanik tim dislerim sakir sakirdi digerinde

Hanımlar doktor sezeryan seklını bana buraktı ıstersem epıdural+Spinal kombini de yapilabulirmis ek ucrette istenmiyor istersem genelde yapilabilirmis siz ne dusunuyorsunuz

en cok tavsiye edilen epidural+spinal .Hatta İkizim epidural diye girdi genel oldu çıktı ablam genel diye girdi epidural oldu çıktı ablam daha rahattı tabi kişiye gore değişir ama benim boyle bir seçeneğim olsa epidural derdim :)

Yok kafaniza takmayin ya insan hemencicik psikolojik olarak acaba bendedemi oyle oldu die kendinde arashtirmalar yapmaya bashlarama her haraketsizlik sessizlik kordona yormamak lazim benimkide ara ara sessizleshir kontrol zamanlarima denk geldiyimde bakiyorlarki hicbishey yok sadece tembelliyinden haraketsizmish

Doktorimda sen gibi dedi esi 3 kez belden uyudturmali olmus cok memnunmus doktorim1 kere belden uyusturmali olmus bas agrisindan intihar etcektm dedi :)

Bana spinal dendi canım bende sezeryan korkusu başladı önceki genel anestezi altında olmuştu

Günaydın hanımlar :)) tam sabah ezanı vakti bende şiddetli bi ağrıyla uyandım tüm karnımın içinde gezip vajinadan bacaklara iniyordu sanki , adete benzer 2 3 dk sürdü ama iyi kıvranırdı taş gibiydi karnim biraz yurudum su fln ictim yattim geri geçti şükür ki artık bunlara alismaliyiz sanirsam

Amin canım bende bu gebelikte çok.zorlandim allah yavrularimiza uzun sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah
Seninkilerin yaş aralığı süper oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…