Son 3 haftan var sanırum Allah sabır versın amın ❣ bende anestezının onunde beklıyorum semınerdelermıs 10 da baslıcaklsrmış nasıpse yarın dogurtcaklarGece uykulari bitik göz altları çökük ve yürüyüşü penguen gibi bir hamileyim artık doğurmak istiyorum hayırlısı ile sende durumlar nasıl
Hakkımızda hayırlısı beyse o olsun baktılar olmuyor uyuturlar galıbaBen genel isterim çünkü kesilmesi bilmek ve uyanık olmak tamam acı olmayacak ama
Amin kardesim amin
Elle masajda ıyı gelıyormış canım burda okumuştum sanırım ❣Günaydın hanımlar :)) tam sabah ezanı vakti bende şiddetli bi ağrıyla uyandım tüm karnımın içinde gezip vajinadan bacaklara iniyordu sanki , adete benzer 2 3 dk sürdü ama iyi kıvranırdı taş gibiydi karnimbiraz yurudum su fln ictim yattim geri geçti şükür ki artık bunlara alismaliyiz sanirsam
2 ders için anlamıştım. Çocuk Dr. İle doğum hemşiresi . Kısmet .Bende gidecektim ama bu haftadan sonra zor geldi bana da keşke erken gitseydm :)
Genelde sacmalama cok oluyirmus kafa yerinde olmayinca :) bende cok korkuyom baktilar olmuyir genele cevirirler heralde
Günaydın hanımlar :)) tam sabah ezanı vakti bende şiddetli bi ağrıyla uyandım tüm karnımın içinde gezip vajinadan bacaklara iniyordu sanki , adete benzer 2 3 dk sürdü ama iyi kıvranırdı taş gibiydi karnimbiraz yurudum su fln ictim yattim geri geçti şükür ki artık bunlara alismaliyiz sanirsam
Gunaydin kizlar. Eşim bugun taburcu oluyor cok sukur. Oglum aceleci cikmadi babasını bekledi gelmek icin :)
biraz büyük sanki canım, ilkinde daha kibarcıktım:)Maşallah canım tam olması gibi gobus
Evet canım sen senin de zor gecti bazen erken mi oldu dediğim oldu ama inşallah birlikte paşa paşa buyur giderler Rabbim hayırlı evlat kılsın kuzularımızıAmin canım bende bu gebelikte çok.zorlandim allah yavrularimiza uzun sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah
Seninkilerin yaş aralığı süper oldu
Neler sSöyledigini hatırlıyor musun aslında tam uyanmadan odaya anlamalari lazımBen o saçmalama yüzünden genel istemiyorum. Endoskopide verilen kısa süreli anestezide bile öyle bi tribe girdim ki komediydim
Canım hiç korkma genelden daha rahat bence spinal doktor seni konuşturuyor zaten bi bakmışsın minnosun sesi geliyor ben ne ara kestiler aldılar anlamamıştım stres yapma rahat olBana spinal dendi canım bende sezeryan korkusu başladı önceki genel anestezi altında olmuştu
Canim bel agrisida cok duydum sonrasinda tanidigim bi kac kisi 2 ay faln dogrulamadi bile gozumle gordum bel agrisida omur boyu kaliomus ben o yuzden istemiyorum genel daha iyiGenelde sacmalama cok oluyirmus kafa yerinde olmayinca :) bende cok korkuyom baktilar olmuyir genele cevirirler heralde
Canım benimki de daha hareketsiz son zamanlarda geceleri hareketleniyorBenim bebiş de son üç dört gündür daha hareketsiz gibi. Normalde de çok hareketli değil , sabah kalkıp ikindiye kadar sesi çıkmadığı da oluyor. Birşeyler yiyip sola yatsam bile yok. Bende meraklandim, Allah korusun kordon dolanmasn tehlikeli olabiliyor çünkü düğüm olursa. Yarın kontrol var bakım ne diyecek Dr
Korkudan galıba agladım aglıcamCanım hiç korkma genelevden daha rahat bence spinal doktor seni konuşturuyor zaten bi bakmışsın minnosun sesi geliyor ben ne ara kestiler aldılar anlamamıştım stres yapma rahat ol
Canım ilkinde spinal oldum şükür bi sorun yaşamadım doktor sabaha kadar sade neskafe ve bitter çikolata yedirdi ki anestesi etkisini arayım diye şükür bi ağrı vs olmadi bu kez de aticam çantama bunları ben de daha nasıl yapicak konuşmadım bu kontrolde sorayimHanımlar doktor sezeryan seklını bana buraktı ıstersem epıdural+Spinal kombini de yapilabulirmis ek ucrette istenmiyor istersem genelde yapilabilirmis siz ne dusunuyorsunuz
Hayırlısı olsun cnım InsaAllah sorunsuz atlatırız amınCanim bel agrisida cok duydum sonrasinda tanidigim bi kac kisi 2 ay faln dogrulamadi bile gozumle gordum bel agrisida omur boyu kaliomus ben o yuzden istemiyorum genel daha iyi
Canim sen çok zor bi normal dogum yapmis kadinsin sezaryenden niye korkuyorsun rahat ol kasma ne kadar rahat o kadar iyi bi bakmışın bebişin yanında inşallahKorkudan galıba agladım aglıcam
Yemek yemek yasak ama sıvı seyler Serbest mi çıktığımızdan itibarenCanım ilkinde spinal oldum şükür bi sorun yaşamadım doktor sabaha kadar sade neskafe ve bitter çikolata yedirdi ki anestesi etkisini arayım diye şükür bi ağrı vs olmadi bu kez de aticam çantama bunları ben de daha nasıl yapicak konuşmadım bu kontrolde sorayim
Hatırlamıyorum canım ya ama bisey içmedim bikac saatYemek yemek yasak ama sıvı seyler Serbest mi çıktığımızdan itibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?