2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gece uykulari bitik göz altları çökük ve yürüyüşü penguen gibi bir hamileyim artık doğurmak istiyorum hayırlısı ile sende durumlar nasıl
Son 3 haftan var sanırum Allah sabır versın amın ❣ bende anestezının onunde beklıyorum semınerdelermıs 10 da baslıcaklsrmış nasıpse yarın dogurtcaklar

Elle masajda ıyı gelıyormış canım burda okumuştum sanırım ❣

Ya işte benim dün anlattığım da oydu. 2-3 dk da değil bayaa uzun sürüyo artık. Doktorum bunun belki 10 katı fazlasını normal doğum sancısı olarak düşün dedi

Amin canım bende bu gebelikte çok.zorlandim allah yavrularimiza uzun sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah
Seninkilerin yaş aralığı süper oldu
Evet canım sen senin de zor gecti bazen erken mi oldu dediğim oldu ama inşallah birlikte paşa paşa buyur giderler Rabbim hayırlı evlat kılsın kuzularımızı

Bana spinal dendi canım bende sezeryan korkusu başladı önceki genel anestezi altında olmuştu
Canım hiç korkma genelden daha rahat bence spinal doktor seni konuşturuyor zaten bi bakmışsın minnosun sesi geliyor ben ne ara kestiler aldılar anlamamıştım stres yapma rahat ol

Son düzenleme:
Genelde sacmalama cok oluyirmus kafa yerinde olmayinca :) bende cok korkuyom baktilar olmuyir genele cevirirler heralde
Canim bel agrisida cok duydum sonrasinda tanidigim bi kac kisi 2 ay faln dogrulamadi bile gozumle gordum bel agrisida omur boyu kaliomus ben o yuzden istemiyorum genel daha iyi

Canım benimki de daha hareketsiz son zamanlarda geceleri hareketleniyor

Hanımlar doktor sezeryan seklını bana buraktı ıstersem epıdural+Spinal kombini de yapilabulirmis ek ucrette istenmiyor istersem genelde yapilabilirmis siz ne dusunuyorsunuz
Canım ilkinde spinal oldum şükür bi sorun yaşamadım doktor sabaha kadar sade neskafe ve bitter çikolata yedirdi ki anestesi etkisini arayım diye şükür bi ağrı vs olmadi bu kez de aticam çantama bunları ben de daha nasıl yapicak konuşmadım bu kontrolde sorayim

Yemek yemek yasak ama sıvı seyler Serbest mi çıktığımızdan itibaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…