2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
nekadar yasak yeme içme ben aclıktan zaten bayılırım haytta gelemem açlıga ya?
Gunaydin kizlar
Normal dogumda yasak degil sezeryanda yasak 6 saatti yanlis hatirlamiyorsam ama serum aliyorsun zaten o arada
A aurora_z bugun mu dogumu anlayamadim ben

Sukur dogum yaptim yazmamissin bi an panikledim ama dur yok ayni sey bendede oldu agriyla uyandim aman hemen uyu cekilmez bu aci dedim ben uyumusum oyuzden biz ucundan atlattik ;-)

Neler sSöyledigini hatırlıyor musun aslında tam uyanmadan odaya anlamalari lazım

Hatırlamıyorum bile. Babamla eşim yanımdaydılar. Eve geldik akşam oldu hala kafam güzel. Babam whatsapptan foto attı. Kızdım niye öyle çektin diye. Meğer işlem bitince babama demişim ki böyle fotoğrafımı çek anneme gösteririz

Gunaydin kizlar
Normal dogumda yasak degil sezeryanda yasak 6 saatti yanlis hatirlamiyorsam ama serum aliyorsun zaten o arada
A aurora_z bugun mu dogumu anlayamadim ben
peki sonrasında da mı aynısey gecerli genelde sezeryanları sabah yapıyorlar sanırım o pek etkılemez ozman glb

peki sonrasında da mı aynısey gecerli genelde sezeryanları sabah yapıyorlar sanırım o pek etkılemez ozman glb
Ya planli sezeryanda aksam yemegi kestiriyorlar sabahina yapiliyor zaten ama acil sezeryanda ne olur orasini bilmiyorum acikcasi benim ilkinde sonda falanda takilmamisti lavmanda yapilmamisti ac oldugum icin bunda da talep edecegim dr a sonda takmayın diye tüp bebek yaptirdigimda takmislardi igrenc birseydi takacaklarsa da bayiltinca taksalar insallah

Kizlar bugun kontrolum vardi 36+5 bebism 3200 kilo olmus, bir siknti yok dedi cok sukur...dogum sekli icinse normal icin musait dedi ama korkuyorum iste
Masallah .
Banada oyle dedi..aslinda bi tercihim yoktu ama..sezeryandan hic korkmuyorum ama normal korkutuyo beni..yapamazsam diye

Masallah .
Banada oyle dedi..aslinda bi tercihim yoktu ama..sezeryandan hic korkmuyorum ama normal korkutuyo beni..yapamazsam diye

Ben de aynı ya ama pozitif normal dogum hikayelerini okuyunca ben neden yapamayayım diyorum Allah bizi bu şekilde yaratmış ki doğuramayan hic yok da işte korkusu bi geliyor gidiyor

Masallah .
Normal beni de korkutuyor yani ne biliyim aklıma çeşit çeşit şey geliyor ya diyorum kafası çıktıktan sonra omuzları çıkmazsa, ya bebek tam normal doğacakken çok zorladığı için sezeryene alırlarsa bebeğin kafası kanaldayken sezeryende de çıkmazsa diye saçma sapan düşüncelerim var

Aaa beylikdüzünde yağıyor mu şu an? Ben anadolu yakasındayım burda tık yok daha
Yağıyor canım hatta eşim hadımköyde çalışıyor o tarafa sabahtan beri yağıyormış eşim sürekli video atıyor :)) öyle tutmadı yerler ama görüntüsünü bile seviyorum ben :)

Masallah .

Bende sezaryanden korkuyorum :)) normal dogum gercekten zor degil kendinizi korkutmayin Birde epidural secenegi var dogumu uzatiyor ama sanci vs hissetmiyorsun dogru sekilde ikindin mi bitti gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…